2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Geçmiş olsun canım benim ya aman bu minikler bizi hep korkutuyor

hihihih bende bu yıl iştahlı iştahlı kitaplar aldım gıcır gıcır aa bi baktim hamileyim sonra bi baktım hastalıklıyım sonrasıııı yatışşşş ne olsak bilemedik bak şimdi eşim sponsor olsada hukuk okusam

Gecmis olsun canim inşallah saglikla gunlerini bekler bebegin

Ooo gözümüz yükseklerdeben bu sene üniversiteye baslamistkm tekrar 12. Jaftada benim göbüş one dogru bi hamle yapinca ben bu siralara sanra sigamam bosuna eziyet etmeyeyim kendime dedim gitmedim bi daha

Valla ya diyorum kuzum daha evi temizletmedik odan hazır değil battaniyeni almadik sus yapicaktim ben kal nolur az daha büyüsün diye pazarlık yaptik. Esim gelene kadar geçti şükür. Esim bile tirsti temizliği one cekti
Ay şükür anneyi dinlemiş miniş ay eşlerimiz soguk kanli gibi görünse de pek telaslilar aslinda yaa. Dun nst icin ilk defa dogumhaneye çıktık esim disarida bekledi ben gittim geldigimde adamcagiz cok kotu olmuştu ben nasil bekleyecegim seni diyor

Çok sevindim kilosu hiç önemli değil şuan ciğerleri güçleniyor. Anne karnındaki mucizevi korumayı hiç bir doktor hastane yoğun bakım ünitesi karşılayamaz. İnan çok çabuk kilo alıyorlar doğunca :)

Ben de 2 hafta önce yaptım ama ütü beni mahfetti.

Hala benim lohusa nevresimim, bebişin yatak takımları duruyor. Onlarda görümcemi çağıracağım çok yoruldum çünkü geçen sefer. Zaten artık mutfakta falan da 1 saatten fazla ayakta kaldım mı belim çok ağrıyor. Sen de yorma çok kendini.

Kızlar bir şey sorucam :) biraz tuhaf olacak ama... Çok sık idrara çıkıyorum diyorum doktor normal diyor. Ama gerçekten çok fazla çıkıyorum dün saydım 32 kere :))) bu normal mi???????? Sizde benim gibi olan var MI?

Ben hic saymadim canim ama ben de özellikle aksamlari cok çıkıyorum. Bazen 10dk icinde 3 kere gittiğim oluyor. Dün tiyatro geldi kırk yilda bir tek perdeydi hayatimin en kötü 1,5saatini geçirdim sanırım ordacatlıyorum sandım bence normaldir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…