2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de hiç sevmiyorum bakmalarını, hep kış olsa da kalın kabanlar giyip gizlesem diyorum
Bebişe de maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim

Çok haklisin canim bende opulmesine karşıyım ve gerekirse doktor opmeyin dedi dicem ne bileyim kendim bile biri opse koşar yüzümü yikarim bu da benim huyum, tut ki bebeği operlerse ayyyy eşime diyorum elimde bezle gözlerinin önünde silerim bi daha opmezler ayıp olur diyo banane ya minciklamak sevmek ayrı öpmek ayrı .. Ama el yıkama alışkanlığını bebiş değiştirecek diye düşünüyorum bakalım çok sık zamanını aldığı için unutacaksin onu bence

Simdiye kadar hep uyumluydu canim ama bakalim az daha bekleyip esk'deki doktoruma gidecem direk ondan beklemedeyim olsun tatlim saglikli olsunda varsin sezeryan olsun onu kucagina alinca tum acilar bitecek nasilsa ayy o gobege bakma durumuna bende sinir oluyorum ne var neden bakiyorlar anlam veremiyorum. Esimle ciktigimda esim daha çok dikkat ediyor bu kadinlarin kadinlara bakmasindaki sebep ne anlamam diyor birde gobegine bakiyorlar diyor o benden daha çok sinir oluyor

bizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)

Eklentiler

• img1458817692904.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 166
Ben de hiç sevmiyorum bakmalarını, hep kış olsa da kalın kabanlar giyip gizlesem diyorum
Bebişe de maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim
Teşekkürler güzel teyzesi aynen bi de bakıp geçmek var , bana hep hipnoz oluyorlar gibi bakıyorlar yaaa vallahi sinir oluyorum ne var yani sizde hamile oldunuz uzaylı gormus gibi saatlerce ne diye bakıyorsun

Ay gerçekten yalnız değilmişim bu konuda anlamıyorum hakkaten bende hamile değilken de her insana baktigim gibi bakiyordum eskisehire yolculuk ne zma a

Kayracimmm güzel güzel buyusun annesi çok tatlı gorunuyo hayırlı olsun

aslında dr iyi dedi çünkü kilolo bebiş istemiyoruz dedi anne olunca hep tombiş olsun istiyoruz demek ki benim başı baya aşağıda inşalllah normal olur
Canım bende tam tersi ideal kiloda olsun istedim ama beklemediğimiz şeyler oldu, kordon dolanması, azcık kilo fazlalığı bu durumda sezeryan olcaz ama ben normal istiyordum bence sen hiç kilolu olsun filan deme.. Sonuç olarak sağlıklı dogsunlar da annesi

Teşekkürler güzel teyzesi aynen bi de bakıp geçmek var , bana hep hipnoz oluyorlar gibi bakıyorlar yaaa vallahi sinir oluyorum ne var yani sizde hamile oldunuz uzaylı gormus gibi saatlerce ne diye bakıyorsun
ay hic sormaaaaa hiccc,,bende kiloda var haliyle bakan emin olana kadar bakiyo bide arada kizim yuklu musun diye soran oluyor..herhalde gobek mi bebek mi emin olamiyorlar

ay hic sormaaaaa hiccc,,bende kiloda var haliyle bakan emin olana kadar bakiyo bide arada kizim yuklu musun diye soran oluyor..herhalde gobek mi bebek mi emin olamiyorlar
Sanane dicen şok olacaklar ayy merak edecek bisey kalmadı da gözleriyle ultrason çekiyorlar

kizlar donence hakkinda neler dusunuyorsunuz?alan var mi,gerekli mi.kullanan tecrubeli annelerimiz var mi.merak ediyorum..isikli muzikliler cok pahali.ucuzlarda islevi yok nasildir bilemiyom.

Odanız çok güsel olmuş cnm.iyi güsel günlerde kullanın inş

Masallah cinara.
Canim sezeryanda bi dogum sekli.oylede olsa derrt etme. Yeterki ikinizde saglikli olun tatlim

Çok tatlı görünüyor, duvar kağıdını kendiniz mi yaptınız?

kizlar donence hakkinda neler dusunuyorsunuz?alan var mi,gerekli mi.kullanan tecrubeli annelerimiz var mi.merak ediyorum..isikli muzikliler cok pahali.ucuzlarda islevi yok nasildir bilemiyom.
Dönence için zararlı diyen de var alıp kullnanan da. Çocuğun sabit olarak yukarı bakmasının gözlerine zarar verebileceği ve otistik hareketler yapabileceğini iddia ediyorlar. Ben almayı düşünmüyorum şimdilik

Masallah cinara.
Canim sezeryanda bi dogum sekli.oylede olsa derrt etme. Yeterki ikinizde saglikli olun tatlim
Üzülmedim desem yalan olur tatlım ben 4 çocuk istiyorum da normal doğum olursa olur, sezeyande 3 çocuk diyorlar ama dediğin gibi sağlıklı olalım bebişlerle de inşallah önemlisi o

Canım bnm ilk bebeğimden var almıştım.müzikli benimki.ama ne kadar gerekli dersen bebekten bebeğe değişir.ilk zamanlar bakıyordu uzanıyordu ama alışınca pek te ilgilenmemilti bnm oğluşum.ama duyusal görsel yetenekleri için alınabilir.dönence çalıştıkça yaptığı hareketler görülmeye değer bnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…