- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.041
haftasiyla uyumlu ciktiktan sonra hic takma kafana..bende bebegim iri olcak diye korkuyorum :) birazda genetik bence bu isler.Kizlar merhaba 30+6da kontrolum vardi oglum 1600gr cikti doktorum cok iri bi cocuk olmiycak rahat dogurursun dedi ama ben yine de bilemedim sanki bana azmis gibi geldi tahin pekmez muz sut kasar peynir yiyorum. Yapi olarak bende esimde zayif hele ben 1.68boy 49kilo ile hamile kaldım bende +7 kilo almisim ama cok uzuluyorum bebegim zayif diye
Teşekkürler canımmmAma bu çok şiriiinsüpersin canım ya mıncıkladım ekranı prenses çok şanslı
oo bisey degilmiski.. ben ilk aylar 2 nari ayiklatiyordum esime kasik kasik yiyordum valla Allaha emanet bisey olmadi .sanmam canim sendede sikinti yokturBir tane belki küçük bi tane tatlım ama ondan sonra oldu
anamm ne tatli bisey olmusss.masallah kiz sana ne becerikli hatunsun.@candanotecann bu arada amigurumi tavşimi bitirdimavuç içi kadar minik bir bebiş oldu
Eki Görüntüle 1795425
ah tatlim benim kilom cok fazla 112 kiloyum.almamak daha iyi benim icin :) tabi doktorum illaki aliniyor bebek kilolandikca tartida fazla cikicak diyor.Ayyymasallahhh canmya o benim cogu zaman haftada aldığım kilodan az :)
aynen canim.hangisi ikimiz icin sagkikliysa o sekilde olcaka dogum..yeterki sag salim kolayca atlatalim..bende fazla kilo var o yuzden normal yapmamin bana daha faydali olacagini soyluyor doktorum.insallah nasip olur.Maşallah oğluşunasanada öyle istediğin değerlerde gidiyosun canım.sezeryan ya da normal sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.
Vayy baya yemişsin bende esimin nar askıyla baya yemiştim ama ilk kez bi tanesi tek yedim iki kaşık yerken böyle olmadı hala var adet olacakmış gibi bi ağrıoo bisey degilmiski.. ben ilk aylar 2 nari ayiklatiyordum esime kasik kasik yiyordum valla Allaha emanet bisey olmadi .sanmam canim sendede sikinti yoktur
anamm ne tatli bisey olmusss.masallah kiz sana ne becerikli hatunsun.
Valla senin aldığına aynı fiyata denk gelsem kacirmam kesinlikleİşe yarardı aslında yaa..onlarda bişey beğenmiyo canım bende niye letgodan almışım diye istemedi önce ama kullanılmamış olupta arada 350 tl fark olduğunu görünce kabul ettihayırlısı olsun canım diğerini güle güle kullanın inşallah
Uyudum rahatlarim diye ama halen ayniyim artık yüzüne bakmam artık narınGebelikte rahimde incelme için iyi diyolar nara ama çok fazla tuketilmemesi gereken meyvede diyolar bitaneden bise olmaz canım ya ins psikolojik olarak kendini rahatlatmayi dene
Canimm annene sukret seninki ise güce nazlanio. Benimki dogumda yanımda olmaya nazlandi gelsem ne yapcam ki dedi. Biletimi ayarlayın da merak ediom iste geliyim dedi .. gelme gerek yok dedim.Evet bende annemi bekliyorum annemle aynı şehirde değiliz gelmesi lazım oda nazliniyo resmen biraz darılıyorm hatta yalnız hissediyorum kendimi onca is var içim rahat değil o hala erken diyo erken mi sizcede
Neyini begenmedi cnm esin bende almayi dusunuyorum da eksik bir yonu mu var kiBeşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
Teşekkürler canımBöylece kızımın ilk oyuncağını da kendim yapmış oldum gerçi bunu bebe yünüyle ördüm tüysüz olan başka bir ip aldım onunla da anne tavşi örecegim o daha sağlıklı olur sanırım
Canım benim cadı bi kızım var.onun için evim çok batıyo.ne kadar geç o kadar temiz kalır diye mümkün olduğunca geç yaptırcam.nisanda kendim idare etcem artık normal sil süpür.Mayıs başı çok geç değilmi nisanda da annem gelmezse duramam vallahi işte o zaman beklemem bende yardımci alırım nisan ortasinda sonra tabi temiz tutmak için stres yaparım ben niye böyleyim
Güzele benziyo aslında canım neyini beğenmedikiBeşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
Maşallah canım göbüşün çok çıkmamış yinede gayet iyisin benceBuda benim dün sabahki göbüşüm esmerimmm
Başlarda çok küçüktü ama son günlerde biraz daha büyüdü sanki. Bu arada tam 7,5 aylığız
Eki Görüntüle 1795093
Aaaa iyi ki almamissin dışardan mağazadan da alsan fiyatlar 130 150 gibi zaten int den almak için çok ucuz değil mağazadan al daha iyi canım aynen avent 110 ben de ikisi arasında kaldım baya iyi fiyatiKandırmaca gibi tam alırken baktım 156 odeyecegim kizdim bende almadimavent elektrikli 110 çok iyimiş bi ona bakayım burda da cıvıl var mağazadan mk bakmkstin tatlim
Ay ay yerim ben bunu parmakta havadamı ne bişeye kızıyo sanki.çok sevindim canım darısı bize inşallah.selam kizlar.bugun oglusumu gormeye kontrole gittim :) cok sukur hersey yolunda..iri bebis olarak devam etmiyoruz tam haftamizla uyumluymusuz sekerden etkilenmiyor oglusum,1550 gr .suyuda iyiymis..seyretmeye doyamadim oglusumu.bir eliyle diger kolunu tutup agzina goturuyordu sapur supur emiyordu oyle tatliydi ki bir ara agzini acti sapirdatti cok gulduk :) yerim onu ben insallah dogunca annesinide oyle sapur supur kuvvetlice emer :) buda 30 haftalik ben ve kolunu emen agzini sapirdatan oglusum kayra :) buarada 14 mayis dogumum gozukuyor ve artik esimle munasebeti kestirditansiyonumda 12-8cikti sonundaa iyi bisey cikti,gecen muayenedeki fazla cikan 2 kilomun 1.300unu vermisim ohh bebisim hala kafa yukarda ama doktrum sorun etmiyor donecek her bebek dogumu iyi bilir yolunu bulur sikinti etme dedi
Yok canim masallah baya iyi kilosu takma kafana,onumuzdeki ay daha cabuk ve cok alirlar... benimki daha kucuk 30+0 da 1300 duKizlar merhaba 30+6da kontrolum vardi oglum 1600gr cikti doktorum cok iri bi cocuk olmiycak rahat dogurursun dedi ama ben yine de bilemedim sanki bana azmis gibi geldi tahin pekmez muz sut kasar peynir yiyorum. Yapi olarak bende esimde zayif hele ben 1.68boy 49kilo ile hamile kaldım bende +7 kilo almisim ama cok uzuluyorum bebegim zayif diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?