2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende cok zorlaniyorum migdem bulanmaya basladigindan berri sadec corba ve makarna yapabildim gerisini hep esim yapti yani yapmıyorum yapsamda yiyemiyorum
Benim eşim bilmiyo maalesef hiç temizliği süper ama yemek sıfır iyi esin yapiyomus gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyo yemek için en azından yapıcak birine

Malesef ben de sabahları sadece poğaça yiyebiliyorum. Sabah çok erken çıkıyorum evden. Kahvaltı yapacak zamanın olmuyor. Zaten mide bulantısı çok kötü

oyle de olsa yasal bi hak kullanmak lazim. en azindan yemek molasini yarim saat apar topar yapmak zorunda kullnmiyosun.mesai de yasak

ben o konularda biraz rahatım acıkcası o yüzden ihtiyac duymadım. ama türkiye sartlarında kurumsal firmalar haricinde cok zor. işverenle yüzgöz olmak gerekiyor. özel sektör genelde insana neden hamile kaldın, hadi işten cıksın diye psikolojik baskı yapalım seklinde baktıgı için cok zor. kamu ve kurumsal firmalarda olanlar için daha kolay bu dediğin

dedigin belki kucuk firmalar icin gecerli olabilir ama benim calistigim yer buyuk bi firma kamusal degil yani boyle seylere dikkat eden bi yer.en ufak bi sikayeti goze alamazlar.

Ben kefiri normaldede tüketirdim ama hamilelikte cekiniyorum nedense. Bir yan etkisi yokmuymus?
yan etkisi yok canım...hatta dr um özellikle kabızlık yaşanmasın diye tüketebilirsin dedi..diyetisyenimde aynı şekilde söyledi..ben her akşam içiyorum.

yasal değil demedim zaten. neyse tartışmayacagım uzatmayacagım. yasal ama ülkemiz maalesef bu konularda cok cok geri.o sebepten öyle bir acıklama yazmıstım. ben sorun yasamıyorum sizde de oluyormus ne güzel tadını cıkarın

Evet belli ki durumlar aynı :) 10 mayıs doğumlu oğlum.Ben çalışıyorum,bakıcımız var bizimde,ekstra yardımcım olsa herhalde çok mutlu olurdum,bakıcıyla sadece çocuk bakımı olarak anlaştık,normalde zor gelmiyordu yemek yapmak ev işleri ama şuan zor geliyor eşim yardımcı sağolsun eksik bişey olunca da dert etmez ama evde bir yabancı olunca ister istemez dikkatli olmaya çalışıyorsun.Doktorum emzirmeye devam edebilirsin zaten ilerde tadı değişir emmek istemeyebilir dedi,bir bırakma zamanı söylemedi.Sanırım Kasımdan sonra bırakıcam tam bir buçuk olsun istiyorum,inşalah bıraktırabilirim,zira sadece emerek uyuyor

cnm çok sevindim adına kese görünürde bebiş belki daha sonraki randevuda görünebilir =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…