2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar evini badana boya yaptırcak olan varmı?çok koku olup zararı olurmu acaba.bide ağırlaşmadan yaptıraym kokusu filan iyice gtsn diyorum.off bu temizlik işleride ayrı dert valla

Ben çocuk odasıni boyattim cnm koku 1 haftada çıktı .Sağolsun babam boyadı :) .kızlar beslenme programi olan var mı .

Kızlar evini badana boya yaptırcak olan varmı?çok koku olup zararı olurmu acaba.bide ağırlaşmadan yaptıraym kokusu filan iyice gtsn diyorum.off bu temizlik işleride ayrı dert valla
Canım evi bol bol havalandır ve bulua bence boya gidene kadar evde çünkü kv ler boyatmıştı evi ben gittim rahatsız etti beni iki gün falan olsun anca cikiyo koku kalabilecek biyerin varsa evde kalma bide az havalar isinsin hem iyice havalandirirsin

Ben çocuk odasıni boyattim cnm koku 1 haftada çıktı .Sağolsun babam boyadı :) .kızlar beslenme programi olan
Canım bugün bi türlü fırsat bulup yazamadım bebişim az kilo almiş diye canın sıkılmıştı sanırım.kızımda öyle küçük ve,zayıftı doktor öyle doğar demişti maşllah şimdi 4,5 yaşında boyuda kiloda gayet iyi.muz, kaşar peyniri, badem,ceviz bide bi arkadaş salep demişti, kilo aldırıyormuş.sağlıklı olsun yeterki canım kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor

Kizlar 3 aydir magnezyum kullaniyorum. İsmi magnorm. Suda eritiyorsun portakalli tadi.
Ama artik icemiyorum. Asiri midem bulaniyor icince, ictikten sonra. Simdi kutusunu görmeye dahi dayanamiyorum Benim gibi olan mi? Yerine ne kullaniyorsunuz?

Kizlar 3 aydir magnezyum kullaniyorum. İsmi magnorm. Suda eritiyorsun portakalli tadi.
Ama artik icemiyorum. Asiri midem bulaniyor icince, ictikten sonra. Simdi kutusunu görmeye dahi dayanamiyorum Benim
Canım ben ostecare diye bi ilaç kullanıyorum arkadaşlardan da kullanan var.bildiğimiz normal tablet hap.sabah akşam günde iki tane.içinde kalsiyum magnezyum D vitamini çinko varmiş.ben hiç suya atılıp içilecek kullanmadım

miranda_1986 pambix kızlar benim bugün şekerim çok yükseldi öğlen 224 akşam 184 yemekten 2 saat sonra 1 portakal yedim 1 saat sonra ölçtüm 222 iğneler böyle yaptı ne yesem yükseliyo perşembe doktora gitcem bu kadar yükselmesinin bebeğe zararı olurmuki moralim bozuldu.ankaradayım kendi doktorumada gidince gitcem.doktorum 180i geçerse gel demişti.bu ne diycek bakalım.

Ama artik icemiyorum. Asiri midem bulaniyor icince, ictikten sonra. Simdi kutusunu görmeye dahi dayanamiyorum Benim gibi olan mi? Yerine ne kullaniyorsunuz?
Canım ben içemediğim için aylardır tablet kullanıyorum osteocare fiyatı 25 l.

CNM MUTLAKA GIT DR BAYA YUKSELMIS INŞ BIŞEY OLMAZ BIRAZ HAREKET YAPMAYA CALIS PORTAKAL YEDIGIM ZAMAN BENIMDE 170 YUKSELMISTI BOLDUM MEYVALARI BIR IKI DILIP CNM CEKENLERDEN YIYORUM TUM YEMEIYORUM INŞ BI SORUN OLMAZ ICINI FERAH TUT

Saol canım ya.h.sonu bi gelsinde bakcaz artk durumlara.ben düşünmeye dewam ediyim

ayyy oyle mi dersin ki? zaten hepi topu 1 bilemedin 2 gece kalacagiz hastanede ama.. insan tabi yine de tedirgin oluyor acaba kirlenir mi, akar miyiz kokar miyiz. temiz olsun temiz giyinelim diye.
Kesin kirlenicez
Ben iki gecelik degistirmistim yoksa ucmuydu yaa cikmis aklimdan. Zaten o kadar pusluki dogumdan sonraki anilarim cok emin olamiyporum.

Ben bile heyecanlandim. Hadi bakalim kucuk erkek gosterir insallah guzelce kendini

Canim ben 20 gundur magnezyum kullaniyorum kendimi bildigim icin suda eriyeni icemem dedim doktora oda Diasporal Direkt Granül verdi toz halde direk agiza bosaltiyorum limonlu bir sikinti yasamadim simdiye kadar seker gibi zaten istersen bir dene devlet odemiyor ama 30 tl fiyati

İyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…