- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.441
Çok güzelmiş canım bayıldım valla güle güle kullanın:)Dün akşam arkadaşımıza doğum günü kutlamaya gittik hediye vermeye gidip hediyemizi aldık geldik
Ayy evin her yeri Ela Bahar yazan eşyalarla doldu sankiCanım kızım daha doğmadan bu kadar çok seviliyor
Allah hiç bozmazın hepimizin evlatları çoooooook sevilsin inşallah
Bu arada kalplerin içine eşimle benim adımı yazdırmayı ihmal etmemiş
Eki Görüntüle 1799018
Teşekkürler canım benim daha güzelleri sizin olsun inşallahÇok güzelmiş canım bayıldım valla güle güle kullanın:)
Herkese günaydııınBiz güne böyle başladık
Eki Görüntüle 1799003
Dün akşam arkadaşımıza doğum günü kutlamaya gittik hediye vermeye gidip hediyemizi aldık geldik
Ayy evin her yeri Ela Bahar yazan eşyalarla doldu sankiCanım kızım daha doğmadan bu kadar çok seviliyor
Eki Görüntüle 1799018
Şaşkın teyzesi simayına miray demiş
Teşekkürler tatlimmm daha güzelleri Simayımın olsun inşallahSizin oralara kış geri gelmis canim Günaydınlar aman dikkat et hasta olma
Çok çok güzel olmus bitanem ela bahar güzel günlerde kullansın yastiklarini inşallah.
Teşekkürler tatlimmm daha güzelleri Simayımın olsun inşallah
Aynen canım kış geri geldi ben yine kuluçkaya yatan ev kuşu modundayım
Aman kuzum dikkat et kendine hasta olma bol bol meyve ye arada bir de ıhlamur iç dikkat et kendineİnşallah canım benimburalarda kar yok ama buralarda soguk bende cikmiyom evden canim ona ragmen habire burnumu cekiyom hasta olmadan su kış bitseydi bir iyiydi
Çok şanslısınız canım böyle güzel arkadaşlarınız var süper olmuş çok beğendimDün akşam arkadaşımıza doğum günü kutlamaya gittik hediye vermeye gidip hediyemizi aldık geldik
Eki Görüntüle 1799018
Hava tam gezmelik ama bizde o enerji yok malesef bugün ev kuşuyuzOh oh ne güzel güneşliymiş tatlımsanırım biz baharı anca Ela Bahar gelince göreceğiz
Aman kuzum dikkat et kendine hasta olma bol bol meyve ye arada bir de ıhlamur iç dikkat et kendine
Olsun teyzesi biz onu direk Simay diye okuduk gormedik bile
Tesekkurler canim benim burda yaşamak zorunda olmamızın mükafatı güzel dostlarımızın olması diye düşünüyorum iyiki varlarÇok şanslısınız canım böyle güzel arkadaşlarınız var süper olmuş çok beğendim
Hava tam gezmelik ama bizde o enerji yok malesef bugün ev kuşuyuz
Adıyla mevsimi getirecek prenses inşallah canım
Hımm peki sıcak suya bal ve limon koyup içebiliyor musun canım? Olmadı ılık su da iş görür maksat boğazı sıcak tutmakEn büyük sikintimiz ihlamur icemiyorum tatlimilik su meyve ile idare edecegim artik
Canim korkma genelde cogumuzda var aynı şikayetçok endiselendiysen doktoruna danış bir ay beklemeCanım içimi rahatlattınız demek ki olağan bi durum. ay görmen lazım yanaklarım al al olmuş strestensuyum mu geliyor diye korktum
Ben geceleri alaturka kullanıyorum klozet uzak kaçıyor bana yakın diye hemencecik yapıyorum ama küçük olanını yanı fazla durulmuyoAyy ben alaturka tuvalet kullanamıyorum artık yaa sen kullanabiliyor musun canımakşam arkadaştaydık ya mecburen kullandım 3 kez hem de evimden başka yerde klozet de kullanamıyorum gerçi arkadaşım pırıl pırıl bi kız temizdir ama canım çıktı resmen bi de sanki idrarımı hissiz bi şekilde yapıyorum ne zaman bitiyor anlamıyorum gibi geliyor bana
Canim benimde baslarda yani 13 haftalikken olmusdu kanamam,ve ozaman banada plazentan hafifden ayrilmis,yani erken ayrilmaya baslamis dedi... normalde dogum aninda olur... sonra iste dinlen falan dedi allaha sukur bu haftalara kadar geldik... ama surekli kontrol altinda olmalisinArkadaslar bi gecen ay bide dun kanamam oldu pembe olarakd evam ediyo plesantam birax asagidayms dr rapor verdi dinlen dedi varmi bu durumu yasayan bilen?
Ayyy hediyenize bayıldımTeşekkürler canım benim daha güzelleri sizin olsun inşallah
Ay o bende de var canım gecen ay eşi hamile arkadas geldi bizde kaldilar bi gece o rahat etsin diye dedim sen klozeti kullan ben ötekini kullanırım. Canım çıktı ama yok baskasinin oturdugu yere oturamam ben onlar gidince yıkadım guzelce öyle devam ettimBen geceleri alaturka kullanıyorum klozet uzak kaçıyor bana yakın diye hemencecik yapıyorum ama küçük olanını yanı fazla durulmuyobende aynen başkasının evinde klozet kullanamam misafir de klozetimi kullansa cildiririm içim içimi yer oturamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?