- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.721
Benim eşim bilmiyo maalesef hiç temizliği süper ama yemek sıfır iyi esin yapiyomus gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyo yemek için en azından yapıcak birineBende cok zorlaniyorum migdem bulanmaya basladigindan berri sadec corba ve makarna yapabildim gerisini hep esim yapti yani yapmıyorum yapsamda yiyemiyorum
oyle de olsa yasal bi hak kullanmak lazim. en azindan yemek molasini yarim saat apar topar yapmak zorunda kullnmiyosun.mesai de yasakhayır ama masabası calıstıgım için cok ihtiyac da duymuyorum
Ins canim senin icinde dua edicem benimde icin tam anlamiyla icim rahatli diemem ama hamilelik baslibasina kapali bi kutu RABBIMDEN baska kimse aslinda olani bilemez hepimiz icin hayirlisiCok sevindim gözün aydin canim insallah bizimde kritik durumumuz gecer
Ben çalışıyorum canım zor oldu evet..bide ben sabahları kahvaltı niyetiyle sadece poaça yiyebiliyorum fırsatım olmuyo sabahları...çalışan bayanlar zeytini peyniri yumurtasıyla kahvaltı yapabiliyomusunuz ???
oyle de olsa yasal bi hak kullanmak lazim. en azindan yemek molasini yarim saat apar topar yapmak zorunda kullnmiyosun.mesai de yasak
Arkadaslar peki isyerinde hamilelik molasini kullaniyomusunuz
dedigin belki kucuk firmalar icin gecerli olabilir ama benim calistigim yer buyuk bi firma kamusal degil yani boyle seylere dikkat eden bi yer.en ufak bi sikayeti goze alamazlar.ben o konularda biraz rahatım acıkcası o yüzden ihtiyac duymadım. ama türkiye sartlarında kurumsal firmalar haricinde cok zor. işverenle yüzgöz olmak gerekiyor. özel sektör genelde insana neden hamile kaldın, hadi işten cıksın diye psikolojik baskı yapalım seklinde baktıgı için cok zor. kamu ve kurumsal firmalarda olanlar için daha kolay bu dediğin
yan etkisi yok canım...hatta dr um özellikle kabızlık yaşanmasın diye tüketebilirsin dedi..diyetisyenimde aynı şekilde söyledi..ben her akşam içiyorum.Ben kefiri normaldede tüketirdim ama hamilelikte cekiniyorum nedense. Bir yan etkisi yokmuymus?
canim 7.5 saati gecen calisma saati olan yerlerde hamilelere yemek molasi 1 saat cay molalarida 15 dk yerine 45 dk kullaniliyoAa o neki ben hiç duymadım cnm ??
dedigin belki kucuk firmalar icin gecerli olabilir ama benim calistigim yer buyuk bi firma kamusal degil yani boyle seylere dikkat eden bi yer.en ufak bi sikayeti goze alamazlar.
fakat yasal...işte büyük ve kurumsal bir firma olmasının avantajı o.
canim 7.5 saati gecen calisma saati olan yerlerde hamilelere yemek molasi 1 saat cay molalarida 15 dk yerine 45 dk kullaniliyo
canim iste malesef isverenin isine gelmiyoyok cnm ya bizde yok öle bir şey 9 saat çalışıyoz bizde yemek buraya gelio burda yiyoruz ...
fakat yasal...
Evet belli ki durumlar aynı :) 10 mayıs doğumlu oğlum.Ben çalışıyorum,bakıcımız var bizimde,ekstra yardımcım olsa herhalde çok mutlu olurdum,bakıcıyla sadece çocuk bakımı olarak anlaştık,normalde zor gelmiyordu yemek yapmak ev işleri ama şuan zor geliyor eşim yardımcı sağolsun eksik bişey olunca da dert etmez ama evde bir yabancı olunca ister istemez dikkatli olmaya çalışıyorsun.Doktorum emzirmeye devam edebilirsin zaten ilerde tadı değişir emmek istemeyebilir dedi,bir bırakma zamanı söylemedi.Sanırım Kasımdan sonra bırakıcam tam bir buçuk olsun istiyorum,inşalah bıraktırabilirim,zira sadece emerek uyuyorE eceyi_beklerken ben de aslında öyleyim canım ilkinde çok güzel ve düzenli besleniyodum. Bnm yardımcım var evde allahtan tüm işi yemekleri fln o yapıyo değilse ben de oğlumla uğraşmaktan yiyemezdim bişey. Ama yinede zor oluyo çok hareketli bnmkide sürekli koşuyo zıplıyo hep oyun istiyo tırmanıyo heryere. Onunla koşturmaktan yemek yiycek takatim kalmıyo. Bensiz uyumuyo bazen kucakta uyuyo. Karnımın üstüne bile çıkıyo. Aynı durumdayız demek. Kaç mayıs doğumlu seninki?
Bnm ki emmiyo ama snn de kesmen lazım sanırım canım. Dr un söyler ztn kesmen gereken zamanı.
merhaba kızlar..sizede durumumdan bahsetmek istiyorum..arife günü yani ayın 23 ünde tıp merkezine gidip tahlil verdim değerim 2937 çıktı :) 2 gün öncesinde evde 3,50 tl ye aldığım gebelik testini yapmıştık ve çift çizgiyi görmüştük.ayın 5inde ptesi günü doktor randevumuz var ve sorum şu ara ara mide bulantılarım oluuyo.sizce kese ve kalp atışı görülebilirmi? daha erkenmi?
merhaba cnm hangi hastane ve doktor gidiyorsunben varim
Canim bende çok gerginlik hissediyorum özellikle geceleri yatarken şimdiden kreme başladım sürmeye nemlendiricikızlar sizinde alt kasık bölgeniz şiştimi bebişler büyüyo galiba =))
canim egepolu dusunuyodum ama gecen kanamam oldugu gun acilde ilgilenmedikleri icin hayat hast gittim ve ordaki doktordan cok memnun kaldim figen hanim dimerhaba cnm hangi hastane ve doktor gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?