2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
34 haftalik mi dogurdu, Allahim cok tirstim su an erken dogum riskinde olan biri olarak

ay canimm senin is zor Allah yardimcin olsun evi temizlet sen otur is yapma sadece komut ver benim pek acitmiyo hareketleri ama cok sarsiyo hatta videoya falan cektim gobegim dalga dalga oluyo baya hareketliler benim zillos kafasi yukardaydi simdi asaya cevirmis kendini ha bire yer degistiriyor bakalim n olcak dogsalarda Allahin iznile bi mincirsak

Kel olsada evladım o benim tabiki dünyanın en güzel bebeği gelecek gözüme ama sürekli böyle konUşmasI beni deli ediyor

Kızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana

Ayy sorma yazık bize bi de taşınacağız inşallah bebişler uslu durur bu sure zarfında pek guvenemesek de dileriz yaramazlar söz dinlese sen neye karar verdin canm
Çantayı hazirlayalim kuzum kenarda dursun en iyisi temizce her zaman hazır olur inşallah beklerler
Valla canım en yakın vakitte tasinicaz bu ay bitmeden inşallah ama malesef kv oraya tasiniriz o binaya çünkü gerçekten başka bir şeyi bu maddiyat kaldırmaz
Maalesef kendimize gore olmuycak kv binaya tasiniriz

Kel olsada evladım o benim tabiki dünyanın en güzel bebeği gelecek gözüme ama sürekli böyle konUşmasI beni deli ediyor
Ya bebek aslında kel olur ya da tamam saçlı olan çok da bebek bu yani saçsiz olunca neden garipsenir anlamadım benim annemde senin bebegin saçsiz saçı yok diyip duruyor ultrason fotosunu bakıp bende kızıyorum bebek bu zaten saçsiz olsun koca insan gibi saçı olsa ne olmasa ne diyorum hala Her seferinde saçı yok diyo annemle çok kapsıyoruz buralar delirtiyor beni ismimizide beğenmedi bildiğin surat yaptı bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çocuk bizim değil sanki onun dediği olacakmış

İsminiz hayirli ugurlu olsun canim çok güzelmis gercekten soylemeside çok güzel geldi ismiyle gelsin saglikla ve zamaninda inşallah

Canım ya orda kira odemeyeceksiniz değil mi

Kızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana
Canim ben bavulu mu yıkadım elimle deterjan kullandım 1 günde kurudu balkonda bebek kıyafetlerini tek tek ütüleyip buzdolabı pos etlerine koyup öyle yerleştirdim valize

Alla alla saçsiz olsa ne olacak sanki zaten o saclar dokulecek canim sen takma bunlari kafana isminiz ne olacak merak ettim yazdin mi daha önceden hatirlayamadim ben

Selam arkadaslar. Benim de erken dogum riskim var bebegimde 2-3 hafta gelisim geriliği var.aynk zamanda bebege giden kan akiminda direnç var. Bugun bile alabilirim ama kalsin bir kac gün daha takip edlim persembe tekrar gel dedi. Bebegim cok kucuk 1400 gram. Kuveze girecek tabi. Moralim bozuldu dularinizi bekliyorum.Allahim büyüktür.

Ahh ahh anneler bile bizi bazen anlamıyor bende ismi söyledim diyo bi kere de bizim dediğimiz olsa dedim 10 tane çocuk getirdik ya bu sefer de bari siz kurun ismi ilk çocuk zaten .. Dıyorum süt iznim olacak, emzirmezsen sıkayet ederim iznini kullandirtmam diye ay sanki benim emzirmeyecegimi mi dusunuyor nedir anlamıyor beni hep bi ters bisey soyluyo her seyde de bana yanımda memlekete gotururum seni diyo ama ben hayır dedim bakamaz misim bakamayacaksam ne diye doguruyorum, beni sezeryan yapmam için zorluyo, kendi 18 inde anne olmuş ben 27 ve her şey elimizin altında büyükşehir deyiz.. Memlekete lohusa halimle gidip milletin boş tecrübesini müdahalesini duymak istemiyorum minicik bebeğime yazık kalabalıkta annesi rahatça emziremez bile

Benim de hic acimazdi ne sansliyim derdim 8.5 ay ve sonrasina davet ediyorum sizi Tekmeleri acitiyor artik,

Canım yaaa inşallah beslenmeye devam eder de doktor bekler.. Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.. Tabi doğunca rahat yaşar ama kuveze girer bi de annesi hayırlısı olsun ikiniz içinde

Canım saçsız olsun yaa o kadar sıkıntısını çektik saci da olmayiversin elbet çıkar hemde resimlerde bildiğim kadarıyla saç cikmiyo ya
Canım ya orda kira odemeyeceksiniz değil mi
Yok canım kendi evimiz var zaten orda ama kv hepiniz biliyorsunuz ben oturmak istemedim hiç hala da istemiyorum ama daha fazla borca da girmek istemiyorum o yuzden bana oranın yolları gözüktü

Canım bebisinle ilgilenir milleti bosverirsin hem onu buyutunce keyfince bir eve gecersin.. Bi yandan maddi açıdan iyi olacak hem .. Eşinden sonra ayrilacaginizin sözünü al bak

Gecmis olsun canim inşallah doktorun bekler biraz daha ve bebeginde beslenir güzelce. Sen moralini bozma canim bebeginde uzulmesin. Allah yardimcin olsun

Ay darısı bize hep tepemde geziyo annem de gelecek yardıma eşim var bi de bayan yardımcı bulduk mu tamam :)/inşallah kolay olur

Ay darısı bize hep tepemde geziyo annem de gelecek yardıma eşim var bi de bayan yardımcı bulduk mu tamam :)/inşallah kolay olur
bizimde halilar yikattirmaya verilcek ev temzlencek esyalar yikancakkkk hem bahar hem bebek temizligi valla isimiz zor kizz Allah yardimcimiz olsun annem gelecek doguma da hic yardim eden yok el basta yani

Aynen canim

Benim eşim de benim gibi canım ya bi de erken dogumları duydu ya o da telaslandi sanki ama ben etkilenmeyeyim diye belli etmiyor güya
Ayy bizler hepimiz aynı fikir deyiz ama.erkekler değişken seninkinin öyle olması iyi bu stres tek başına cekilmiyo.. Bizimki kiyafetlerimizi aldığımızda da ağzında aynı kelime.. Erken bu ara maddi açıdan da zor geciyo ve ben azar azar önceden almamış olsam 1.5-2 milyar bunlara gidecekti hatta bence daha fazla tuttu böyle de işine geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…