- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.881
Kızlar manyak eltim duymuş kordonu aramış meraklı , bende yuruyus bandindaydim.. Baktım bana kötü bir şey mış gibi konuşuyor sanki bende gayet iyi bebek hatta kilosu fazla bile dedim, ne dese begenirsiniz, obez olacak diyormanyak kotu ne varsa söylüyor aman ne alaka ya doktor normal dedi, dedim
Canım çok sıkkın moralim çok bozuk kızımı strese soktuğum için daha da üzülüyorum ama o inadına hiç olmadığı kadar hareket ederek beni teselli ediyor şimdiden ben de ona bu cicileri aldım minicik ayakları üşümesin hiç diye
Ay vallahi kumasi olsam, töbe yarabbim, bu kadar nefret eder bendenAyyy kotu niyetli insan herseyde bir kulp bulur canim birak o ne derse desin sen takma kafana cok biliyor kendisi galiba sinir oldum eltine bu eltiler hep böyle gicik olmak zorunda galiba
Sayenizde daha da iyiyim tatlimmmTatlim lütfen uzme kendini ve internetten okuma hicbirseyi orada hep kotu seyler yaziyor bir seferde iyi birsey yazsa disimi kiracameger kotu birsey olsa doktorun soyler sana zaten baktin hareketleri azaldi evdesin nasilsa hemen gidersin hastaneye çınar senin uzuntunu almasin annesi onun icin uzulme lutfen
Kız adamlar evde kalacak bakmislar, o kafayla teyze kızları ikiz onları istemişler, hatta düğünleri de birlikte yapmışlar.. İsterken kayinlarim gitmemiş hala anlatırlar. Biçok şey içlerinde kalmış bende her şeyi dört dörtlük yapınca başladı bunların gicikliklariAy bitanesi yetmiyo gibi iki tane.kampanyamı vardı kız bi alana biri bedavamı geldi
Ay vallahi kumasi olsam, töbe yarabbim, bu kadar nefret eder bendenkeşke adam akıllı bi eltim, sırdaşim olsaydı nerdeeeee bari kötü biri olmasaydı.. Bende gorusmuyorum tatlım
Sayenizde daha da iyiyim tatlimmminşallah bi sıkıntı olmayacak evet doktorum çok normal karşıladı bunu demek ki normal demeye başladım bende
BitanelerimsinizCanim böyle insan sevilmez ki yaaaman hic tanimadigin okuldan arkadaslarin bile ondan iyi sir tutarlar canim benim en guzelini yapiyorsun bence
Sevindim iyi olmana tatlim tabikide olmayacak onun icin bol bol dua eden annesi ve teyzeleri var
CNM BENCE KUMASINI DERT ETME COK GUZEL UYKU SETLERI VAR HER TARAFINI KAPATIYOR ZATEN KUMASLA COK TEMAS ETMEZ ONA KALIRSA MOBILYALARDA VERNIGIDIR KAPLAMASIDIR DAHA ZARARLI BENCEBAKIN KIZLAR PARK YATAK TA ŞU GERÇEKTEN SAĞLAM Bİ ÜRÜN EBEBEKTE BİREBİR TEST ETTİM AMA İSTE NAYLON YA BENİ DELİ EDİYOR
Ayyy bitanemmm vallahi bazen bahaneyle kapıyorum Cidden sıkıcı şeyler söylüyor hep, merakını gidermek amaçlı aramaları daM Mjdmjd tatlım çok sevindim çıkmana inş en kısa zamanda Miraç paşa da evinize gelicekmeraketme tüm bebekler doğum kilosunun %7sini verirmiş suyun içinde şiştikleri için fazla ödemi atıyolarmış. Sakın moralini bozma hiç bişeyi kafana takma. Süt için en önemli şey su ve uyku bi de stres,üzüntü yok için rahat olsun canım inan evde öyle bakamazdın oğluna bunu düşün bi süre orda kalması onun iyiliği için canım
Pamukprncess canım kötü şeyler düşünmek yok kordon dolanması normal doğum için sorun oluyo anne karnında bi sıkıntı olmaz onlar zaten 9 ay suda yaşıyolar düşünsene sezaryen olmak kötü bişey değil Çınara kavuşmak var ya ister normal ister sezaryen emin ol dünyanın durduğu an o yüzden hayırlısı neyse o olsun diye dua et hep tatlım şartlandırma kendini illa normal doğum diye
Ay bu arada o eltine de sinir oluyorum. Bence açma bile açarsan da 2 sn iyiyim aaa kapı çalıyo ay yemek var ocakta fln de kapat
@erik3588 canım ben oğlumda ameda kullandım çiftli elektrikli pille de çalışıyo. Çok memnundum yazın arkadaşım doğum yaptı ona verdim. Şimdi yine kullanıcam kızımda inş. Piyasadakilere göre fiyatı yüksek ama kullanınca hakkını veriyo. Bi kere alıp en iyisini almak bence daha iyi
BUGUN BEN ALDIM SOKTAN 8 TANE VAR ICINDE 20TL KILOT SEKLINDE BELI JILE LASTIGI GIBI BAYA HOSUMA GITTI GÖBEGIMIZIDE TOPARLAR GAYET IYI OLUR DIYE DUSUNDUMAliyim o zaman bende karnım kesilecek nasıl olsa ped alsam yeter diyodum, iyiki sormuşum tsk ederim
Philips avent marka tatlimmmMerhaba bayanlar :) benimde bebişim 30+2 de bugün baktı doktorumuz 1750 gram olmuş bir hafta önden gidiyoruz dedi güzel haber olunca paylaşmak istedim, benim sizlere sorum olucak en iyi pompa nedir fiyatı muhım değil en ıyısını almak istıyorum
ÇOK GUZELMIŞ CNM SAGLIKLI GÜZEL GUNLERDE KULANIN INSbizde karyolamizi dun aldik nihayet..odamiz kucuk oldugundan ufak beyaz dolap almistik onuda gecen haftasonu kurdu babamiz..odamizin duvar kagidinida hallettik cok sukur..yatagimiz 3hafta sonra gelecek.odamizin son halini o zaman atarim teyzelerimiz icin :) oglusum guzel gunlerde buyur insallah odasinda :)
Allahım en sevdiğim çoraplarCanım çok sıkkın moralim çok bozuk kızımı strese soktuğum için daha da üzülüyorum ama o inadına hiç olmadığı kadar hareket ederek beni teselli ediyor şimdiden ben de ona bu cicileri aldım minicik ayakları üşümesin hiç diye
Bende duşundum bunu, bazen süt verirken korumuyomus bu durum, yan komşumuz hamile kaldı ve bebişini sütten kesmek zorunda kaldı bu bebişe büyük haksızlık .. Ben hap alsam mi dedim ama o da hormon yüklemesi boş yere bilemedim bende ..Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu
CNM BİZİM PARK YATAGIMIZIN ICINDE GELDI BAYA OYALAYICI BISEY ISLIKLI MUZIKLI TELDE BAGLANIP CALABILIYOSUN BIRDE ISI OLCEN BOLUMU VAR İŞE YARAR GİBİkizlar donence hakkinda neler dusunuyorsunuz?alan var mi,gerekli mi.kullanan tecrubeli annelerimiz var mi.merak ediyorum..isikli muzikliler cok pahali.ucuzlarda islevi yok nasildir bilemiyom.
Hay allahım ya.elti kıskanmak nası bi duygu valla hiç bilmiyorum canım.benim bitane eltim var hiçbi sorun yaşamadık.tabi ben çoğu şeyini görmezden geldim belki o yüzden sorun yaşamamışızdırKız adamlar evde kalacak bakmislar, o kafayla teyze kızları ikiz onları istemişler, hatta düğünleri de birlikte yapmışlar.. İsterken kayinlarim gitmemiş hala anlatırlar. Biçok şey içlerinde kalmış bende her şeyi dört dörtlük yapınca başladı bunların gicikliklari
Bitanelerimsinizen güzel topik bizim topik gerçekten, erken gelen bebeklerimizle, anne karninda yaramazlik peşinde olan bebeklerimizle ve akıllı bebeklerimizle maşallah hepimize inşallah hepimiz güzelce kavusacagiz bebislerimize ve onlar sayesinde sahip olduğumuz dostluklarla kutlayacagiz bunları.. Her şeyi beraberce atlatacagiz, en büyük sirdaslar olacağız birbirimize sonuna kadar iyiki hepimiz varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?