2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ayyy kotu niyetli insan herseyde bir kulp bulur canim birak o ne derse desin sen takma kafana cok biliyor kendisi galiba sinir oldum eltine bu eltiler hep böyle gicik olmak zorunda galiba

Pek guzeller annesi güle güle kullanim inşallah

Ayyy kotu niyetli insan herseyde bir kulp bulur canim birak o ne derse desin sen takma kafana cok biliyor kendisi galiba sinir oldum eltine bu eltiler hep böyle gicik olmak zorunda galiba
Ay vallahi kumasi olsam, töbe yarabbim, bu kadar nefret eder benden keşke adam akıllı bi eltim, sırdaşim olsaydı nerdeeeee bari kötü biri olmasaydı.. Bende gorusmuyorum tatlım

Sayenizde daha da iyiyim tatlimmm inşallah bi sıkıntı olmayacak evet doktorum çok normal karşıladı bunu demek ki normal demeye başladım bende

Ay bitanesi yetmiyo gibi iki tane.kampanyamı vardı kız bi alana biri bedavamı geldi
Kız adamlar evde kalacak bakmislar, o kafayla teyze kızları ikiz onları istemişler, hatta düğünleri de birlikte yapmışlar.. İsterken kayinlarim gitmemiş hala anlatırlar. Biçok şey içlerinde kalmış bende her şeyi dört dörtlük yapınca başladı bunların gicikliklari

Ay vallahi kumasi olsam, töbe yarabbim, bu kadar nefret eder benden keşke adam akıllı bi eltim, sırdaşim olsaydı nerdeeeee bari kötü biri olmasaydı.. Bende gorusmuyorum tatlım

Canim böyle insan sevilmez ki yaa aman hic tanimadigin okuldan arkadaslarin bile ondan iyi sir tutarlar canim benim en guzelini yapiyorsun bence

Sayenizde daha da iyiyim tatlimmm inşallah bi sıkıntı olmayacak evet doktorum çok normal karşıladı bunu demek ki normal demeye başladım bende

Sevindim iyi olmana tatlim tabikide olmayacak onun icin bol bol dua eden annesi ve teyzeleri var

Bitanelerimsiniz en güzel topik bizim topik gerçekten, erken gelen bebeklerimizle, anne karninda yaramazlik peşinde olan bebeklerimizle ve akıllı bebeklerimizle maşallah hepimize inşallah hepimiz güzelce kavusacagiz bebislerimize ve onlar sayesinde sahip olduğumuz dostluklarla kutlayacagiz bunları.. Her şeyi beraberce atlatacagiz, en büyük sirdaslar olacağız birbirimize sonuna kadar iyiki hepimiz varız

BAKIN KIZLAR PARK YATAK TA ŞU GERÇEKTEN SAĞLAM Bİ ÜRÜN EBEBEKTE BİREBİR TEST ETTİM AMA İSTE NAYLON YA BENİ DELİ EDİYOR
CNM BENCE KUMASINI DERT ETME COK GUZEL UYKU SETLERI VAR HER TARAFINI KAPATIYOR ZATEN KUMASLA COK TEMAS ETMEZ ONA KALIRSA MOBILYALARDA VERNIGIDIR KAPLAMASIDIR DAHA ZARARLI BENCE

Ayyy bitanemmm vallahi bazen bahaneyle kapıyorum Cidden sıkıcı şeyler söylüyor hep, merakını gidermek amaçlı aramaları da insallah iyi olacak, kordonu çok sevdiyse de sezeryan olcaz o fikre de alıştım canım inşallah hepimiz sağlıklı kavuşuruz bebişlerimize

Philips avent marka tatlimmm maşallah kuzuna

M Mjdmjd canim cok duygulandim yazdiklarina insallah rabbim saglikla miraca kavusmayi nasip etsin sana. Sut icin bi onerim olacak sana ablam kullanirdi bir adet kuru incir yeyip arkasina bir bardak su ic sute etkisi buyuk

ÇOK GUZELMIŞ CNM SAGLIKLI GÜZEL GUNLERDE KULANIN INS

Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu

Allahım en sevdiğim çoraplar annesi senin canın neye sıkkın şimdi oldu mu bana bebişi üzme derken prensesi üzmek lütfen iyi dusunmeye bak ikiniz için de hep pozitif ol mesele ne olursa olsun bizim sorumluluğumuz büyük içimizdeki minik insanciklari uzmeye hakkımız yok Cidden hadi moral verici birşeyler yap, çikolata ye, komedi film izle

Bende duşundum bunu, bazen süt verirken korumuyomus bu durum, yan komşumuz hamile kaldı ve bebişini sütten kesmek zorunda kaldı bu bebişe büyük haksızlık .. Ben hap alsam mi dedim ama o da hormon yüklemesi boş yere bilemedim bende ..

kizlar donence hakkinda neler dusunuyorsunuz?alan var mi,gerekli mi.kullanan tecrubeli annelerimiz var mi.merak ediyorum..isikli muzikliler cok pahali.ucuzlarda islevi yok nasildir bilemiyom.
CNM BİZİM PARK YATAGIMIZIN ICINDE GELDI BAYA OYALAYICI BISEY ISLIKLI MUZIKLI TELDE BAGLANIP CALABILIYOSUN BIRDE ISI OLCEN BOLUMU VAR İŞE YARAR GİBİ

teyzelerimiz bugun minnagimiz ucundan acik bir resim verdi. herhalde artik bundan daha fazla vermez.
sonogram teknikeri ablamiz yeri daralmis onun cok hareket edemiyor herhalde dedi. halbuki deprem yaratir gibi tekmeliyor beni
adi gibi tam devin cok hareketli. surekli bir elini emme, yuzune surme, esneme. gozunu bile acti bize ultrasonda! ama ben en cok bu resmini begendim. "anne uyusam mi ben biraaaz" der gibi degil mi?

Eklentiler

• 1173635_10153457734541500_2465080684760655328_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 86
Hay allahım ya.elti kıskanmak nası bi duygu valla hiç bilmiyorum canım.benim bitane eltim var hiçbi sorun yaşamadık.tabi ben çoğu şeyini görmezden geldim belki o yüzden sorun yaşamamışızdır

Bende öyle dusunuyorum canim meraktan bile olsa baska topiclere gidip okumuyorum sitede girdigim tek yer burasi ve iyikide sizleri tanidim diyorum hergun esime bile burada olan olaylari anlatir oldum oda zavallim dinliyor beni amin inşallah canim daha güzel gunlerimiz olacak hep beraber bebeklerimizin dogumdan sonraki durumlarini konusacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…