2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Masallah canim allah seni de bebeginide korusun.ins hanife bende adet gibi yani bildigin kanama.fitil disinda hepsini verdiler yaptilar ettiler.yatiyorum suan wc disinda kalkmiyirum allah a emanet getisi ne diyim.

Masallah canim allah seni de bebeginide korusun.ins hanife bende adet gibi yani bildigin kanama.fitil disinda hepsini verdiler yaptilar ettiler.yatiyorum suan wc disinda kalkmiyirum allah a emanet getisi ne diyim.

aynen cnm biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan yapıcak bi şeyimiz yok ..

Korkuyorum dogru ama Allah buyuk.hayirsizsa hayirliya cevirsin

E eceyi_beklerken ben de aslında öyleyim canım ilkinde çok güzel ve düzenli besleniyodum. Bnm yardımcım var evde allahtan tüm işi yemekleri fln o yapıyo değilse ben de oğlumla uğraşmaktan yiyemezdim bişey. Ama yinede zor oluyo çok hareketli bnmkide sürekli koşuyo zıplıyo hep oyun istiyo tırmanıyo heryere. Onunla koşturmaktan yemek yiycek takatim kalmıyo. Bensiz uyumuyo bazen kucakta uyuyo. Karnımın üstüne bile çıkıyo. Aynı durumdayız demek. Kaç mayıs doğumlu seninki?
Bnm ki emmiyo ama snn de kesmen lazım sanırım canım. Dr un söyler ztn kesmen gereken zamanı.

çalışan anneler işe gitmek zor geliyor mu size de ? hele de 9 günlük tatilden sonra nasıl zor nasıılll
Evet bi ee okul psikolojik Danışman i olarak gelip anlatılan bir yığın sikinti var ay bebeğim strese girmese bari keşke hamilelikte hemen izin başlasa

Gözünüz aydın, çok sevindim. Umarım bundan sora da her şey yolunda gider.

Kızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden

çalışan anneler işe gitmek zor geliyor mu size de ? hele de 9 günlük tatilden sonra nasıl zor nasıılll

Ben çalışıyorum canım zor oldu evet..bide ben sabahları kahvaltı niyetiyle sadece poaça yiyebiliyorum fırsatım olmuyo sabahları...çalışan bayanlar zeytini peyniri yumurtasıyla kahvaltı yapabiliyomusunuz ???

Selam kızlarr benim bebeğim de mayıs sonu gibi gelicek sanırım ama daha hiç doktora gitmedim bu benim kendi hesaplamam :) kalp atışı ve kese 6. Haftada görülür mü sizce? Doktora gitsem mi bu hafta?

canım ben kalkar kalkmaz birşeyler yemezsem çok midem bulanıyo o yüzden mutlaka ekmek arasına birşeyler koyup yiyorum adam akıllı bir kahvaltı kalmadı ama 7. haftanın başından beri

merhaba kızlar..sizede durumumdan bahsetmek istiyorum..arife günü yani ayın 23 ünde tıp merkezine gidip tahlil verdim değerim 2937 çıktı :) 2 gün öncesinde evde 3,50 tl ye aldığım gebelik testini yapmıştık ve çift çizgiyi görmüştük.ayın 5inde ptesi günü doktor randevumuz var ve sorum şu ara ara mide bulantılarım oluuyo.sizce kese ve kalp atışı görülebilirmi? daha erkenmi?

Evet bi ee okul psikolojik Danışman i olarak gelip anlatılan bir yığın sikinti var ay bebeğim strese girmese bari keşke hamilelikte hemen izin başlasa

ay inşallah etkilenmez. benim işimde yogun ve stresli ama bir türlü kendimi işe veremiyorum

ben de calısıyorum cok zor geliyorum işe . sabahları yarım saat fln erken kalkıp kahvaltı yapıyorum. eskiden de yapıyordum ama daha cok hemen hızlı atıstırma gibiydi simdi yumurta haslama vs vakit alıyor diye erken kalkıyorum. yapamazsam yanıma alıyorum. öglen içinde yogurt ve yemek getirmeye calısıyorum. eger evde yapamazsan muz ye öyle cık, ben öyle yapıyorum hem tok tutuyor hem de kramplar için iyi geliyormus. işe gelince de ekmek arası peynir vs yiyorum. pogacayla hem cok saglıksız hem cok kilo alırım gibi geliyor

hayırlı olsuun. eger ultrason cihazı iyiyse kese ve kalp atısı görülür. ama iyi değilse bile kese mutlaka gözükür diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…