- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.761
Herkese merhaba arkadaşlar kanama başladı ve 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım mayıs annesi olmiycam3 ay korunma verdi doktor ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum umarım sizler bebeğinizi sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız kendinize ve bebislerinize dikkat edin ..
canim Allah sabir versin kafana takma dicem ama nafile.Hayirlisi boyleymis.Allahim biarn once saglikli bebisler versin..Herkese merhaba arkadaşlar kanama başladı ve 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım mayıs annesi olmiycam3 ay korunma verdi doktor ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum umarım sizler bebeğinizi sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız kendinize ve bebislerinize dikkat edin ..
tek değilsin tatlım.bugün eşimi aradım ağladım ağladım telefonda ben hiçbirşey yapamıyorum.yoruluyorum diye...hoş canım da istemiyor,yorgunluk dışında.Gunaydin annisler.
Tembel bir anne var karşınızda. Niye boleyim ki evi toplamal dışında baska bisi yapasim gelmiyor. Evi bile haftada 1 supuruyorum. Benmiyim tek ya bole
Amin inşallahcanim Allah sabir versin kafana takma dicem ama nafile.Hayirlisi boyleymis.Allahim biarn once saglikli bebisler versin..
2 senedir ben atamadim. 1 haftadir içi dolu duruyor evi süpürmem lazim kara kara düşünüyorum şu anayy aynen ya benimde nerden aldıysam o lanet şeyi temizlesen bi dert temizlemesen facia resmen ...ilk fırsatta atacağum onu...
benimde ikinci bebeğim.ilkinde 4 ay bulantı kusma kanama ne arasan vardı.şimdi ise halsizlik dışında birşey yok.10 hafta da 2 kere bulantım oldu o da sabah aç olduğumdan..inşallah seninde olmaz.mrb arkadaşlar.haziranın 2 si görünüyor bebeğimin doğacağı tarih.ama 2. olacağı için daha erken olur diye tahmin ediyorum.henüz bulantılar başlamadı.ilind kaçıncı haftada başladı tam hatırlayamıyorum .ilk hamilelik baya zordu.bulantı yönünden.ikinciyi bekleyenler sizin bulantılar baişladı mı yahut ilki ile arasında farklar var mı merak ediyorum.zor geçmesin bu da ..lütfen bir umut
Canim benim çok gecmis olsun Rabbim insallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat verir kendine dikkat et çokça üzülme lütfen kendini bırakmaHerkese teşekkürler sagolun
Ben yapamiyorum valla canim. Esim aksam gelip kendi yemeğini kendi hazirliyor. Birde bana yedircem diye uğraşıyor. Allah razi olsun valla bana buguzu yokBizde iki kişiyiz yeter ne yapalım benim eşim öğle yemeğine de eve geliyo iki kere yemek yapiyorum zor oluyo amann kim goruyo evi sanki
tek değilsin tatlım.bugün eşimi aradım ağladım ağladım telefonda ben hiçbirşey yapamıyorum.yoruluyorum diye...hoş canım da istemiyor,yorgunluk dışında.
2 senedir ben atamadim. 1 haftadir içi dolu duruyor evi süpürmem lazim kara kara düşünüyorum şu an
Herkese merhaba arkadaşlar kanama başladı ve 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım mayıs annesi olmiycam3 ay korunma verdi doktor ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum umarım sizler bebeğinizi sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız kendinize ve bebislerinize dikkat edin ..
Gelişmemiş kanama başladıçok üzüldüm cnm allah abırlık versin neden kürtaj oldun ki gelişmemişmi ??
Eşim temizliyor normalde ama demeyi unutmuşumayy 1 haftadırmu kızz sen açma hele miden bulanıyosa mecbur eşin temizlesin ben ta bırakmıyorum hemen temizliyom valla ..
Canim cok üzüldüm. Rabbim yardimcin olsun. Mayis olmaz haziran temmuz olur üzülme rabbim tez vakitde hayirlisini versinGelişmemiş kanama başladı
Merhaba satlarimiz ayni:)sona adetim 21 ağustos. tup bebkle oldu. 15 eylülde transfer yapıldı. dün kan verdim tekrardan.sonucu almadım. haftaya kese görünebilirmiş. merak ediyrm kaç haftalık diye ??? kasık ağrım var arada. normal midir acaba. evdeyim raporluyum. dinleniyrm genelde.
Bunlarda benim miniklerin tam bellolmuyorlar
Bende tüketeyim o zamann:)yan etkisi yok canım...hatta dr um özellikle kabızlık yaşanmasın diye tüketebilirsin dedi..diyetisyenimde aynı şekilde söyledi..ben her akşam içiyorum.
Canim maşallah çok sevindim ya ne güzelSelam arkadaşlar
Çok şükür bende meleğimin kalp atışlarını dinledim. İçim rahatladı. Çizelgeyle uyumluymuş gebelik haftam. Bebek 6mm miş daha. 3 hafta sonra gel dedi tekrar şimdilik içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?