2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gecmis olsun rabbim kucagina saglikli birsekilde almak nasip etsin

Bende tavsiye Üzerine Lierac düşünüyorum önümüzdeki hafta başlycam

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah bol bol dinlen stres yapma kötü düşünme lütfen Allah yardım edecektir

Çatlaklar için yağ sormuşsunuz benim çeremde hep kako yağı kullanıyorlar bende aldım bugün sabun şeklinde olanından.Birde aktardaki bayan vazelin önerdi hem emzirmede acı olmuyomuş vazelin sayesinde.

Canım arkadaşımın bir ayı aşkın bir süre kanaması oldu ama çok şükür şimdi 6. Ayı bitti. Dua et ve olumlu düşün.

Gözün aydın çok sevindim. Kist bende de çıktı korkulacak bişey yok dedi dr. Geldiğinde takip ederiz durumunu dedi. Bakalım gittiğimde sorucam.

Canım arkadaşımın bir ayı aşkın bir süre kanaması oldu ama çok şükür şimdi 6. Ayı bitti. Dua et ve olumlu düşün.
Gercektenmi??? Gecen senede kaybettim.aslinda icim neden rahat degil biliyormusun alttan muayene etmedi seni daha fazla yormayalim dedi..karindan bakti dogal olarak kalp atisini dinleyemedim...duysaydim bu stes olmazdi..neyse ptesi gidecem bakalim .allahim bizi evlatla sinamasin...

Günaydın kızlar
Bulantı durumum çok fena, öğürüyorum ama kusamıyorum. Çocukluğumdan beri böyleyim, midem çok kötü olsa da kusamam. Benim durumumda olan var mı? Çalışanlar bu durumda nasıl işinize adapte oluyorsunuz?

Ben ilk üç ayda bol bol bebek yağı kullanıyorum.

Bir de kakao yağı çok iyiymiş, onu da kullanacağım.

Korkma stres yapma emin ol benim gbi korkak değilsindir :) rabbim sağsalim kavuşmak nasip etsin hepimize
Insan ne kadar gec bulursa o kadar stres yapıyor herhalde)) günlerimiz seninlede aynı insaallah saglıkli alırız kucağimiza.

Günaydın canım hic sorma bu durumu. Benimde öyle ve bence çok erken başladi. Iste çok sikıntı olmadı daha birsey yememeyi çözüm buldum. Ögleye kadar geciyor senin devam ediyor mu?

Günaydın canım hic sorma bu durumu. Benimde öyle ve bence çok erken başladi. Iste çok sikıntı olmadı daha birsey yememeyi çözüm buldum. Ögleye kadar geciyor senin devam ediyor mu?

Yesem de yemesem de aynı bulantı var. Sabahları daha hafif, geceleri bulantı had safhaya geliyor, bulantıdan uyuyamıyorum. Uyuduğumda da diyelik wcye ya da su içmeye kalktım aynı şekilde o 1-2 dk da da hissettiriyor kendini. Su içmem de azaldı, su içince de mide yanması yaşıyorum. Fenalardayım.

Benim arkadasım ilk bebeğini kanamayla kaybetti, ikinci hamileleginde de ki 3 ay sonra tekrar hamile kaldı, sürekli kanamasi vardı ilk 4 ay. Simdi daha yeni kızı oldu 40i bile cıkmadi sağlıklı bir bebek doktor almak istedi hatta kabul etmedi o beklerim dedi.

Suya bende düşman oldum;( bulantı zamanlarımız farklıymis. Ben yattıgım sürece hersey iyi ama kalkınca oluyor. Doktora soracagm bugün belki bir çaresi vardır.

Suya bende düşman oldum;( bulantı zamanlarımız farklıymis. Ben yattıgım sürece hersey iyi ama kalkınca oluyor. Doktora soracagm bugün belki bir çaresi vardır.

doktor bana ilaç verdi, dayanamaz olursan kullanabilirsin diye. Ama içmedim henüz.

Bulantı bilekliği almayı düşünüyorum, azaltsa da razıyım.

doktor bana ilaç verdi, dayanamaz olursan kullanabilirsin diye. Ama içmedim henüz.

Bulantı bilekliği almayı düşünüyorum, azaltsa da razıyım.
Bunu bende duydum denemek istiyorum. İnternettede gördüm ama. Bazen çalısmasam diyorum da 9 aymi calismayacagm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…