2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ya bişey sorucam hamile olduğumu öğrendiğimden beri çay içmiyorum doktorumda çay kahve kola meşrubat yasakladı hep ama çok soğuk ya zaten normaldede acık şekersiz içiyodum bi tane çok açık içsem bi şey olurmu içim ısınsın die diyorum valla mevsimlikle oturuom hala donuyom normalde hiç üşümeyen ben sizce napim altarnetif olarak bi şey yapabilirmiyim ??

inşallah canım açıkcası vajinal ultrasondan yana değilim aramızda 2 gün varmış sen duymuşşsan inşallah bende duyarım bu hafta.
aslında ilk baslarda herseyi net görebildikleri vajinal ultrasonmus canım yeni olanlarda doktorum uzman o anlattı bende senin gibi düşünüyordum

bende cay iciyorum canım problem olmaz hemde günde 2 bazen 3 bardak

5.haftada az az başladı suan 6+3 çüm çok yoğunlaştı.her sabah safra çıkana kadar kusuyorum,,,,sonra rahatlıyorum sonra gene başlıyor bulantı tiksinme olarak

aynı beni anlatmışın canım yaa..her sabah sap sarı safra suyu kusuyorum(çok afedersiniz)
Kalkar kalkmaz bişi yesemde hiç fark etmiyo onuda kusuyorum 3.aydan sonra rahatlarsın diyo herkes İnşallah öyle olur yoksa kusmak büyük sıkıntı

BEN 2 TÜP VERDİM VALLA COK ALMISLAR ODA BAZILARINI SAGLIK OCAGINDA BAZILARINDA HASTANEDE YAPTIRDIGFIM İCİN TESTLERİMİN O KANLAR BEBEGE LAZIM COK ALMISLAR YAAA
Bende 2-3 tüp diye duydum yani korktuğumu bildiği için doktorumda öyle söyledi acaba beni mi kandırdı diyorum 2 hafta içinde yaptır gelirken sonucu getir dedi şimdi hamile bi arkadaşımla konuştum o da 2 tüp dedi yani bunun içinde bi sürü test var rubellası,tiroidi bi sürü şey dmi?

çok saol kuzum benim.insallah sağlıkla bi kızım olur.çok isterim.bi oğulm var zaten rabbime sükürler olsun.

Ihlamur cayi kuşburnu cayi gibi caylar hem rahatlatir hemde ısınırsin canim

Neeeeeey 7 tüp mü? bende önümüzdeki hafta halledeceğim ödüM koptu yaaaa acayip korkarımda kan aldırmaktan 2-3 tüp deil ki 7 tüp yuhhhh napcam bennnnn offf
Çocuğum için diyeceksin başka tarafa bakacaksın.
Ya zaten anlamazsın bile. Çünkü onlar damarı bir kere açınca kan akıyor. Ardı ardına değiştiriveriyorlar tüpleri. Biri dolunca ötekini takıyorlar. Toplam 5 dk bile sürmedi yani tüm işlem.

BEN 2 TÜP VERDİM VALLA COK ALMISLAR ODA BAZILARINI SAGLIK OCAGINDA BAZILARINDA HASTANEDE YAPTIRDIGFIM İCİN TESTLERİMİN O KANLAR BEBEGE LAZIM COK ALMISLAR YAAA
Bence de!! Diyorum ben içerde kesin vampir falan besliyorlardi!! Şaka bir yana, benden istedikleri testler de çok. Yani Dr başka hastalıklarım var mı hormonlarim cart curt hepsine baktiriyor tek tek. Yüksek ihtimal o yüzden bu kadar çok aldılar.

ay küçüklüğümden gelen bi tırsaklık benimkisi işte oysa kaç kez aldırdım aldırana kadar kara kara düşünürüm o an betim benzim atar fln sonra unuturum gider ben 2-3 tüp diye biliyodum ya 7 yi duyunca bayılırım fln diye tırstım çünkü daha iğne koluma girer girmez başlıyorum hemşireye bitti mi bitti mi bitti mi demeye yoksa zaten bakamam ben

Bütün hamişlere yapılan aynı testlerdir ya sanmıyorum hepimize bakıyolardır başka bi hastalık var mı diye ama sana niye 7 tüp bkalp niye 2 tüp kafam karışt yokmu aydınlatacak biri benim kadar tırsak biri acep nasıl doğuracak vallahi kendime kızıyorum sürekli ne var bu kadar korkacak diye ama elimde olsa keşke

Canim ben her seferinde bayiliyorum kan gorunce yeni alıştım bu hamilelikte sürekli kan vermekten doktora gittiğimde testlerini yaptın mi diye sordu yok dedim korkuyomusun dedi direkt adam yuzumu gorunce doktorum aldı kanimi ama bi şırınga aldı iki tüpü yarım doldurdu canim bütün testlerin yapıldı ama korkma bak sadece bakma o zaman igneye

Çok saolasın cevap için sendende yani 2 tüp alındı sadece ben 7 tüpü duyunca sabah beri psikolojik ya midem bulanıyo aklıma geldikçe bende hep 2-3 tüp duydum ! Senden alınan o 2 tüple herşeye bakıldı dmi

Hayatım ben yurt dışında yaşıyorum burda istedikleri testler farklı ya da daha fazla olabilir. Yani tam hatırlamıyorum neler vardı listede daha sonuçları da gelmedi ama, uzuuuun bi listeydi :)
Bi de burda 11. Haftaya kadar ultrasona almıyorlar. Benim ilk ultrason tarihim 13 Kasım. Düşün yani... Bebek biyiklancak o zamana kadar. İşte o yüzden kan testini ayrıntılı yapiyorlardir ki eğer sorun varsa anlayabilsinler. Senin farklı olabilir korkma. Bir de ben obezim. O yüzden de bi sürü şeye bakmış olabilirler. Üzme yani kendini tamam mı?

Evet canim benim bi de idrar testi yaptı canim bakıldı herşeye kesinlikle bakma igneye bile anlıyorum ben seni baskasi kan verse ben gene bayiliyorum çünkü

Kızlar herkes tsh tan bahsetmiş benim de var ve ilk fark ettiğimde 5.5 ti hamile kalmaya çalışıyordum doktor 1 e düşürmeye çalışıcaz dedi gebelikte artar dedi o dönem çok stresliydim 2 hafta sonra ilaca başlamamış olmama rağmen 3.9 a düşmüştü 4 aydır ilaç kullanıyorum ama şunu unutmamak lazım stresten ve üzüntüden uzak durmamız çok önemli ben moralim bozulunca gidip uyuyorum iyi geliyor zaten uykuyu hep arıyorum bu ara

Bir de bu ilk testleri bana doktor aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi yapılmıyor mu orda hastaneye mi gitmek lazım özele sordum 380 dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…