2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım sıkma canını hepsini atlatır inşallah, yeni mi gördü dr bunları daha öncede söylemişmiydi

Ya ne desem bilemiyorum canım, sen yine moralini yüksek tut lütfen. İnşallah defne kızımız doktorları şaşırtıp çok sağlıklı şekilde gelecek dünyaya, kalpteki problem zaten gitmiş. Bağırsak problemi sadece ihtimal. Böbrek te allahın izniyle zaten zor bir operasyon değil, sen yemene içmene dikkat et büyüyebildiği kadar büyüsün kızçemiz sağlıkla gelsin inşallah. Topiğimizin minik kuşu olacak o inşallah

Canım sıkma canını hepsini atlatır inşallah, yeni mi gördü dr bunları daha öncede söylemişmiydi
sadece bağırsak kısmı yeni canım. gelişim geriliği başından beri var. böbrek ve kalp sorunlarıda epeydir var. inşallah atlatabiliriz

bu kontrolde biraz daha büyümüş olur diye çok ümit etmiştim. bu kadar minik duyunca biraz yıkıldım canım.
aynen bağırsak sadece ihtimal dr da kesinlik belirtmedi bunun için. kalbi doğuma kadar tamamen iyileşebilirmiş veya sorunlar bu kadarla kalabilirmiş. bunda da doğumdan sonra müdahaleye gerek olmazmış. böbrek için ameliyat kesin görünüyor şuan.
bugün karşılaşacağım zorluklarla daha çok yüzleştim ve bu beni baya korkuttu sanırım canım.
inşallah sadece korktuğumla kalırım. Küçük ama güçlü olur kızçem

Canım benim gerçekten zor bir gün olmus sizin için ama sen her zamanki gibi güçlü olmaya devam et. Bizler de dualarimizdan eksik etmeyiz Defnemizi. Kalbinde artik ciddi bir sorun yokmus cok şükür,böbrek de inşallah doguma kadar duzelir duzelmezse de operasyonu zor değil diyorlar. Inşallah minik prensesimiz diger tüm sorunların üstesinden gelecek nedense benim içimde hep bi umut var küçüğümüz son zamanlarda atağa geçecek gibi geliyor bana inşallah da öyle olur ona karşı sevgim bi baska. Senin de doğum yaklaştıkça stres olman cok normal sonucta anneligi tatmış birisin bebegin icin en iyisini düşünüyorsun. Bu yüzden yine güçlü olmaya Defneye her seyin yoluna girecegini hissettirmeye devam et...

İnşallah aynen dediğin gibi minik ams güçlü olacak Defne'miz

sanırım doğum yaklaştıkça gerçeklerle daha çok yüzleşmeye başladım canım. yada bugün çok hassas günümdeydim. hala tam toplayamadım kafamı. doğumada sayılı zamanlar kaldı. heyecan korku hepsi birarada.
inşallah kızçemle aşıcaz tüm bunları. Şuanda dua edip beklemekten başka yapabildiğim bişeyim yok.

Canim sen çok guclu bir annesin ve oylede olmaya devam et. İnşallah defnede annesi gibi çok guclu bir bebek olacak kalbindeki sorunun gecmesine çok sevindim. Bobregindeki sorunda inşallah doguma kadar duzelir duzelmezse bile ameliyati kolaymis zaten kilosuda inşallah artar doguma kadar ne zaman doguma alacaklarini soyledimi doktorun? Dualarimizdasin canim her daim umutla güzel gunlerin gelecegine hepimiz inaniyoruz senin icin

Bence bugün bunları duymayı beklemedigin icin hassaslasmissin canım ama her şeye rağmen sorunları asacaginiza inaniyorsan kim tutar ki seniAllah sana ve Defnemize güç,sağlık versin teyzeleri onu cok seviyor ve onun icin dua ediyor bol bol

sadece 40. haftayı beklemeyiz dedi canım doğum için. yani en fazla 7-8 hafta kaldı doğuma.
inşallah canım sorunları aşabiliriz. önümüzdeki son haftalarda da biraz daha büyürse çok çok iyi olur. büyüyememesinin sebebi beslenmede değil. yani şuan benim elimden gelen bişey yok canım. zaten en çokta ona üzüldüm bugün

evet canım daha olumlu haberler bekledim gerçekten. yani evet sorunları var biliyorum ama yinede biraz daha büyür kendini toparlar diye inandım. bakalım 3 hafta sonra neyle karşılaşıcaz.

Canım endişelenmen çok normal ama çok şükür kalp durumunda kötüleşme yok..diğer sorunlarda allahın izniyle atlatılır inşallah.kilosunuda doğar doğmaz sütünle olmazsa takviyeyle halledip normali yakalarsınız.kıpır kıpır bi kızçe var içinde ne kadar güçlü olduğu hareketlerinden belli annesizor değil güzel günler bekliyor inşallah hep öyle hissediyorum.defnemiz küçük olsada sana sımsıkı tutunuyor sende ondan hiç ümidini kesmedin..dua etmekten allaha sığınmaktan başka bişey gelmez elimizden..hem daha vakit var güzelce büyüyecek inşallah kızçen

Geçmiş olsun iremcim. Benmm bildiğim böyle bir iki gün geçmesiyle bir sorun olmaz. Yani bebeğin uzun süre yüksek şeker olursa etkilenir. Moralini hiç bozma. Doktorun insulinle kontrol altına alacaktır şekerini. Bir de senin çocuğun vardı değil mi? İlk gebeliğinde diyabetin var mıydı?

Kesin kirlenicez
Ben iki gecelik degistirmistim yoksa ucmuydu yaa cikmis aklimdan. Zaten o kadar pusluki dogumdan sonraki anilarim cok emin olamiyporum.
Ben bir tane gecelik bir tane de pijama aldım. Bir tane de evden götürürüm diye düşündüm. Yeter inşallah. Yetmezse de ev yakın. Annemle kocamı gönderirim, alır gelirler :))

Neffcim defnoşun maşallah kalbi iyileşmiş. Kalp sorunu geçmiş. Doguma kadar da önce böbrekleri güzelce iyileşecek, doğunca da piirrrrt yemyeşil bir kaka, bir bakmışsınız bağırsakları da duzelivermis :) doğum yaklaştıkça hepimiz korkuyoruz. Seninde korkman çok doğal. Hele de defnenin ne kadar minnak olduğunu düşünürsek. Ama bence senin kizcen doğunca çabucak büyüyecek. Aradaki farkı o zaman kapatacak. Zamanla herşey düzelecek. Sen yeter ki sakın kendini de bebisini de üzme. Yüreğini ferah tut. Defne bu kadar çok sevilirken muhakkak iyilesecektir. Doktorlar sıra sıra. Hepsi tek tek ilgilenecek, her derdinize deva olacak. Bak miranda demişti dersin. Aşkınız meşkiniz bol olsun analı kızlı guzeller! 

neff1316 bitanem doktorlar en kötüyü her Zaman söyler, kendini garantiye alır.. Sen doktoruna güven ve bana kalırsa doktorun bir prof değilse bir profa da gorun derim.. Maşallah kalbinde sıkıntı yok, böbrek sorunu yaşayan birçok kişi var ve eminim atlatılacak bir sorundur.. Sen defnen için elinden geleni yaptın o da annesi gibi güçlü olup atlatacak inşallah bunları zayıf doğması bisey değil toparlar kuzum ve son aylarda inşallah bol kilo alır ama seninki sıfır beden olmak istiyo zilli dua edecek teyzeleri onun için..

neff1316 canım sen bugüne kdr hep güçlü oldun lütfen öyle olmaya devam et bu sorunlar doğumdan sonra da aşılabilir dr un da söylemiş artık tıp çok ilerledi. Bence en önemlisi Defneciğin çaresiz bi derdi olmaması çok şükür ki bedensel bi engeli yok, tüm organları yerinde.. Allah korusun ama böyle sorunlar da olabilirdi canım. Lütfen canını sıkma bu sorunların olabiliceğini sen de biliyodun, en kötüsü doğumdan sonra ameliyat olur ki insanlar 50 yaşında da böbrek ameliyatı olabiliyo hiç bişeyin garantisi yok.

Defne hayata biraz minik başlayabilir ama eminim kocaman bi kalbi olucak onun annesi gibi güçlü bi kız olucak. Biz grup olarak görmeden tanımadan Defnemizi çok sevdik, bak gör o da bizleri üzmeyecek ve herşey yoluna giricek inş

Bu arada bursada dr un kim canım? Hangi hastanede doğum yapıcaksın belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…