2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım inşallah bu saatten sonra herşey yoluna girer vede çok mutlu olurum

Arkadaslar bi gecen ay bide dun kanamam oldu pembe olarakd evam ediyo plesantam birax asagidayms dr rapor verdi dinlen dedi varmi bu durumu yasayan bilen?

Dün akşam arkadaşımıza doğum günü kutlamaya gittik hediye vermeye gidip hediyemizi aldık geldik
Ayy evin her yeri Ela Bahar yazan eşyalarla doldu sanki Canım kızım daha doğmadan bu kadar çok seviliyor
Allah hiç bozmazın hepimizin evlatları çoooooook sevilsin inşallah
Bu arada kalplerin içine eşimle benim adımı yazdırmayı ihmal etmemiş

NicksizYumurta canım okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo. Şimdilik iyiyiz son 32 günüm durursa tabi hazırlıklarla uğraşıyorum ben de odası için yarında kıyafetleri yıkamaya başlıycaz ütülenince çantamı hazırlarım artık. Hastane beşiği tütümü bile yeni bitirenildim ama daha beline çiçekler takılıcak ve en son kalpleri yapıştırıcam düşmesin diye mevlüt hediyeliklerimizi de seçtim o da çıktı aradan. Balerin bebeklerim bitti ama isim etiketi için bekliyoruz hala net değil ismimiz o canımı sıkıyo bi tek bu arada hastane beşiğini ölçtüm tam 200cm biz 150cm lastik kullandık. Hastane odamızı seçtik bebek hemşiresiyle bile tanışıp görüştük
Ayy ne çok iş halletmişim bizden haberler böyle tatlım

Sen ve Ela Bahar da iyisiniz çok şükür okuyorum. Tavşancığınıza da bayıldım gerçekten çok şanslı prenses

Yok yoook inatla aradık bulduk totolarini yediğim artık oksa anne diyo

Tatlım inşallah bu saatten sonra herşey yoluna girer vede çok mutlu olurum
Inşallah canim benim sen gönlünü ferah tut sadece minik ailene odaklan gerisini de boşver

Ay inşallah günü bekler minişimiz tatlım maşallah ne güzel işler yapmışsın çamaşırlar 2 günde hallolur ohh sadece isim bulmak ve 32 günü beklemek kalmış nerdeyseAllah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin canım
Biz de şükür iyiyiz prenses bi yaramazlık yapmazsa her şey yolunda gidiyor tavşiyi begenmene sevindim tatlim

Amin canım topiğimizin 3 bebişi oldu bile biri cok minikken doğdu diğeri de birkac gün önce ikizlerimizdiinşallah hepsi su an cok iyidir

İkizlerimiz ve 25 haftalık doğan bi bebişimiz var mayıs bebekleri aceleci zaten kimbilir sıra kimde şimdi kasılmaları olan da var inşallah sağlıklı gelir bebeklerimiz

Himm neler neler aldın bakalım
Canim eksikler var demiştim ya daha önce bebeğim in herseyi var ama benim eksiklerim vardı tek kullanımlık lohusa kilotl arı aldım göğüs kalkanı biberon aşıgi olarak avent in cam bibetonlarindan aldım evde var ama :)) aldım yedek :) foto çekimi için gecelik almıştım ama yedek daha uyduruk bişey almamistim sonra giymek için onu aldım burun aspiratoru bebek temizleme bezleri falan öyle ivir zivir kısaca :))

Evet tatlım yaa özellikle klozete oturunca oluyo bende alaturka tuvalette olmuyo
Ayy ben alaturka tuvalet kullanamıyorum artık yaa sen kullanabiliyor musun canım akşam arkadaştaydık ya mecburen kullandım 3 kez hem de evimden başka yerde klozet de kullanamıyorum gerçi arkadaşım pırıl pırıl bi kız temizdir ama canım çıktı resmen bi de sanki idrarımı hissiz bi şekilde yapıyorum ne zaman bitiyor anlamıyorum gibi geliyor bana

Ivır zıvır deyip gecme canım onlar bile insanın kafasını meşgul ediyorşimdi rahatlamışsındır artık sakin sakin beklersin minigimizi güle güle kullan aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…