- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.361
Anladım canım yok bizimki oto koltuğu olmuyo.sadece evde odalarda içine yatırıyoduk.bide böyle hafif sallanınca içinde kolay uyuyodu.sen bilirsin ama bu gibi varsa bence işini görür.bide şu küçük beşiklerden alabilirsin mutfakta filan yatırmak için.Tatlım ana kucagı zaten var bu hem oto koltugu olanlardan değil mi ? Onu bebek arabasıyla takım aldım. Ben mutfakta salonda falan yanımda olsun diye bişeyler bakıcam
1.5 sene emzirmiş biri olarak hiç gerek duymadım canım.Hayırlı aksamlar kızlar. Sizce emzirme yastığı almalı miyim?ilk çocuğumu emziremedim.bunda o duyguyu yaşamak istiyorum .sizce faydası olurmu?daha doğrusu gerekli bişey mi sizce
Canim öncelikle Allah yardımcınız olsun cidden durumunuza cok üzülüyorumdoktorun ilaca devam et dediyse bir birldigi vardır herhalde
Geçmiş olsun tatlım doğum belirtisi mi bilmem ama hamilelikte ishale dikkat etmek lazım arkadasların söylediği seyleri uygula baktin geçmiyor kesinlikle doktora git
Ah canım geçmiş olsun o bel ağrıları hepimizi mahvediyor ya sen bol bol dinlen gecmezse dogruca doktora gidersin
Bak su minik yaramaza yaa büyüdükçe daha bi nazlı oluyorlar sanırımmaşallah canım sağlığı yerindeymis ya gül yüzünü bu seferlik görmesen de olur
Canim bende de oldu karnim.dun sisti sistj patlicak.gibi oldu. Bugun kontrolum.vardi dr sordum üşutmüssundur dedi. Ihlamur felan ic kendini sicak tut dedi. Ama kasilma duzenli bir bir gevsek bir kasilma olursa hemen gel dedi.
Canım eve geldiysen patates hasla hem midene iyi gelir hemde keser ishalini ben öyle yapmıştımSağol canım şu 35 haftayı bi tamamlasak korkmayacağım doğumdan ama daha küçükler ya :)
Şimdilik geçti gibi ağrı falan da yok ama üşütme söz konusu sanırım hissediyorum
Ihlamur demlicem şimdi eve yeni geldim. Üşütme olduğunu hissediyorum ama. Kasılma ben de geceleri çok fena oluyo kas katı oluyorum bir de dönemiyorum yatakta. Benim adet sancıları geliyo arada kasılma değil de. Ama çok düzensiz şuan takip ediyorum mutlaka.
Canim siz başka bir model mi bakıyorsunuz bilmiyorum benim mağazadan şahsen gidip baktım aylardır orda hala fiyat aynı int sitesinden bakmadım hiç avent in tek modeli yok zaten baktıklarınız farklı sanırım benim baktığım elektrikli manuel değilCanim civile baktimda ben manuel 104 tl avent elektrikli 439 tl
http://www.civilim.com/emzirme-urunleri?brnd=Philips+Avent
:) benim yegenim bidiktir oyle candanotecann. bazen azicik icimizi dondursada yalani yok. oldugu gibi soyler kerataMutlaka anne babaya benzer o zaman, doktor demiştir belki de gidişattan belli olur şimdiden
miranda_1986 çocuk ne güzel demiş akıllı valla
ay ben de en cok boyu uzun mu kisa mi onu merak ediyorum yaaaDoğru demiş bizede öyle diyo yengem ler ana kalipli baba kalipli çocuk da olur kalipli diye, genlerimizden alacak mecbur çocuklar, dr benim oglana gobekli boyu uzun dedi aynı babasida 9 aylik gibi gobekli, 1.82 boyunda eh kime çekecek
gozlerinden oper teyzesi :)Ay Allahim yaaa senin şu sarı oğlana hastayim ben
Çok tatlı yaaa:) benim yegenim bidiktir oyle candanotecann. bazen azicik icimizi dondursada yalani yok. oldugu gibi soyler kerata
ay ben de en cok boyu uzun mu kisa mi onu merak ediyorum yaaa
ben duduk kadarim ama esim boylu. insallah ona ceker. erkeklerde kisa boy cok zor oluyor
cocuklar kendini cok sevenleri biliyor mgulcum. ben ona cok duskunum o da o yuzden bana duskun. o kadar uzaktayiz birbirimize, inan tek bir gunum gecmiyor yegenimi dusunmedigim...Çok tatlı yaaabelli Miranda teyzesine eniştesine de düşkün saf temiz yavrular ..
Canım gaz ağrısı olabilir mi ayırt edersin sen aslında gaz ağrısıyla digeriniKızlar benim sol boslugumda ağrı var 1 saattir int baktım bişeyde bulamadım bilgisi olan var mi
Gunaydin bizdende 1.5 saattir yatakta dönüyorum uykum kaçtı oğlundan gündüz de uyuyamiyorum vay halime[/QUOTE]gebito, post: 45613677, member: 103701"]Günaydınn :) günün en erken günaydını bizden 3te uyandık uyku tutmadı bir daha tüm gün de işimiz var bakalım enerjimiz ne kadar yetecek
ne bileyim sekerim yaaa.. guya iste yeterince arastirma yapilmadi. ultrasonun zarari var mi bilinmiyor diye bir suru laf ediyorlar ama bence isin sonucu paraya geliyor. sosyal devlet oldugu icin tum hastane / doktor masraflarini devlet karsiliyor. su ana kadar bir kurus para vermis degilim ben misal... ama iste sonuc olarak da boyle bilgileri ogrenemiyorum..Yurt dışında neden böyle zorluyorlar anlamıyorum, Türkiye de Künyesi nı okuyor valla doktorlar, düz taban değil, boyu uzun, ayakları büyük, gobekli diye sayıyor benim dr, ne zararı olcak ki bebeğe
Canım benimde sağ boşluğumda sürekli ağrım vardı böbrekte genişleme var.seninde prenses baskı yapıyor olabilir bol su iç canımKızlar benim sol boslugumda ağrı var 1 saattir int baktım bişeyde bulamadım bilgisi olan var mi
Oyyy canlarimm yaaa.. Ben evin en büyüğüyüm yeğen yok hiç iki erkek kardeşim var inşallah o duyguyu bizde tadariz :)cocuklar kendini cok sevenleri biliyor mgulcum. ben ona cok duskunum o da o yuzden bana duskun. o kadar uzaktayiz birbirimize, inan tek bir gunum gecmiyor yegenimi dusunmedigim...
insallah canim. ben kendiminkinden ayiramam o kadar cok seviyorum onu.Oyyy canlarimm yaaa.. Ben evin en büyüğüyüm yeğen yok hiç iki erkek kardeşim var inşallah o duyguyu bizde tadariz :)
Bende oldum iki gündür canm bunları nerden ogreniyosunuzya insanı telaslandirmaktan başka bise değil çok okumamak lazım bazenKızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Bu ağrı bebeği etkiler mi yada rahim kasılmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?