2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Anladim canim o zaman o 7-8 haftayi daha guclu gecir ki defnemizde annesinin ne kadar guclu ve onun icin ne kadar direndigini istedigini gorsun annesi. Sen hic uzme kenndini bazen bazi seyler icin bizim elimizden dua etmekden baska birsey gelmez defnenin bu haftalar icinde buyumesi icin hep beraber dualar edecegiz Rabbim dualarimizi geri cevirmeyecek ben buna inaniyorum. Sorunlar her turlu asilacak onu seven bu kadar teyzesi ve ilk basta onu herseyden çok seven ailesi varken oda çok daha guclu olacak

Canım ilkinde 50 lik yüklemeyle yok dediler.ama 50 lik tam tanı için yeterli değikmiş.büyük ihtimal ondada vardı diye düşünüyoruz.zaten oda kilolu doğdu.bu doktor 3.5 üstü doğan bebek şeker açısından riskli dedi.

evet canım daha olumlu haberler bekledim gerçekten. yani evet sorunları var biliyorum ama yinede biraz daha büyür kendini toparlar diye inandım. bakalım 3 hafta sonra neyle karşılaşıcaz.
Inşallah daha güzel seylerle karşılaşırsın canım. Su an Defnenin ihtiyacı olan tek sey senin o pozitif enerjinne mucizelere tanık oluyoruz bunun da üstesinden geliriz Allahin izniyleyeter ki Rabbim dermansiz dert vermesin...

Günaydın arkadaşlar nasılsınınz. Biz dün doktora gittik. Kızım 31 haftayla uyumlu çıktı 1600 gr olmuş. biraz ben fazla kilo almışım sanırım 1 ayda 3 kiloya yakın dikkat etmen lazım dedi. 5 nisanda tekrar çağırdı. 32 de çalışır vereyim diye çok güzeldi abisine gülümseyip el salladı...

CNM MUTLAKA GIT DR BAYA YUKSELMIS INŞ BIŞEY OLMAZ BIRAZ HAREKET YAPMAYA CALIS PORTAKAL YEDIGIM ZAMAN BENIMDE 170 YUKSELMISTI BOLDUM MEYVALARI BIR IKI DILIP CNM CEKENLERDEN YIYORUM TUM YEMEIYORUM INŞ BI SORUN OLMAZ ICINI FERAH TUT
İnşallah canım yarın gidicem bakalım günlerimiz aynı bebeğin kaç kilo oldu canım.bizim iki hafta kadar önden gidiyodu.

Canım inşallah bu haftadan doğuma kadar toparlıycaktır defnecik.dün iki tane 6 aylık pramatüre doğmuş bebek gördüm haberlerde 700 gr doğmuşlar bi çok sorun yaşamışlar solunumla filan ilgili ama galip çıkmışlar.defnemizde öyle olcak inşallah teyzelerinin duasıyla.içini ferah tut canım.o çok güçlü bi kız.bizim minik zeynamız:)

Günaydın herkese kasık ağrılarım iyice ağırlaştı ayakta kalmak işkence gibi geliyo artık gece uyuyamadım doğru düzgün gün geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba
Canım benin doktorum adalat diye bi ilaç verdi kasık ağrısı için ama benim pek ağrı yok şimdilik onun için kullanmadım.dayanamıycak gibiysen bi doktoruna sor istersen canım.

neff1316 canım benim defnemiz gücünü annesinden alıyo sakın kendını bırakıp,üzüp onun da canını sıkma emi.Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar inş. doğduğunda hiç sıkıntısız olur.sen kalbini ferah tut emi.

Gerçekten duyduğun yaşadığın şeyler hiç kolay değil arkadaşım ama sen ve güzel kızın hepsini atlatacaksınız.O topiğimizin minik mucizesi, iyi olacak inşallah.
Hepimiz onun için dualar edeceğiz burda, Allah mucizesini kudretini göstersin, şifasını versin.

Canım üzülme bencede Rabbim onları koruyor benim arkadaşım 28 haftalık doğum yaptı okadar çok ameliyat geçirdiki küçüğüm. ama masallah hayata annesine tutundu şimdi 34 haftalık annesini emmeye bile başladı. Arkadaşımda çok yıprandı ama o günler geçiyor.

Ne diyecegimi bilemedim. Sen guclu bir annesin eminim kizon da oyle. Son haftalarda ataga gecip kilo alimi artar insallah.

Canim öncelik le hersey tabiki kolay olmayacak sen ve zeynamiz icin ama ben inaniyorum ki bu savastan galip cikacak kizimiz. Dogumdan sonrada ameliyatlar vs zorlu surecler bekliyor seni. Metanetli olman lazim. Hic birimizin garantisi yok malesef. Saglikli gorunen bebeklerde bile dogumdan sonra bir sürü sorun çıkabiliyor. Anne olmak yazikki icimiz kan aglasa bile ayakta durmak. Defnemiz agbisi ve ailesiyle mutlu gunler gecirecek rabbimin izniyle.

Hayırlı aksamlar kızlar. Sizce emzirme yastığı almalı miyim?ilk çocuğumu emziremedim.bunda o duyguyu yaşamak istiyorum .sizce faydası olurmu?daha doğrusu gerekli bişey mi sizce
Ben ilk bebisimde aldim çooook kullandım benimm bebis iri olmasina ragmen epey kullandim artik sigmaz hale gelince yastiga, yatarak emzirmeye basladim sonra da kiyip birine veremedim yastığı çünkü kızımı içine oturttuk 4 ay civari destek yaptık bebisimin arkasına .gaz sancısı olmasın diye yüzüstü yatırdık göğsünün altına destek yaptik yine kızımı içine koyup.yani çok kullandik..hala da çok severim :)yatağındaki favori yastiklarimizdan oldu:)

Son düzenleme:
neff1316
Cnm sen güçlü bir kadinsin maşallah
Rabbimin izniyle inşallah atlatacak bebisin
O şimdi minicik ve sana çok muhtaç
Öyle güzel dualar ve ninnilerle sev ki karnini o mutluluk tan içinde taklalar atsın sana siginsin senden güç alsın
Kendini bırakma güzel anne..

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah bebegin saglikli kucagina alirsin. Inanalim ki insallah oyle olur. Beni hatirliyor musun bilmiyorum benim bebegim de 3 hafta geriden geliyor.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

canım zor bi durum Rabbim bebişine en kısa zamanda "Ya Şâfi" İsminin yüzü suyuna şifa versin sende bol bol elini karnına koyarak "Ya Şâfi" de canım

Defne ismi gibi güçlü bir kız olacak ve tüm sorunları asicak inşallah arkadaşım ucuz doğum yapmıştı 650 gr bebekler bir çok sıkıntıyla doğdular şimdi kocaman oldular defne de bizim minik bebeğimiz olacak diğer sorunlar asılır Rabbimin izniyle

neff1316 canım inşallah allahın izni bizlerin duasıyla bunun üstesinden geleceksiniz. sen dirayetli ol zor biliyorum ama kendini çok yıpratmamaya çalış ki kızın da etkilenmesin. bol bol dua et. allahım yardımcınız olsun yanınızda olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…