- 8 Ocak 2016
- 209
- 234
- 18
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.841
Cok saol canim,ben ozaman bi yinede doktoruma danisim,oda tamam derse mutlaka tez zamanda alim.... allahin izniyle su 3 haftada gecdimii ohhh rahatiz,istedikleri zaman gelsinlercnm o zaman sende al iyi olur benim şimdi geldi taktım bende biraz daha rahatladım cnm hem bu korse doğum sonrasıda kullanılabiliyormuş göbeği gidermek için biz medikalciden aldık ama internettede satılıo sanırım
Doğum öncesinde kullanılır. Ben gebelik sonrası kullanılır sanıyordum.
* Sarkma ve çatlamaları önler.
* Düşük yapma ihtimalini azaltır.
* Bel ağrılarını giderir.
* Bebeğin ana rahminde rahat durmasını sağlar.
* Elastikidir.
* Karın büyüdükçe ipleri ile ayar yapılabilir
Eki Görüntüle 1801786 Eki Görüntüle 1801786 Eki Görüntüle 1801787 Eki Görüntüle 1801787
bu adresde var ama ne derece iidir bilmiyorum cnm bizi doktor yönlendirdi yazdı hamile destek korsesi diye satın aldık cnm 80 tl ye
http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-pregnant-support-belt.html
Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
bizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)
Ben anne sütünün sadece bebeği beslemeye yaradığını düşünmüyorum canım. Karnimizdayken hissetigimiz her seyi sevgimizi onlar da hissediyordu dogduktan sonra da sütümüzle hissedecegine inanıyorum. O yüzden bence Miraç senin onu ne kadar sevdiğini 1 damla bile olsa sütünden anlayabilirBi de anlatabilsem daha neler yazıcamda kelime bulamıyorum canım yaherşeyleri çok güzel herşeyleri!!!koku ten ağırlık ama kuş gibi koca bi ağırlık nasıl bişeyse artık ben böyle tarif edebildim inşallah diğer ay sizinde tariflerinizle anlamlandırıcam bende inşallah hissediyodur annesinin onu nası sevdiğini karnımdayken hissediyodu ona eminim tabi ama şimdi biraz uzak kalınca aklıma takılmıyor değil.
Ayy sizin adınıza daha çok heyecanlanıyorum bi sürü mis kokulu bebişler duygu yoğunlukları anlatılamayan duygular diğer ay topikte şenlik var tatlım
Ayy bitanem Allah korusun yaa dusurseydi seni filanOy kuzucuklar masallah onlara. Erkeklerimiz pek yakisikli nedir bu bu seneki bebislerdeki artislik. Mucuks onlara teyzeleri yesin heryerlerini. Saglikla evlerine gidicek minnaklarimiz.
Gecmis olsun canim insallaj biraz daha bekler bebisler ama nolursa olsun 2500 kg ve ustu bebekler saglikla yollarina devam ediyorlar dert etme annesi. Mayis bebeleri sabirsiz ama dogsunlar bi intikamimizi isirarak alicaz onlardan.
Oo kilo alimi cok iyi. Canim kordonunu cok sevmis napalim . Saglikla dogsunda sezeryani normali farketmez.
Allaj korumus canim ya . Cok ruzgarli havalarda hep endiselenirim bende boyle bisi ucarmi kafama diye. Sokaga cikmayalim artik kucuklar bir dogsun da acisini cikartiriz nasilsa. Insan hamileyken daha cok basina geliyo insanin bile seyler sanirim. Bende cadde de gezerken patenli bir genc cocuk hizla ustume geldi ama cok hizliydi kacmasaydim karnima carpacakti. O caddede senelerce yürüdüm. Hic basima boyle bisi gelmedi. O hizla carpsaydi sonuc cok kotuydu. Verilmis sadakamiz varmis.
Gule gule kullanin canim.cok sik olmus. Ben cok begendim naif sade bir durusu var
Bizim 5.ayda da vardı kordon ama açmıştı tatlım senin kordon dolanmış mi doğdu pekiCanım benim bu kadar olumsuz düşünüp kendinide bebeğinide üzme.bnmde oğlumun daha 4.ayda kordon vardı doğuma kadar neler neler düşündüm nasıl olcak nasıl etcek diye.ama maasallah normal doğum yaptım hiç bi sıkıntı olmadı.sen hareketlerini sürekli takip et kontrollerine git allahın izniyle hiçbiley olmaz.kimbilir belkide çıkarıverir boynundan yaramaz çınarımız
İki haftada tatlım en son iki hafta önce gitmistik bky 46 cmPamukprncess tatlım çınara maşallah kilosu çok güzel bi haftada iyi beslemissin annesi boyu ne kadar canım buarada
Canim benimde bugun sabahtan belli adet sancim var,sanki heran adet olcam.... burda yasananlari duydukca dahada bi titsiyom... acaba kanamammi olacak ,rahimmi aciliyo gercek sancimi bunlar dusunmekten kafayi yicem.... gidip ilik bi dus alcam , yinede gecmezse galiba doktora ugricam... zaten erken olma riskim var
İnşallah canım yaaa inşallah Allah korusun bebeklerimizi inşallah ..Canim benim bakma sen ilki sizin icin kötü bir tecrübe oldu bu sayede insanlarin ic yüzünü görmüş oldun aklından gecirme artık onu. Bütün dikkatini sevgini umudunu Çınar paşaya ver tabiki de sağlıklı olacak benim oglum adı yeter onun
Ayy bitanem Allah korusun yaa dusurseydi seni filantek korkum kordon dolanmış olması su an sezeryani de kabullendim inşallah sağlıklı doğar teyzesi hamilelikte dustügum de oldu benim mesela tatlım ki simdiye kadar dustugumu hatırlamıyorum Allah
korusun bizi bebislerimizi
Teşekkürler teyzesi hele bir çıksın o elleri yerim artıkNicksizYumurta tatlım maşallah ela bahara prenses kocaman olmuş ay yesinler onun ellerini bi dogsa ozaman görürsün tatlım ultrason Neki M Mjdmjd tatlım seninde dedigin gibi ne kadar güzel kokuyorlar mis gibi inşallah bitanem ogluşun çabucak toparlar evinize gelir ne güzel bi anne ne kadar duygulu anlatmışsın kaç gün kalcak tatlım kilosu kaç olunca çıkarıyolar
Ayyy su kadına benim adresi verelim de bi gelsin saçını başını yolayim yaaKızlar manyak eltim duymuş kordonu aramış meraklı , bende yuruyus bandindaydim.. Baktım bana kötü bir şey mış gibi konuşuyor sanki bende gayet iyi bebek hatta kilosu fazla bile dedim, ne dese begenirsiniz, obez olacak diyormanyak kotu ne varsa söylüyor aman ne alaka ya doktor normal dedi, dedim
Teşekkürler teyzesi hele bir çıksın o elleri yerim artıkzaman yaklaştıkça heyecan heves artıyor
Ayyy su kadına benim adresi verelim de bi gelsin saçını başını yolayim yaaayy bildigin nefret ettim canim. Hee obez olcak kına yollayalim da yaksın her yerine
Kızlar manyak eltim duymuş kordonu aramış meraklı , bende yuruyus bandindaydim.. Baktım bana kötü bir şey mış gibi konuşuyor sanki bende gayet iyi bebek hatta kilosu fazla bile dedim, ne dese begenirsiniz, obez olacak diyormanyak kotu ne varsa söylüyor aman ne alaka ya doktor normal dedi, dedim
Duadan başka ne gelir ki elden Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin inşallah hepimizeBelirsizlik benim canımı sıkan bitanem inşallah sağlıklı doğacağını bilsem hiçbirşeyi takmazdim.. Ama şimdi de aklıma eşimin kurtaj olurken ağlaması geldiyok yok ben en iyisi ev eşyası toplayayim az tasinacaz ya yoksa kurup duracagim yine
aynen cnm bi dün hastaneye gittim herkesin gözügöbüşümde benim göbek bşrde iiice sivrilince sinir oluo insan bi yandan sürekli yattığım için sadece hastanede görüyorum insanlarıArtık sigamiyorlar annesi eller kollar ahtapot misali sariyo kendileriniya kötü dusunmek istemiyorum ama baya baya kadınlar bakiyo gobuşüme sizlerde de oluyo mu gerçekten rahatsız oluyorum artık gözler karnimda ters bakıyorum önümüze dönün gibisinden artik nazara mi geliyoz nedir inşallah sağlıklı olur yavrularimizin hepsi teşekkürler bitanem
amin canım benim inşallah dayanır 2 hafta daha kaderdaşım benim armut ve havuç suyu iii geliyomuş diye duydum cnm suyu arttırmadaCanım inşallah 2hafta daha dayanır zaten kilosu iyi maşallah.bende artık haftalık gidiyorum .nst iyi çıktı ama benim de suyum azalmış .doktor her hafta görelim Dedi.allah yardımcımız olsun
inşallah bekler biraz daha cnm sağlıcakla doğsunlarda acaba doğum kilosuyla ultroson kilo tutuyormuki kızlarGecmis olsun canim insallaj biraz daha bekler bebisler ama nolursa olsun 2500 kg ve ustu bebekler saglikla yollarina devam ediyorlar dert etme annesi. Mayis bebeleri sabirsiz ama dogsunlar bi intikamimizi isirarak alicaz onlardan.
Ewet canım öyle doğdu.ama ben her kontrole gttiğşmde senn gibi çıkmşmı kordon diye sürekli soruyordum.doktorum gayet rahattı.ben sormasam sölemiyordu bile.sadece senn takibin çok önemli cnm.anormal bişey hissettiğnde hemen doktoruna görün.annelik işte.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.sıkma canını hiçBizim 5.ayda da vardı kordon ama açmıştı tatlım senin kordon dolanmış mi doğdu peki
Kocam a okutayim bunu doguma 2 ay kala yasak diyip duruyor. Ben de sen bilirsin dedim. Adam 3 yil cocuk diye bekleyince 3 ayda beklerim diyor heraldeKızlar bugün hastaneye gittim.bebeğimin gelişimi gayet iyi gidiyo.haftada 200 gr alması gerekiyomuş bizimki 300 gr yakın almışgelişimi gayet iyi dedi.bide akıntı oluyomu diye sordu onun içinde fitil verdi.karnımdaki sertleşmeyi sordum nstye soktu çok şükür sancı filan çıkmadı.eşimle birlikte olabilirmiyim diye sordum olabilirsin doğumunu kolaylaştırır istediğin zaman birlikte olabilirsin dedi bizden haberler böyle
Olmazmısınız hiç..o kadar çok destek verdinizki kötü bişey düşünmeme fırsat olmadı sayenizde..üzmek değil canım sen mutlu ol bizlerde sevinirz seninle beraber.biz burda kocaman bir aileyiz hep de öyle kalıcaz.inş. her geçen gün bi öncekinden dahada güzel geçicek ve evinize hep birlkte grdğinizde miracımızın mis kokusuyla huzur bulacaksınız.sende bizleri burda yalnz bırakmadın hep yazdın inş. bizlerde sana destek olabilmişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?