2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ben de geldikçe açık havaya çıkmaya çalışıyorum, kitap falan okuyup dikkatimi kaydırmaya çalışıyorum yine.
Ama tabii tamamen psikolojik değil, hissetme dozu psikolojik olsa da orda bir bulantı var o çok somut.

Bebiş iyi olsun da ben dayanarım Allah'ın izniyle bulantılara.

Günaydin hanimlar,
Patates haslamasi yemekten sıkıldım mide bulantisi olanlar cubuk kraker, limon, mandalina disinda ne yiyorsunuz?

elma ve diğer arkadasların dediği gibi salatalık ve zeytin ama her cesit değil yesil kırık zeytin. bir de bugun grisini denedim üstü cekirdekli olanlardan. o da cok iyi geldi. epeydir bu kadar iyi hissetmemiştim. bir de beyaz peynir yiyemiyorum ama tel peyniri tüketebiliyorum.

Bizimle aynı sıkıntıları çeken bi arkadaşım sabah ilk kalktığında salatalığı tuzlayıp yemiş bulantılarına iyi gelmiş canım istersen sende bi dene

ay evet ben de öyle yapıyorum cok iyi geliyor.

Merhaba arkadaşlar
Benim de bugün muayenem var. Kalp atışlarını dinleyecez Allah nasip ederse. Çok heyecanlıyım tabi. İnşallah herşey yolundadır. Akşama yazarım

ay hadii inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım bekliyoruz mutlaka bebeğinin ve senin haberlerinizi :)

konuyla alakasız. nisan annelerinde agresifportakal var , bir an demek geldi içimden :) gereksiz bilgi

kızlar yüzüstü yatmanın bir zararı varmı biliyormusunuz ben devamlı öle yatarım şimdi dalana kadar dikkat ediyorum ama gece bi bakıyorum yine yüzüstü dönmüşüm

Ben midemde baskı olduğundan yüzüstü dönemiyorum zaten, hemen midem bulanıyor. Ama mümkün olduğunda yüzüstü yatmaktan kaçınmak gerekiyor. Çoğu kaynakta ilk üç ay yatılabilir yazsa da ben yatmadım içim rahat etmediğinden. Tabi gece fark etmeden döndüysem bilmiyorum, fark etmedim. Ben de hep yüzüstü yatan biriyim senin gibi.

çalışan anneler işe gitmek zor geliyor mu size de ? hele de 9 günlük tatilden sonra nasıl zor nasıılll

kızlar ilk zamanlar renksiz beyaz olan vajinal akıntım şu sıralar açık sarı renginde ve daha yoğun oluyor kokusuz sizde de öyle mi

malesef bende de aynı durum var gittikçede artıyor bide bende ağrıyla geliyor sanki sarımtırak bişe şimdiden sıkıldım bu akıntıdan

kesinlikle canım mide asidimiz artmış durumda sanırım dün ekşi diye mandalina yedim ama tüm akşam midem ekşidi ağrıdı birşeyler atıştırmayınca ve yorulunca oluyo bulantı.aynen iyi olsunlar da bide ultrasonda böyle kolunu bacağını filan görsek annelerine dayanma gücü daha fazla gelcek

Kızlar ben evdeyim çalışanlara kolay gelsin benim canimda hiç bi şey istemiyo ama doymuyorum da yardım edicek biri olsa da hep yemekleri yapsa demi çok isterdim ben eşim yapiyo elinden geldiğince ama bilmiyo yemek

Banada progestan verdi benim de icden kanamama ver ve benim de ilki düşük oldu sakin üzülme üzüntü yapıyor zaten hep bende senin gibi cok korkuyorum dua ediyoruz kuran okuyoruz baska yapacak bisey yok eger hayirsizsa zaten olmasin ne zamn hayirlisiysa Rabbim en iyisini bilir. kalbimizi ferah tutmaliyiz canim

malesef bende de aynı durum var gittikçede artıyor bide bende ağrıyla geliyor sanki sarımtırak bişe şimdiden sıkıldım bu akıntıdan
bendede var o akıntı yaa hemde kıvamı çok yoğun bazen belime şiddetli bi sancı giriyo adet sancısı gibi tuvalete gidiyorum böyle yapışkan katı bi şey çıkmış
doktora söyledim kaşıntın yanman varmı dedi yok diyince üzerinde durmadı

233638232
Kızlar ben evdeyim çalışanlara kolay gelsin benim canimda hiç bi şey istemiyo ama doymuyorum da yardım edicek biri olsa da hep yemekleri yapsa demi çok isterdim ben eşim yapiyo elinden geldiğince ama bilmiyo yemek
Ben yemeklerden tiksiniyorum resmen cok yiyemiyorum Allahdan zaten kilom var esim cok yardimci ama dedigin gibi beceremiyor bende bu sene calismiyorum artik evdeyim cok zor bir durum ya

inş.bi zararı yoktur cnm farketmeden dönüyorum çünkü

233638232

Ben yemeklerden tiksiniyorum resmen cok yiyemiyorum Allahdan zaten kilom var esim cok yardimci ama dedigin gibi beceremiyor bende bu sene calismiyorum artik evdeyim cok zor bir durum ya
Yapabiliyor musun yemek peki ben çok zorlaniyorum ama gene de yapıyorum

Yapabiliyor musun yemek peki ben çok zorlaniyorum ama gene de yapıyorum
Bende cok zorlaniyorum migdem bulanmaya basladigindan berri sadec corba ve makarna yapabildim gerisini hep esim yapti yani yapmıyorum yapsamda yiyemiyorum

Arkadaslar doktora gittim geldim hayirlisiyla güzel haberlerim var.cok.sukur endiselencek bi durum yok kizimda oldugu gibi sadece 5 gun geriden gelio ama sonra toparliuolar kalp atislarini duyduk minigimin 7+1 sata goreama 6+3 gorunuyo kurtaj gerektircek bi durum yok.suan dedi ilerde bkalp durumu farkli bi durum olusursa onrrilcek biseydor kurtaj dedi o kadar rahatladim ki anlatamam doktordan doktora fark var artik bu doktorla devam.edicem hepinize cok.tesekkur ederim dualarinizi esirgem3diniz RABBIM HEPIMIZE EVLATLARINI BAGISLASIN KUCAKLAMAK.NASIP ETSIN☺

ay sen tam özetlemişsin durumu aynısı bende de ilk başlarda adetmi acaba diye endişeleniyordum şimdi biraz alıştım ama sürekli o görüntüyü görmek midemi bulandırıyor valla

Cok sevindim gözün aydin canim insallah bizimde kritik durumumuz gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…