2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlarr bugun duyduk şükür kalp atislarini miniğimin cok guzel bir duyguydu ama iyiki vajinal bakmis doktorumuz iç kisimda kanama gördü ve progesan verdi insallah bisey olmaz degilmi
Canim çok sevindim ne güzel duymussun yaaa maşallah sen iyi dusun olmaz bisey bebeğine bol bol dua et

Cnm benim çok üzüldüm ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum. Bebekle kesenin büyüklükleri farklı . Bebek olmasi gerekenden 2 hafta geri. Ama umudumu kaybetmek istemiyorum. Lütfen üzülme. Başka Dr.a mutlaka git . Rabbim seni ve minigini korusun.

Kızlar iyi akşamlar göbeğimiz çatlamasın diye yağ filan kullancaz ya ben göbeğim çıkınca anca akıl ederdim de çevreden kullanmaya başla diyenler oldu :)) ne kullanmalıyız fikriniz var mı ben badem yağı duydum şuana kadar

Kizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum

Canim çok şukur bebeğine bi şey olmamış kötü düşünme sakin dualarimiz seninle insallah hiç bi şey olmucak Rabbim bebeğini sana bagislasin kendine dikkat et

Canim çok şukur bebeğine bi şey olmamış kötü düşünme sakin dualarimiz seninle insallah hiç bi şey olmucak Rabbim bebeğini sana bagislasin kendine dikkat et
Canim bebege ve kalbine bakti kalp atisini dinlemedi renkli bir yer var oraya bakin orasi kalp atsini gosteriyor dedi.kesede bebegi gordum ters minik fasulye gibi tabi cok cok kucukk.6+2 dedi ...okadar...su icmeyen bi cok gebede oluyor ...bukadarmi onemliydi su cok tiksindim...icemedim

Allah korusun.rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah.moralini bozmadan dua ederek geçir bu günlerini. İnşallah herşey yoluna girer.

bana da hemen başla diye baskı olunca kendimi aktarlarda buldum hindistan cevizi badem zeytin yağlarını karıştır sür dedi kız ben de akşamları yatarken sürüyorum başladım yani ama başka bir şey kullanan varsa yazsın arkadaşlar o çatlaklar çok kötü oluyor bizim ark. olmuştu siyah siyah tedavisi de yok

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm inşallah bebişine de sana da bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…