- 29 Eylül 2015
- 135
- 129
- 33
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.701
Hanife cok su icen biriydim..cok bulantim oldu su icemez hale geldim...ama atlacam inaniyorum
Masallah canim allah seni de bebeginide korusun.ins hanife bende adet gibi yani bildigin kanama.fitil disinda hepsini verdiler yaptilar ettiler.yatiyorum suan wc disinda kalkmiyirum allah a emanet getisi ne diyim.5 - 6 Haftalardaydı resmen kanamam oldu banada iğne fitil progestan önceden kullanıyodum onada devam et dedi 2. günde kesildi çok şükür 3 gün yattım bol su içip sadece tuvalete kalktım sonrasında ta sinop,Giresun ,rizeye kadar gittim allaha şükür bi şey olmadı ama hep yatarak gittim arabanın arkasında hep yolculuk bitince dinlendim yine şimdi 8. haftamız biticek çok şükür salı günü kalp atışıyla bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kanama alanımda kalmamıştı ama bu gün yine akıntıyla kan geldi ama olur diolar hep doktorlar çok korkmuyorum artık Allaha emanetler hayırlı olan olsun ....
Masallah canim allah seni de bebeginide korusun.ins hanife bende adet gibi yani bildigin kanama.fitil disinda hepsini verdiler yaptilar ettiler.yatiyorum suan wc disinda kalkmiyirum allah a emanet getisi ne diyim.
Korkuyorum dogru ama Allah buyuk.hayirsizsa hayirliya cevirsinBanada progestan verdi benim de icden kanamama ver ve benim de ilki düşük oldu sakin üzülme üzüntü yapıyor zaten hep bende senin gibi cok korkuyorum dua ediyoruz kuran okuyoruz baska yapacak bisey yok eger hayirsizsa zaten olmasin ne zamn hayirlisiysa Rabbim en iyisini bilir. kalbimizi ferah tutmaliyiz canim
Evet bi ee okul psikolojik Danışman i olarak gelip anlatılan bir yığın sikinti var ay bebeğim strese girmese bariçalışan anneler işe gitmek zor geliyor mu size de ? hele de 9 günlük tatilden sonra nasıl zor nasıılll
Gözünüz aydın, çok sevindim. Umarım bundan sora da her şey yolunda gider.Arkadaslar doktora gittim geldim hayirlisiyla güzel haberlerim var.cok.sukur endiselencek bi durum yok kizimda oldugu gibi sadece 5 gun geriden gelio ama sonra toparliuolar kalp atislarini duyduk minigimin 7+1 sata goreama 6+3 gorunuyo kurtaj gerektircek bi durum yok.suan dedi ilerde bkalp durumu farkli bi durum olusursa onrrilcek biseydor kurtaj dedi o kadar rahatladim ki anlatamam doktordan doktora fark var artik bu doktorla devam.edicem hepinize cok.tesekkur ederim dualarinizi esirgem3diniz RABBIM HEPIMIZE EVLATLARINI BAGISLASIN KUCAKLAMAK.NASIP ETSIN☺
çalışan anneler işe gitmek zor geliyor mu size de ? hele de 9 günlük tatilden sonra nasıl zor nasıılll
canım ben kalkar kalkmaz birşeyler yemezsem çok midem bulanıyo o yüzden mutlaka ekmek arasına birşeyler koyup yiyorum adam akıllı bir kahvaltı kalmadı ama 7. haftanın başından beriBen çalışıyorum canım zor oldu evet..bide ben sabahları kahvaltı niyetiyle sadece poaça yiyebiliyorum fırsatım olmuyo sabahları...çalışan bayanlar zeytini peyniri yumurtasıyla kahvaltı yapabiliyomusunuz ???
Evet bi ee okul psikolojik Danışman i olarak gelip anlatılan bir yığın sikinti var ay bebeğim strese girmese barikeşke hamilelikte hemen izin başlasa
Ben çalışıyorum canım zor oldu evet..bide ben sabahları kahvaltı niyetiyle sadece poaça yiyebiliyorum fırsatım olmuyo sabahları...çalışan bayanlar zeytini peyniri yumurtasıyla kahvaltı yapabiliyomusunuz ???
merhaba kızlar..sizede durumumdan bahsetmek istiyorum..arife günü yani ayın 23 ünde tıp merkezine gidip tahlil verdim değerim 2937 çıktı :) 2 gün öncesinde evde 3,50 tl ye aldığım gebelik testini yapmıştık ve çift çizgiyi görmüştük.ayın 5inde ptesi günü doktor randevumuz var ve sorum şu ara ara mide bulantılarım oluuyo.sizce kese ve kalp atışı görülebilirmi? daha erkenmi?
ben varimizmirden kaç kişiyiz acaba
Arkadaslar peki isyerinde hamilelik molasini kullaniyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?