- 17 Eylül 2015
- 62
- 47
- 3
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.441
Canım bn az önce geldim doktordan ultrasona göre 32 33 haftalık çıkıyor değerleri.Benim bugün 31+0 tam.Haftaya çarşamba gel çalışabilir raporunu verelim dediler.Bu durumda SAT'a göre veriyorlar sanırım çalışabilir raporunugünaydın kızlar :) ben bişey sormak istiyorum..en son kontrole gittiğimde 2 hafta önde olduğunu söyledi doktorumuz, 32. hafta raporunu ultrasonda görülen haftaya göremi veriyolar.yoksa gerçek haftana göremi???
Kızlar fikrinize ihtiyacım var sizce bu çanta nasıl ?
Çok pahalı bişey almak istemiyorum açıkcası sıkılırım ben aynı şeyi uzun süre kullanamam
http://m.n11.com/kraft-1308-anne-bebek-bakim-cantasi-P92997537
Gunaydin arkadaslar
Guzel gunler bizim ve bebeklerimiz icin olsun.
Sonunda bitirdim sayilir bende magnetlerimizi ve kapi susumuzu. Oglumun ismi belli olmadigi icin orasi beklemede amanasil olmus sizce?
Kendim kestigim icin biraz duzgun degil daireler. Bukadar oldu artik napim.
İyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Tesekkurler canimEllerine saglik canim pek güzel olmuslar inşallah ismi belli olunca orayada çok yakisacak saglikla kullan ve güzel gunlerde dagit hediyeliklerinizi
Kızlar fikrinize ihtiyacım var sizce bu çanta nasıl ?
Çok pahalı bişey almak istemiyorum açıkcası sıkılırım ben aynı şeyi uzun süre kullanamam
30 haftalıkken 1650 gr dıbugun kontrolumuz var bakalım buyumusmu gunuyle tam uyumlu gıdıyor demıstı drİnşallah canım yarın gidicem bakalım günlerimiz aynı bebeğin kaç kilo oldu canım.bizim iki hafta kadar önden gidiyodu.
Ellerine emeğine sağlık canim cok şirin olmuşGunaydin arkadaslar
Guzel gunler bizim ve bebeklerimiz icin olsun.
Sonunda bitirdim sayilir bende magnetlerimizi ve kapi susumuzu. Oglumun ismi belli olmadigi icin orasi beklemede amanasil olmus sizce?
Kendim kestigim icin biraz duzgun degil daireler. Bukadar oldu artik napim.NicksizYumurta
Canım cok teşekkürler bayildım bu hayvanlaraaaa
Canim ben ebebekten Dinoboo uyku seti aldım besik icin yan korumaları falan olan. 30tl indirim kuponu kullanmistim uygun fiyata almis oldum ve kalitesini de cok beğendim tavsiye ederim.
Canım olaylar hepimizi cok üzdü karamsarlik oldu bizde de ama bizler güçlü olmalıyız ki bebislerimize güzel bir gelecek hazirlayalim dimi? O annenin haberini görünce icim parcalandi zaten o yüzden miniklerimizin kıymetini bilip onları uzmemek icin elimizden geleni yapmalıyız. Biz ne hissedersek onlar da aynısını hissediyor çünkü...
Aramıza hoşgeldin canım
Canım moralini bozacak bir durum yok bence olcumler her zaman birbirini tutmuyor doktorun bisey mi söyledi de bu kadar takıldın acaba?
ne bileyim sekerim yaaa.. guya iste yeterince arastirma yapilmadi. ultrasonun zarari var mi bilinmiyor diye bir suru laf ediyorlar ama bence isin sonucu paraya geliyor. sosyal devlet oldugu icin tum hastane / doktor masraflarini devlet karsiliyor. su ana kadar bir kurus para vermis degilim ben misal... ama iste sonuc olarak da boyle bilgileri ogrenemiyorum..
arkadasim ozel bir klinik tavsiye etti 3d ultrason yapan. burasi medikal bir yer degil. doktoru yok mesela icinde. kilosunu boyunu da soyleyeceklerini sanmiyorum ama en azindan 3 boyutlu bir resim alabilirim onlardan. bi de belki bebegim kime benziyor onu gorurum. ben 32. haftada giderim diyordum ama dun sizinle konusunca heyecanlandim arayip randevu alayim bari dedim. 32. haftaya bekleme, bebek donerse yuzunu goremezsin dediler. ben de cuma gunu icin randevu aldim. bakalim kerata gosterecek mi kendini :)
Canim uzulme bu kadar biliyorum biz yavrularimiz icin en ufak seyde bile telas ddiyoz.... kizlar erkeklere gore cok daha gucluler,allahin izniyle atlatirsiniz bu zor gunleri.... insallah hersey yoluna girerbu kontrolde biraz daha büyümüş olur diye çok ümit etmiştim. bu kadar minik duyunca biraz yıkıldım canım.
aynen bağırsak sadece ihtimal dr da kesinlik belirtmedi bunun için. kalbi doğuma kadar tamamen iyileşebilirmiş veya sorunlar bu kadarla kalabilirmiş. bunda da doğumdan sonra müdahaleye gerek olmazmış. böbrek için ameliyat kesin görünüyor şuan.
bugün karşılaşacağım zorluklarla daha çok yüzleştim ve bu beni baya korkuttu sanırım canım.
inşallah sadece korktuğumla kalırım. Küçük ama güçlü olur kızçem
bence guzel kulanıslı duruyor ben sırt cantası seklınde olanlardan dusundumKızlar fikrinize ihtiyacım var sizce bu çanta nasıl ?
İnşallah öyle devam eder canım çıkınca yaz bizede30 haftalıkken 1650 gr dıbugun kontrolumuz var bakalım buyumusmu gunuyle tam uyumlu gıdıyor demıstı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?