- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.561
Ayy ikimizde ayni anda ayni seylri yazdik seni okadar iyi anliuorum ki cok kötü biseyKızlar bugün tekrar gittim doktora. Normalde 7+2 yim. Ama bebek 5+6 göründü. Kalp atisi yok henuz. Adetimde duzebli dir benim. Genede geç dollenme olabilir mi ya? Bu ay klomen kullanmıştım bide. Haftaya da bakacak yoksa ilk gebeligim gibi sonlandirilacak..
Olsun canim duyarsin sende:))merhaba canımnasıl gıdıyor hamilelik ?. dün devlet hastanesıne gıttım kalp atışını dınlemek için fakat dinlettirmedi ben duyuyorum bir ay sonra gel dınleyelım dedı . normalde özele gidiyorum bide devlete gıdeyım dedım fakat ilgi sıfır. neyseki bebeğim bugun tam 8 haftalık haftaya gideceğim özele.
Ben canim medipol megaya gidiyorum Derya yasara cok tatli bir bayanBu arada istanbulda avrupa yakasından var mı? Ve hangi doktor hangihastane tercih ettiniz?
Canim arkadaş geçen sayfalarda tüm testleri yazdı bi bak istersen önceki sayfalarahayırlı akşamlar kızlar ben bugün kalp tışı için gittim dr a ama devlet hastanesi.Vajinadan baktı bi sorun yok dedi.kan tahlili felan dedi ama anlamadım tam heycan kalabalık.7+5 hamileliğim acaba bu evrelerde tahlil yapılıyormu yaptıran varsa bilgi verebilirmi?
Aynn canım benimde hiç iştahım yok yemeklerden tiksindimAynen canım benımde aynı ama zaten benım hamılelıkten oncede cok bel agrım olurdu ayakta kalınca hıc De göstermedim Dr a umarım sorun olmaz bulantım yok ama iştahımda yok
Canım senn adına üzüldüm dua et inşallah bişey olmazIyi aksamlar arkadaslar araniza teni katilmistim fazla aktif olamadim haberler kötü malesef troitim 15, 15 cikti ilac tedavisine basladik ve dun aksam ustu peceteye biraz kan geldi suanda ara ara peceteye geliyor bugun doktoruma gittik kesem.olmasi gerektiginden küçük gorunuyor normalde sata gore 7 haftalik olmam lazim ama kac hafta gorundugunu soylemedi bile vok.moral bozucu konustu bebek özürlü olur bu hamilelihi riske atamam sali gunune kadar kanatkar bi büyüme olmazsa bebegimu benden alcakmis cok korkuyorum aranizda var mi böyle sorun yasayan yarin baska bir doktora daha goruncem
Canım zor bende hala aynıyım belinde fazla ayakta kalırsam agrıyor bebekler hart etmeye başlayınca geçiyor iple çekiyorumBenim daha aslında 5.hafta ama benim 2-3haftadır belim kopuyor sanki ilk belirtimde oydu zaten hala aynı yatıyorum yemek benimde sabah hiç istemiyor öğleden sonra az az yiyebiliyorum şuan mide bulantım yok ama iştahta yok
tmm canım sağolasın :)Canim arkadaş geçen sayfalarda tüm testleri yazdı bi bak istersen önceki sayfalara
İnşallah ama bel ağrısı cidden zor yatacak bi insanda hiç değilim sıkılırım ama mecbur işte tek derdimiz bu olsun napalım sağlık olsunCanım zor bende hala aynıyım belinde fazla ayakta kalırsam agrıyor bebekler hart etmeye başlayınca geçiyor iple çekiyorum
Canım biz 5 haftalığız bizdende bi sürü tahlil istedi merak etme benim gbi kan aldırmaktan korkmuyosan ne mutlu sana endişe etmehayırlı akşamlar kızlar ben bugün kalp tışı için gittim dr a ama devlet hastanesi.Vajinadan baktı bi sorun yok dedi.kan tahlili felan dedi ama anlamadım tam heycan kalabalık.7+5 hamileliğim acaba bu evrelerde tahlil yapılıyormu yaptıran varsa bilgi verebilirmi?
Canım en iyisi bi kaç doktora daha görün içini ferah tut sakın yıpratma kendini bazen doktorlarda yanılabiliyor unutma!!! Senin için dua edicem! Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kanamayıda kafana takma az az olur diyolar fazlalaşınca tehlike diyolar stres yapma sakınIyi aksamlar arkadaslar araniza teni katilmistim fazla aktif olamadim haberler kötü malesef troitim 15, 15 cikti ilac tedavisine basladik ve dun aksam ustu peceteye biraz kan geldi suanda ara ara peceteye geliyor bugun doktoruma gittik kesem.olmasi gerektiginden küçük gorunuyor normalde sata gore 7 haftalik olmam lazim ama kac hafta gorundugunu soylemedi bile vok.moral bozucu konustu bebek özürlü olur bu hamilelihi riske atamam sali gunune kadar kanatkar bi büyüme olmazsa bebegimu benden alcakmis cok korkuyorum aranizda var mi böyle sorun yasayan yarin baska bir doktora daha goruncem
Iyi aksamlar arkadaslar araniza teni katilmistim fazla aktif olamadim haberler kötü malesef troitim 15, 15 cikti ilac tedavisine basladik ve dun aksam ustu peceteye biraz kan geldi suanda ara ara peceteye geliyor bugun doktoruma gittik kesem.olmasi gerektiginden küçük gorunuyor normalde sata gore 7 haftalik olmam lazim ama kac hafta gorundugunu soylemedi bile vok.moral bozucu konustu bebek özürlü olur bu hamilelihi riske atamam sali gunune kadar kanatkar bi büyüme olmazsa bebegimu benden alcakmis cok korkuyorum aranizda var mi böyle sorun yasayan yarin baska bir doktora daha goruncem
Allah razi olsun bende ayni fikirdeyim ama aglamaktan harap oldum hayirlisiyla yarin gidicrm baska doktora yazarim.mutlaka burayaCanım en iyisi bi kaç doktora daha görün içini ferah tut sakın yıpratma kendini bazen doktorlarda yanılabiliyor unutma!!! Senin için dua edicem! Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kanamayıda kafana takma az az olur diyolar fazlalaşınca tehlike diyolar stres yapma sakın
allahim bebeklerimize alcak nefes nasip ettiyse ins tutuncak yavrum ins guzel haberlerle gelcem yarin cok sagolunCanım benim ilk gebeliğim 9. Haftanın içindeyken sonlandırıldı. Senin için bu kararı vermek henüz erken bence. Ultrasondan ultrasona da fark ediyor. Bence kesinlikle birkaç doktora görünmeden ve en az bir hafta beklemeden sonlandırtma.
Ayy ikimizde ayni anda ayni seylri yazdik seni okadar iyi anliuorum ki cok kötü bisey
L
allahim bebeklerimize alcak nefes nasip ettiyse ins tutuncak yavrum ins guzel haberlerle gelcem yarin cok sagolun
Canim benim yeni okudum yazdıklarını da Rabbim yardimcin olsun insallah iyi bi doktor bul direkt ona git kuzum dualarimiz seninle bırakma sakin kendiniAllah razi olsun bende ayni fikirdeyim ama aglamaktan harap oldum hayirlisiyla yarin gidicrm baska doktora yazarim.mutlaka buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?