- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.021
Saglik olsun kuzum inşallah istediginiz gibi bir besik bulursunuzBeşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
Ellerine sağlık canımcım cok sevimli olmuş.becerikli hatunsun maşallah
benim doktor her defasinda tek tek olcup incelemiyor organlarini..Ya kızlar aklıma bi şey takıldı.bugün doktor kontrolünde doktor baş gövde ve bacaklara baktı midesi elleri ayaklarını gösterdi. Baska iç organlar ile ilgili yorum yapmadı göstermedi de.diğer randevular idrar kesesi omurilik yüz mide filan bakmıştır ama.içimde bi şey kaldı nedense sizinde öyle mi yoksa ayrıntılı her defasında gösteriyormu
candanotecann bu arada amigurumi tavşimi bitirdim avuç içi kadar minik bir bebiş oldu
Eki Görüntüle 1795425
Sağol canım demek ki boşa,evham yapmişim ay ne olacak bu halimiz hiç yoktan baş dönmesi çıktı bide canım.tansiyon normal niye oluyor anlamadım gittibenim doktor her defasinda tek tek olcup incelemiyor organlarini..
Yooo canm benimki hiç bakmiyo karnına koluna bacağına başına olcumlerine bakiyo o kadar öyle ayrıntılı bakan doktordami varmış valla öyle ayrıntılı için beni dopplere gönderir diye düşünüyorum ..ya çok pimpirikli olmak iyi değil ya bu kadar kafaya takmamayaçalışmak gerekYa kızlar aklıma bi şey takıldı.bugün doktor kontrolünde doktor baş gövde ve bacaklara baktı midesi elleri ayaklarını gösterdi. Baska iç organlar ile ilgili yorum yapmadı göstermedi de.diğer randevular idrar kesesi omurilik yüz mide filan bakmıştır ama.içimde bi şey kaldı nedense sizinde öyle mi yoksa ayrıntılı her defasında gösteriyormu
Tesekkür ederim canım benim haklısın bu kadar pimpirikli olmak gercekten kötüYooo canm benimki hiç bakmiyo karnına koluna bacağına başına olcumlerine bakiyo o kadar öyle ayrıntılı bakan doktordami varmış valla öyle ayrıntılı için beni dopplere gönderir diye düşünüyorum ..ya çok pimpirikli olmak iyi değil ya bu kadar kafaya
Teşekkürler tatlışımEllerine sağlık canımcım cok sevimli olmuş.becerikli hatunsun maşallah
bizde nisanda baslicaz insallah ,yatak odami haftasonu esimle dip kose yaptik dolabi duzenledik kisliklari kaldirdik..evdede duvarlari silcez,mutfak dolaplarinin icini silip duxenlemem gerek,perdeler yikancak,oglusumun odasida bu hafta tamamlanir insallah.kayinvalidem nisanda yapariz dedi.simdi yapsak bi daha yapmamiz gerekcek iki kere is cikmasin.temiz temiz gelsin oglusum.evde toz falan olmasin :)Kızlar derin temizliğe ne zaman başlayacaksiniz ya çok geç kalıyorum sanki daha erken diyo annem ama agirlastiktan sonrada çok zor olacak zaten çalış, aya devam ediyorum hafta içleri halim olmuyo hafta sonları hangi birini yetiştiricicem daha bişeyler yapıp buzLiga atıcam o zaten başlı başına 1 gün belki 2 gün hatta
Teşekkürler canımVay bee süper olmuşş, azmin elinden ne kurtulur kiibebeğin için sağlıklı bir oyuncak olacak ve Ela Bahar da çok sevecek onu
Hangi ipten aldın tüysüz?Teşekkürler canımBöylece kızımın ilk oyuncağını da kendim yapmış oldum gerçi bunu bebe yünüyle ördüm tüysüz olan başka bir ip aldım onunla da anne tavşi örecegim o daha sağlıklı olur sanırım
Gebelikte rahimde incelme için iyi diyolar nara ama çok fazla tuketilmemesi gereken meyvede diyolar bitaneden bise olmaz canım ya ins psikolojik olarak kendini rahatlatmayi deneYa iyiki bi nar yedim kızlar yiyen var mı afedersiniz isim de verdim canınız çekmez inşallah ki cekmesin halen adet ağrısı gibi ağrılarım var onu yedikten sonra oldueşim sen git 10 kilo nar al bu kadar sevenini de gormedim iki kişiyiz bi de biz
İşe yarardı aslında yaa..onlarda bişey beğenmiyo canım bende niye letgodan almışım diye istemedi önce ama kullanılmamış olupta arada 350 tl fark olduğunu görünce kabul ettiBeşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
evet canim dikkat ediyorum etmeye calisiyorum.26 haftada cok iri diyince o zamandan beri meyveyi kistim sadece.toplam aldigim kilo 700 gr cikgozun aydin pambix cim, iyi haberlerle donmussun doktordan.
valla boyle guzel haberleri okuyunca ben de seviniyorum. nedense icimden bir ses, hepimizin bebegi iyi olacakmis gibi geliyor.
bu arada sen toplamda kac kilo aldin? diyetine bayagidir dikkat ediyorsun bildigim kadariyla degil mi?
Ama bu çok şiriiincandanotecann bu arada amigurumi tavşimi bitirdim avuç içi kadar minik bir bebiş oldu
Eki Görüntüle 1795425
ayy valla eve geldigimizden beri videoyu acip duruyoruz esimle..cok tatliydi gercekten sapur supur kuvvetlice emiyordu cenesi yanaklari nasil oynuyordu emerken :) agzini kolundan cekip kocaman acip sapurdatiyor tekrar emiyor kolunu cok mu ac biraktim acaba oglusumu
Ayyymasallahhh canmya o benim cogu zaman haftada aldığım kilodan az :)evet canim dikkat ediyorum etmeye calisiyorum.26 haftada cok iri diyince o zamandan beri meyveyi kistim sadece.toplam aldigim kilo 700 gr cik
Diğerleri kadar tüylü degil desem daha dogru olur sanırım. Nako Pırlanta aldim. Instagramda bu tavsanları yapan bayan o ipi kullandığını yazmıştı ben de aldımHangi ipten aldın tüysüz?
Maşallah oğluşunaselam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen agzini sapirdatan oglusum kayra :) buarada 14 mayis dogumum gozukuyor ve artik esimle munasebeti kestirditansiyonumda 12-8cikti sonundaa iyi bisey cikti,gecen muayenedeki fazla cikan 2 kilomun 1.300unu vermisim ohh bebisim hala kafa yukarda ama doktrum sorun etmiyor donecek her bebek dogumu iyi bilir yolunu bulur sikinti etme dedi
Tesekkür ederim canım haklısın fazla pimpirikli olmak iyi değiloluna bacağına başına olcumlerine bakiyo o kadar öyle ayrıntılı bakan doktordami varmış valla öyle ayrıntılı için beni dopplere gönderir diye düşünüyorum ..ya çok pimpirikli olmak iyi değil ya bu kadar kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?