- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.501
Aman olma da tatlım cok zor valla biliyorsun ben 2 haftalık kötü bi süreç gecirmistim inşallah güzel güzel hasta olmadan atlatırız bu günleri ve tabi dogumdan sonraki dönemleri de sonuçta biz hasta olursak miniklerimiz de olur kıyamam onlara yaa
Selam canim hosgeldin aramiza .Slm kızlar bu gruba yeni katıldı, hamilelik nasıl geçiyor?
Çok güzel olmuş canım benim
Maşallah kızına bizde salı günü gidicez yakın zamanlarimiz o zaman paylasirim seninle ama illa anne babaya cekiyo bence boylariniz çok iyi
Anladım canım çok güzelmiş çok beğendim güle güle kullan:)
Ayy çoook güzel çok anahtarlık çok iyi Fıkır hediyelikgüle güle kullanmak nasip olsun inşallah bitanem
Teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz daha güzelleri sizlerin ve yavrucaklarınızın olsun inşallahBen de öyle biliyorum canım sanki bi ara hemşire de öyle demisti
hahha o da Ela'nın annesi ben de Ela'nın annesiyim canım farketmez yaa
Aman canim sağlıklı olsun da illa uzun boylu iri olmak zorunda degillerbenim boyum 157 cok kilo almadığım sürece sıkıntı olmuyor hem yaşımı da göstermiyorum bu sayede
Evet canim ya aileden uzakta insanın ihtiyaci oluyor öyle dostlara bu arada yastığı yaptıran arkadaşım da Aydınlıhemserin yani
Ah o tembellik ahhhh hangi burctan olursan ol hamilelikte hamarat olmak çok saçma
Canım cok güzel olmuşlaranahtarliklar da süper olmuş
Canım bence boyunuz Türk halkının ortalamasından uzun daha ne olsunmaşallah Eceye kocaman olmuş
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsunbu arada site yüksek kalitedeki fotografları kabul etmiyor. Ben çözümü fotografı cektikten sonra ekran görüntüsünü alıp onu yüklemekte buldum mesela sabah attığım fotograf normalde 4mbtı. Ekran görüntüsünü alıp kenarındaki fazlalikları kesince 700 byte a düştü eee KK böyle yaparsa ben de çözüm bulurum
Teşekkürler canım benim daha güzelleri Öykümün olsun inşallah
Aman canım catlayacak degilsin ya gir sen tuvalete bakmasinlar ya da odanın kapısını azicik kapatıverhalden anlasinlar canim aa
merhaba cnm bende bu uyku setinden aldım ve yıkadım hiçbir sorun olmadı sende yıkayabilirsinNicksizYumurta cnm sen uyku setini e bebek ten almistin dimi. Bende ordan aldım dinoboo olandan. yan korumaliklari falan yıkattıın mı ben yıkamak istiyorum ama sünger gibi ya içi. yamuk yumuk olur mu die korktum sana bi sorayım dedim.
Ve tabi dier arkadaşlar sizler yıkattiniz mi
Amin tatlım inşallahBiliyorum kuzum birde bakacak kimse olmayinca hastalik daha zor geciyor bugün bütün gün uzandim dinlendim inşallah sadece burun akintisi ile atlatirim. Ayy kimse hasta olmasin bebeklerde hasta olmasin kuzum yaa
Canım ben de aynı şeyden korktugum icin henüz yıkamadım ne yapsam diye karar verme aşamasındaydımNicksizYumurta cnm sen uyku setini e bebek ten almistin dimi. Bende ordan aldım dinoboo olandan. yan korumaliklari falan yıkattıın mı ben yıkamak istiyorum ama sünger gibi ya içi. yamuk yumuk olur mu die korktum sana bi sorayım dedim.
Bende yikadim tatlım düşük derecede yıka hiçbir şey olmuyorNicksizYumurta cnm sen uyku setini e bebek ten almistin dimi. Bende ordan aldım dinoboo olandan. yan korumaliklari falan yıkattıın mı ben yıkamak istiyorum ama sünger gibi ya içi. yamuk yumuk olur mu die korktum sana bi sorayım dedim.
Neden erken doğacak gibi hissediyorsun annesi belli olmaz, canları isteyince gelecekler 36 en erken olur inşallah daha iyi toparlarlaryerleri iyi oynayıp duruyolar işte
Amin canım benim inşallahBak sana ilham olmus canim miray'da çok güzel bir isim bende isim ararken esim birsey diyordu ben kardeslerime soylerken baska isim soyluyordum galiba bu kafalar sadece hamilelere özelAllah nasip etsin eger istiyorsan bir kiz bebek istediginiz zaman
Ayy aydınlı mı ne güzel sende yine egeden bulmuşsun arkadaşınıBen de öyle biliyorum canım sanki bi ara hemşire de öyle demisti
hahha o da Ela'nın annesi ben de Ela'nın annesiyim canım farketmez yaa
Aman canim sağlıklı olsun da illa uzun boylu iri olmak zorunda degillerbenim boyum 157 cok kilo almadığım sürece sıkıntı olmuyor hem yaşımı da göstermiyorum bu sayede
Evet canim ya aileden uzakta insanın ihtiyaci oluyor öyle dostlara bu arada yastığı yaptıran arkadaşım da Aydınlıhemserin yani
Ah o tembellik ahhhh hangi burctan olursan ol hamilelikte hamarat olmak çok saçma
Canım cok güzel olmuşlaranahtarliklar da süper olmuş
Canım bence boyunuz Türk halkının ortalamasından uzun daha ne olsunmaşallah Eceye kocaman olmuş
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsunbu arada site yüksek kalitedeki fotografları kabul etmiyor. Ben çözümü fotografı cektikten sonra ekran görüntüsünü alıp onu yüklemekte buldum mesela sabah attığım fotograf normalde 4mbtı. Ekran görüntüsünü alıp kenarındaki fazlalikları kesince 700 byte a düştü eee KK böyle yaparsa ben de çözüm bulurum
Teşekkürler canım benim daha güzelleri Öykümün olsun inşallah
Aman canım catlayacak degilsin ya gir sen tuvalete bakmasinlar ya da odanın kapısını azicik kapatıverhalden anlasinlar canim aa
30 derecede yıkadım cnm içiniz rahat etsin bi sorun olmadıCanım ben de aynı şeyden korktugum icin henüz yıkamadım ne yapsam diye karar verme aşamasındaydımneyseki M mayis cicegi yıkamış bisey olmamış ben de yıkarım o zaman
Peki sıktırdın mı canım?30 derecede yıkadım cnm içiniz rahat etsin bi sorun olmadı
evet cnm 800 de sıktırdım hiç buruşuk kat izi olmadıPeki sıktırdın mı canım?
Aynen tatlım yaa her memleketten cok sevdiğim arkadaslarım dostlarım olduAyy aydınlı mı ne güzel sende yine egeden bulmuşsun arkadaşınıheryerde sıcaklıklarını belli ediyolar zaten aynen tatlım burç farketmiyor hamilelikte ama özelliklerini de sonuna kadar yaşatıyor ama
Hımm o zaman süper canım cabuk da kurur ben de en yakin zamanda onu da halledeyimevet cnm 800 de sıktırdım hiç buruşuk kat izi olmadı
rica ederim cnm faydam olduysa ne mutlu banaHımm o zaman süper canım cabuk da kurur ben de en yakin zamanda onu da halledeyimcok teşekkürler artık düşünmeme gerek kalmadı
Canım benim buda kız olsaydı aysima koycaktım.simayın tersi anlamları çok güzel ay yüzlü demek.ay yüzlü bi kız olur inşallah simaycık:)Bak sana ilham olmus canim miray'da çok güzel bir isim bende isim ararken esim birsey diyordu ben kardeslerime soylerken baska isim soyluyordum galiba bu kafalar sadece hamilelere özelAllah nasip etsin eger istiyorsan bir kiz bebek istediginiz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?