2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

çok geçmiş olsun

canim Allah sabir versin kafana takma dicem ama nafile.Hayirlisi boyleymis.Allahim biarn once saglikli bebisler versin..

Gunaydin annisler.
Tembel bir anne var karşınızda. Niye boleyim ki evi toplamal dışında baska bisi yapasim gelmiyor. Evi bile haftada 1 supuruyorum. Benmiyim tek ya bole
tek değilsin tatlım.bugün eşimi aradım ağladım ağladım telefonda ben hiçbirşey yapamıyorum.yoruluyorum diye...hoş canım da istemiyor,yorgunluk dışında.

benimde ikinci bebeğim.ilkinde 4 ay bulantı kusma kanama ne arasan vardı.şimdi ise halsizlik dışında birşey yok.10 hafta da 2 kere bulantım oldu o da sabah aç olduğumdan..inşallah seninde olmaz.

Bizde iki kişiyiz yeter ne yapalım benim eşim öğle yemeğine de eve geliyo iki kere yemek yapiyorum zor oluyo amann kim goruyo evi sanki
Ben yapamiyorum valla canim. Esim aksam gelip kendi yemeğini kendi hazirliyor. Birde bana yedircem diye uğraşıyor. Allah razi olsun valla bana buguzu yok

tek değilsin tatlım.bugün eşimi aradım ağladım ağladım telefonda ben hiçbirşey yapamıyorum.yoruluyorum diye...hoş canım da istemiyor,yorgunluk dışında.
ayy tembellik degilde boş yere ağlamak konusunda tek olmamak daha guzel. Bende durup dururken agliyorum sonra esim zavalli kala kaliyor oyle. Ne oldu diye ısrarla soruncada ustume cok geliyorsun sorma diye kızıyorum. Adam şamar oğlanına döndü valla

çok üzüldüm cnm allah abırlık versin neden kürtaj oldun ki gelişmemişmi ??

Merhaba satlarimiz ayni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…