- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.461
İyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
İnsallah guzel gunler bekliyordur bizi canim.Canım endişelenmen çok normal ama çok şükür kalp durumunda kötüleşme yok..diğer sorunlarda allahın izniyle atlatılır inşallah.kilosunuda doğar doğmaz sütünle olmazsa takviyeyle halledip normali yakalarsınız.kıpır kıpır bi kızçe var içinde ne kadar güçlü olduğu hareketlerinden belli annesizor değil güzel günler bekliyor inşallah hep öyle hissediyorum.defnemiz küçük olsada sana sımsıkı tutunuyor sende ondan hiç ümidini kesmedin..dua etmekten allaha sığınmaktan başka bişey gelmez elimizden..hem daha vakit var güzelce büyüyecek inşallah kızçen
İyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Ayy miranda cimm insallah boyle kolayca olurda biter hersey.Neffcim defnoşun maşallah kalbi iyileşmiş. Kalp sorunu geçmiş. Doguma kadar da önce böbrekleri güzelce iyileşecek, doğunca da piirrrrt yemyeşil bir kaka, bir bakmışsınız bağırsakları da duzelivermis :) doğum yaklaştıkça hepimiz korkuyoruz. Seninde korkman çok doğal. Hele de defnenin ne kadar minnak olduğunu düşünürsek. Ama bence senin kizcen doğunca çabucak büyüyecek. Aradaki farkı o zaman kapatacak. Zamanla herşey düzelecek. Sen yeter ki sakın kendini de bebisini de üzme. Yüreğini ferah tut. Defne bu kadar çok sevilirken muhakkak iyilesecektir. Doktorlar sıra sıra. Hepsi tek tek ilgilenecek, her derdinize deva olacak. Bak miranda demişti dersin. Aşkınız meşkiniz bol olsun analı kızlı guzeller! 
Canim detayli usg de prof a gitmistim. O bana aldirin bu bebegi demsiti. Proftan daha cok korkar oldum. Dr uma guveniyorum insallah guzel yonlendiricek bizi.neff1316 bitanem doktorlar en kötüyü her Zaman söyler, kendini garantiye alır.. Sen doktoruna güven ve bana kalırsa doktorun bir prof değilse bir profa da gorun derim.. Maşallah kalbinde sıkıntı yok, böbrek sorunu yaşayan birçok kişi var ve eminim atlatılacak bir sorundur.. Sen defnen için elinden geleni yaptın o da annesi gibi güçlü olup atlatacak inşallah bunları zayıf doğması bisey değil toparlar kuzum ve son aylarda inşallah bol kilo alır ama seninki sıfır beden olmak istiyo zilli dua edecek teyzeleri onun için..
İnşallah canımm..zaten çok kilo alamayacağını biliyodun kordonda sıkıntı var ama şöyle düşün çoğul gebeliklerde 34 de falan 600-800 arası doğup operasyon geçiren bebişler var ve hemen toparlıyolar.inşallah operasyonada gerek kalmadan küçük doğsada sen hemen büyütüceksin defneyi..İnsallah guzel gunler bekliyordur bizi canim.
Ben ona inanmaya devam edicem. Yeterki oda biraz daha topasrlansin insallah guclu bi kizce olsun
Tek korkum cok kucuk olup bunca skintiya dayanamamasi
Ahmet yilmaz canim dr um. Medical park ta yapicam dohgumu. Zaten yeni dogan yogun bakimi olan cok secenek yok. En iyiside medical.neff1316 canım sen bugüne kdr hep güçlü oldun lütfen öyle olmaya devam et bu sorunlar doğumdan sonra da aşılabilir dr un da söylemiş artık tıp çok ilerledi. Bence en önemlisi Defneciğin çaresiz bi derdi olmaması çok şükür ki bedensel bi engeli yok, tüm organları yerinde.. Allah korusun ama böyle sorunlar da olabilirdi canım. Lütfen canını sıkma bu sorunların olabiliceğini sen de biliyodun, en kötüsü doğumdan sonra ameliyat olur ki insanlar 50 yaşında da böbrek ameliyatı olabiliyo hiç bişeyin garantisi yok.
Defne hayata biraz minik başlayabilir ama eminim kocaman bi kalbi olucak onunannesi gibi güçlü bi kız olucak. Biz grup olarak görmeden tanımadan Defnemizi çok sevdik, bak gör o da bizleri üzmeyecek ve herşey yoluna giricek inş
Bu arada bursada dr un kim canım? Hangi hastanede doğum yapıcaksın belli mi?
Canım sen antalyada oturuyodun sanırım.eşim pazar günü ordan büyük bi nike outlet mağazasından çanta aldı çok güzel içi çok gözlü ve sağlam tabi.boyutuda büyük.ben başından beri spor çanta araştırıyodum zaten.fiyatıda 47 tl indirim var bak istersen.Kızlar fikrinize ihtiyacım var sizce bu çanta nasıl ?
Çok pahalı bişey almak istemiyorum açıkcası sıkılırım ben aynı şeyi uzun süre kullanamam
http://m.n11.com/kraft-1308-anne-bebek-bakim-cantasi-P92997537
Allah razi olsun canim dualarinizdan.Anladim canim o zaman o 7-8 haftayi daha guclu gecir ki defnemizde annesinin ne kadar guclu ve onun icin ne kadar direndigini istedigini gorsun annesi. Sen hic uzme kenndini bazen bazi seyler icin bizim elimizden dua etmekden baska birsey gelmez defnenin bu haftalar icinde buyumesi icin hep beraber dualar edecegiz Rabbim dualarimizi geri cevirmeyecek ben buna inaniyorum. Sorunlar her turlu asilacak onu seven bu kadar teyzesi ve ilk basta onu herseyden çok seven ailesi varken oda çok daha guclu olacak
Haketti annesi isir sen isirCanim detayli usg de prof a gitmistim. O bana aldirin bu bebegi demsiti. Proftan daha cok korkar oldum. Dr uma guveniyorum insallah guzel yonlendiricek bizi.
Bu arada sifir beden kizce yi cok isircam totosundan ah bi bilsee
Ahh insallah canimm.Canım inşallah bu haftadan doğuma kadar toparlıycaktır defnecik.dün iki tane 6 aylık pramatüre doğmuş bebek gördüm haberlerde 700 gr doğmuşlar bi çok sorun yaşamışlar solunumla filan ilgili ama galip çıkmışlar.defnemizde öyle olcak inşallah teyzelerinin duasıyla.içini ferah tut canım.o çok güçlü bi kız.bizim minik zeynamız:)
Aminn insallah canim.Gerçekten duyduğun yaşadığın şeyler hiç kolay değil arkadaşım ama sen ve güzel kızın hepsini atlatacaksınız.O topiğimizin minik mucizesi, iyi olacak inşallah.
Hepimiz onun için dualar edeceğiz burda, Allah mucizesini kudretini göstersin, şifasını versin.
İnsallah bende gectigi gunleri gorurum canimCanım üzülme bencede Rabbim onları koruyor benim arkadaşım 28 haftalık doğum yaptı okadar çok ameliyat geçirdiki küçüğüm. ama masallah hayata annesine tutundu şimdi 34 haftalık annesini emmeye bile başladı. Arkadaşımda çok yıprandı ama o günler geçiyor.
Simdiye kadar zorluklasri biliyormus ama tam idrak edememisim canim. Dun onuda farkedince yipratti fazlaca uzdu beni.Canim öncelik le hersey tabiki kolay olmayacak sen ve zeynamiz icin ama ben inaniyorum ki bu savastan galip cikacak kizimiz. Dogumdan sonrada ameliyatlar vs zorlu surecler bekliyor seni. Metanetli olman lazim. Hic birimizin garantisi yok malesef. Saglikli gorunen bebeklerde bile dogumdan sonra bir sürü sorun çıkabiliyor. Anne olmak yazikki icimiz kan aglasa bile ayakta durmak. Defnemiz agbisi ve ailesiyle mutlu gunler gecirecek rabbimin izniyle.
Oyle yapmaya calisiyorum camim.cocuklarimdan guc alicamneff1316
Cnm sen güçlü bir kadinsin maşallah
Rabbimin izniyle inşallah atlatacak bebisin
O şimdi minicik ve sana çok muhtaç
Öyle güzel dualar ve ninnilerle sev ki karnini o mutluluk tan içinde taklalar atsın sana siginsin senden güç alsın
Kendini bırakma güzel anne..
İnsallah bebeklerimiz o eksiklerri kapatirlar canim.Canim Allah yardimcin olsun. Insallah bebegin saglikli kucagina alirsin. Inanalim ki insallah oyle olur. Beni hatirliyor musun bilmiyorum benim bebegim de 3 hafta geriden geliyor.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Sagol canim. Elimden dua etmekten baska bisey gelmiyuor zaten.canım zor bi durum Rabbim bebişine en kısa zamanda "Ya Şâfi" İsminin yüzü suyuna şifa versinsende bol bol elini karnına koyarak "Ya Şâfi" de canım
Oyy minnacikmis. Bende sorunlarin bittigini hic olmazsa azaldigini gorurum insallah canimDefne ismi gibi güçlü bir kız olacak ve tüm sorunları asicak inşallah arkadaşım ucuz doğum yapmıştı 650 gr bebekler bir çok sıkıntıyla doğdular şimdi kocaman oldular defne de bizim minik bebeğimiz olacak diğer sorunlar asılır Rabbimin izniyle
Amin insallah canim.neff1316 canım inşallah allahın izni bizlerin duasıyla bunun üstesinden geleceksiniz. sen dirayetli ol zor biliyorum ama kendini çok yıpratmamaya çalış ki kızın da etkilenmesin. bol bol dua et. allahım yardımcınız olsun yanınızda olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?