- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.821
Ayy sorma yazık bize bi de taşınacağız inşallah bebişler uslu durur bu sure zarfındaAyy su an öyle bi korktum ki bi de iki ev arası yollarda dogurmayalim nerden geliyor bu rahtlik valla bende bilmiyorum
Ay evet canım mjdmjd doğum yapmış şok oldum ben.heran herşey olabilir demekki bizimde herşey alındıda daha çanta filan hazır değil.bende gider gitmez o işleri hallediyim.bide kadın tutup evi temizletcem.işlerimi en kısa zamanda hallediyim korktum valla.Hala ben gibi çantasını hazır kapının önünde tutmayan var mıneye güveniyoruz acaba bi de iki haftaya ev tasiyacagim ben yarın ilk iş çantayı koycam kapı önüne.. Hala aldığım hamilelik fotosu cekmek için kıyafet taç da gelmedi ayy kısmet her şey vallahi bebişlerin keyfine kaldık her an her şey olabilir
Canım çok geçmiş olsun ins bi sknti olmaz allah yardımcınız olsunKızlar selam hastaneden geldim.
Erken doğum riskimiz oluştu. Ölçü vermedi ama rahim ağzı muayenesi yaptı çok hafif açılma var dedi.
Nst ye girdim sancı görünmedi.
Haftada bir gitcem kontrole.
Sadece adet sancısı gibi ağrım oluyo dediğim için baktı bunlar çıktı.
Akciğer geliştirici iğne yaptırdık.
Böyle erken doğum riski olan bayanlar yardımcı olun bana nelere dikkat etmeliyiz?
Bütün yazdıklarından çıkardığım: aaa isminiz kesinleşmişay noluyoruz yaaaa... daha zaman nasil gecicek de bekleyecegiz derken birden hepimizi dogum telasi tuttu!
camasirlar yikanmadi, daha ben besik neyin almadim!!!!
hepsini sectim de simdilik yer kaplamasin diye 33. haftada ismarlamayi planliyordum. o da 35. haftada gelir, bebisin tum carsaflarini, kiyafetlerini yikar o zaman cantami da hazirlarim diyordum. simdi de diyorum ki ya cok gec kaldiysam?!?!
bugun de devin deli gibi tekmeliyor. iki de bir de oglum cok asagiya inme bak diyip duruyorum. ne vardi simdiden dogum pozisyonuna girecek! gecen hafta sevinmistim bas asagi dondu diye, simdi niye bu kadar erken dondun diyorum.
Ayy doğum mu yapmış? Ben daha iznim başlasın da öyle yapayım kafasındayım. Bir ucundan başlayayım en iyisi yavaş yavaş tamamlarız inşallah.Ay evet canım mjdmjd doğum yapmış şok oldum ben.heran herşey olabilir demekki bizimde herşey alındıda daha çanta filan hazır değil.bende gider gitmez o işleri hallediyim.bide kadın tutup evi temizletcem.işlerimi en kısa zamanda hallediyim korktum valla.
Dogsa da yesek ama bi yandan da heyecan, zamanının bilinmemesinin stresii hele de iki haftaya taşınacağız bebisim yukarıda kanala girmedi diye rahatim ama maşallah bu kadar hareketlilikle kanala girse çok beklemez bu yaramaz yaaacanimsinnnn tesekkur ederiz teyzesiiibenimmm tombik kuzm benimm olusumuzzz napar. annesi ya yerim ben bu kuzulari
Ben hepsini kurutma makinesine attim cnm. Ütü kurulugunda kuruttum. Hicbir sey olmadi.Kızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba
Bu korkuyla topikte hazırlıksız anne kalmayacakAyy ben de telaslandım bi koşu uyku setinin yan korumalarını bi de kiyafetleri hallettikten sonra aldigim ve hediye gelen birkac parca seyi attım makineye yıkadım astim yarin da ütüleyip kaldırırım.
Dün eşimle gardrobumuzu boşaltıp temizleyip tekrar yerlestirmistik iyiki de yapmisiz yaa bir suredir salivermistim kendimicok kızdım simdi kendime acil doğum olsa dağınık olacaktım. Neyseki işleri hallettik çantalar zaten uzun zamandır hazır bekliyor haftaya da halıları yıkattırıp duvarları falan sildirirsem kafam rahat olacak insallah ah Miraçım yaa hepimizi ayılttı resmen
Canım geçmiş olsun öncelikle. Karnınmı ağrıyor tam olarak. Bak şimdi neyi farkettim. Senle satlarımız aynı. Ve ben bugünki hamilelik takvimimde şu ibareyi okumuştum. "Son haftalarda rahminizdeki genişleme ve gerilme devam ettikçe karnınızda daha fazla acı hissedeceksiniz"Yarın sabah gidicemkızım da çılgın gibi itiyor karnımı ondan mı ağrıdı acaba
İşte böyle ayildik hepimiz mayıs annesi olacakmış gibi rahatsızAy evet canım mjdmjd doğum yapmış şok oldum ben.heran herşey olabilir demekki bizimde herşey alındıda daha çanta filan hazır değil.bende gider gitmez o işleri hallediyim.bide kadın tutup evi temizletcem.işlerimi en kısa zamanda hallediyim korktum valla.
Şu an şoktayım. Geçmiş olsunnn. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.İnşallah taburcu olacaksınız 1-2 güne. Moralin yüksek olsun yeni anne.Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Haklisin tatlimmm bi de geçen ne olur ne olmaz emziği biberonu kaynar suya attım beyefendi ne acele ediyosun diyoBelki kendine gelir tatlımher sey tamamsa anakucagi yetismezse kucaginizda getirirsiniz canim ya bisey olmaz aman tek eksik o olsun
Ay inanmiyorum nasılda msjindanbelli sok oldugun allaha şükür ins bi sknti olmuycak gözün aydın canım benimKızlar ben doğum yaptım
Evet canım doğum yapmış.hepimiz şok oldukAyy doğum mu yapmış? Ben daha iznim başlasın da öyle yapayım kafasındayım. Bir ucundan başlayayım en iyisi yavaş yavaş tamamlarız inşallah.
Kızlar ben doğum yaptım
Aynen canimBu korkuyla topikte hazırlıksız anne kalmayacak
Benim eşim de benim gibi canım ya bi de erken dogumları duydu ya o da telaslandi sanki ama ben etkilenmeyeyim diye belli etmiyor güyaHaklisin tatlimmm bi de geçen ne olur ne olmaz emziği biberonu kaynar suya attım beyefendi ne acele ediyosun diyobizim kadar takilsalar topikte oda, araba, yatak, çanta her şey jet hızıyla hazır olurdu erkekler daha garanticidir
ahahah evet sekerim, ismimizi kesinlestirdik. babamiz cok aradi aradi daha guzel bir isim bulamadi. kendi de begenmedi okudugu hic bir seyi. yine de daha cevreye cok soylemedik ama evde Devin diye sesleniyoruz artik bebisimize!Bütün yazdıklarından çıkardığım: aaa isminiz kesinleşmiş
Devincigim vaktinde gelir inşallah canım sen yine evde kalabalık yaparsa yapsin deyip beşiği al bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?