- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.581
sağol kardeş ama kan tahlili istedi sanırım ben sonradan anladım geç kaldım yaptırmadım yaniCanım biz 5 haftalığız bizdende bi sürü tahlil istedi merak etme benim gbi kan aldırmaktan korkmuyosan ne mutlu sana endişe etme
Canim çok sevindim ne güzel duymussun yaaa maşallah sen iyi dusun olmaz bisey bebeğine bol bol dua etKızlarr bugun duyduk şükür kalp atislarini miniğimin cok guzel bir duyguydu ama iyiki vajinal bakmis doktorumuz iç kisimda kanama gördü ve progesan verdi insallah bisey olmaz degilmi
Canm benim 2 yaşında bi oglum var benim için yatmak hayalİnşallah ama bel ağrısı cidden zor yatacak bi insanda hiç değilim sıkılırım ama mecbur işte tek derdimiz bu olsun napalım sağlık olsun
Ediyoruz insallah Rabbim bize bağışlasın sizde dualrinizi esirgemeyim ne olurCanim çok sevindim ne güzel duymussun yaaa maşallah sen iyi dusun olmaz bisey bebeğine bol bol dua et
Cnm benim çok üzüldüm ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum. Bebekle kesenin büyüklükleri farklı . Bebek olmasi gerekenden 2 hafta geri. Ama umudumu kaybetmek istemiyorum. Lütfen üzülme. Başka Dr.a mutlaka git . Rabbim seni ve minigini korusun.Iyi aksamlar arkadaslar araniza teni katilmistim fazla aktif olamadim haberler kötü malesef troitim 15, 15 cikti ilac tedavisine basladik ve dun aksam ustu peceteye biraz kan geldi suanda ara ara peceteye geliyor bugun doktoruma gittik kesem.olmasi gerektiginden küçük gorunuyor normalde sata gore 7 haftalik olmam lazim ama kac hafta gorundugunu soylemedi bile vok.moral bozucu konustu bebek özürlü olur bu hamilelihi riske atamam sali gunune kadar kanatkar bi büyüme olmazsa bebegimu benden alcakmis cok korkuyorum aranizda var mi böyle sorun yasayan yarin baska bir doktora daha goruncem
Tbrkler o zmn :) hoşgeldinMerhaba kızlar bende bugün ögrendim mayıs annesi olacağimı. Çok heyecanlıyım. Daha doktora gitmedim ama umarım yolunda gider hersey.
Hosbuldum; ) günlerimiz aynıymis. Sen kalp atisını duydun mu? Ben ilk kez yarın gidecegm.Tbrkler o zmn :) hoşgeldin
Hoşgeldin canim benim Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsinMerhaba kızlar bende bugün ögrendim mayıs annesi olacağimı. Çok heyecanlıyım. Daha doktora gitmedim ama umarım yolunda gider hersey.
Bende 2 hafta sonra kontrole çağırdı kalp atışı için o zmna kdr tahlilleri yaptırıp götürcemsağol kardeş ama kan tahlili istedi sanırım ben sonradan anladım geç kaldım yaptırmadım yani
Amin çok bekledik bunu 2 yıl oldu. Sevincliyim ama inanamıyorum.Hoşgeldin canim benim Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin
Tamam o zaman acele etmeyeyim. 2 yıldir bekliyordum korkuyorum çok.Bende 2 hafta sonra kontrole çağırdı kalp atışı için o zmna kdr tahlilleri yaptırıp götürcem
Canim çok şukur bebeğine bi şey olmamış kötü düşünme sakin dualarimiz seninle insallah hiç bi şey olmucak Rabbim bebeğini sana bagislasin kendine dikkat etKizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
Canim bebege ve kalbine bakti kalp atisini dinlemedi renkli bir yer var oraya bakin orasi kalp atsini gosteriyor dedi.kesede bebegi gordum ters minik fasulye gibi tabi cok cok kucukk.6+2 dedi ...okadar...su icmeyen bi cok gebede oluyor ...bukadarmi onemliydi su cok tiksindim...icemedimCanim çok şukur bebeğine bi şey olmamış kötü düşünme sakin dualarimiz seninle insallah hiç bi şey olmucak Rabbim bebeğini sana bagislasin kendine dikkat et
Allah korusun.rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah.moralini bozmadan dua ederek geçir bu günlerini. İnşallah herşey yoluna girer.Kizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
bana da hemen başla diye baskı olunca kendimi aktarlarda buldumKızlar iyi akşamlar göbeğimiz çatlamasın diye yağ filan kullancaz ya ben göbeğim çıkınca anca akıl ederdim de çevreden kullanmaya başla diyenler oldu :)) ne kullanmalıyız fikriniz var mı ben badem yağı duydum şuana kadar
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm inşallah bebişine de sana da bişey olmazKizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?