- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.481
Fotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Canım taçla terliği kaça yaptırdın.Fotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Canım bizimde 44cm çıktı.ama doktor dediki bebek ikiye katlı durduğu için yüzdeyüz doğru sonuç değilmiş zaten.Slm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
Canım fırsat olmadı yazmaya maşallah ne tatlı oğluşun yerler onun yanaklarını
Çok teşekkür ederiz güzel teyzeleri.Canım ben de gordum oglusu cevap yazicaktim yazmamisim benim oglumun da hala düzgün bi pozu yok canım maalesef ve benimki de babaya benziyo ama bizi de esimle benzetirler hep inşallah haftaya gittiğinde güzel resimler alırsın maşallah paşaya bu arada
Çok güzel olmuslar canim güle güle giy ve güzel günlerde dagit inşallah
Teşekkür ederim canım benim çok sağolCanım taçla terliği kaça yaptırdın.
Benimki 2 kg henüz. 35 tamamlasak sıkıntı olmaz inşallah. ..ben de kilo alması için meyveye yüklenen. .kılı da çok önemli çünküBanada doktorum iki hafta daha dursun sonra korkma dedi. İnsallah zamaninda gelir bebisler.
Çok güzel olmuş canım benimFotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Maşallah kızına bizde salı günü gidicez yakın zamanlarimiz o zaman paylasirim seninle ama illa anne babaya cekiyo bence boylariniz çok iyiSlm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
Tesekkür ederim canım benim şimdi sordum doktoruma bacaklarda akıp gitmediği sürece su diyemeyiz muhtemelen idrar kaçırmis olabilirsiniz demiş.tövbe ya Çişli olduk bu yaştan sonraanim korkma genelde cogumuzda var aynı şikayetçok endiselendiysen
Geldiler gitmiyolar iş bitti şimdi de off tuvalte gidicem evde 4 tane adam oturduklari yerde lavaboya bakıyoOh oh oh çalışsın bakalim babacık hazirliklar hizlansinnnnn
Anladım canım çok güzelmiş çok beğendim güle güle kullan:)Teşekkür ederim canım benim çok sağolyagmurr_damlasi
I iremerve1990 canım ayrı ayrı bilmiyorum fiyatlarını arkadaşın kardeşine yaptırdık çünküinstagramda sayfası var ama setusutasarim diye kapısüsü hepsi bi diyat aldık.
Fotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Aman olma da tatlım cok zor valla biliyorsun ben 2 haftalık kötü bi süreç gecirmistim inşallah güzel güzel hasta olmadan atlatırız bu günleri ve tabi dogumdan sonraki dönemleri de sonuçta biz hasta olursak miniklerimiz de olur kıyamam onlara yaaBal'da pek benim tarzim degil hasta olunca ilacdan baska birsey icemezdim o yüzden bu sene hasta olmamak icin cok ugrastim 1 sefer oldum ama hafif atlattim şimdide sadece burnum tikali bogazlarima vurmasin yeter diyorum kuzumzaten devamli ilik su iciyorum o aliskanlik oldu 7 aydir bende
Aynen canım bende normal istiyorum ama bi yandan bebeğim ile benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun die dua ediyorum ben döndü mü dönmedi mi bilmiyorum bile Dr da bişey demedi ben de sormayı unuttum :/ ama bu haftalarda yeri oluyor döner diyorlar evet takma kafanı daha yeri vardır döner annesiben kilolu oldugum icin hep sezeryandan korktumdoktorumda zaten benim icin normalin daha iyi olacagini soyluyor der defasinda ve en basindan sozunu verdi nolursa olsun son ana kadar normali denicem senin nirmal yapmani cok istiyorum,daha cabuk toparlarsin dedi.insallah.normal olur ya bebisim hala ters duruyor biraz kafam ona takiliyor doktorum daha erken doner diyor ama ya donmezse? yani artik hangisi hayirliysa o sekilde dogcak bebisim yeterki sagliklica atlatalim.sutum hemen gelsin bol olsun :)
Ben de öyle biliyorum canım sanki bi ara hemşire de öyle demistibende dusukte sorun olmuyor dıye bılıyorum ama aklıma takıldı yuksek olursa rısk olusuyormus sanırım
Ayy o yazıyı ben senin için yazmış sandim
Aman canim sağlıklı olsun da illa uzun boylu iri olmak zorunda degillerKızlar benim bebiş yemeği ağzıma atıyorum oynamaya başlıyor :) 32+2 1650 gram 40.8 cm çıkmıştı 39cm sanmıştım.bir doktora daha gittim anne minyon baba çok uzun değil Micheal Jordan beklemeyin dedi .yememe içmeme ve dinlenmene dikkat edin dedi .bebekde minnak olabilir dedi.
Evet canim ya aileden uzakta insanın ihtiyaci oluyor öyle dostlara bu arada yastığı yaptıran arkadaşım da AydınlıAynen canım aileden çevrenden uzakta ilaç gibi geliyorlar insana
Amann sen bekle canım biraz daha zaten eksilerini tamamladın sadece ılık günlerde yürüyüşe çıkarsın.baksana havaya hasta eder allah korusun.
Burda hava güzel olsa bile eve o kadar alıştım ki hiç çıkasım gelmiyor tam bir tembel aslan kadınıyım
Canım cok güzel olmuşlarFotolarımız geldi daha kapı süsü falan bitmemiş
Canım bence boyunuz Türk halkının ortalamasından uzun daha ne olsunSlm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsunKızlar ben niye resim yükleyemiyorum sabahtan beri ugraşıyorumNicksizYumurta tatlım iyi dileklerin için çok teşekür ederim tatlım ayrıca hediyenizede bayıldım gülerek kullanın
Teşekkürler canım benim daha güzelleri Öykümün olsun inşallah
Aman canım catlayacak degilsin ya gir sen tuvalete bakmasinlar ya da odanın kapısını azicik kapatıverGeldiler gitmiyolar iş bitti şimdi de off tuvalte gidicem evde 4 tane adam oturduklari yerde lavaboya bakıyo
Aramıza hoş geldin canim şükür iyi geçiyor senin nasıl geçiyor? Kaçıncı bebiş? Kızımız mı oğlumuz mu oluyor? Ayy mahallenin meraklı teyzeleri gibi oldum yavSlm kızlar bu gruba yeni katıldı, hamilelik nasıl geçiyor?
Aramıza hoş geldin canim şükür iyi geçiyor senin nasıl geçiyor? Kaçıncı bebiş? Kızımız mı oğlumuz mu oluyor? Ayy mahallenin meraklı teyzeleri gibi oldum yav
boyu cok dogru cıkmıyormus cnm benım dr hıc olcmuyor saglık acsından herhangı bır sorun teskıl etmedıgı ıcın onemlı degıl dıyorSlm kizlar dün doktor kontrolümüz vardi. Ece kizim 32+4 de 2135 gr ve 47 cm cikti. Boyu sanki cok uzun gibi geldi. Ben 170 esim 183. Öyle aşırı uzun degiliz. Benim haftamda olan arkadaslarda durum ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?