- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.721
Ben de hiç sevmiyorum bakmalarını, hep kış olsa da kalın kabanlar giyip gizlesem diyorumArtık sigamiyorlar annesi eller kollar ahtapot misali sariyo kendileriniya kötü dusunmek istemiyorum ama baya baya kadınlar bakiyo gobuşüme sizlerde de oluyo mu gerçekten rahatsız oluyorum artık gözler karnimda ters bakıyorum önümüze dönün gibisinden artik nazara mi geliyoz nedir inşallah sağlıklı olur yavrularimizin hepsi teşekkürler bitanem
Çok haklisin canim bende opulmesine karşıyım ve gerekirse doktor opmeyin dedi dicemkızlar ya içime atmaktansa size yazayım dedim.benim el temizliği takıntım hep vardı yani dısardan gelince bi yere gidip gelince falan hep önce ellerimi yıkar sonra napcaksam yapardım.bu hamilelikte sanki biraz daha arttı yani şöyle kendimi geçtim etrafımdakiler aynı konusa hassas mı dıye takıp eder oldum.ya yıkamadıklarında falan canım sıkılıyo o derce yaa psikoljimmi bozuldu noldu anlamıyorumbirde eşimin babannesi dedesi o kız bi doğsun da bi öpcez şöyle ıssrcaz falan yok diyorum öpmek falan yasak yaa her seferinde aynı şeyi mi der insan bıkkınlık geldi valla.yavrumu kimselere öptürmek istemiyorum el kadar bebeğin bağısıklık sistemi bile gelişmemişken bi de yaşlıların öpmesi ne demek...ben bunları kafama takıyom ve moralim bozuluyo iyi mi var mı bi tavsiyeniz kenidimi bunları düşünmekten alıkoyamıyorum
İnşallah çok güzel geçer kontrolünüz tatlimmm..paşamızı güzelce gör :) bizimki ayaklar ellerle yüzünü kapatmıştı her zamanki haliaynen canım sağlıklı olsun da büyük konuştum hep normalden korkmam normal olcak diye
Teşekkürler tatlimm bak o yani güzel ısırmak gerek madem tombiş olacak
Aynen tatlım yaramaz birakmiyo bi turlu kordonu sanırım kendini sismanlatmak için kordonu ayarliyo çekiştirip
Simayimiz haftasiyla uyumlu olur inşallah hep annesi şişko olursa normal doğumda sıkıntı azcikbizim sezeryan artık dıyorum hayırlısı öncelikle kuacagimiza sağlıklı alalım önemli olan o artık aynen teyzesi
Teşekkürler güzel teyzesiBen de hiç sevmiyorum bakmalarını, hep kış olsa da kalın kabanlar giyip gizlesem diyorum
Bebişe de maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim
Ay gerçekten yalnız değilmişim bu konuda anlamıyorum hakkaten bende hamile değilken de her insana baktigim gibi bakiyordumSimdiye kadar hep uyumluydu canim ama bakalim az daha bekleyip esk'deki doktoruma gidecem direk ondan beklemedeyimolsun tatlim saglikli olsunda varsin sezeryan olsun onu kucagina alinca tum acilar bitecek nasilsa ayy o gobege bakma durumuna bende sinir oluyorum ne var neden bakiyorlar anlam veremiyorum. Esimle ciktigimda esim daha çok dikkat ediyor bu kadinlarin kadinlara bakmasindaki sebep ne anlamam diyor birde gobegine bakiyorlar diyor o benden daha çok sinir oluyor
Kayracimmm güzel güzel buyusun annesi çok tatlı gorunuyobizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)
bence cok urkutucu yaa bakinca tuhaf oluyomHamileliği sporla geçen bir kadından görüntüler :)
Eki Görüntüle 1801637
Burda da 38.haftaymış
Eki Görüntüle 1801636
Canım bende tam tersi ideal kiloda olsun istedim ama beklemediğimiz şeyler oldu, kordon dolanması, azcık kilo fazlalığı bu durumda sezeryan olcaz ama ben normal istiyordumaslında dr iyi dedi çünkü kilolo bebiş istemiyoruz dedi anne olunca hep tombiş olsun istiyoruz demek ki benim başı baya aşağıda inşalllah normal olur
ay hic sormaaaaa hiccc,,bende kiloda var haliyle bakan emin olana kadar bakiyo bide arada kizim yuklu musun diye soran oluyor..herhalde gobek mi bebek mi emin olamiyorlarTeşekkürler güzel teyzesiaynen bi de bakıp geçmek var , bana hep hipnoz oluyorlar gibi bakıyorlar yaaa vallahi sinir oluyorum ne var yani sizde hamile oldunuz uzaylı gormus gibi saatlerce ne diye bakıyorsun
cok sagol teyzesii :)Kayracimmm güzel güzel buyusun annesi çok tatlı gorunuyohayırlı olsun
Sanane dicenay hic sormaaaaa hiccc,,bende kiloda var haliyle bakan emin olana kadar bakiyo bide arada kizim yuklu musun diye soran oluyor..herhalde gobek mi bebek mi emin olamiyorlar
Odanız çok güsel olmuş cnm.iyi güsel günlerde kullanın inşbizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)
Masallah cinara.Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
bizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)
Dönence için zararlı diyen de var alıp kullnanan da. Çocuğun sabit olarak yukarı bakmasının gözlerine zarar verebileceği ve otistik hareketler yapabileceğini iddia ediyorlar. Ben almayı düşünmüyorum şimdilikkizlar donence hakkinda neler dusunuyorsunuz?alan var mi,gerekli mi.kullanan tecrubeli annelerimiz var mi.merak ediyorum..isikli muzikliler cok pahali.ucuzlarda islevi yok nasildir bilemiyom.
Bitanem prensemizi gormeye ne Zaman gideceksin29. Haftada 530 gr di canim. Bence hicte az degilgayet iyi kilosu.neden az oldugunu dusundun ki
Üzülmedim desem yalan olur tatlım ben 4 çocuk istiyorum daMasallah cinara.
Canim sezeryanda bi dogum sekli.oylede olsa derrt etme. Yeterki ikinizde saglikli olun tatlim
Canım bnm ilk bebeğimden var almıştım.müzikli benimki.ama ne kadar gerekli dersen bebekten bebeğe değişir.ilk zamanlar bakıyordu uzanıyordu ama alışınca pek te ilgilenmemilti bnm oğluşum.ama duyusal görsel yetenekleri için alınabilir.dönence çalıştıkça yaptığı hareketler görülmeye değer bnce :)kizlar donence hakkinda neler dusunuyorsunuz?alan var mi,gerekli mi.kullanan tecrubeli annelerimiz var mi.merak ediyorum..isikli muzikliler cok pahali.ucuzlarda islevi yok nasildir bilemiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?