2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
haftasiyla uyumlu ciktiktan sonra hic takma kafana..bende bebegim iri olcak diye korkuyorum :) birazda genetik bence bu isler.

Maşallah oğluşuna sanada öyle istediğin değerlerde gidiyosun canım.sezeryan ya da normal sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.
aynen canim.hangisi ikimiz icin sagkikliysa o sekilde olcaka dogum..yeterki sag salim kolayca atlatalim..bende fazla kilo var o yuzden normal yapmamin bana daha faydali olacagini soyluyor doktorum.insallah nasip olur.

oo bisey degilmiski.. ben ilk aylar 2 nari ayiklatiyordum esime kasik kasik yiyordum valla Allaha emanet bisey olmadi .sanmam canim sendede sikinti yoktur
Vayy baya yemişsin bende esimin nar askıyla baya yemiştim ama ilk kez bi tanesi tek yedim iki kaşık yerken böyle olmadı hala var adet olacakmış gibi bi ağrı

Valla senin aldığına aynı fiyata denk gelsem kacirmam kesinlikle süperdii biz daha önce burdan da bakmıştık onlar kalmış aklında e almaya gelince erteliyorsun sende ama dedim bende yarın bunu iade ederken onu da aldiririm artık

Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede
Canimm annene sukret seninki ise güce nazlanio. Benimki dogumda yanımda olmaya nazlandi gelsem ne yapcam ki dedi. Biletimi ayarlayın da merak ediom iste geliyim dedi .. gelme gerek yok dedim. ben aramasam aramaz ! Bi de ablam da hamile o 3 .ye hamile onunla kıyaslar beni.

Neyini begenmedi cnm esin bende almayi dusunuyorum da eksik bir yonu mu var ki

Harika olmuş eline sağlık :)

Bize de ananemiz örüyor amigurumi tavşan ama küçük oldu. Güzel büyük bir tavşan kalıbı buldunuz mu?

Mayıs başı çok geç değilmi nisanda da annem gelmezse duramam vallahi işte o zaman beklemem bende yardımci alırım nisan ortasinda sonra tabi temiz tutmak için stres yaparım ben niye böyleyim
Canım benim cadı bi kızım var.onun için evim çok batıyo.ne kadar geç o kadar temiz kalır diye mümkün olduğunca geç yaptırcam.nisanda kendim idare etcem artık normal sil süpür.

Güzele benziyo aslında canım neyini beğenmediki

Kandırmaca gibi tam alırken baktım 156 odeyecegim kizdim bende almadim avent elektrikli 110 çok iyimiş bi ona bakayım burda da cıvıl var mağazadan mk bakmkstin tatlim
Aaaa iyi ki almamissin dışardan mağazadan da alsan fiyatlar 130 150 gibi zaten int den almak için çok ucuz değil mağazadan al daha iyi canım aynen avent 110 ben de ikisi arasında kaldım baya iyi fiyati

Ay ay yerim ben bunu parmakta havadamı ne bişeye kızıyo sanki.çok sevindim canım darısı bize inşallah.

Yok canim masallah baya iyi kilosu takma kafana,onumuzdeki ay daha cabuk ve cok alirlar... benimki daha kucuk 30+0 da 1300 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…