- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.761
esimin kuzenin bebeği 4 aylık eşim dahil şapur şupur öpüyor bende öpme şu bebeği annesi öptürme kimseye dedim benim annem bizi kimseye öptürmezmişeşim bide sigara kullanıyor nie bebişi öpüyo sinir oluyorum oda tamm bida öpmem dedi bende ona biraz kızarak söyledimki ilerde benim bebemi kimse öpmesinn .D
Maşallah bebegin guzel beslenmis canım ama kilosu normal benimkyle ayni benimkide onden gidiyor erken dogum riski oldugunu dusunursek bu iyi birsey :)Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
kızlar ya içime atmaktansa size yazayım dedim.benim el temizliği takıntım hep vardı yani dısardan gelince bi yere gidip gelince falan hep önce ellerimi yıkar sonra napcaksam yapardım.bu hamilelikte sanki biraz daha arttı yani şöyle kendimi geçtim etrafımdakiler aynı konusa hassas mı dıye takıp eder oldum.ya yıkamadıklarında falan canım sıkılıyo o derce yaa psikoljimmi bozuldu noldu anlamıyorumbirde eşimin babannesi dedesi o kız bi doğsun da bi öpcez şöyle ıssrcaz falan yok diyorum öpmek falan yasak yaa her seferinde aynı şeyi mi der insan bıkkınlık geldi valla.yavrumu kimselere öptürmek istemiyorum el kadar bebeğin bağısıklık sistemi bile gelişmemişken bi de yaşlıların öpmesi ne demek...ben bunları kafama takıyom ve moralim bozuluyo iyi mi var mı bi tavsiyeniz kenidimi bunları düşünmekten alıkoyamıyorum
sagol canim benim.karyolayi mobilyacida cektim ...bizim duvar kagidimiz dolabin oldugu kisimdaki bulutlu desenli olan :) deconil diye siteden aldik esimle abisi yaptilar .birde duz renk turkuaz kagit kullandik odamiza..iki cesit kagit kullandik yaniÇok tatlı görünüyor, duvar kağıdını kendiniz mi yaptınız?
Dönence için zararlı diyen de var alıp kullnanan da. Çocuğun sabit olarak yukarı bakmasının gözlerine zarar verebileceği ve otistik hareketler yapabileceğini iddia ediyorlar. Ben almayı düşünmüyorum şimdilik
bende kararsiz kaldim alip almamakta canim ya dedigin gibi pahalida..dogduktan sonra karar vericem sanirimBende almak istiyorum araştırma yapıyorum canım.Fisher Price Mutlu Düşler dönence çok hoşuma gitti ama baya da pahalı 150 tl cik
Maşallah ÇınarımaTatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
Canım el yıkama takıntısı bende çocukluğumdan beri var. Hatta küçükken bi teyze beni şapır şupur öptü diye ellerimi yüzümü ayaklarımı yıkarken buz gibi havuza düşüp boğulma tehlikesi bile atlattım. Liseye gittigim dönem durup dururken ellerimi yikayio geliyordum ve cogunu bilincli yapmiyordum.Üniversitede devlet yurdunda kalınca biraz azaldı o durum ama her seferinde 2ser kez yikama huyum bitmedi. Simdi de tuvaletten önce 2 cikinca da 2 kez yikarim ellerimi. Hatta kabuk bagladı ellerimin üstükızlar ya içime atmaktansa size yazayım dedim.benim el temizliği takıntım hep vardı yani dısardan gelince bi yere gidip gelince falan hep önce ellerimi yıkar sonra napcaksam yapardım.bu hamilelikte sanki biraz daha arttı yani şöyle kendimi geçtim etrafımdakiler aynı konusa hassas mı dıye takıp eder oldum.ya yıkamadıklarında falan canım sıkılıyo o derce yaa psikoljimmi bozuldu noldu anlamıyorumbirde eşimin babannesi dedesi o kız bi doğsun da bi öpcez şöyle ıssrcaz falan yok diyorum öpmek falan yasak yaa her seferinde aynı şeyi mi der insan bıkkınlık geldi valla.yavrumu kimselere öptürmek istemiyorum el kadar bebeğin bağısıklık sistemi bile gelişmemişken bi de yaşlıların öpmesi ne demek...ben bunları kafama takıyom ve moralim bozuluyo iyi mi var mı bi tavsiyeniz kenidimi bunları düşünmekten alıkoyamıyorum
Yok canim ya tombis bebek ele avuca gelir güzel olur ama sağlık açısından kilosu normal olsun inşallahaslında dr iyi dedi çünkü kilolo bebiş istemiyoruz dedi anne olunca hep tombiş olsun istiyoruz demek ki benim başı baya aşağıda inşalllah normal olur
Bu kadinin dogum yapmasini dört gözle bekliyorum bakalim nasil olacak bebisiHamileliği sporla geçen bir kadından görüntüler :)
Eki Görüntüle 1801637
Burda da 38.haftaymış
Eki Görüntüle 1801636
Kayramız güle güle uyusun büyüsün icinde inşallah canim çok güzel olacak odasıbizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)
Canım inşallah 2hafta daha dayanır zaten kilosu iyi maşallah.bende artık haftalık gidiyorum .nst iyi çıktı ama benim de suyum azalmış .doktor her hafta görelim Dedi.allah yardımcımız olsunmeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
Canım el yıkama takıntısı bende çocukluğumdan beri var. Hatta küçükken bi teyze beni şapır şupur öptü diye ellerimi yüzümü ayaklarımı yıkarken buz gibi havuza düşüp boğulma tehlikesi bile atlattım. Liseye gittigim dönem durup dururken ellerimi yikayio geliyordum ve cogunu bilincli yapmiyordum.Üniversitede devlet yurdunda kalınca biraz azaldı o durum ama her seferinde 2ser kez yikama huyum bitmedi. Simdi de tuvaletten önce 2 cikinca da 2 kez yikarim ellerimi. Hatta kabuk bagladı ellerimin üstübebeklerin opulmesine ben de karşıyım ama insanlar ne kadar uyarsan da anlamaz. Icim gitse bile bebekleri öpemem ben mikrop kapar belki diye onun yerine bol bol minciklarim. Bi de bazen görüyorum eltimin oğlunu görümcem ya da onun kızı dudaklarindan öpüyor tiksiniyorum resmen öyle biseyle inşallah hicbirimiz karşılaşmayız ben kesinlikle cemkiririm o durumda
Aynen yaa hem hijyenik degil hem de ben dudaklari da kisinin mahremi sayarim ki bebeklerde o konu bence cok önemliDudaktan öpmek de neymiş ya çok sağlıksız bir durum annesi de olsa babası da olsa öpecek yer mi kalmadı yani
Tabiki de canim kesinlikle katılıyorum. Bağısıklık icin mikrop lazimsa baska seylerden alsin, insanların ağzından değilVildan_mina ahh ahh nolcak bu halimiz bilemem gerçekten sadece kendimde sanıyodum bende bi şekilde avutcaz artık kendımızı
NicksizYumurta canımcım ya inan bende çemkiririm gibi geliyo artık öpme konusunda kim alınırsa alınsın.çocugum hasta olduktan snra acısını yıne ben cekıcem Allah korusun.herşey yerinde zamanında güzel bi büyüsün ele avuca gelsin zaten cocuk optrcekse kendı opturur demi ama
o elleri sevikir kuzunun yaa maşşallah herşey yolunda canım.göbeğe bakma olayı insanlarda hep var herlde ve kesınlıkle nazar değiyo her hastaneye gittiğimde esnemekten ağzım yırtılcak gibi oluyo nas felak okuyun bol bol kızlar ve eliniz göbüşünüzde mınnoslarada okuyun Rabbim kötü gözlülerden korusun inş.Kizlar biz de devlet hastanesindeki randevudan geldik kuzucugum elini emiyordu ayy cok tatliydi yavrum yaa cikarip o ellerini sevesim geldi
Bugun nstde kasılmalar daha azdı doktorum doğum kasılması değil rahat ol dedi.idrar tahlili de yapti cok şükür sıkıntı cikmadı. Oo 2.5 kilo olmus dedi ama sezaryen ihtimalinden bahsetmedi bu doktor. Rahatladim ben de. Bu arada nst odası doğumhanedeydi ilk defa çıktık yukarı uzun sürmemis olsaydı odalara da bakacaktımneyse göreceğiz zaten yakında
Göbeğe bakan insanlardan bahsedilmis ben de cok rahatsiz oluyorum utandigimdan falan degil de insanlar hic hamile gormemis gibi dik dik bakıyor o deli ediyor beniBi gün birine patlayacagim anasi belli babasi belli hayirdir diyecegim olmayacak geldigimden beri esniyorum nazara da inanıyorum nstde baska bir hamile vardi onun annesi sürekli sen güzelsin senin kizin da güzel olur keske benim torun erkek olsaydi alirdik ona gibi laflar etti. Hayir öyle aman aman da bi güzelliğim yok ki Şaka yapılır da yani araya bi maşallah falan ekle be teyze
Lekelenme konusunda bisey diyemem ama bende de benzer sekilde kasilma var canim doktorum dogum kasilmasi degil rahat ol dedi. Bence sen de doktorunu dinle.Bide ben yazayım 33+5 hastahanede yatiyorum dün hafif lekelenme oldu doktor herşey normal diyor rahim mukoza atıyor diyor nts girdim 25 dakika 4 kere 40 a çıktı hemşire düzenli ağrıların var dedi doktor birşey yok diyor şaştım kaldım lütfen birşeylersoyleyin
Teşekkürler teyzesio elleri sevikir kuzunun yaa maşşallah herşey yolunda canım.göbeğe bakma olayı insanlarda hep var herlde ve kesınlıkle nazar değiyo her hastaneye gittiğimde esnemekten ağzım yırtılcak gibi oluyo nas felak okuyun bol bol kızlar ve eliniz göbüşünüzde mınnoslarada okuyun Rabbim kötü gözlülerden korusun inş.
Yuregim ağzında lutfen dua edin[/QUOTE]"NicksizYumurta, post: 45755717, member: 682942"]Lekelenme konusunda bisey diyemem ama bende de benzer sekilde kasilma var canim doktorum dogum kasilmasi degil rahat ol dedi. Bence sen de doktorunu dinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?