2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim egepolu dusunuyodum ama gecen kanamam oldugu gun acilde ilgilenmedikleri icin hayat hast gittim ve ordaki doktordan cok memnun kaldim figen hanim di
egepol benimde aklımdaydı ama öle kalabalıkki özelliği kalmamış hastanenin kent alsancak a gittim bende ama hiç araştırmadan ilk kez gittim bayan ilgiliydi ama hala şöyle profesöre gitsemmi diyorum içimden sen doktorunu araştırdınmı içine sindimi

Gunaydin annisler.
Tembel bir anne var karşınızda. Niye boleyim ki evi toplamal dışında baska bisi yapasim gelmiyor. Evi bile haftada 1 supuruyorum. Benmiyim tek ya bole

Kızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden
Ooo en buyuk bebiş senın kı o zaman maşallah ama tarıhın mı yanlıs burda yazan o zaman ben bısey hıssetmıyrm hıc ama annem ve eşim kız hissediyormuş :)

aynen egepolden istedigin doktordan randevu almak ölum.netten baktim yorumlari olumluydu figen hanm.ilk iki sefer tahir ozgudere gittim duymussundur belki iyi bi doktor ama biraz maliyetli.4.aya kadar devam ederim icim rahat etmezse degistirim yolumuz uzun..

Gunaydin annisler.
Tembel bir anne var karşınızda. Niye boleyim ki evi toplamal dışında baska bisi yapasim gelmiyor. Evi bile haftada 1 supuruyorum. Benmiyim tek ya bole
Ben de çok zorlaniyorum ama yardım edicek kimse yok mecburen yapıyorum tek basima ama supurmede bi hafta da bi yapıyorum artik ne yapalım biraz da pis kalsin

benim doktorla ilgili pek yorum yok o yüzden de kafam karışık hastane çok ii ama ,sen çalışıyormusun neresindesin izmir in

Ben de çok zorlaniyorum ama yardım edicek kimse yok mecburen yapıyorum tek basima ama supurmede bi hafta da bi yapıyorum artik ne yapalım biraz da pis kalsin
12den beri kahvalti sofram onumde 1 yiyorum 2 duruyorum resmen. Napim zaten 2 kisiyiz arada supurunce yetiyor. Birde süpürgem sulu lanet olsun temizlemesi igrenc bisi

mrb arkadaşlar.haziranın 2 si görünüyor bebeğimin doğacağı tarih.ama 2. olacağı için daha erken olur diye tahmin ediyorum.henüz bulantılar başlamadı.ilind kaçıncı haftada başladı tam hatırlayamıyorum .ilk hamilelik baya zordu.bulantı yönünden.ikinciyi bekleyenler sizin bulantılar baişladı mı yahut ilki ile arasında farklar var mı merak ediyorum.zor geçmesin bu da ..lütfen bir umut

12den beri kahvalti sofram onumde 1 yiyorum 2 duruyorum resmen. Napim zaten 2 kisiyiz arada supurunce yetiyor. Birde süpürgem sulu lanet olsun temizlemesi igrenc bisi

ayy aynen ya benimde nerden aldıysam o lanet şeyi temizlesen bi dert temizlemesen facia resmen ...ilk fırsatta atacağum onu...

Bizde iki kişiyiz yeter ne yapalım benim eşim öğle yemeğine de eve geliyo iki kere yemek yapiyorum zor oluyo amann kim goruyo evi sanki

bozyaka da yim ben calisiyorum sen nerdensin? Kent hast ucret nasil? hayat baya uygun doktorda iyi ama hastane kucuk kararsiz birakiyo
hatay dayım bende-özel sağlık sigortam var onunla gittim muayne ultrason baktı başka bişey yapılmadı henüz 26 tl ödedim sigorta üstüne %20 sini ödetiyor bu sigorta hastenyi çok sevdim bayanda ii ama diyorum neden hiç yorum yok

o hastanede calisan diger kadin dogumculara bak bakalim onlar hakkinda varmi yorum? Fikir olur sana eger varsa..

L lalsu01 valla çalışanlara Rabbim güç versin ben bıraktım işi yazin evdeyim ... Uykuyu bana sor kocayi ise yollayıp hemen yatağa ogle yemegine geliyo gidince hemen gene uyuyorum

Herkese merhaba arkadaşlar kanama başladı ve 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım mayıs annesi olmiycam 3 ay korunma verdi doktor ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum umarım sizler bebeğinizi sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız kendinize ve bebislerinize dikkat edin ..

L lalsu01 valla çalışanlara Rabbim güç versin ben bıraktım işi yazin evdeyim ... Uykuyu bana sor kocayi ise yollayıp hemen yatağa ogle yemegine geliyo gidince hemen gene uyuyorum

bende haftaya izin alıp evde yatayım biraz diyorum ama evde olunca da işler gözüme batıyor gelen gidende bitmiyor daha çok yoruluyorum sanki en iyisi izin aldığımı kimseye söylememek tabi eşim buna dayanabilirse

Benim ki 4 mayıs doğumlu. İstanbuldayız biz bu arada siz? Ben tekim ist da ailem izmirde eşiminkiler bursada. Yardımcım olmasa hiç bişey yapamam. Biz de bakıcı bakmaya başlıycaz karnım büyüdükçe daha zor olucak ve alışsın istiyoruz. Doktorun en doğrusunu bilir tabi canım ne zaman derse o zaman kesersin emzirmeyi bence şimdiden başka türlü uyutmaya alıştır ki kesince zorlanmasın.

o hastanede calisan diger kadin dogumculara bak bakalim onlar hakkinda varmi yorum? Fikir olur sana eger varsa..
2 bayan doktor birde prof.bey var prof.randevu zormuş çok yoğunmuş diğer bayan içinde çok yorum yok bakalım p.teside gidicem testler yapılcak ondan sonra tekrar yorumlarım sanırım-ne iş yapıyorsun ağırmı işin zor olyormu ilk çocukmu kaç yaşındasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…