2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bunu bende duydum denemek istiyorum. İnternettede gördüm ama. Bazen çalısmasam diyorum da 9 aymi calismayacagm:/

İlk üç ay aslında 2015 te kalıyor, yıllık rapor hakkım da var. Doğum sonrasına sıkıntı olmaz. İlerleyen haftalarda daha kötü olursam rapor almayı düşünür oldum.

İlk üç ay aslında 2015 te kalıyor, yıllık rapor hakkım da var. Doğum sonrasına sıkıntı olmaz. İlerleyen haftalarda daha kötü olursam rapor almayı düşünür oldum.
Bende düsünüyorum böyle giderse. Birde yağ kullanıyorum demissin bende istiyorum baslamak sürüp bekletiyor musun yoksa duşmu alıyorsun sonrasında?

Insallah canim benim.bi oglum var bi kardes istedik gecen sene gelisimi durmus dediler almamiz lazim yolda dusurursen bilmem ne ne olur deyip sonlandirdilar.budefa izizn vermiycem.bekliycem.allahim yardim eder.

Insallah canim benim.bi oglum var bi kardes istedik gecen sene gelisimi durmus dediler almamiz lazim yolda dusurursen bilmem ne ne olur deyip sonlandirdilar.budefa izizn vermiycem.bekliycem.allahim yardim eder.
Bencede bekle sürekli uzandı dinlendi. Doktorlar bazen fazla telaşeli oluyorlar risk almak istemiyorlar bence. Beraber alalım bebeklerimizi kucagimıza)

cnm benimde böyle bi durumum olmuştu iğne olduktan sonra yat ve bol bol su iç gerçekten su çok işe yarıo bende günde 2 buçuk 3 litre içiyodum öyle atlattım çok şükür içini ferah tut bide tv izle kafan dağılsın hep bu durumu düşünme inşallah atlatırsın allahın izniyle .... bu arada suyu hala içiyorum çalışırken önümde 750 litrelik bi suluğum var işte 3 tane bitiriom evdede içiyorum su çok önemli ...

sona adetim 21 ağustos. tup bebkle oldu. 15 eylülde transfer yapıldı. dün kan verdim tekrardan.sonucu almadım. haftaya kese görünebilirmiş. merak ediyrm kaç haftalık diye ??? kasık ağrım var arada. normal midir acaba. evdeyim raporluyum. dinleniyrm genelde.

Kendini korkutma olumlama yap. Yengem hamile oldunu 4cu ayinda bilmis dogum yapana kadar da regl i hep devam etmis.

Kızlar cogunuz ıkı ay bıle olmadı yağ falan yazmışsınız 3. Ayın sonu 4. Ayda falan başlanır dıye bıkıyorum ben suan ne yağı boyle

günaydın kızlar elevit kullanan var mı ? bulanmayan midemi bulandırıyo valla ya zor yutuyorum

cnm allah yardımcın olsun kötü şey getirme aklına inş.olumsuz bişey yaşamazsın sağlıkla alırsın kucağına

Bende düsünüyorum böyle giderse. Birde yağ kullanıyorum demissin bende istiyorum baslamak sürüp bekletiyor musun yoksa duşmu alıyorsun sonrasında?

Bebe yağı kullanıyorum duştan sonra, kurulamadığım vücuduma bolca sürüyorum, sonra bornozumu tekrar giyiyorum 5 dk emsin diye cildim. Yıkamıyorum yani tekrar.

Ama kalça, göğüsler, bel kısmını da unutmuyorum. Sen de sürersen öyle yap.

İleri aylar için kakao yağı, shea butter ve hindistan cevizi yağından karışım yaptım, onu süreceğim. Ama son aylar lierac'a geçerim sanırım.

Kızlar cogunuz ıkı ay bıle olmadı yağ falan yazmışsınız 3. Ayın sonu 4. Ayda falan başlanır dıye bıkıyorum ben suan ne yağı boyle

Benim cildim çok kuru, o yüzden normalde de bebe yağı kullanırım. Sadece kullanımını arttırdım. Cildin önceden elastikiyeti olursa çatlaklara daha çok direnci olur diye biliyorum. Yani gebelik öncesi nemli olan cilt zaten daha az çatlıyor.

Hanife cok su icen biriydim..cok bulantim oldu su icemez hale geldim...ama atlacam inaniyorum

kızlar bugun dr gittim 9+6 dedi . bir sorunumuzda yokmuş. sevındık tabıkı. 3 hafta sonra 2 lı test için cagırdı. cıhazdanmı nedir anlamadım bebeğin seklı cok belli değildi 3 cm olmus bebiş
Canım senle günlerimiz ayni görünüyordu ama 9+6 yazmışsın önden mi gidiyor

Canım alttan muayeneyi bilerek yapmamış demek ki çok vahim bir durum yok. Yoksa mutlaka bakar bir tanı koymaya çalışırdı. Burada da çok arkadaş yazıyor kanaması olduğunu, bebiş yerleşiyor ve sıkı sıkı sıkı tutunuyor inş. Dinlen bol bol, inş Allah size bağışlasın miniğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…