- 29 Eylül 2015
- 135
- 129
- 33
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.741
egepol benimde aklımdaydı ama öle kalabalıkki özelliği kalmamış hastanenin kent alsancak a gittim bende ama hiç araştırmadan ilk kez gittim bayan ilgiliydi ama hala şöyle profesöre gitsemmi diyorum içimden sen doktorunu araştırdınmı içine sindimicanim egepolu dusunuyodum ama gecen kanamam oldugu gun acilde ilgilenmedikleri icin hayat hast gittim ve ordaki doktordan cok memnun kaldim figen hanim di
Canim bende çok gerginlik hissediyorum özellikle geceleri yatarken şimdiden kreme başladım sürmeye nemlendirici
Ooo en buyuk bebiş senın kı o zaman maşallah ama tarıhın mı yanlıs burda yazan o zaman ben bısey hıssetmıyrm hıc ama annem ve eşim kız hissediyormuş :)Kızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden
aynen egepolden istedigin doktordan randevu almak ölum.netten baktim yorumlari olumluydu figen hanm.ilk iki sefer tahir ozgudere gittim duymussundur belki iyi bi doktor ama biraz maliyetli.4.aya kadar devam ederim icim rahat etmezse degistirim yolumuz uzun..egepol benimde aklımdaydı ama öle kalabalıkki özelliği kalmamış hastanenin kent alsancak a gittim bende ama hiç araştırmadan ilk kez gittim bayan ilgiliydi ama hala şöyle profesöre gitsemmi diyorum içimden sen doktorunu araştırdınmı içine sindimi
Ben de çok zorlaniyorum ama yardım edicek kimse yok mecburen yapıyorum tek basima ama supurmede bi hafta da bi yapıyorum artik ne yapalım biraz da pis kalsinGunaydin annisler.
Tembel bir anne var karşınızda. Niye boleyim ki evi toplamal dışında baska bisi yapasim gelmiyor. Evi bile haftada 1 supuruyorum. Benmiyim tek ya bole
benim doktorla ilgili pek yorum yok o yüzden de kafam karışık hastane çok ii ama ,sen çalışıyormusun neresindesin izmir inaynen egepolden istedigin doktordan randevu almak ölum.netten baktim yorumlari olumluydu figen hanm.ilk iki sefer tahir ozgudere gittim duymussundur belki iyi bi doktor ama biraz maliyetli.4.aya kadar devam ederim icim rahat etmezse degistirim yolumuz uzun..
12den beri kahvalti sofram onumde 1 yiyorum 2 duruyorum resmen. Napim zaten 2 kisiyiz arada supurunce yetiyor. Birde süpürgem sulu lanet olsun temizlemesi igrenc bisiBen de çok zorlaniyorum ama yardım edicek kimse yok mecburen yapıyorum tek basima ama supurmede bi hafta da bi yapıyorum artik ne yapalım biraz da pis kalsin
bozyaka da yim ben calisiyorum sen nerdensin? Kent hast ucret nasil? hayat baya uygun doktorda iyi ama hastane kucuk kararsiz birakiyobenim doktorla ilgili pek yorum yok o yüzden de kafam karışık hastane çok ii ama ,sen çalışıyormusun neresindesin izmir in
12den beri kahvalti sofram onumde 1 yiyorum 2 duruyorum resmen. Napim zaten 2 kisiyiz arada supurunce yetiyor. Birde süpürgem sulu lanet olsun temizlemesi igrenc bisi
Bizde iki kişiyiz yeter ne yapalım benim eşim öğle yemeğine de eve geliyo iki kere yemek yapiyorum zor oluyo amann kim goruyo evi sanki12den beri kahvalti sofram onumde 1 yiyorum 2 duruyorum resmen. Napim zaten 2 kisiyiz arada supurunce yetiyor. Birde süpürgem sulu lanet olsun temizlemesi igrenc bisi
Ben de çok zorlaniyorum ama yardım edicek kimse yok mecburen yapıyorum tek basima ama supurmede bi hafta da bi yapıyorum artik ne yapalım biraz da pis kalsin[/Q
bende aynı durumdayım kızlar gerçi zaten çalışıyorum pek vaktim kalmıyor ama tatillerde de uyumaktan baska bişe yapasım gelmiyor sağolsun annem haftada bir gelip evi temizliyor eşimde ütüleri yapıyor azıcık rahat ediyorum
hatay dayım bende-özel sağlık sigortam var onunla gittim muayne ultrason baktı başka bişey yapılmadı henüz 26 tl ödedim sigorta üstüne %20 sini ödetiyor bu sigorta hastenyi çok sevdim bayanda ii ama diyorum neden hiç yorum yokbozyaka da yim ben calisiyorum sen nerdensin? Kent hast ucret nasil? hayat baya uygun doktorda iyi ama hastane kucuk kararsiz birakiyo
o hastanede calisan diger kadin dogumculara bak bakalim onlar hakkinda varmi yorum? Fikir olur sana eger varsa..hatay dayım bende-özel sağlık sigortam var onunla gittim muayne ultrason baktı başka bişey yapılmadı henüz 26 tl ödedim sigorta üstüne %20 sini ödetiyor bu sigorta hastenyi çok sevdim bayanda ii ama diyorum neden hiç yorum yok
Benim ki 4 mayıs doğumlu. İstanbuldayız biz bu arada siz? Ben tekim ist da ailem izmirde eşiminkiler bursada. Yardımcım olmasa hiç bişey yapamam. Biz de bakıcı bakmaya başlıycaz karnım büyüdükçe daha zor olucak ve alışsın istiyoruz. Doktorun en doğrusunu bilir tabi canım ne zaman derse o zaman kesersin emzirmeyi bence şimdiden başka türlü uyutmaya alıştır ki kesince zorlanmasın.Evet belli ki durumlar aynı :) 10 mayıs doğumlu oğlum.Ben çalışıyorum,bakıcımız var bizimde,ekstra yardımcım olsa herhalde çok mutlu olurdum,bakıcıyla sadece çocuk bakımı olarak anlaştık,normalde zor gelmiyordu yemek yapmak ev işleri ama şuan zor geliyor eşim yardımcı sağolsun eksik bişey olunca da dert etmez ama evde bir yabancı olunca ister istemez dikkatli olmaya çalışıyorsun.Doktorum emzirmeye devam edebilirsin zaten ilerde tadı değişir emmek istemeyebilir dedi,bir bırakma zamanı söylemedi.Sanırım Kasımdan sonra bırakıcam tam bir buçuk olsun istiyorum,inşalah bıraktırabilirim,zira sadece emerek uyuyor
2 bayan doktor birde prof.bey var prof.randevu zormuş çok yoğunmuş diğer bayan içinde çok yorum yok bakalım p.teside gidicem testler yapılcak ondan sonra tekrar yorumlarım sanırım-ne iş yapıyorsun ağırmı işin zor olyormu ilk çocukmu kaç yaşındasın :)o hastanede calisan diger kadin dogumculara bak bakalim onlar hakkinda varmi yorum? Fikir olur sana eger varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?