2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Saglik olsun kuzum inşallah istediginiz gibi bir besik bulursunuz

benim doktor her defasinda tek tek olcup incelemiyor organlarini..

Yooo canm benimki hiç bakmiyo karnına koluna bacağına başına olcumlerine bakiyo o kadar öyle ayrıntılı bakan doktordami varmış valla öyle ayrıntılı için beni dopplere gönderir diye düşünüyorum ..ya çok pimpirikli olmak iyi değil ya bu kadar kafaya takmamayaçalışmak gerek

Tesekkür ederim canım benim haklısın bu kadar pimpirikli olmak gercekten kötü

bizde nisanda baslicaz insallah ,yatak odami haftasonu esimle dip kose yaptik dolabi duzenledik kisliklari kaldirdik..evdede duvarlari silcez,mutfak dolaplarinin icini silip duxenlemem gerek,perdeler yikancak,oglusumun odasida bu hafta tamamlanir insallah.kayinvalidem nisanda yapariz dedi.simdi yapsak bi daha yapmamiz gerekcek iki kere is cikmasin.temiz temiz gelsin oglusum.evde toz falan olmasin :)

Vay bee süper olmuşş, azmin elinden ne kurtulur kii bebeğin için sağlıklı bir oyuncak olacak ve Ela Bahar da çok sevecek onu
Teşekkürler canım Böylece kızımın ilk oyuncağını da kendim yapmış oldum gerçi bunu bebe yünüyle ördüm tüysüz olan başka bir ip aldım onunla da anne tavşi örecegim o daha sağlıklı olur sanırım

Gebelikte rahimde incelme için iyi diyolar nara ama çok fazla tuketilmemesi gereken meyvede diyolar bitaneden bise olmaz canım ya ins psikolojik olarak kendini rahatlatmayi dene

İşe yarardı aslında yaa..onlarda bişey beğenmiyo canım bende niye letgodan almışım diye istemedi önce ama kullanılmamış olupta arada 350 tl fark olduğunu görünce kabul ettihayırlısı olsun canım diğerini güle güle kullanın inşallah

evet canim dikkat ediyorum etmeye calisiyorum.26 haftada cok iri diyince o zamandan beri meyveyi kistim sadece.toplam aldigim kilo 700 gr cik

pambix cımm ayy o hali aklından çıkmaz şimdi senin ne güzel masallah paşana
ayy valla eve geldigimizden beri videoyu acip duruyoruz esimle..cok tatliydi gercekten sapur supur kuvvetlice emiyordu cenesi yanaklari nasil oynuyordu emerken :) agzini kolundan cekip kocaman acip sapurdatiyor tekrar emiyor kolunu cok mu ac biraktim acaba oglusumu

Maşallah oğluşuna sanada öyle istediğin değerlerde gidiyosun canım.sezeryan ya da normal sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.

Tesekkür ederim canım haklısın fazla pimpirikli olmak iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…