- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.641
Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlarkızlar bugun dr gittim 9+6 dedi . bir sorunumuzda yokmuş. sevındık tabıkı. 3 hafta sonra 2 lı test için cagırdı. cıhazdanmı nedir anlamadım bebeğin seklı cok belli değildi 3 cm olmus bebiş
ben pek anladım bu işi aslında. ilk gittiğim dr. geriden geliyor geç döllenme olabilir demşti. hatta bende endişelenmiştim boşmu acaba diye, çünkü adetlerim çok düzenliydi. 1 hafta sonr gittim yaklastı gercek haftama. şimdi aynı hastanede başka dr gittim. önden gidiyorsun dedi.Canım senle günlerimiz ayni görünüyordu ama 9+6 yazmışsın önden mi gidiyor
ay canım inş sağlıkla kucagına alırsın . ikizler ne güel ya bende cok ıstemıstım.Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
Kizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
Yesem de yemesem de aynı bulantı var. Sabahları daha hafif, geceleri bulantı had safhaya geliyor, bulantıdan uyuyamıyorum. Uyuduğumda da diyelik wcye ya da su içmeye kalktım aynı şekilde o 1-2 dk da da hissettiriyor kendini. Su içmem de azaldı, su içince de mide yanması yaşıyorum. Fenalardayım.
Ay kuzucaklar maşallahhhBunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
Canım benim de tam tersi sabahtan başlıyor akşama kadar sürekli bulanıyorakşam uyumaya yakın geçiyor. Zaten artık 9-10 gibi yatıyorum. 1 den 2 den önce uymayan ben.
Bu sabah da okula giderken Dolmuşta çok fena oldum, yarı yolda indim ve çok fena kustum. Boğazım yandı, ağzımdan o garip tat gitmiyor. Okula da geç kaldım.
Böyle böyle nasıl geçecek bilmiyorum
Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
Kacinci hafta olmustuu.nasil di rengi ve igne ilac kullandiktan nekadar sonra kesil di kanaman.cnm benimde böyle bi durumum olmuştu iğne olduktan sonra yat ve bol bol su iç gerçekten su çok işe yarıo bende günde 2 buçuk 3 litre içiyodum öyle atlattım çok şükür içini ferah tut bide tv izle kafan dağılsın hep bu durumu düşünme inşallah atlatırsın allahın izniyle .... bu arada suyu hala içiyorum çalışırken önümde 750 litrelik bi suluğum var işte 3 tane bitiriom evdede içiyorum su çok önemli ...
Maşallah, ikiz olmaları ne güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
Evet cok yazan oldu kanama durumu.insallah hepsi atlatmistir.benim azaldiptesiye kadar ins tamamen kesilir.Canım alttan muayeneyi bilerek yapmamış demek ki çok vahim bir durum yok. Yoksa mutlaka bakar bir tanı koymaya çalışırdı. Burada da çok arkadaş yazıyor kanaması olduğunu, bebiş yerleşiyor ve sıkı sıkı sıkı tutunuyor inş. Dinlen bol bol, inş Allah size bağışlasın miniğinizi.
Aynı durumdaymışız :) Bu hamileliğimde hiç dikkat edemiyorum ne yazık ki,oğlum mızmız biraz,bana da çok düşkün mecburen kucağıma almak zorunda kalıyorum,almamak mümkün değil zaten.Bazen karnıma oturup zıplıyor inan ki,o kadar.Yeme içme kısmı ise Allah verdiyse,cevizler sütler ilk hamileliğimde çok dikkat ederdim bunda hepsi yalan oldu,düzenli bir şekilde tüketemiyorum yani.siz de durum nedir,ben çok mu sallamış durumdayım :) bir de oğlum hala emiyor,nasıl bıraktırıcam bilemiyorum,meme meme diye geziniyor ortalıkta,kıyamıyorum da devam ediyorum hala ama ilerde sorun olurmuş gibi de geliyor.Merhaba canım bnm de ikinci bebek ben de 2014 mayıs annesiyim şimdi de 2016 mayıs annesi olucam inş. Oğlum 17 aylık bnm de :) sen beler yapıyosun nasıl geçiyo hamilelik? Kucağına alıyı msn oğlunu?
EVET TATLIM. SEN DUYDUN MUOlsun canim duyarsin sende:))
yyaaaaa çok güzeller maşallahBunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
Günaydin hanimlar,
Patates haslamasi yemekten sıkıldımmide bulantisi olanlar cubuk kraker, limon, mandalina disinda ne yiyorsunuz?
Günaydin hanimlar,
Patates haslamasi yemekten sıkıldımmide bulantisi olanlar cubuk kraker, limon, mandalina disinda ne yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?