2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bugun dr gittim 9+6 dedi . bir sorunumuzda yokmuş. sevındık tabıkı. 3 hafta sonra 2 lı test için cagırdı. cıhazdanmı nedir anlamadım bebeğin seklı cok belli değildi 3 cm olmus bebiş
Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar

Eklentiler

• P_20150930_215034_1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 203
Canım senle günlerimiz ayni görünüyordu ama 9+6 yazmışsın önden mi gidiyor
ben pek anladım bu işi aslında. ilk gittiğim dr. geriden geliyor geç döllenme olabilir demşti. hatta bende endişelenmiştim boşmu acaba diye, çünkü adetlerim çok düzenliydi. 1 hafta sonr gittim yaklastı gercek haftama. şimdi aynı hastanede başka dr gittim. önden gidiyorsun dedi. o yüzden ben kendi adetime göre hesaplarsaplıyorum 9+1 dr ne derse desin.

Lütfen kötü düşünme. Kahverengi kanaması olup sağlıklı gebelik geçiren pek çok anne var. Pozitif ol ki her şey pozitif ilerlesin. Dinlenmene, moralini yüksek tutmaya ihtiyacın var şimdi.

Canım benim de tam tersi sabahtan başlıyor akşama kadar sürekli bulanıyor akşam uyumaya yakın geçiyor. Zaten artık 9-10 gibi yatıyorum. 1 den 2 den önce uymayan ben.
Bu sabah da okula giderken Dolmuşta çok fena oldum, yarı yolda indim ve çok fena kustum. Boğazım yandı, ağzımdan o garip tat gitmiyor. Okula da geç kaldım.
Böyle böyle nasıl geçecek bilmiyorum

Okuldan her tür kokudan tiksiniyorum zaten. Öğürüyorum hemen, e sınıftayken o da yapılmaz. En azından ders öğretmeni değilim bu da bir teselli tabi. Ama diğer gebe arkadaşım derste ayakta ve ders anlatırken bulantıdan daha az etkilendiğini, iyi geldiğini söylüyor. Kişinin durumuna göre de değişiyor sanırım.

Kacinci hafta olmustuu.nasil di rengi ve igne ilac kullandiktan nekadar sonra kesil di kanaman.

Aynı durumdaymışız :) Bu hamileliğimde hiç dikkat edemiyorum ne yazık ki,oğlum mızmız biraz,bana da çok düşkün mecburen kucağıma almak zorunda kalıyorum,almamak mümkün değil zaten.Bazen karnıma oturup zıplıyor inan ki,o kadar.Yeme içme kısmı ise Allah verdiyse,cevizler sütler ilk hamileliğimde çok dikkat ederdim bunda hepsi yalan oldu,düzenli bir şekilde tüketemiyorum yani.siz de durum nedir,ben çok mu sallamış durumdayım :) bir de oğlum hala emiyor,nasıl bıraktırıcam bilemiyorum,meme meme diye geziniyor ortalıkta,kıyamıyorum da devam ediyorum hala ama ilerde sorun olurmuş gibi de geliyor.

Evet cok yazan oldu kanama durumu.insallah hepsi atlatmistir.benim azaldiptesiye kadar ins tamamen kesilir.

Merhaba canım bnm de ikinci bebek ben de 2014 mayıs annesiyim şimdi de 2016 mayıs annesi olucam inş. Oğlum 17 aylık bnm de :) sen beler yapıyosun nasıl geçiyo hamilelik? Kucağına alıyı msn oğlunu?
Aynı durumdaymışız :) Bu hamileliğimde hiç dikkat edemiyorum ne yazık ki,oğlum mızmız biraz,bana da çok düşkün mecburen kucağıma almak zorunda kalıyorum,almamak mümkün değil zaten.Bazen karnıma oturup zıplıyor inan ki,o kadar.Yeme içme kısmı ise Allah verdiyse,cevizler sütler ilk hamileliğimde çok dikkat ederdim bunda hepsi yalan oldu,düzenli bir şekilde tüketemiyorum yani.siz de durum nedir,ben çok mu sallamış durumdayım :) bir de oğlum hala emiyor,nasıl bıraktırıcam bilemiyorum,meme meme diye geziniyor ortalıkta,kıyamıyorum da devam ediyorum hala ama ilerde sorun olurmuş gibi de geliyor.

Günaydın bayanlar ben bugün bi ilki başarıp kusmadım sabahleyin
İlk kalktığım andan itibaren tuzlu çubuk krakerimi yedim şimdide bi adet mandalina yedim ve bulantım yok çok şükür
Pazartesi de randevumu aldım bakalım kalp atışını duymak için doktora gidicez

Günaydin hanimlar,
Patates haslamasi yemekten sıkıldım mide bulantisi olanlar cubuk kraker, limon, mandalina disinda ne yiyorsunuz?

Günaydin hanimlar,
Patates haslamasi yemekten sıkıldım mide bulantisi olanlar cubuk kraker, limon, mandalina disinda ne yiyorsunuz?

Sarı hafif ekşi elmalardan yiyorum. Kaşarlı tost yedim bugün yerken rahatsız etmedi.

bir de limonlu- naneli şehriye çorbası. Ben de patatesi denemedim bi deneyeyim.

Günaydin hanimlar,

Bizimle aynı sıkıntıları çeken bi arkadaşım sabah ilk kalktığında salatalığı tuzlayıp yemiş bulantılarına iyi gelmiş canım istersen sende bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…