2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok güzelmiş canım bayıldım valla güle güle kullanın:)

Herkese günaydııın Biz güne böyle başladık
Eki Görüntüle 1799003

Sizin oralara kış geri gelmis canim Günaydınlar aman dikkat et hasta olma

Çok çok güzel olmus bitanem ela bahar güzel günlerde kullansın yastiklarini inşallah.

Sizin oralara kış geri gelmis canim Günaydınlar aman dikkat et hasta olma

Çok çok güzel olmus bitanem ela bahar güzel günlerde kullansın yastiklarini inşallah.
Teşekkürler tatlimmm daha güzelleri Simayımın olsun inşallah
Aynen canım kış geri geldi ben yine kuluçkaya yatan ev kuşu modundayım

Teşekkürler tatlimmm daha güzelleri Simayımın olsun inşallah
Aynen canım kış geri geldi ben yine kuluçkaya yatan ev kuşu modundayım

İnşallah canım benim buralarda kar yok ama buralarda soguk bende cikmiyom evden canim ona ragmen habire burnumu cekiyom hasta olmadan su kış bitseydi bir iyiydi

Çok şanslısınız canım böyle güzel arkadaşlarınız var süper olmuş çok beğendim

Oh oh ne güzel güneşliymiş tatlımsanırım biz baharı anca Ela Bahar gelince göreceğiz
Hava tam gezmelik ama bizde o enerji yok malesef bugün ev kuşuyuz
Adıyla mevsimi getirecek prenses inşallah canım

Tesekkurler canim benim burda yaşamak zorunda olmamızın mükafatı güzel dostlarımızın olması diye düşünüyorum iyiki varlar
Artık sizin oralar hep bahar tatlım bugün ev kuşu olursun yarın çıkıp dolaşırsın biz çıkmak için Bahar'ı bekleyecgiz anladım ben

Ben geceleri alaturka kullanıyorum klozet uzak kaçıyor bana yakın diye hemencecik yapıyorum ama küçük olanını yanı fazla durulmuyo bende aynen başkasının evinde klozet kullanamam misafir de klozetimi kullansa cildiririm içim içimi yer oturamam

Arkadaslar bi gecen ay bide dun kanamam oldu pembe olarakd evam ediyo plesantam birax asagidayms dr rapor verdi dinlen dedi varmi bu durumu yasayan bilen?
Canim benimde baslarda yani 13 haftalikken olmusdu kanamam,ve ozaman banada plazentan hafifden ayrilmis,yani erken ayrilmaya baslamis dedi... normalde dogum aninda olur... sonra iste dinlen falan dedi allaha sukur bu haftalara kadar geldik... ama surekli kontrol altinda olmalisin

Ay o bende de var canım gecen ay eşi hamile arkadas geldi bizde kaldilar bi gece o rahat etsin diye dedim sen klozeti kullan ben ötekini kullanırım. Canım çıktı ama yok baskasinin oturdugu yere oturamam ben onlar gidince yıkadım guzelce öyle devam ettim

hayırlı pazarlar güzel anneler ıkı gundur tansıyonum 9/6 cıkıyor sızce cokmu dusuk normalmı kendımı halsız hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…