- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.381
Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir misin acaba?Kızlar benim sol boslugumda ağrı var 1 saattir int baktım bişeyde bulamadım bilgisi olan var mi
Ohh cok şükür canım rahat ol artık sen deKızlar doktoruma mesaj çektim sağolsun cevap yazmiş.gebelikte bel ağrısı olur.bol su iç dinlen karında kasılma olmadığı sürece sıkıntı etmeyin demiş.sizlerle de paylaşmak istedim
Canımsın rahatladım valla çok tesekkur ederim canimOhh cok şükür canım rahat ol artık sen de
Canım evi bol bol havalandır ve bulua bence boya gidene kadar evde çünkü kv ler boyatmıştı evi ben gittim rahatsız etti beni iki gün falan olsun anca cikiyo koku kalabilecek biyerin varsa evde kalma bide az havalar isinsin hem iyice havalandirirsinKızlar evini badana boya yaptırcak olan varmı?çok koku olup zararı olurmu acaba.bide ağırlaşmadan yaptıraym kokusu filan iyice gtsn diyorum.off bu temizlik işleride ayrı dert valla
Canım bugün bi türlü fırsat bulup yazamadım bebişim az kilo almiş diye canın sıkılmıştı sanırım.kızımda öyle küçük ve,zayıftı doktor öyle doğar demişti maşllah şimdi 4,5 yaşında boyuda kiloda gayet iyi.muz, kaşar peyniri, badem,ceviz bide bi arkadaş salep demişti, kilo aldırıyormuş.sağlıklı olsun yeterki canım kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyorBen çocuk odasıni boyattim cnm koku 1 haftada çıktı .Sağolsun babam boyadı :) .kızlar beslenme programi olan
Canım ben ostecare diye bi ilaç kullanıyorum arkadaşlardan da kullanan var.bildiğimiz normal tablet hap.sabah akşam günde iki tane.içinde kalsiyum magnezyum D vitamini çinko varmiş.ben hiç suya atılıp içilecek kullanmadımKizlar 3 aydir magnezyum kullaniyorum. İsmi magnorm. Suda eritiyorsun portakalli tadi.
Ama artik icemiyorum. Asiri midem bulaniyor icince, ictikten sonra. Simdi kutusunu görmeye dahi dayanamiyorumBenim
Canım ben içemediğim için aylardır tablet kullanıyorum osteocare fiyatı 25 l.Kizlar 3 aydir magnezyum kullaniyorum. İsmi magnorm. Suda eritiyorsun portakalli tadi.
Ama artik icemiyorum. Asiri midem bulaniyor icince, ictikten sonra. Simdi kutusunu görmeye dahi dayanamiyorumBenim gibi olan mi? Yerine ne kullaniyorsunuz?
CNM MUTLAKA GIT DR BAYA YUKSELMIS INŞ BIŞEY OLMAZ BIRAZ HAREKET YAPMAYA CALIS PORTAKAL YEDIGIM ZAMAN BENIMDE 170 YUKSELMISTI BOLDUM MEYVALARI BIR IKI DILIP CNM CEKENLERDEN YIYORUM TUM YEMEIYORUM INŞ BI SORUN OLMAZ ICINI FERAH TUTmiranda_1986 pambix kızlar benim bugün şekerim çok yükseldi öğlen 224 akşam 184 yemekten 2 saat sonra 1 portakal yedim 1 saat sonra ölçtüm 222 iğneler böyle yaptı ne yesem yükseliyo perşembe doktora gitcem bu kadar yükselmesinin bebeğe zararı olurmuki moralim bozuldu.ankaradayım kendi doktorumada gidince gitcem.doktorum 180i geçerse gel demişti.bu ne diycek bakalım.
Evet canim öyleymisCanım gaz ağrısı olabilir mi ayırt edersin sen aslında gaz ağrısıyla digerini
Saol canım ya.h.sonu bi gelsinde bakcaz artk durumlara.ben düşünmeye dewam ediyimCanım evi bol bol havalandır ve bulua bence boya gidene kadar evde çünkü kv ler boyatmıştı evi ben gittim rahatsız etti beni iki gün falan olsun anca cikiyo koku kalabilecek biyerin varsa evde kalma bide az havalar isinsin hem iyice havalandirirsin
Kesin kirlenicezayyy oyle mi dersin ki? zaten hepi topu 1 bilemedin 2 gece kalacagiz hastanede ama.. insan tabi yine de tedirgin oluyor acaba kirlenir mi, akar miyiz kokar miyiz. temiz olsun temiz giyinelim diye.
Ben bile heyecanlandim. Hadi bakalim kucuk erkek gosterir insallah guzelce kendinine bileyim sekerim yaaa.. guya iste yeterince arastirma yapilmadi. ultrasonun zarari var mi bilinmiyor diye bir suru laf ediyorlar ama bence isin sonucu paraya geliyor. sosyal devlet oldugu icin tum hastane / doktor masraflarini devlet karsiliyor. su ana kadar bir kurus para vermis degilim ben misal... ama iste sonuc olarak da boyle bilgileri ogrenemiyorum..
arkadasim ozel bir klinik tavsiye etti 3d ultrason yapan. burasi medikal bir yer degil. doktoru yok mesela icinde. kilosunu boyunu da soyleyeceklerini sanmiyorum ama en azindan 3 boyutlu bir resim alabilirim onlardan. bi de belki bebegim kime benziyor onu gorurum. ben 32. haftada giderim diyordum ama dun sizinle konusunca heyecanlandim arayip randevu alayim bari dedim. 32. haftaya bekleme, bebek donerse yuzunu goremezsin dediler. ben de cuma gunu icin randevu aldim. bakalim kerata gosterecek mi kendini :)
Kizlar 3 aydir magnezyum kullaniyorum. İsmi magnorm. Suda eritiyorsun portakalli tadi.
Ama artik icemiyorum. Asiri midem bulaniyor icince, ictikten sonra. Simdi kutusunu görmeye dahi dayanamiyorumBenim gibi olan mi? Yerine ne kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?