2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet doğru söyledin canım sütüm yanında hissettirir ay iyi ki yazdın:)sorma canım ya sanki ilk başta kokladı kokladı sonra dayadı yüzünü kuzumaklımda hastanede ya zor gelmeye başladı şimdiden
O günler gelsinde ben seve seve atlarım her sorunuza inşallah tecrüblerim artar 1 ayda

Çok güzel gerçekten tarifsiz bi duygu canım ya..sizinde az kaldı hep beraber anlatıcaz inşallah burda.çok sağol canım dualarınızı her daim hissettim

aaa kizarim bakk ,kendini olumsuz dusuncelere kaptirma annesi,hersey yolunda ,kordon dolanmasi karsilasilan bir durum ki bebis gayet iyi keyfi yerinde.kilosuda masallah :) sezeryan fikride korkutmasin seni,senden ve oglusundan onemli ne olabilir ki :) hadi at kafandan kotu dusunceleri.

[QUOTEyaa, post: 45756416, member: 713472"]Ben de 33+5 im erken doğum riski var..evde yatıyorum. Kilomuzda pzt 2.032 kg di.inşallah beklerler biraz daha. ..Rabbim yardım etsin hepimize
Senin nedrm riskin varmış canım[/QUOTE]
5 yaşındaki kızım 36 haftalik 3 kg doğmuştu. .cuma günü nst de Dr sancı gördü. Rahim ağzında kisalma gördü. Cuma günü proluton iğne oldum.cumartesi pazar 4 doz ciğer geliştirici oldum.pzt Dr sancı görmedi çok şükür. Ama istirahat verdi

Bende gorusmuyorum onla canm farklı illerdeyiz de hatta ama kadın kafayı bana takmış durumda .. En baştan farkettim uzak durdum, o bana olumsuz konuşunca benimde ağzımdan çıktı artık ama gorusmuyorum ..
Duadan başka ne gelir ki elden Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin inşallah hepimize

Evi simdi mi tasiyacaksiniz ? Zor olmaz mi senin için
Annem yardıma geliyo canım haftaya taşınıyoruz inşallah kolay geçer ama yorulmam
Ayy giciklar ya işte al gözüne şok karnımi dicen, bön bön ne varsa
Gözüm kulağım hep onda tatlım inşallah bizde sağlıklı kavuşuruz.. Benimde doktor önemsemiyor o durumu ama
Güzel teyzemiz artık sağlıklı olsun da dıyorum her turlu dogururum ben etrafta ve grupta da gormedim ya pek, inşallah da gormem, ondan anormal geldi birazda aksilikler prensesi oldum hayırlısı bakalım belki bizim içi n böylesi iyi inkâr dan sonra kabullenme aşamasına geldim valla sayenizde canlarim benim

Merhaba bayanlar :) benimde bebişim 30+2 de bugün baktı doktorumuz 1750 gram olmuş bir hafta önden gidiyoruz dedi güzel haber olunca paylaşmak istedim, benim sizlere sorum olucak en iyi pompa nedir fiyatı muhım değil en ıyısını almak istıyorum

Pamukprncess kızıcam ama bak tatlımm hani akla kötü şeyler getirmek yoktu sen niye kendini üzüp tosun paşayı rahatsız ediyorsun teyzesi çok kızıcak sana şimdi bak kordon onun aksesuarı annesi onunla oynayıp vakit geçiriyor ve Allahın izniyle kendine zarar vermiycek görürsün
NicksizYumurta maşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın

Tamam teyzesi tamam kizma bana bugün havalar kötü bana yansıdı herhalde bahanem de bu olsun.. İnşallah çınarcik sağlıklı annesine gelecek o zaman beni parala biraz ne diye uzdun bebişi diye

Tamam teyzesi tamam kizma bana bugün havalar kötü bana yansıdı herhalde bahanem de bu olsun.. İnşallah çınarcik sağlıklı annesine gelecek o zaman beni parala biraz ne diye uzdun bebişi diye
Hepsini anlatıcam Çınara zaten senin bu annen yok mu ahh ahh diye şikayet edicem hep Allahın izniyle kucagına sağsalim alıcaksın canım inşallah bol bol dua et oğluşunla konuş ben de benimkine diyorum annemm düzgünce doğum pozisyonu alsana bi prensese yakışıyor mu diyorum tepikliyor beni şimdiden anneye karşı geliyo sıpacık

O eltini alıp sallayıp sallayıp duvara çarpasım geldi bu tarz insanlar kötülükle beslenip, iyilikleri kıskanırlar.. Anlatma hiçbişeyini bu kadına canım doğuncada uzak dur olabildiği kadar

Yerim ben onu yaaa hakkaten bazen anlıyorlar gibi hoş olmayan biseyde tekmeyi atiyolar bak bi video vardı instegram da bebek ters durustaydi iki doktor elleriyle onu doğum pozisyonuna getirdiler çok profesyonel ve zararsız gorunuyordu ama. Bizde nerdeeee oykesi .. Biz sipaciklarin keyfine kaldık

O eltini alıp sallayıp sallayıp duvara çarpasım geldi bu tarz insanlar kötülükle beslenip, iyilikleri kıskanırlar.. Anlatma hiçbişeyini bu kadına canım doğuncada uzak dur olabildiği kadar
Ahh ahh bi de bunlar ikiz tatlım, ikiz eltilerim var yani bende uzak duruyorum ama her şeye burnunu hala sokuyo valla aradı spor yapıyordum, goruncede baktım dayanamamış mesaj da atmış sanki çok düşünceli ya kötü haber almaya can atiyo ben en çok onların gözünden korkuyorum vallahi.. Bende tabiki yine aramadim muhatap olmak istemiyorum mesaj attım bende whatsapp tan cevap yazdım benim için onlar sıradan bir insan aile değil, inşallah biz sağlıklı iyi olalım da canım

Ay bitanesi yetmiyo gibi iki tane.kampanyamı vardı kız bi alana biri bedavamı geldi

M Mjdmjd tatlım çok sevindim çıkmana inş en kısa zamanda Miraç paşa da evinize gelicek meraketme tüm bebekler doğum kilosunun %7sini verirmiş suyun içinde şiştikleri için fazla ödemi atıyolarmış. Sakın moralini bozma hiç bişeyi kafana takma. Süt için en önemli şey su ve uyku bi de stres,üzüntü yok için rahat olsun canım inan evde öyle bakamazdın oğluna bunu düşün bi süre orda kalması onun iyiliği için canım

Pamukprncess canım kötü şeyler düşünmek yok kordon dolanması normal doğum için sorun oluyo anne karnında bi sıkıntı olmaz onlar zaten 9 ay suda yaşıyolar düşünsene sezaryen olmak kötü bişey değil Çınara kavuşmak var ya ister normal ister sezaryen emin ol dünyanın durduğu an o yüzden hayırlısı neyse o olsun diye dua et hep tatlım şartlandırma kendini illa normal doğum diye
Ay bu arada o eltine de sinir oluyorum. Bence açma bile açarsan da 2 sn iyiyim aaa kapı çalıyo ay yemek var ocakta fln de kapat

erik3588 canım ben oğlumda ameda kullandım çiftli elektrikli pille de çalışıyo. Çok memnundum yazın arkadaşım doğum yaptı ona verdim. Şimdi yine kullanıcam kızımda inş. Piyasadakilere göre fiyatı yüksek ama kullanınca hakkını veriyo. Bi kere alıp en iyisini almak bence daha iyi

Maşallah benim teyzeme ne güzel kilolar almis annesinide rahatlatmis doktor ohh biraz daha beklesin ela baharim icerde teyze bakalim erkek olsaydi alacaktin da ben kizimi sana verecekmiydim deseydin insanlar ne konustugunu bilmiyor gercekten yaa sinir oldum kadina

Tatlim lütfen uzme kendini ve internetten okuma hicbirseyi orada hep kotu seyler yaziyor bir seferde iyi birsey yazsa disimi kiracam eger kotu birsey olsa doktorun soyler sana zaten baktin hareketleri azaldi evdesin nasilsa hemen gidersin hastaneye çınar senin uzuntunu almasin annesi onun icin uzulme lutfen

Ayy tatlim yaa okudukca sanki kendim yasiyor gibi oldum ne güzel miraçi almissin kucagina ve azda olsa emzirmissin annesinin kokusunu almis oda artik daha cabuk kendine gelecek iyilesecek canim cumleleri kuramiyorum inan ne kadar sevindim senin icin anlatamam misafirlikte olmasam aglayacagim sende dinlen simdi biraz sonra miraç eve gelince onunla ilgilenirken kendine zaman ayiramazsin

Inşallah tez zamanda toparlarsin kendink minigin de vaktinde gelir sakin olmaya calis ki bebiş de rahat olsun kasmasin kendini
ay kizlar ben de dun gece doguruyorum sandim! dun gunduzden bir agri saplandi karnimin sag tarafina gecmek bilmedi. ilk basta gazdir deyip cok ustune gitmedim ama gittikce siddetlendi. gecenin 2sinde beni yerimden uyandirdi. bebis de o kadar hareketli ki. o sagima tekme attikca canim deli gibi yaniyor.
gece acili aradim. geleyim mi ben diyorum nobetci ebe hemsire varmis ona yonlendirdiler. kadin sagolsun bayagi bir konustu benle telefonda. bu aralar cok terliyorum ve surekli idrara cikma ihtiyaci hissediyorum. ama wc ye gittigimde hic birsey gelmiyor. bunlari sordu ve bildi. dedi ki sende buyuk ihtimal idrar yolu enfeksiyonu var. agrinin nedeni o. bu haftalarda yaygin olur zaten. tedavi olman lazim ama acil bir durum yok, simdi uyumaya calis, yarin doktora gorun dedi. bugun is cikisi doktora gidecegim. insallah bu kadar basittir bu agrinin nedeni.[/QUOTE]

Canim inşallah ebenin dedigi gibidir güzel haberlerle gel bizide haberdar et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…