2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy ikimizde ayni anda ayni seylri yazdik seni okadar iyi anliuorum ki cok kötü bisey

Olsun canim duyarsin sende:))

hayırlı akşamlar kızlar ben bugün kalp tışı için gittim dr a ama devlet hastanesi.Vajinadan baktı bi sorun yok dedi.kan tahlili felan dedi ama anlamadım tam heycan kalabalık.7+5 hamileliğim acaba bu evrelerde tahlil yapılıyormu yaptıran varsa bilgi verebilirmi?

Canim arkadaş geçen sayfalarda tüm testleri yazdı bi bak istersen önceki sayfalara

Canım senn adına üzüldüm dua et inşallah bişey olmaz

Canım zor bende hala aynıyım belinde fazla ayakta kalırsam agrıyor bebekler hart etmeye başlayınca geçiyor iple çekiyorum

Canım zor bende hala aynıyım belinde fazla ayakta kalırsam agrıyor bebekler hart etmeye başlayınca geçiyor iple çekiyorum
İnşallah ama bel ağrısı cidden zor yatacak bi insanda hiç değilim sıkılırım ama mecbur işte tek derdimiz bu olsun napalım sağlık olsun

Canım biz 5 haftalığız bizdende bi sürü tahlil istedi merak etme benim gbi kan aldırmaktan korkmuyosan ne mutlu sana endişe etme

Canım en iyisi bi kaç doktora daha görün içini ferah tut sakın yıpratma kendini bazen doktorlarda yanılabiliyor unutma!!! Senin için dua edicem! Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kanamayıda kafana takma az az olur diyolar fazlalaşınca tehlike diyolar stres yapma sakın

Canım benim ilk gebeliğim 9. Haftanın içindeyken sonlandırıldı. Senin için bu kararı vermek henüz erken bence. Ultrasondan ultrasona da fark ediyor. Bence kesinlikle birkaç doktora görünmeden ve en az bir hafta beklemeden sonlandırtma.

Son düzenleme:
laydiii
Ben de okudum onu ama doktora soramadim daha bence onun bir yolu vardır anlaşıp doktorla gelir doğumuna normal doğumsa zaten sezaryende sorun olmaz Tmm canim haberlesiriz

Son düzenleme:
Allah razi olsun bende ayni fikirdeyim ama aglamaktan harap oldum hayirlisiyla yarin gidicrm baska doktora yazarim.mutlaka buraya

L
allahim bebeklerimize alcak nefes nasip ettiyse ins tutuncak yavrum ins guzel haberlerle gelcem yarin cok sagolun

L
allahim bebeklerimize alcak nefes nasip ettiyse ins tutuncak yavrum ins guzel haberlerle gelcem yarin cok sagolun

İnş canım, içini ferah tut ve dua et. Allah hayırlısını nasip etsin ve yüzünüz gülsün inş. Karamsar olmak için gerçekten erken. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Allah razi olsun bende ayni fikirdeyim ama aglamaktan harap oldum hayirlisiyla yarin gidicrm baska doktora yazarim.mutlaka buraya
Canim benim yeni okudum yazdıklarını da Rabbim yardimcin olsun insallah iyi bi doktor bul direkt ona git kuzum dualarimiz seninle bırakma sakin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…