- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.841
34 haftalik mi dogurdu, Allahim cok tirstim su an erken dogum riskinde olan biri olarakKeşke mjdmjd miz gelsede daha detaylı bilgiler verseeee
Ama tabi şimdi anca dinleniyordur canım benim. Amaa bu merakta beni yordu yahu
Tatlımm hadi gelde güzel haberlerinizi ve bize. Sabırsızlığımızı hoşgör
@Mjdmjd
ay canimm senin is zor Allah yardimcin olsun evi temizlet sen otur is yapma sadece komut ver benim pek acitmiyo hareketleri ama cok sarsiyo hatta videoya falan cektim gobegim dalga dalga oluyo baya hareketliler benim zillos kafasi yukardaydi simdi asaya cevirmis kendini ha bire yer degistiriyor bakalim n olcak dogsalarda Allahin iznile bi mincirsakDogsa da yesek ama bi yandan da heyecan, zamanının bilinmemesinin stresii hele de iki haftaya taşınacağız bebisim yukarıda kanala girmedi diye rahatim ama maşallah bu kadar hareketlilikle kanala girse çok beklemez bu yaramaz yaaaartık acitiyo bile biraz hareketleri
Kel olsada evladım o benim tabiki dünyanın en güzel bebeği gelecek gözüme ama sürekli böyle konUşmasI beni deli ediyorHay allahım ya.nası bi kafa bu ya kel olmuş saçlı olmuş ne fark eder.inşallah saçlı saçlı bi kızın olur canım.benim kızımın bi saçı vardı doğduğunda tara bağla yani çokta güzeldi.
Çantayı hazirlayalim kuzum kenarda dursun en iyisi temizce her zaman hazır olur inşallah beklerlerAyy sorma yazık bize bi de taşınacağız inşallah bebişler uslu durur bu sure zarfındapek guvenemesek de dileriz yaramazlar söz dinlese sen neye karar verdin canm
Maalesef kendimize gore olmuycak kv binaya tasiniriz@sihirlikk canım çok geçmiş olsun. Hiç endişe etme. Bol bol dinlen. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebişin
eryesil tatlım ya zamanlama biraz kötü olmuş sahiden ama üzülme. Her işte vardır bir hayır diyelim. Çok kolay gelsin. İnşallah gönlünüze göre bir yuva bulursunuz
Ya bebek aslında kel olur ya da tamam saçlı olan çok da bebek bu yani saçsiz olunca neden garipsenir anlamadım benim annemde senin bebegin saçsiz saçı yok diyip duruyor ultrason fotosunu bakıp bende kızıyorum bebek bu zaten saçsiz olsun koca insan gibi saçı olsa ne olmasa ne diyorum hala Her seferinde saçı yok diyo annemle çok kapsıyoruz buralar delirtiyor beni ismimizide beğenmedi bildiğin surat yaptı bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çocuk bizim değil sanki onun dediği olacakmışKel olsada evladım o benim tabiki dünyanın en güzel bebeği gelecek gözüme ama sürekli böyle konUşmasI beni deli ediyor
ahahah evet sekerim, ismimizi kesinlestirdik. babamiz cok aradi aradi daha guzel bir isim bulamadi. kendi de begenmedi okudugu hic bir seyi. yine de daha cevreye cok soylemedik ama evde Devin diye sesleniyoruz artik bebisimize!
ay hepimizin bebisleri en az 37. haftaya kadar icerde kalsin. ay saglikli olur insallah dogumlarimiz ama onun haricinde hazir da olalim yaaa...
Canım ya orda kira odemeyeceksiniz değil miÇantayı hazirlayalim kuzum kenarda dursun en iyisi temizce her zaman hazır olur inşallah beklerler
Valla canım en yakın vakitte tasinicaz bu ay bitmeden inşallah ama malesef kv oraya tasiniriz o binaya çünkü gerçekten başka bir şeyi bu maddiyat kaldırmaz
Maalesef kendimize gore olmuycak kv binaya tasiniriz
Canim ben bavulu mu yıkadım elimle deterjan kullandım 1 günde kurudu balkonda bebek kıyafetlerini tek tek ütüleyip buzdolabı pos etlerine koyup öyle yerleştirdim valizeKızlar hemen süslerin olduğu çantamı hazırladım :) kıyafetleri de hazırlicam ama bavulun içi çok temizdeğil ya ne yapsam acaba kıyafetler için bir akıl verin bana
Ya bebek aslında kel olur ya da tamam saçlı olan çok da bebek bu yani saçsiz olunca neden garipsenir anlamadım benim annemde senin bebegin saçsiz saçı yok diyip duruyor ultrason fotosunu bakıp bende kızıyorum bebek bu zaten saçsiz olsun koca insan gibi saçı olsa ne olmasa ne diyorum hala Her seferinde saçı yok diyo annemle çok kapsıyoruz buralar delirtiyor beni ismimizide beğenmedi bildiğin surat yaptı bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çocuk bizim değil sanki onun dediği olacakmış
Ahh ahh anneler bile bizi bazen anlamıyorYa bebek aslında kel olur ya da tamam saçlı olan çok da bebek bu yani saçsiz olunca neden garipsenir anlamadım benim annemde senin bebegin saçsiz saçı yok diyip duruyor ultrason fotosunu bakıp bende kızıyorum bebek bu zaten saçsiz olsun koca insan gibi saçı olsa ne olmasa ne diyorum hala Her seferinde saçı yok diyo annemle çok kapsıyoruz buralar delirtiyor beni ismimizide beğenmedi bildiğin surat yaptı bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çocuk bizim değil sanki onun dediği olacakmış
Benim de hic acimazdi ne sansliyim derdim 8.5 ay ve sonrasina davet ediyorum siziay canimm senin is zor Allah yardimcin olsun evi temizlet sen otur is yapma sadece komut ver benim pek acitmiyo hareketleri ama cok sarsiyo hatta videoya falan cektim gobegim dalga dalga oluyo baya hareketliler benim zillos kafasi yukardaydi simdi asaya cevirmis kendini ha bire yer degistiriyor bakalim n olcak dogsalarda Allahin iznile bi mincirsak
Canım yaaa inşallah beslenmeye devam eder de doktor bekler.. Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.. Tabi doğunca rahat yaşar ama kuveze girer bi de annesi hayırlısı olsun ikiniz içindeSelam arkadaslar. Benim de erken dogum riskim var bebegimde 2-3 hafta gelisim geriliği var.aynk zamanda bebege giden kan akiminda direnç var. Bugun bile alabilirim ama kalsin bir kac gün daha takip edlim persembe tekrar gel dedi. Bebegim cok kucuk 1400 gram. Kuveze girecek tabi. Moralim bozuldu dularinizi bekliyorum.Allahim büyüktür.
Canım saçsız olsun yaa o kadar sıkıntısını çektik saci da olmayiversin elbet çıkar hemde resimlerde bildiğim kadarıyla saç cikmiyo yaYa bebek aslında kel olur ya da tamam saçlı olan çok da bebek bu yani saçsiz olunca neden garipsenir anlamadım benim annemde senin bebegin saçsiz saçı yok diyip duruyor ultrason fotosunu bakıp bende kızıyorum bebek bu zaten saçsiz olsun koca insan gibi saçı olsa ne olmasa ne diyorum hala Her seferinde saçı yok diyo annemle çok kapsıyoruz buralar delirtiyor beni ismimizide beğenmedi bildiğin surat yaptı bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çocuk bizim değil sanki onun dediği olacakmış
Yok canım kendi evimiz var zaten orda ama kv hepiniz biliyorsunuz ben oturmak istemedim hiç hala da istemiyorum ama daha fazla borca da girmek istemiyorum o yuzden bana oranın yolları gözüktüCanım ya orda kira odemeyeceksiniz değil mi
Canım bebisinle ilgilenir milleti bosverirsin hem onu buyutunce keyfince bir eve gecersin.. Bi yandan maddi açıdan iyi olacak hem .. Eşinden sonra ayrilacaginizin sözünü al bakCanım saçsız olsun yaa o kadar sıkıntısını çektik saci da olmayiversin elbet çıkar hemde resimlerde bildiğim kadarıyla saç cikmiyo ya
Yok canım kendi evimiz var zaten orda ama kv hepiniz biliyorsunuz ben oturmak istemedim hiç hala da istemiyorum ama daha fazla borca da girmek istemiyorum o yuzden bana oranın yolları gözüktü
Selam arkadaslar. Benim de erken dogum riskim var bebegimde 2-3 hafta gelisim geriliği var.aynk zamanda bebege giden kan akiminda direnç var. Bugun bile alabilirim ama kalsin bir kac gün daha takip edlim persembe tekrar gel dedi. Bebegim cok kucuk 1400 gram. Kuveze girecek tabi. Moralim bozuldu dularinizi bekliyorum.Allahim büyüktür.
Ay darısı bize hep tepemde geziyoay canimm senin is zor Allah yardimcin olsun evi temizlet sen otur is yapma sadece komut ver benim pek acitmiyo hareketleri ama cok sarsiyo hatta videoya falan cektim gobegim dalga dalga oluyo baya hareketliler benim zillos kafasi yukardaydi simdi asaya cevirmis kendini ha bire yer degistiriyor bakalim n olcak dogsalarda Allahin iznile bi mincirsak
bizimde halilar yikattirmaya verilcek ev temzlencek esyalar yikancakkkk hem bahar hem bebek temizligi valla isimiz zor kizz Allah yardimcimiz olsun annem gelecek doguma da hic yardim eden yok el basta yaniAy darısı bize hep tepemde geziyoannem de gelecek yardıma eşim var bi de bayan yardımcı bulduk mu tamam :)/inşallah kolay olur
Ayy bizler hepimiz aynı fikir deyiz ama.erkekler değişken seninkinin öyle olması iyi bu stres tek başına cekilmiyo.. Bizimki kiyafetlerimizi aldığımızda da ağzında aynı kelime.. ErkenAynen canim
Benim eşim de benim gibi canım ya bi de erken dogumları duydu ya o da telaslandi sanki ama ben etkilenmeyeyim diye belli etmiyor güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?