2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İkizlerimiz ve 25 haftalık doğan bi bebişimiz var mayıs bebekleri aceleci zaten kimbilir sıra kimde şimdi kasılmaları olan da var inşallah sağlıklı gelir bebeklerimiz
Galiba bende erkenlerden olcam gibi... sabah aksam dua ediyom,hadi oglusum 2 hafta daha 34. Dolsun tamam.... cok korkum olmaz... zaten icimde bi his var 35-36 arasi dogcak,ne acelesi varsa .... sicacik yer iste kal kalabildigin kadar

Ayyy hediyenize bayıldım ne güzel dostlarımız var yaaa maşallah Allah bozmasin çok güzel olmuş annesi bende istiyorum böyle bisey dur arastirayim bi çok güzel olur yatağında isme özel
Teşekkürler canim benim amin inşallah hepimizin böyle güzel dostları olur hep Allah kem gözlerden korusun bizleri ve miniklerimizi
Facebookta" Ela'nın Annesi Tasarım" yapmış yastığıismi de pek manidar dimi

hayırlı pazarlar güzel anneler ıkı gundur tansıyonum 9/6 cıkıyor sızce cokmu dusuk normalmı kendımı halsız hıssedıyorum
Ben bu Tansiyon işlerinden pek anlamıyorum canim ama önceki gün 10/6 çıkmıştı bi gariplik de yoktu. Sanırım hamilelikte bu rakamlar normal sayılıyor

Evet canim ikizlerden haberim var canim, gecen soylemisdi acil olarak gelmisler galiba... peki ya diger bebisimiz kim,cokmu erken geldi
Diğeri de Erkan_Pinar arkadasımızın bebisi canım. Hollandaya tatile gitmişler yanliş hatırlamıyorsam 25 haftalık falandı sanırım. En son iyiyiz biz diye yazmıştı ama yakın zamanda haber almadik tekrar inşallah iyilerdir

Galiba bende erkenlerden olcam gibi... sabah aksam dua ediyom,hadi oglusum 2 hafta daha 34. Dolsun tamam.... cok korkum olmaz... zaten icimde bi his var 35-36 arasi dogcak,ne acelesi varsa .... sicacik yer iste kal kalabildigin kadar
Neden erken doğacak gibi hissediyorsun annesi belli olmaz, canları isteyince gelecekler 36 en erken olur inşallah daha iyi toparlarlar yerleri iyi oynayıp duruyolar işte

Kızlar benim bebiş yemeği ağzıma atıyorum oynamaya başlıyor :) 32+2 1650 gram 40.8 cm çıkmıştı 39cm sanmıştım.bir doktora daha gittim anne minyon baba çok uzun değil Micheal Jordan beklemeyin dedi .yememe içmeme ve dinlenmene dikkat edin dedi .bebekde minnak olabilir dedi.

Aynen canım aileden çevrenden uzakta ilaç gibi geliyorlar insana
Amann sen bekle canım biraz daha zaten eksilerini tamamladın sadece ılık günlerde yürüyüşe çıkarsın.baksana havaya hasta eder allah korusun.
Burda hava güzel olsa bile eve o kadar alıştım ki hiç çıkasım gelmiyor tam bir tembel aslan kadınıyım

Ben de 33+1 deyim. Proton ve ciğer geliştirici iğne yiyorum cumadan beri. Rahim ağzında kısalma var.yarın kendi Dr ma gideceğim doğum çantamla birlikte..inşallah 36 yi tamamlamak nasip olur

Hatırlıyorum bi de yazarken kendi kendime diyorum ki aa miraçla 1 harf farkı var ne güzel diyenasıl bi kafayla yazdıysam artık..sanırım bi tanede kızım olursa adını miray koymalıyım

Bak sana ilham olmus canim miray'da çok güzel bir isim bende isim ararken esim birsey diyordu ben kardeslerime soylerken baska isim soyluyordum galiba bu kafalar sadece hamilelere özel Allah nasip etsin eger istiyorsan bir kiz bebek istediginiz zaman

Hımm peki sıcak suya bal ve limon koyup içebiliyor musun canım? Olmadı ılık su da iş görür maksat boğazı sıcak tutmak

Bal'da pek benim tarzim degil hasta olunca ilacdan baska birsey icemezdim o yüzden bu sene hasta olmamak icin cok ugrastim 1 sefer oldum ama hafif atlattim şimdide sadece burnum tikali bogazlarima vurmasin yeter diyorum kuzum zaten devamli ilik su iciyorum o aliskanlik oldu 7 aydir bende

Ben de 33+1 deyim. Proton ve ciğer geliştirici iğne yiyorum cumadan beri. Rahim ağzında kısalma var.yarın kendi Dr ma gideceğim doğum çantamla birlikte..inşallah 36 yi tamamlamak nasip olur
Banada doktorum iki hafta daha dursun sonra korkma dedi. İnsallah zamaninda gelir bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…