2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kameralı bebek telsizi için önerebileceğiniz marka varmı arkadaşlar ekranı biraz büyük olsun istiyorum,bide hastanedeki bebek beşiğine tütü dikenler kaç cm tül ve lastik almıştınız yardımcı olurmusunuz

Cani
Canim burda bir arkadas 70e 140 diye vermişti hastane pusetinin ölçülerini ona da 1.5 metreye 2 metre lastik ve tül gider sanırım ama tam emin değilim bende henüz yaptirmadim bu cuma kontrolum var gittiğimde puseti de ölceceğim yazarım burdan

Çok sekerya güle güle kullanin annesi

sağol cnm o zaman yazarsan sevinirim 2 metre enli tüllerden 1,5 mt gibi gider yani sanırsam

Ya canim iste suyu az bide cok asagida ondan erken gelme riski var dedi doktor... ama bol bol dinlen dedi,yapmaya calisiyom... zaten goresen gobusumde minnacik ufacik bisey
Canım yaa 36 ya kadar bekler inşallah sonra daha kolay olur ikiniz için hayırlısı bol su içiyorsundur zaten.. Göbüşün nasıl olduğu mühim değil kilosu ortalama olsun yeter ki ..

İyi akşamlar arkadaşlar... Doğumu memlekette yapmak istediğim için orda bi doktora muayene oldum ve hastane genel tahlil istedi ilk defa gittiğim için ilk aylarda yapılan ölçümlerde TSH normaldi öyle bir sorunum yoktu şimdi 4.68 çıktı bi sorun olur mu bilginiz var mi.. Yarın kendi doktorumu arayıp soracagim...

İyi akşamlar annişler nasılsınız kızımın atesi hala,var şimdi uyudu bende bakayım kızlar ne yapıyor diye.öncelikle
NicksizYumurta canımcım yastığına bayıldımm insanın böyle dostlarının olması çok güzel bazen akraba ve aileden daha yakın oluyorlar
yagmurr_damlasi canım benim çokk geçmiş olsun kendine iyi bak inşallah hemen gecer
Pamukprncess canım ya bi şey soracağım sana şimdi bizim bu oğluşlar dönmedi ben hareketlerini hep aşağıda hissediyorum seninde mi öyle.ay dönsünler artık

Ayy canim bizimde yagmur'du evlenmeden önce dusundugumuz isim ama sonradan baktim heryer yagmur ismi dolu vazgectim Rabbim birde kiz evlat nasip eylesin inşallah saol canim baslangici sanirim inşallah bu haliyle gecer gider

Canım benim buda kız olsaydı aysima koycaktım.simayın tersi anlamları çok güzel ay yüzlü demek.ay yüzlü bi kız olur inşallah simaycık:)

Ayy o isimde güzelmis canim sanirim dusunduklerimizin arasinda vardi bizimde ama Simay ilk dusundugumuz isimdi inşallah canim

Saol canim baslangici ama inşallah öyle de kalir gecer gider

Yok tatlimmm baya baya yukarıda hicrikriklari bile göbeğin üzerinde hissediyorum.. Yaramazim kordonu açtı mi dönecek mi çok merak ediyorum ama umudum az nedense

Iyı geceler kızlar nasılsınız umarım herkez iyidir biz de iyiyiz bir haftadır anneannedeydik bol alisverisli gezmeli tozmali misafir agirlamali yoğun bi hafta geçirdik orda vaktim olmadığından giremedim kk ya ve malesef 2000küsür msj var okuyamadım ama burdayız artık ne var ne yok bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…