2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ilk zamanlar renksiz beyaz olan vajinal akıntım şu sıralar açık sarı renginde ve daha yoğun oluyor kokusuz sizde de öyle mi
Benim de şuan öyle canım sarı gibi yeşile dönük akıntım oluyo normalmiş doktorum pembe görmedikçe endişelenme dedi. fasulyemayisi P PembePaltolu benm de çok bulantım oluyo işteyken midem bulancak gibi hissettiğimde hemen kraker yiyorum bide sade Türk kahvesi yaptı geçen gün iş arkadaşlarım iyi gelir diye iyi de geldi gerçekten .yemek olarak ben herşeyden yemeye çalışıyorum çorbalarım: şehriye tarhana çorbası kahvaltılarım çok zayıf gerçi ekmek arası haşlanmış yumurta veya peynir domates favorim :))

Canım ben iki gündür kahvaltı yapmıyorum gibi bir şey. Halbuki her sabah yumurta yiyordum ama şimdi mümkün değil. Dün ama yiyebildim, bir ara o kadar acıktım ki bulantımı gözüm görmedi. Sonrasında çok kötü bir akşam geçirdim ama.

Ben de limon katabildiğim çorbaları içiyorum. Bakalım şimdi böyleysem ilerleyen haftalarda kimbilir nasıl olurum diyorum.

Maden suyu da iyi geliyor şimdilik ama o da günde bir tane içiliyor en çok.

kefir hakkında ne düşünüyorsun canım bana bir arkadaşoım kefir iç dedi ilk defa bugün denedim çok sağlıklı bir şey olduğunu biliyorum ama gebelikte ne gibi etkileri olur acaba

ekşi ekşi limonlu bi mercimek çorbası olsaydı ohh

Öyle düşünme canım geçer inşallah kısa sürede geçen gün doktora gittim rapor almak için mide bulantısından doktor psikolojik de olabilir midem bulanır diye düşünme herşey için filan dedi ben de o günden beri mide bulantısı gelince derin soluklar alıp veriyorum sonra hemen birşeyler yiyorum meyveler filan mide bulantısı yapmıyor limonlu çorbalar da keza öyle patatesli yemekler ve sebzeler de.bide üşütmemeye çalışın ben geçen hafta tatile gittiğimde denize girdm ertesi gün gece bile uyandım bulantıyla

Baslayacagm bende ama önce kalp atısını duymak istiyorum tedirginim cunku cok; (

kefir hakkında ne düşünüyorsun canım bana bir arkadaşoım kefir iç dedi ilk defa bugün denedim çok sağlıklı bir şey olduğunu biliyorum ama gebelikte ne gibi etkileri olur acaba
Bana da önerdiler canım sütten ziyade yoğurt kefir daha iyi dediler ben zaten süt de içemiyorum arada yoğurt yiyorum ayrıca dün de marketten kefir aldım içicem :))

Bana da önerdiler canım sütten ziyade yoğurt kefir daha iyi dediler ben zaten süt de içemiyorum arada yoğurt yiyorum ayrıca dün de marketten kefir aldım içicem :))
Ben kefiri normaldede tüketirdim ama hamilelikte cekiniyorum nedense. Bir yan etkisi yokmuymus?

Ben kefiri normaldede tüketirdim ama hamilelikte cekiniyorum nedense. Bir yan etkisi yokmuymus?
zannetmiyorum canım süt ürünleri hakkında bi kısıtlama duymadım henüz yine arkadaşlarımızdan bi bilgisi olan varsa paylaşırsa bizimle de sevinirim :) ben kattım içiyorum şimdi aklıma gelmişken

kızlar yüzüstü yatmanın bir zararı varmı biliyormusunuz ben devamlı öle yatarım şimdi dalana kadar dikkat ediyorum ama gece bi bakıyorum yine yüzüstü dönmüşüm

Kacinci hafta olmustuu.nasil di rengi ve igne ilac kullandiktan nekadar sonra kesil di kanaman.

5 - 6 Haftalardaydı resmen kanamam oldu banada iğne fitil progestan önceden kullanıyodum onada devam et dedi 2. günde kesildi çok şükür 3 gün yattım bol su içip sadece tuvalete kalktım sonrasında ta sinop,Giresun ,rizeye kadar gittim allaha şükür bi şey olmadı ama hep yatarak gittim arabanın arkasında hep yolculuk bitince dinlendim yine şimdi 8. haftamız biticek çok şükür salı günü kalp atışıyla bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kanama alanımda kalmamıştı ama bu gün yine akıntıyla kan geldi ama olur diolar hep doktorlar çok korkmuyorum artık Allaha emanetler hayırlı olan olsun ....

kızlar yüzüstü yatmanın bir zararı varmı biliyormusunuz ben devamlı öle yatarım şimdi dalana kadar dikkat ediyorum ama gece bi bakıyorum yine yüzüstü dönmüşüm
bebişlerimiz henüz çok küçük ya şimdilik bi zararı yok ilerleyen zamanlarda zaten yatırmazlar bizi öyle diye düşünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…