- 8 Ocak 2016
- 209
- 234
- 18
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.421
Tatlım inşallah bu saatten sonra herşey yoluna girer vede çok mutlu olurumCanım benim ya geçmiş olsun cimcime inşallah çabucak iyileşir Allah acil şifalar versin
Tatlım cok şükür kendi evindesin eşinden uzakta da aklın onda kalmıştı neyseki onlarla bi daha muhatap olmayacaksın. Oğluşunu falan isterse onu da gönderme o bahaneyle yine yüz bulmasın senden. Zaten çocuğa anne dedirtiyorduinşallah o sorunlari tekrar yaşamadan kurtulursun o evden
Maşallah Miraç paşaya yaakendini nasıl da belli ediyor bende de oluyor o canım hatta şimdi bile karnım yamuk yumuk oldu
Canım ya cok geçmiş olsun Allah oğluşuna da sana da acil şifalar versin inşallah hemen toparlarsınız kendinizi
Cok güzel olur canım yaauzun kulaklı ve bacaklı olan tavşinin şablonu buldun mu sen?
Güle güle kullan canım cok iyi almışsınÖykümüzün minik eşyalarını taşıdığın günler de gelsin inşallah
Oh oh maşallah minişimize büyümüş annesibesiginizi de güle güle kullanın bence kana bakar canim tekrar yükleme yapmaz herhalde
Oh oh ne güzel güneşliymiş tatlımÇok güzel görünüyorrburalar güneşli bugün.günaydın canım
Hadi gel kartopu oynayalım tatlım koca göbüşlerimizleÇok güzel bir manzaraaaa
Yok yoook inatla aradık buldukBende öyle düşünüyorum artık tatlım şükür ki bebişlerin sıvısı değil.
Okşaştık teyzesi bol bolsanki onlarda anne okşa der gibi çıkartıyolar bi yerlerini canım bu kadar olmuyodu zaten bizimde ilk defa bu kadar yamulttu ve elimdeydi resmen orası çookk güzeldi ama ben bi an panik oldum tabi
Bulamasaydın gönderirdik sana teyzesi koca göbişimizi tam yemelik oldular artık oyy az kaldı
Ne eğlenceli olurdu simdii baya da yağmış yaaHadi gel kartopu oynayalım tatlım koca göbüşlerimizle
Var mı tansiyon aleti annesi dinlen geçmiş olsunGünaydın herkese mutlu pazarlarsabah sabah tansiyonum düştü galiba başım dönüyor offf
Inşallah canim benim sen gönlünü ferah tut sadece minik ailene odaklan gerisini de boşverTatlım inşallah bu saatten sonra herşey yoluna girer vede çok mutlu olurum
Ay inşallah günü bekler minişimiz tatlımNicksizYumurta canım okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo. Şimdilik iyiyiz son 32 günüm durursa tabi hazırlıklarla uğraşıyorum ben de odası için yarında kıyafetleri yıkamaya başlıycaz ütülenince çantamı hazırlarım artık. Hastane beşiği tütümü bile yeni bitirenildim ama daha beline çiçekler takılıcak ve en son kalpleri yapıştırıcam düşmesin diye mevlüt hediyeliklerimizi de seçtim o da çıktı aradan. Balerin bebeklerim bitti ama isim etiketi için bekliyoruz hala net değil ismimiz o canımı sıkıyo bi tek bu arada hastane beşiğini ölçtüm tam 200cm biz 150cm lastik kullandık. Hastane odamızı seçtik bebek hemşiresiyle bile tanışıp görüştük
Ayy ne çok iş halletmişim bizden haberler böyle tatlım
Sen ve Ela Bahar da iyisiniz çok şükür okuyorum. Tavşancığınıza da bayıldımgerçekten çok şanslı prenses
Evet tatlım yaa özellikle klozete oturunca oluyo bende alaturka tuvalette olmuyoGünaydın canımcım bütün gece on dakika da bir idrara çıktım şimdi senin dediğini de okuyunca,emin oldum iğrenç bi hiss.çok tesekkür ederim canım benim
Amin canımGunaydinlar guzel hamisleriyi pazarlar herkese... insallah herkes iyidir. Biraz once baktimda 34-35 haftalarda olan arkadaslar var, artik 3 haftaya falan ilk dogumlar baslicak gibi... allahim hepimizin sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin, misss kokularini icimize cekeriz topigin ilk bebisi kim olcak acaba
İkizlerimiz ve 25 haftalık doğan bi bebişimiz var mayıs bebekleri aceleci zaten kimbilir sıra kimdeGunaydinlar guzel hamisleriyi pazarlar herkese... insallah herkes iyidir. Biraz once baktimda 34-35 haftalarda olan arkadaslar var, artik 3 haftaya falan ilk dogumlar baslicak gibi... allahim hepimizin sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin, misss kokularini icimize cekeriz topigin ilk bebisi kim olcak acaba
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine kahvaltını yap dinlen hemen gecer inşallahGünaydın herkese mutlu pazarlarsabah sabah tansiyonum düştü galiba başım dönüyor offf
Aynen canim ya geç saatten sonra başlamış ama iyi yagmış ben de bu sene hic kartopu oynamadım içimde kaldı artık seneye minişlerle oynarız Allah nasip ederseNe eğlenceli olurdu simdii baya da yağmış yaainşallah bebeklerimizle de kar manzaraları izleyeceğiz
Canim eksikler var demiştim ya daha önce bebeğim in herseyi var ama benim eksiklerim vardı tek kullanımlık lohusa kilotl arı aldım göğüs kalkanı biberon aşıgi olarak avent in cam bibetonlarindan aldım evde var ama :)) aldım yedek :) foto çekimi için gecelik almıştım ama yedek daha uyduruk bişey almamistim sonra giymek için onu aldım burun aspiratoru bebek temizleme bezleri falan öyle ivir zivir kısaca :))Himm neler neler aldın bakalım
Ayy ben alaturka tuvalet kullanamıyorum artık yaa sen kullanabiliyor musun canımEvet tatlım yaa özellikle klozete oturunca oluyo bende alaturka tuvalette olmuyo
Ivır zıvır deyip gecme canım onlar bile insanın kafasını meşgul ediyorCanim eksikler var demiştim ya daha önce bebeğim in herseyi var ama benim eksiklerim vardı tek kullanımlık lohusa kilotl arı aldım göğüs kalkanı biberon aşıgi olarak avent in cam bibetonlarindan aldım evde var ama :)) aldım yedek :) foto çekimi için gecelik almıştım ama yedek daha uyduruk bişey almamistim sonra giymek için onu aldım burun aspiratoru bebek temizleme bezleri falan öyle ivir zivir kısaca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?