2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın kızlar :) ben bişey sormak istiyorum..en son kontrole gittiğimde 2 hafta önde olduğunu söyledi doktorumuz, 32. hafta raporunu ultrasonda görülen haftaya göremi veriyolar.yoksa gerçek haftana göremi???

günaydın kızlar :) ben bişey sormak istiyorum..en son kontrole gittiğimde 2 hafta önde olduğunu söyledi doktorumuz, 32. hafta raporunu ultrasonda görülen haftaya göremi veriyolar.yoksa gerçek haftana göremi???
Canım bn az önce geldim doktordan ultrasona göre 32 33 haftalık çıkıyor değerleri.Benim bugün 31+0 tam.Haftaya çarşamba gel çalışabilir raporunu verelim dediler.Bu durumda SAT'a göre veriyorlar sanırım çalışabilir raporunu

Gunaydin arkadaslar
Guzel gunler bizim ve bebeklerimiz icin olsun.
Sonunda bitirdim sayilir bende magnetlerimizi ve kapi susumuzu. Oglumun ismi belli olmadigi icin orasi beklemede ama nasil olmus sizce?
Kendim kestigim icin biraz duzgun degil daireler. Bukadar oldu artik napim. NicksizYumurta

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
neff1316 canim uzulmen cok normal. Ama kucuk operasyonlarla atlatilacak seylermis insallah. Bebekler dogunca daha cabuk buyuyorlar sizde onu sevginizle sutunle cabucak buyutursun. Hersey gecip gider insallah. Bol dua edelim Defnemiz icin. Sen cok guclusun kizinda oyledir eminim

Ellerine saglik canim pek güzel olmuslar inşallah ismi belli olunca orayada çok yakisacak saglikla kullan ve güzel gunlerde dagit hediyeliklerinizi

neff1316 tatlım arkadaşların da yazdığı gibi sen bu topiğin güçlü bilinçli annelerindensin hepimize destek oldun biz de sana bu günlerinde elimizden geldiğince destek olucaz bu kadar sürede yavrularımızın öz teyzeleri gibi olduk onun için dua edicez merak etme o küçük bedenler bizden daha güçlü kuzenim daha 20 günlük bile değildi ameliyat olduğunda gazlı bezin içinde getirmişlerdi ameliyat sonrası teyzem de biz de çok üzüldük ama o sanki ameliyat olmamış gibi hemen toparlandı çok şaşırmıştık hepimiz o yüzden canım bebişine güven Allaha dua edelim bu yoldan zararsız sıkıntısız bir an önce çıkarsın sizi

Canım ben hastanede çalışıyorum ve bi hastanede yapılabilecek en güzel işlerden birini yapıyorum.. prematüre doğan bebeklere mama hazırlıyorum ve sana şunu içtenlikle ve samimiyetimle söylüyorum ki o bebekler normal insanlardan çok daha güçlü oluyorlar ve hayata tutunuyorlar. sen inancını asla kaybetme ve dualarını eksik etme. inanıyorum ki herşeyi atlatıp sağlıklı bir ömür sürecek bebeğin.

ben bu çantayı mağazada gördüm ama çok büyük geldi benim için almadım
https://www.google.com.tr/search?q=...hWGkCwKHSPUAgsQ_AUIBigB#imgrc=Ahg18MlhjqhxIM:

bu modeli beğendim ve adlım sonradan daha kullanışlı ve kibar geldi.

Ellerine emeğine sağlık canim cok şirin olmuş Allah keyifle dagitmayı nasip etsin oğluşunun adı belli olunca onu da eklersin o zaman daha da güzel olur

Çok teşekkür ederim :)

Hayırlısı inşallah oglusun annesini uzmeden yüzünü gösterir de sıkıntılarına değer, hiç değil gebelikten bi hatıra kalır

Ben de hiç uyumadım valla neyse yetti enerjim bu saat oldu yetiştim çok şükür herşeye

Hastane odası süslerimizin siparişini verdik bugün. İkramlarımız için pastacıyla anlaştık. Babyshower için süs siparişi verdik. Çok iş becerdik çook :)[/QUOTE]

gebito babyshower ikramları için mi anlaştın pastacıyla canım yoksa hastane mi ben hastane ikramlarını ne zaman ayarlamam gerektiğini düşünüp duruyorum mesela çikolatasını bebek kurabiyesini falan ne kadar dayanır nasıl yapmak gerekir acaba? hastane süsü ne yaptırıyosun ben de yaptırıcam ama kapı süsünü taç terliği takı yastığını kendim yapıcam çok güzel malzemeci buldum çok güzel çiçekleri var

Canim uzulme bu kadar biliyorum biz yavrularimiz icin en ufak seyde bile telas ddiyoz.... kizlar erkeklere gore cok daha gucluler,allahin izniyle atlatirsiniz bu zor gunleri.... insallah hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…