- 25 Eylül 2015
- 190
- 335
- 18
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.601
Gecmis olsun rabbim kucagina saglikli birsekilde almak nasip etsinCanim bebege ve kalbine bakti kalp atisini dinlemedi renkli bir yer var oraya bakin orasi kalp atsini gosteriyor dedi.kesede bebegi gordum ters minik fasulye gibi tabi cok cok kucukk.6+2 dedi ...okadar...su icmeyen bi cok gebede oluyor ...bukadarmi onemliydi su cok tiksindim...icemedim
Bende tavsiye Üzerine Lierac düşünüyorum önümüzdeki hafta başlycambana da hemen başla diye baskı olunca kendimi aktarlarda buldumhindistan cevizi badem zeytin yağlarını karıştır sür dedi kız ben de akşamları yatarken sürüyorum başladım yani ama başka bir şey kullanan varsa yazsın arkadaşlar o çatlaklar çok kötü oluyor bizim ark. olmuştu siyah siyah tedavisi de yok
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah bol bol dinlen stres yapma kötü düşünme lütfen Allah yardım edecektirKizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
Korkma stres yapma emin ol benim gbi korkak değilsindir :) rabbim sağsalim kavuşmak nasip etsin hepimizeTamam o zaman acele etmeyeyim. 2 yıldir bekliyordum korkuyorum çok.
Saol canim..Gecmis olsun rabbim kucagina saglikli birsekilde almak nasip etsin
Insallah canim.Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah bol bol dinlen stres yapma kötü düşünme lütfen Allah yardım edecektir
Saol canim ts ederimAllah korusun.rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah.moralini bozmadan dua ederek geçir bu günlerini. İnşallah herşey yoluna girer.
Kizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
Sen de duyarsın canım 10 güne kadar inşallah. Allah nasip etsin bekleyen herkese, devamını sağlıkla getirsin.
Son reglimde doktora gittiğimde kist yoktu, demek ki bebişle aynı zamanda olmuş kist. Neyse hayırlısı, zararı olmasın da.
Sen de duyarsın canım 10 güne kadar inşallah. Allah nasip etsin bekleyen herkese, devamını sağlıkla getirsin.
Son reglimde doktora gittiğimde kist yoktu, demek ki bebişle aynı zamanda olmuş kist. Neyse hayırlısı, zararı olmasın da.
Gercektenmi??? Gecen senede kaybettim.aslinda icim neden rahat degil biliyormusun alttan muayene etmedi seni daha fazla yormayalim dedi..karindan bakti dogal olarak kalp atisini dinleyemedim...duysaydim bu stes olmazdi..neyse ptesi gidecem bakalim .allahim bizi evlatla sinamasin...Canım arkadaşımın bir ayı aşkın bir süre kanaması oldu ama çok şükür şimdi 6. Ayı bitti. Dua et ve olumlu düşün.
Kızlar iyi akşamlar göbeğimiz çatlamasın diye yağ filan kullancaz ya ben göbeğim çıkınca anca akıl ederdim de çevreden kullanmaya başla diyenler oldu :)) ne kullanmalıyız fikriniz var mı ben badem yağı duydum şuana kadar
Insan ne kadar gec bulursa o kadar stres yapıyor herhaldeKorkma stres yapma emin ol benim gbi korkak değilsindir :) rabbim sağsalim kavuşmak nasip etsin hepimize
Günaydın canım hic sorma bu durumu. Benimde öyle ve bence çok erken başladi. Iste çok sikıntı olmadı daha birsey yememeyi çözüm buldum. Ögleye kadar geciyor senin devam ediyor mu?Günaydın kızlar
Bulantı durumum çok fena, öğürüyorum ama kusamıyorum. Çocukluğumdan beri böyleyim, midem çok kötü olsa da kusamam. Benim durumumda olan var mı? Çalışanlar bu durumda nasıl işinize adapte oluyorsunuz?
Günaydın canım hic sorma bu durumu. Benimde öyle ve bence çok erken başladi. Iste çok sikıntı olmadı daha birsey yememeyi çözüm buldum. Ögleye kadar geciyor senin devam ediyor mu?
Benim arkadasım ilk bebeğini kanamayla kaybetti, ikinci hamileleginde de ki 3 ay sonra tekrar hamile kaldı, sürekli kanamasi vardı ilk 4 ay. Simdi daha yeni kızı oldu 40i bile cıkmadi sağlıklı bir bebekGercektenmi??? Gecen senede kaybettim.aslinda icim neden rahat degil biliyormusun alttan muayene etmedi seni daha fazla yormayalim dedi..karindan bakti dogal olarak kalp atisini dinleyemedim...duysaydim bu stes olmazdi..neyse ptesi gidecem bakalim .allahim bizi evlatla sinamasin...
Suya bende düşman oldum;( bulantı zamanlarımız farklıymis. Ben yattıgım sürece hersey iyi ama kalkınca oluyor. Doktora soracagm bugün belki bir çaresi vardır.Yesem de yemesem de aynı bulantı var. Sabahları daha hafif, geceleri bulantı had safhaya geliyor, bulantıdan uyuyamıyorum. Uyuduğumda da diyelik wcye ya da su içmeye kalktım aynı şekilde o 1-2 dk da da hissettiriyor kendini. Su içmem de azaldı, su içince de mide yanması yaşıyorum. Fenalardayım.
Suya bende düşman oldum;( bulantı zamanlarımız farklıymis. Ben yattıgım sürece hersey iyi ama kalkınca oluyor. Doktora soracagm bugün belki bir çaresi vardır.
Bunu bende duydum denemek istiyorum. İnternettede gördüm ama. Bazen çalısmasam diyorum da 9 aymi calismayacagm:/doktor bana ilaç verdi, dayanamaz olursan kullanabilirsin diye. Ama içmedim henüz.
Bulantı bilekliği almayı düşünüyorum, azaltsa da razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?