- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.661
Benim de şuan öyle canım sarı gibi yeşile dönük akıntım oluyo normalmiş doktorum pembe görmedikçe endişelenme dedi.kızlar ilk zamanlar renksiz beyaz olan vajinal akıntım şu sıralar açık sarı renginde ve daha yoğun oluyor kokusuz sizde de öyle mi
Benim de şuan öyle canım sarı gibi yeşile dönük akıntım oluyo normalmiş doktorum pembe görmedikçe endişelenme dedi.fasulyemayisi P PembePaltolu benm de çok bulantım oluyo işteyken midem bulancak gibi hissettiğimde hemen kraker yiyorum bide sade Türk kahvesi yaptı geçen gün iş arkadaşlarım iyi gelir diye iyi de geldi gerçekten .yemek olarak ben herşeyden yemeye çalışıyorum çorbalarım: şehriye tarhana çorbası kahvaltılarım çok zayıf gerçi ekmek arası haşlanmış yumurta veya peynir domates favorim :))
Benim de şuan öyle canım sarı gibi yeşile dönük akıntım oluyo normalmiş doktorum pembe görmedikçe endişelenme dedi.fasulyemayisi P PembePaltolu benm de çok bulantım oluyo işteyken midem bulancak gibi hissettiğimde hemen kraker yiyorum bide sade Türk kahvesi yaptı geçen gün iş arkadaşlarım iyi gelir diye iyi de geldi gerçekten .yemek olarak ben herşeyden yemeye çalışıyorum çorbalarım: şehriye tarhana çorbası kahvaltılarım çok zayıf gerçi ekmek arası haşlanmış yumurta veya peynir domates favorim :))
ekşi ekşi limonlu bi mercimek çorbası olsaydıCanım ben iki gündür kahvaltı yapmıyorum gibi bir şey. Halbuki her sabah yumurta yiyordum ama şimdi mümkün değil. Dün ama yiyebildim, bir ara o kadar acıktım ki bulantımı gözüm görmedi. Sonrasında çok kötü bir akşam geçirdim ama.
Ben de limon katabildiğim çorbaları içiyorum. Bakalım şimdi böyleysem ilerleyen haftalarda kimbilir nasıl olurum diyorum.
duyacaksın kendini strese sokma :) muhakkak yaz bizeHu huuuu slm güzel hamişler yarın kalp atışı için gidiyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam güzel haberler yazarım size
duyacaksın kendini strese sokma :) muhakkak yaz bize
Öyle düşünme canım geçer inşallah kısa sürede geçen gün doktora gittim rapor almak için mide bulantısından doktor psikolojik de olabilir midem bulanır diye düşünme herşey için filan dedi ben de o günden beri mide bulantısı gelince derin soluklar alıp veriyorum sonra hemen birşeyler yiyorum meyveler filan mide bulantısı yapmıyor limonlu çorbalar da keza öyle patatesli yemekler ve sebzeler de.bide üşütmemeye çalışın ben geçen hafta tatile gittiğimde denize girdm ertesi gün gece bile uyandım bulantıylaCanım ben iki gündür kahvaltı yapmıyorum gibi bir şey. Halbuki her sabah yumurta yiyordum ama şimdi mümkün değil. Dün ama yiyebildim, bir ara o kadar acıktım ki bulantımı gözüm görmedi. Sonrasında çok kötü bir akşam geçirdim ama.
Ben de limon katabildiğim çorbaları içiyorum. Bakalım şimdi böyleysem ilerleyen haftalarda kimbilir nasıl olurum diyorum.
Maden suyu da iyi geliyor şimdilik ama o da günde bir tane içiliyor en çok.
Baslayacagm bende ama önce kalp atısını duymak istiyorum tedirginim cunku cok; (Bebe yağı kullanıyorum duştan sonra, kurulamadığım vücuduma bolca sürüyorum, sonra bornozumu tekrar giyiyorum 5 dk emsin diye cildim. Yıkamıyorum yani tekrar.
Ama kalça, göğüsler, bel kısmını da unutmuyorum. Sen de sürersen öyle yap.
İleri aylar için kakao yağı, shea butter ve hindistan cevizi yağından karışım yaptım, onu süreceğim. Ama son aylar lierac'a geçerim sanırım.
Bana da önerdiler canım sütten ziyade yoğurt kefir daha iyi dediler ben zaten süt de içemiyorum arada yoğurt yiyorum ayrıca dün de marketten kefir aldım içicem :))kefir hakkında ne düşünüyorsun canım bana bir arkadaşoım kefir iç dedi ilk defa bugün denedim çok sağlıklı bir şey olduğunu biliyorum ama gebelikte ne gibi etkileri olur acaba
Ben acele ediyorum o zaman duymak icinnnnHu huuuu slm güzel hamişler yarın kalp atışı için gidiyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam güzel haberler yazarım size
Ben kefiri normaldede tüketirdim ama hamilelikte cekiniyorum nedense. Bir yan etkisi yokmuymus?Bana da önerdiler canım sütten ziyade yoğurt kefir daha iyi dediler ben zaten süt de içemiyorum arada yoğurt yiyorum ayrıca dün de marketten kefir aldım içicem :))
zannetmiyorum canım süt ürünleri hakkında bi kısıtlama duymadım henüz yine arkadaşlarımızdan bi bilgisi olan varsa paylaşırsa bizimle de sevinirim :) ben kattım içiyorum şimdi aklıma gelmişkenBen kefiri normaldede tüketirdim ama hamilelikte cekiniyorum nedense. Bir yan etkisi yokmuymus?
Kacinci hafta olmustuu.nasil di rengi ve igne ilac kullandiktan nekadar sonra kesil di kanaman.
Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
bebişlerimiz henüz çok küçük ya şimdilik bi zararı yok ilerleyen zamanlarda zaten yatırmazlar bizi öyle diye düşünüyorum :))kızlar yüzüstü yatmanın bir zararı varmı biliyormusunuz ben devamlı öle yatarım şimdi dalana kadar dikkat ediyorum ama gece bi bakıyorum yine yüzüstü dönmüşüm
inşallah canım bekliyoruz mutlaka bebeğinin ve senin haberlerinizi :)Merhaba arkadaşlar
Benim de bugün muayenem var. Kalp atışlarını dinleyecez Allah nasip ederse. Çok heyecanlıyım tabi. İnşallah herşey yolundadır. Akşama yazarım
evet cnm karın büyüyünce zaten yatamayız ama şimdi zararı yoksa tadını çıkarayım çünkü ancak böle dinleniyorumbebişlerimiz henüz çok küçük ya şimdilik bi zararı yok ilerleyen zamanlarda zaten yatırmazlar bizi öyle diye düşünüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?