- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.681
Öyle düşünme canım geçer inşallah kısa sürede geçen gün doktora gittim rapor almak için mide bulantısından doktor psikolojik de olabilir midem bulanır diye düşünme herşey için filan dedi ben de o günden beri mide bulantısı gelince derin soluklar alıp veriyorum sonra hemen birşeyler yiyorum meyveler filan mide bulantısı yapmıyor limonlu çorbalar da keza öyle patatesli yemekler ve sebzeler de.bide üşütmemeye çalışın ben geçen hafta tatile gittiğimde denize girdm ertesi gün gece bile uyandım bulantıyla
Günaydin hanimlar,
Patates haslamasi yemekten sıkıldımmide bulantisi olanlar cubuk kraker, limon, mandalina disinda ne yiyorsunuz?
Bizimle aynı sıkıntıları çeken bi arkadaşım sabah ilk kalktığında salatalığı tuzlayıp yemiş bulantılarına iyi gelmiş canım istersen sende bi dene
Merhaba arkadaşlar
Benim de bugün muayenem var. Kalp atışlarını dinleyecez Allah nasip ederse. Çok heyecanlıyım tabi. İnşallah herşey yolundadır. Akşama yazarım
inşallah canım bekliyoruz mutlaka bebeğinin ve senin haberlerinizi :)
kızlar yüzüstü yatmanın bir zararı varmı biliyormusunuz ben devamlı öle yatarım şimdi dalana kadar dikkat ediyorum ama gece bi bakıyorum yine yüzüstü dönmüşüm
ben de aynıyım kendimi bildim bileli böyle yatarım ilk olcak allahın izniyle göbeğimin üzerine yatmayışım :)evet cnm karın büyüyünce zaten yatamayız ama şimdi zararı yoksa tadını çıkarayım çünkü ancak böle dinleniyorum
Merhaba arkadaşlar
Benim de bugün muayenem var. Kalp atışlarını dinleyecez Allah nasip ederse. Çok heyecanlıyım tabi. İnşallah herşey yolundadır. Akşama yazarım
kızlar ilk zamanlar renksiz beyaz olan vajinal akıntım şu sıralar açık sarı renginde ve daha yoğun oluyor kokusuz sizde de öyle mi
kesinlikle canım mide asidimiz artmış durumda sanırım dün ekşi diye mandalina yedim ama tüm akşam midem ekşidi ağrıdıBen de geldikçe açık havaya çıkmaya çalışıyorum, kitap falan okuyup dikkatimi kaydırmaya çalışıyorum yine.
Ama tabii tamamen psikolojik değil, hissetme dozu psikolojik olsa da orda bir bulantı var o çok somut.
Bebiş iyi olsun da ben dayanarım Allah'ın izniyle bulantılara.
Banada progestan verdi benim de icden kanamama ver ve benim de ilki düşük oldu sakin üzülme üzüntü yapıyor zaten hep bende senin gibi cok korkuyorum dua ediyoruz kuran okuyoruz baska yapacak bisey yok eger hayirsizsa zaten olmasin ne zamn hayirlisiysa Rabbim en iyisini bilir. kalbimizi ferah tutmaliyiz canimKizlar kahverengi halde kanamam oldu..dr dan geliyirum bebek kese herseynormal dedi.ama negatif kan grubu oldugum icin rogam yapildi.proluton igne yapildi ve progestan hap verildi....3 gun wc disinda kalkma dedi.ptesi kan tamamen kesilirse ise git calis.kanama devam ederse adet gibi vs raporu uzatacam...ha unutmadan bol bol bol su iceceksin dedi.dua edin olurmu....bunuda kaybedersem bidaha bebek asla dusunmuyorum
bendede var o akıntı yaa hemde kıvamı çok yoğun bazen belime şiddetli bi sancı giriyo adet sancısı gibi tuvalete gidiyorum böyle yapışkan katı bi şey çıkmışmalesef bende de aynı durum var gittikçede artıyor bide bende ağrıyla geliyor sanki sarımtırak bişe şimdiden sıkıldım bu akıntıdan
Ben yemeklerden tiksiniyorum resmen cok yiyemiyorum Allahdan zaten kilom var esim cok yardimci ama dedigin gibi beceremiyor bende bu sene calismiyorum artik evdeyim cok zor bir durum yaKızlar ben evdeyim çalışanlara kolay gelsin benim canimda hiç bi şey istemiyo ama doymuyorum da yardım edicek biri olsa da hep yemekleri yapsa demi çok isterdim ben eşim yapiyo elinden geldiğince ama bilmiyo yemek
inş.bi zararı yoktur cnm farketmeden dönüyorum çünküBen midemde baskı olduğundan yüzüstü dönemiyorum zaten, hemen midem bulanıyor. Ama mümkün olduğunda yüzüstü yatmaktan kaçınmak gerekiyor. Çoğu kaynakta ilk üç ay yatılabilir yazsa da ben yatmadım içim rahat etmediğinden. Tabi gece fark etmeden döndüysem bilmiyorum, fark etmedim. Ben de hep yüzüstü yatan biriyim senin gibi.
alıştınmı yüzüstü yatmamaya ben farkında olmadan dönüyorum çünküben de aynıyım kendimi bildim bileli böyle yatarım ilk olcak allahın izniyle göbeğimin üzerine yatmayışım :)
Yapabiliyor musun yemek peki ben çok zorlaniyorum ama gene de yapıyorum233638232
Ben yemeklerden tiksiniyorum resmen cok yiyemiyorum Allahdan zaten kilom var esim cok yardimci ama dedigin gibi beceremiyor bende bu sene calismiyorum artik evdeyim cok zor bir durum ya
Bende cok zorlaniyorum migdem bulanmaya basladigindan berri sadec corba ve makarna yapabildim gerisini hep esim yapti yani yapmıyorum yapsamda yiyemiyorumYapabiliyor musun yemek peki ben çok zorlaniyorum ama gene de yapıyorum
bendede var o akıntı yaa hemde kıvamı çok yoğun bazen belime şiddetli bi sancı giriyo adet sancısı gibi tuvalete gidiyorum böyle yapışkan katı bi şey çıkmış
doktora söyledim kaşıntın yanman varmı dedi yok diyince üzerinde durmadı
Cok sevindim gözün aydin canim insallah bizimde kritik durumumuz gecerArkadaslar doktora gittim geldim hayirlisiyla güzel haberlerim var.cok.sukur endiselencek bi durum yok kizimda oldugu gibi sadece 5 gun geriden gelio ama sonra toparliuolar kalp atislarini duyduk minigimin 7+1 sata goreama 6+3 gorunuyo kurtaj gerektircek bi durum yok.suan dedi ilerde bkalp durumu farkli bi durum olusursa onrrilcek biseydor kurtaj dedi o kadar rahatladim ki anlatamam doktordan doktora fark var artik bu doktorla devam.edicem hepinize cok.tesekkur ederim dualarinizi esirgem3diniz RABBIM HEPIMIZE EVLATLARINI BAGISLASIN KUCAKLAMAK.NASIP ETSIN☺
EVET TATLIM. SEN DUYDUN MU[/QUOTE
Evet cnm 7+2 de duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?