2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy su an öyle bi korktum ki bi de iki ev arası yollarda dogurmayalim nerden geliyor bu rahtlik valla bende bilmiyorum
Ayy sorma yazık bize bi de taşınacağız inşallah bebişler uslu durur bu sure zarfında pek guvenemesek de dileriz yaramazlar söz dinlese sen neye karar verdin canm

Ay evet canım mjdmjd doğum yapmış şok oldum ben.heran herşey olabilir demekki bizimde herşey alındıda daha çanta filan hazır değil.bende gider gitmez o işleri hallediyim.bide kadın tutup evi temizletcem.işlerimi en kısa zamanda hallediyim korktum valla.

Canım çok geçmiş olsun ins bi sknti olmaz allah yardımcınız olsun

sihirlikk canım çok geçmiş olsun. Hiç endişe etme. Bol bol dinlen. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebişin
eryesil tatlım ya zamanlama biraz kötü olmuş sahiden ama üzülme. Her işte vardır bir hayır diyelim. Çok kolay gelsin. İnşallah gönlünüze göre bir yuva bulursunuz

Bütün yazdıklarından çıkardığım: aaa isminiz kesinleşmiş
Devincigim vaktinde gelir inşallah canım sen yine evde kalabalık yaparsa yapsin deyip beşiği al bari

Ayy doğum mu yapmış? Ben daha iznim başlasın da öyle yapayım kafasındayım. Bir ucundan başlayayım en iyisi yavaş yavaş tamamlarız inşallah.

canimsinnnn tesekkur ederiz teyzesiii benimmm tombik kuzm benimm olusumuzzz napar. annesi ya yerim ben bu kuzulari
Dogsa da yesek ama bi yandan da heyecan, zamanının bilinmemesinin stresii hele de iki haftaya taşınacağız bebisim yukarıda kanala girmedi diye rahatim ama maşallah bu kadar hareketlilikle kanala girse çok beklemez bu yaramaz yaaa artık acitiyo bile biraz hareketleri

Kızlar aranızda bebişin kıyafetlerini kurutma makinesine atan var mı ? Atsam bişey olur mu ki , kendinkıyafetletimixi hep atıyorum evde balkonum falan yok çünkü ama bebişin kıyafetleti çok çeker mi acaba
Ben hepsini kurutma makinesine attim cnm. Ütü kurulugunda kuruttum. Hicbir sey olmadi.

Bu korkuyla topikte hazırlıksız anne kalmayacak

Yarın sabah gidicem kızım da çılgın gibi itiyor karnımı ondan mı ağrıdı acaba
Canım geçmiş olsun öncelikle. Karnınmı ağrıyor tam olarak. Bak şimdi neyi farkettim. Senle satlarımız aynı. Ve ben bugünki hamilelik takvimimde şu ibareyi okumuştum. "Son haftalarda rahminizdeki genişleme ve gerilme devam ettikçe karnınızda daha fazla acı hissedeceksiniz"
Aynısı sendede yazıyor bak
Belki normaldir canım. Ama sen yinede mutlaka bir doktoruna danış tabiki

İşte böyle ayildik hepimiz mayıs annesi olacakmış gibi rahatsız artık cabta en azından kesin hazır olmalı gerçekten

Belki kendine gelir tatlım her sey tamamsa anakucagi yetismezse kucaginizda getirirsiniz canim ya bisey olmaz aman tek eksik o olsun
Haklisin tatlimmm bi de geçen ne olur ne olmaz emziği biberonu kaynar suya attım beyefendi ne acele ediyosun diyo bizim kadar takilsalar topikte oda, araba, yatak, çanta her şey jet hızıyla hazır olurdu erkekler daha garanticidir

Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.

Ayy canim sok oldum daha oglen yazisiyorduk.. mirac bebek iyidir insallah toplar kendini hemen.. sen de toparla bi an once inşallah Kavusun birbirinize

Erken dogum cok korkuyorum !
Doktorum erken dogum yapacagimdan cok cok emin. Acayip stresli bi gebelik geciriyorum.
Bu yüzden buyuk ihtimalle Nisan Annesi olacagim.
Ama ben Mayis ayina alistirmistim kendimi, mayis gulleri zamani doguracaktim
Nisan sonu gibi gelse 1 mayisa kadar karnimda tutabilir miyim acaba

Bu korkuyla topikte hazırlıksız anne kalmayacak
Aynen canim

Benim eşim de benim gibi canım ya bi de erken dogumları duydu ya o da telaslandi sanki ama ben etkilenmeyeyim diye belli etmiyor güya

Bütün yazdıklarından çıkardığım: aaa isminiz kesinleşmiş
Devincigim vaktinde gelir inşallah canım sen yine evde kalabalık yaparsa yapsin deyip beşiği al bari
ahahah evet sekerim, ismimizi kesinlestirdik. babamiz cok aradi aradi daha guzel bir isim bulamadi. kendi de begenmedi okudugu hic bir seyi. yine de daha cevreye cok soylemedik ama evde Devin diye sesleniyoruz artik bebisimize!

ay hepimizin bebisleri en az 37. haftaya kadar icerde kalsin. ay saglikli olur insallah dogumlarimiz ama onun haricinde hazir da olalim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…