- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.861
Evet doğru söyledin canım sütüm yanında hissettirir ay iyi ki yazdın:)sorma canım ya sanki ilk başta kokladı kokladı sonra dayadı yüzünü kuzumBen anne sütünün sadece bebeği beslemeye yaradığını düşünmüyorum canım. Karnimizdayken hissetigimiz her seyi sevgimizi onlar da hissediyordu dogduktan sonra da sütümüzle hissedecegine inanıyorum. O yüzden bence Miraç senin onu ne kadar sevdiğini 1 damla bile olsa sütünden anlayabilirhele bi de bugün annesinin kucağında kendini nasıl da güvende hissetmistir
Ayy bi bakmisiz herkes teker teker doğuma gidiyorum, doğumdan geldim yavrumu kucağıma aldım yazacak
Sonra yandın işte sen tecrubeli olacagın için her seyi sana soracağız artik
Çok güzel gerçekten tarifsiz bi duygu canım ya..sizinde az kaldı hep beraber anlatıcaz inşallah burda.çok sağol canım dualarınızı her daim hissettimGecmis olsum canim . Ihtimal varsa zatej hic bekleme dr git hemen artik cokmdikkat etmemiz gereken donemlerdeyiz.
NicksizYumurta ellerini mi yiyor minnos ay nasi guzel bir an. Dogsunda annesini yesin ellerini
Pamukprncess canim bebegine hic bisi olmayacak bu dusunceleri at kafandan. Saglikla dogacak. Annesi guzel seyler dusun
M Mjdmjd canim ya bebisini hissetmek nekadar guzel birseydir kimbilir. Kim ne deese desin gozleri gormese bile senin orda oldugunu biliyor bebisin. Dualarimiz keser ve senin icin tabi birde erkan pinarimiz var . Ama ondan ses cikmadim 3 unuzde sagliklaninsallah bebislerinizle olucaksiniz.
aaa kizarim bakk ,kendini olumsuz dusuncelere kaptirma annesi,hersey yolunda ,kordon dolanmasi karsilasilan bir durum ki bebis gayet iyi keyfi yerinde.kilosuda masallah :) sezeryan fikride korkutmasin seni,senden ve oglusundan onemli ne olabilir ki :) hadi at kafandan kotu dusunceleri.Yuruyus, pilates topuna oturma filan her şeyi yapıyorum sırf kordonu atsin hareketli olup diye ama olmuyo çok korkuyorum artık sona yaklaştık moralim bozuldu netten okuduklarimdan dolayı ve benim bebeğimi istemeyen kıskanç aile denilen şahıslar var, kurtaj olduğumda sevinenler! İnan çok korkarım böyle şeylerden aksiklikler beni bulur hep ama bebeğime bisey olmasın yadua edin bana nolur
Senin nedrm riskin varmış canım[/QUOTE][QUOTEyaa, post: 45756416, member: 713472"]Ben de 33+5 im erken doğum riski var..evde yatıyorum. Kilomuzda pzt 2.032 kg di.inşallah beklerler biraz daha. ..Rabbim yardım etsin hepimize
Bende gorusmuyorum onla canm farklı illerdeyiz de hatta ama kadın kafayı bana takmış durumda .. En baştan farkettim uzak durdum, o bana olumsuz konuşunca benimde ağzımdan çıktı artık ama gorusmuyorum ..'Gayet iyi kilosu da fazla' gibi cümleler kurma öyle bir insana bence canım. Allah korusun nazarı filan değer. Hıhı de geç dediklerine. Bende de aynı tipler var da. Afedersin it ürür kervan yürür derler. Olabildiğince görüşme öyle tiplerle. Ben kaldıramıyorum mesela artık olumsuz konuşanları. İletişimi kestim gıcık tiplerle.
Annem yardıma geliyo canım haftaya taşınıyoruz inşallah kolay geçer ama yorulmamDuadan başka ne gelir ki elden Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin inşallah hepimize
Evi simdi mi tasiyacaksiniz ? Zor olmaz mi senin için
Ayy giciklar ya işte al gözüne şok karnımi dicen, bön bön ne varsaaynen cnm bi dün hastaneye gittim herkesin gözügöbüşümde benim göbek bşrde iiice sivrilince sinir oluo insan bi yandan sürekli yattığım için sadece hastanede görüyorum insanları
amin canım benim inşallah dayanır 2 hafta daha kaderdaşım benim armut ve havuç suyu iii geliyomuş diye duydum cnm suyu arttırmada
inşallah bekler biraz daha cnm sağlıcakla doğsunlarda acaba doğum kilosuyla ultroson kilo tutuyormuki kızlar
Gözüm kulağım hep onda tatlım inşallah bizde sağlıklı kavuşuruz.. Benimde doktor önemsemiyor o durumu amaEwet canım öyle doğdu.ama ben her kontrole gttiğşmde senn gibi çıkmşmı kordon diye sürekli soruyordum.doktorum gayet rahattı.ben sormasam sölemiyordu bile.sadece senn takibin çok önemli cnm.anormal bişey hissettiğnde hemen doktoruna görün.annelik işte.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.sıkma canını hiç
Güzel teyzemiz artık sağlıklı olsun da dıyorum her turlu dogururumaaa kizarim bakk ,kendini olumsuz dusuncelere kaptirma annesi,hersey yolunda ,kordon dolanmasi karsilasilan bir durum ki bebis gayet iyi keyfi yerinde.kilosuda masallah :) sezeryan fikride korkutmasin seni,senden ve oglusundan onemli ne olabilir ki :) hadi at kafandan kotu dusunceleri.
Tamam teyzesi tamamPamukprncess kızıcam ama bak tatlımm hani akla kötü şeyler getirmek yoktu sen niye kendini üzüp tosun paşayı rahatsız ediyorsun teyzesi çok kızıcak sana şimdi bak kordon onun aksesuarı annesi onunla oynayıp vakit geçiriyor ve Allahın izniyle kendine zarar vermiycek görürsün
NicksizYumurta maşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın
Hepsini anlatıcam Çınara zaten senin bu annen yok mu ahh ahh diye şikayet edicem hepTamam teyzesi tamamkizma bana bugün havalar kötü bana yansıdı herhalde bahanem de bu olsun.. İnşallah çınarcik sağlıklı annesine gelecek o zaman beni parala biraz ne diye uzdun bebişi diye
O eltini alıp sallayıp sallayıp duvara çarpasım geldiKızlar manyak eltim duymuş kordonu aramış meraklı , bende yuruyus bandindaydim.. Baktım bana kötü bir şey mış gibi konuşuyor sanki bende gayet iyi bebek hatta kilosu fazla bile dedim, ne dese begenirsiniz, obez olacak diyormanyak kotu ne varsa söylüyor aman ne alaka ya doktor normal dedi, dedim
Yerim ben onu yaaa hakkaten bazen anlıyorlar gibi hoş olmayan biseyde tekmeyi atiyolarHepsini anlatıcam Çınara zaten senin bu annen yok mu ahh ahh diye şikayet edicem hepAllahın izniyle kucagına sağsalim alıcaksın canım inşallah bol bol dua et oğluşunla konuş ben de benimkine diyorum annemm düzgünce doğum pozisyonu alsana bi prensese yakışıyor mu diyorum tepikliyor beni şimdiden anneye karşı geliyo sıpacık
Ahh ahh bi de bunlar ikiz tatlım, ikiz eltilerim var yaniO eltini alıp sallayıp sallayıp duvara çarpasım geldibu tarz insanlar kötülükle beslenip, iyilikleri kıskanırlar.. Anlatma hiçbişeyini bu kadına canım doğuncada uzak dur olabildiği kadar
Valla doktor öyle dedi canım:) okut istersen:)Kocam a okutayim bunu doguma 2 ay kala yasak diyip duruyor. Ben de sen bilirsin dedim. Adam 3 yil cocuk diye bekleyince 3 ayda beklerim diyor heralde
Çok geçmiş olsun cnm Umarim hersey yolundadir kanaman filan mi oldu nasıl olduKızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Ay bitanesi yetmiyo gibi iki tane.kampanyamı vardı kız bi alana biri bedavamı geldiAhh ahh bi de bunlar ikiz tatlım, ikiz eltilerim var yanibende uzak duruyorum ama her şeye burnunu hala sokuyo valla aradı spor yapıyordum, goruncede baktım dayanamamış mesaj da atmış sanki çok düşünceli ya kötü haber almaya can atiyo ben en çok onların gözünden korkuyorum vallahi.. Bende tabiki yine aramadim muhatap olmak istemiyorum mesaj attım bende whatsapp tan cevap yazdım benim için onlar sıradan bir insan aile değil, inşallah biz sağlıklı iyi olalım da canım
Kizlar biz de devlet hastanesindeki randevudan geldik kuzucugum elini emiyordu ayy cok tatliydi yavrum yaa cikarip o ellerini sevesim geldi
Bugun nstde kasılmalar daha azdı doktorum doğum kasılması değil rahat ol dedi.idrar tahlili de yapti cok şükür sıkıntı cikmadı. Oo 2.5 kilo olmus dedi ama sezaryen ihtimalinden bahsetmedi bu doktor. Rahatladim ben de. Bu arada nst odası doğumhanedeydi ilk defa çıktık yukarı uzun sürmemis olsaydı odalara da bakacaktımneyse göreceğiz zaten yakında
Göbeğe bakan insanlardan bahsedilmis ben de cok rahatsiz oluyorum utandigimdan falan degil de insanlar hic hamile gormemis gibi dik dik bakıyor o deli ediyor beniBi gün birine patlayacagim anasi belli babasi belli hayirdir diyecegim olmayacak geldigimden beri esniyorum nazara da inanıyorum nstde baska bir hamile vardi onun annesi sürekli sen güzelsin senin kizin da güzel olur keske benim torun erkek olsaydi alirdik ona gibi laflar etti. Hayir öyle aman aman da bi güzelliğim yok ki Şaka yapılır da yani araya bi maşallah falan ekle be teyze
Yuruyus, pilates topuna oturma filan her şeyi yapıyorum sırf kordonu atsin hareketli olup diye ama olmuyo çok korkuyorum artık sona yaklaştık moralim bozuldu netten okuduklarimdan dolayı ve benim bebeğimi istemeyen kıskanç aile denilen şahıslar var, kurtaj olduğumda sevinenler! İnan çok korkarım böyle şeylerden aksiklikler beni bulur hep ama bebeğime bisey olmasın yadua edin bana nolur
Pamukprncess
Tatlım çınarım ne güzel kilo almış maşallah paşamakordonuda kafana takma artık senin ve bebşin için hayırlısı neyse o şekilde olucak doğumun..strese girme nolur.
NicksizYumurta prensesin haberi yok o şapır şupur emilen parmaklar yenilecek maşallah elabaharımada o da kocaman olmuş
Bende taburcu oldum bugün evdeyim artık oğluşum hastanede çok zor geldi onsuz eve dönmek ama olsun allahın izniyle gelecek güzel günlerin hatrına katlanıcaz..
Bugün ilk defa oğluma dokundum kucağıma aldım kızlar çok duygusal bi gün benim için çünkü o içimdeki sabırsız küçük adama dışardan dokunmak tarifi olmayan çok güzel bi duygu rabbim hepinize nasip etsin inşallah..emmeyede çalıştı o küçücük ağzıyla 4-5 sefer anca çekebildi sütü o bile yetti bana çok şükür.hergün gidip emzirmeye çalışıcam onun dışında da sürekli sağıp göndericem çıkana kadar.
Çok şükür sütümde geliyor artık göğüs pompası olarak lansinohun çiftlisini aldık fikir olsun sizede arayanlar vardı.çok memnunum hastanenin pompmasıyla eziyet çekmişim resmen.
Oğluşta 1600 grma düşmüş kilo kaybı olmuş ama toparlayacağını düşünüyorum inşallah.
ay kizlar ben de dun gece doguruyorum sandim! dun gunduzden bir agri saplandi karnimin sag tarafina gecmek bilmedi. ilk basta gazdir deyip cok ustune gitmedim ama gittikce siddetlendi. gecenin 2sinde beni yerimden uyandirdi. bebis de o kadar hareketli ki. o sagima tekme attikca canim deli gibi yaniyor.Inşallah tez zamanda toparlarsin kendink minigin de vaktinde gelir sakin olmaya calis ki bebiş de rahat olsun kasmasin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?