2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim ilk önce senin güçlü durman gerek ki minigin senden güç alıp toparlasin, sürekli bebeğe kilo aldiracak şeyler yiyip iç, böbrekler için bol su çok önemli diye biliyorum, kalbinde sıkıntı çıkmamış bak ne güzel, hersey güzel olacak ben inanıyorum

İnsallah guzel gunler bekliyordur bizi canim.
Ben ona inanmaya devam edicem. Yeterki oda biraz daha topasrlansin insallah guclu bi kizce olsun
Tek korkum cok kucuk olup bunca skintiya dayanamamasi

İnşaaalllhhh sağlıkla kavuşursunuz miniğinize, tüm zorlukları beraber aşar ve güzel bir hayat sürersiniz. İyi olacaktır minik en kısa sürede ben inanıyorum.

Ayy miranda cimm insallah boyle kolayca olurda biter hersey.
Dun biraz agirliginda ezildigimi hissettim yasadiklarimin. Fazla duygusal hassastim. İnsallah anali kizli guzel gunler gorucez

Canim detayli usg de prof a gitmistim. O bana aldirin bu bebegi demsiti. Proftan daha cok korkar oldum. Dr uma guveniyorum insallah guzel yonlendiricek bizi.
Bu arada sifir beden kizce yi cok isircam totosundan ah bi bilsee

İnsallah guzel gunler bekliyordur bizi canim.
Ben ona inanmaya devam edicem. Yeterki oda biraz daha topasrlansin insallah guclu bi kizce olsun
Tek korkum cok kucuk olup bunca skintiya dayanamamasi
İnşallah canımm..zaten çok kilo alamayacağını biliyodun kordonda sıkıntı var ama şöyle düşün çoğul gebeliklerde 34 de falan 600-800 arası doğup operasyon geçiren bebişler var ve hemen toparlıyolar.inşallah operasyonada gerek kalmadan küçük doğsada sen hemen büyütüceksin defneyi..

Ahmet yilmaz canim dr um. Medical park ta yapicam dohgumu. Zaten yeni dogan yogun bakimi olan cok secenek yok. En iyiside medical.

Canım sen antalyada oturuyodun sanırım.eşim pazar günü ordan büyük bi nike outlet mağazasından çanta aldı çok güzel içi çok gözlü ve sağlam tabi.boyutuda büyük.ben başından beri spor çanta araştırıyodum zaten.fiyatıda 47 tl indirim var bak istersen.

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 95
Allah razi olsun canim dualarinizdan.
Evet daha guclu daha motive olmaliyim. Biran once atmaliyim bu hali ustumden. Hala kipir kipir kizcem gece gunduz. Dunde hep dr lari tekmeledi. Bi rahat birakin der gibi

Canim detayli usg de prof a gitmistim. O bana aldirin bu bebegi demsiti. Proftan daha cok korkar oldum. Dr uma guveniyorum insallah guzel yonlendiricek bizi.
Bu arada sifir beden kizce yi cok isircam totosundan ah bi bilsee
Haketti annesi isir sen isir bir prof nasıl böyle dedi hayret o zaman doktorunla devam et canm için nasıl rahat ederse

Ahh insallah canimm.
İnsallah bende anlatirm nasil guclu olup herseyi yendigini minik zeynamin

Aminn insallah canim.
Sadece bi ani olarak kalsin bugunler geride insallah

Canım neff1316 sen gerçekten güçlü bir annesin kızın da öyle olcak... Biz küçücük bir sorunda yıkılıyoruz sen bu zamana kadar hep dirayetliydin ara da hormonlardan dolayı morallerinin gidip gelmesi normal bence yine azimle bebeğinin güçlü olması için güçleneceksin... Defnecik en güzel şekilde gelecek

İnsallah bende gectigi gunleri gorurum canim

Simdiye kadar zorluklasri biliyormus ama tam idrak edememisim canim. Dun onuda farkedince yipratti fazlaca uzdu beni.
Anne hep guclu olmak zorunda haklisin. Biran once toparlamaliyim kendimi

Oyle yapmaya calisiyorum camim.cocuklarimdan guc alicam

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah bebegin saglikli kucagina alirsin. Inanalim ki insallah oyle olur. Beni hatirliyor musun bilmiyorum benim bebegim de 3 hafta geriden geliyor.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
İnsallah bebeklerimiz o eksiklerri kapatirlar canim.
Evet biliyroum senide.
Hep beraber asalim insallah bu zor gunleri

Oyy minnacikmis. Bende sorunlarin bittigini hic olmazsa azaldigini gorurum insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…