2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
Canım bizimde 44cm çıktı.ama doktor dediki bebek ikiye katlı durduğu için yüzdeyüz doğru sonuç değilmiş zaten.

Canım fırsat olmadı yazmaya maşallah ne tatlı oğluşun yerler onun yanaklarını
Çok teşekkür ederiz güzel teyzeleri.
Eryesilcim inşallah siz de güzel bir poz alırsınız hayatım. Ani kalır en azından bize

Fotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Çok güzel olmuş canım benim
Slm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
Maşallah kızına bizde salı günü gidicez yakın zamanlarimiz o zaman paylasirim seninle ama illa anne babaya cekiyo bence boylariniz çok iyi

Aman olma da tatlım cok zor valla biliyorsun ben 2 haftalık kötü bi süreç gecirmistim inşallah güzel güzel hasta olmadan atlatırız bu günleri ve tabi dogumdan sonraki dönemleri de sonuçta biz hasta olursak miniklerimiz de olur kıyamam onlara yaa

Aynen canım bende normal istiyorum ama bi yandan bebeğim ile benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun die dua ediyorum ben döndü mü dönmedi mi bilmiyorum bile Dr da bişey demedi ben de sormayı unuttum :/ ama bu haftalarda yeri oluyor döner diyorlar evet takma kafanı daha yeri vardır döner annesi

bende dusukte sorun olmuyor dıye bılıyorum ama aklıma takıldı yuksek olursa rısk olusuyormus sanırım
Ben de öyle biliyorum canım sanki bi ara hemşire de öyle demisti

Ayy o yazıyı ben senin için yazmış sandim
hahha o da Ela'nın annesi ben de Ela'nın annesiyim canım farketmez yaa

Aman canim sağlıklı olsun da illa uzun boylu iri olmak zorunda degillerbenim boyum 157 cok kilo almadığım sürece sıkıntı olmuyor hem yaşımı da göstermiyorum bu sayede

Evet canim ya aileden uzakta insanın ihtiyaci oluyor öyle dostlara bu arada yastığı yaptıran arkadaşım da Aydınlı hemserin yani
Ah o tembellik ahhhh hangi burctan olursan ol hamilelikte hamarat olmak çok saçma

Fotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Canım cok güzel olmuşlar anahtarliklar da süper olmuş

Canım bence boyunuz Türk halkının ortalamasından uzun daha ne olsunmaşallah Eceye kocaman olmuş

Kızlar ben niye resim yükleyemiyorum sabahtan beri ugraşıyorum NicksizYumurta tatlım iyi dileklerin için çok teşekür ederim tatlım ayrıca hediyenizede bayıldım gülerek kullanın
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsun bu arada site yüksek kalitedeki fotografları kabul etmiyor. Ben çözümü fotografı cektikten sonra ekran görüntüsünü alıp onu yüklemekte buldum mesela sabah attığım fotograf normalde 4mbtı. Ekran görüntüsünü alıp kenarındaki fazlalikları kesince 700 byte a düştü eee KK böyle yaparsa ben de çözüm bulurum

NicksizYumurta yaaa çoook güzelmiş yastık güle güle kullanın tatlım ba yıl dımmmm
Teşekkürler canım benim daha güzelleri Öykümün olsun inşallah
Geldiler gitmiyolar iş bitti şimdi de off tuvalte gidicem evde 4 tane adam oturduklari yerde lavaboya bakıyo
Aman canım catlayacak degilsin ya gir sen tuvalete bakmasinlar ya da odanın kapısını azicik kapatıverhalden anlasinlar canim aa

boyu cok dogru cıkmıyormus cnm benım dr hıc olcmuyor saglık acsından herhangı bır sorun teskıl etmedıgı ıcın onemlı degıl dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…