2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cok saol canim,ben ozaman bi yinede doktoruma danisim,oda tamam derse mutlaka tez zamanda alim.... allahin izniyle su 3 haftada gecdimii ohhh rahatiz,istedikleri zaman gelsinler

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))

Oy kuzucuklar masallah onlara. Erkeklerimiz pek yakisikli nedir bu bu seneki bebislerdeki artislik. Mucuks onlara teyzeleri yesin heryerlerini. Saglikla evlerine gidicek minnaklarimiz.

Gecmis olsun canim insallaj biraz daha bekler bebisler ama nolursa olsun 2500 kg ve ustu bebekler saglikla yollarina devam ediyorlar dert etme annesi. Mayis bebeleri sabirsiz ama dogsunlar bi intikamimizi isirarak alicaz onlardan.

Oo kilo alimi cok iyi. Canim kordonunu cok sevmis napalim . Saglikla dogsunda sezeryani normali farketmez.
Allaj korumus canim ya . Cok ruzgarli havalarda hep endiselenirim bende boyle bisi ucarmi kafama diye. Sokaga cikmayalim artik kucuklar bir dogsun da acisini cikartiriz nasilsa. Insan hamileyken daha cok basina geliyo insanin bile seyler sanirim. Bende cadde de gezerken patenli bir genc cocuk hizla ustume geldi ama cok hizliydi kacmasaydim karnima carpacakti. O caddede senelerce yürüdüm. Hic basima boyle bisi gelmedi. O hizla carpsaydi sonuc cok kotuydu. Verilmis sadakamiz varmis.

Gule gule kullanin canim.cok sik olmus. Ben cok begendim naif sade bir durusu var

Ben anne sütünün sadece bebeği beslemeye yaradığını düşünmüyorum canım. Karnimizdayken hissetigimiz her seyi sevgimizi onlar da hissediyordu dogduktan sonra da sütümüzle hissedecegine inanıyorum. O yüzden bence Miraç senin onu ne kadar sevdiğini 1 damla bile olsa sütünden anlayabilir hele bi de bugün annesinin kucağında kendini nasıl da güvende hissetmistir
Ayy bi bakmisiz herkes teker teker doğuma gidiyorum, doğumdan geldim yavrumu kucağıma aldım yazacak
Sonra yandın işte sen tecrubeli olacagın için her seyi sana soracağız artik

Kızlar bugün hastaneye gittim.bebeğimin gelişimi gayet iyi gidiyo.haftada 200 gr alması gerekiyomuş bizimki 300 gr yakın almış gelişimi gayet iyi dedi.bide akıntı oluyomu diye sordu onun içinde fitil verdi.karnımdaki sertleşmeyi sordum nstye soktu çok şükür sancı filan çıkmadı.eşimle birlikte olabilirmiyim diye sordum olabilirsin doğumunu kolaylaştırır istediğin zaman birlikte olabilirsin dedi bizden haberler böyle

Ayy bitanem Allah korusun yaa dusurseydi seni filan tek korkum kordon dolanmış olması su an sezeryani de kabullendim inşallah sağlıklı doğar teyzesi hamilelikte dustügum de oldu benim mesela tatlım ki simdiye kadar dustugumu hatırlamıyorum Allah korusun bizi bebislerimizi

Kızlar manyak eltim duymuş kordonu aramış meraklı , bende yuruyus bandindaydim.. Baktım bana kötü bir şey mış gibi konuşuyor sanki bende gayet iyi bebek hatta kilosu fazla bile dedim, ne dese begenirsiniz, obez olacak diyor manyak kotu ne varsa söylüyor aman ne alaka ya doktor normal dedi, dedim

Bizim 5.ayda da vardı kordon ama açmıştı tatlım senin kordon dolanmış mi doğdu peki

Gecmis olsum canim . Ihtimal varsa zatej hic bekleme dr git hemen artik cokmdikkat etmemiz gereken donemlerdeyiz.

NicksizYumurta ellerini mi yiyor minnos ay nasi guzel bir an. Dogsunda annesini yesin ellerini

Pamukprncess canim bebegine hic bisi olmayacak bu dusunceleri at kafandan. Saglikla dogacak. Annesi guzel seyler dusun

M Mjdmjd canim ya bebisini hissetmek nekadar guzel birseydir kimbilir. Kim ne deese desin gozleri gormese bile senin orda oldugunu biliyor bebisin. Dualarimiz keser ve senin icin tabi birde erkan pinarimiz var . Ama ondan ses cikmadim 3 unuzde sagliklaninsallah bebislerinizle olucaksiniz.

İnşallah canım yaaa inşallah Allah korusun bebeklerimizi inşallah .. o kötü içli insanlar yine canımı sıktı mesela manyaklar kötü bisey olsun istiyorlar sanki

Amin hepimizi allah korusun.

Teşekkürler teyzesi hele bir çıksın o elleri yerim artık zaman yaklaştıkça heyecan heves artıyor

Ayyy su kadına benim adresi verelim de bi gelsin saçını başını yolayim yaaayy bildigin nefret ettim canim. Hee obez olcak kına yollayalim da yaksın her yerine

anlıyorsun değil mi içi ne kadar kötü halbuki ben onun kızlarıyla nasıl oynar ve severim ama

'Gayet iyi kilosu da fazla' gibi cümleler kurma öyle bir insana bence canım. Allah korusun nazarı filan değer. Hıhı de geç dediklerine. Bende de aynı tipler var da. Afedersin it ürür kervan yürür derler. Olabildiğince görüşme öyle tiplerle. Ben kaldıramıyorum mesela artık olumsuz konuşanları. İletişimi kestim gıcık tiplerle.

Duadan başka ne gelir ki elden Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin inşallah hepimize

Evi simdi mi tasiyacaksiniz ? Zor olmaz mi senin için

aynen cnm bi dün hastaneye gittim herkesin gözügöbüşümde benim göbek bşrde iiice sivrilince sinir oluo insan bi yandan sürekli yattığım için sadece hastanede görüyorum insanları

Canım inşallah 2hafta daha dayanır zaten kilosu iyi maşallah.bende artık haftalık gidiyorum .nst iyi çıktı ama benim de suyum azalmış .doktor her hafta görelim Dedi.allah yardımcımız olsun
amin canım benim inşallah dayanır 2 hafta daha kaderdaşım benim armut ve havuç suyu iii geliyomuş diye duydum cnm suyu arttırmada

Gecmis olsun canim insallaj biraz daha bekler bebisler ama nolursa olsun 2500 kg ve ustu bebekler saglikla yollarina devam ediyorlar dert etme annesi. Mayis bebeleri sabirsiz ama dogsunlar bi intikamimizi isirarak alicaz onlardan.
inşallah bekler biraz daha cnm sağlıcakla doğsunlarda acaba doğum kilosuyla ultroson kilo tutuyormuki kızlar

Bizim 5.ayda da vardı kordon ama açmıştı tatlım senin kordon dolanmış mi doğdu peki
Ewet canım öyle doğdu.ama ben her kontrole gttiğşmde senn gibi çıkmşmı kordon diye sürekli soruyordum.doktorum gayet rahattı.ben sormasam sölemiyordu bile.sadece senn takibin çok önemli cnm.anormal bişey hissettiğnde hemen doktoruna görün.annelik işte.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.sıkma canını hiç

Kocam a okutayim bunu doguma 2 ay kala yasak diyip duruyor. Ben de sen bilirsin dedim. Adam 3 yil cocuk diye bekleyince 3 ayda beklerim diyor heralde

Olmazmısınız hiç..o kadar çok destek verdinizki kötü bişey düşünmeme fırsat olmadı sayenizde..
Aminn inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum o günü..

Canım çok sıkkın moralim çok bozuk kızımı strese soktuğum için daha da üzülüyorum ama o inadına hiç olmadığı kadar hareket ederek beni teselli ediyor şimdiden ben de ona bu cicileri aldım minicik ayakları üşümesin hiç diye

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…