2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bizde alıyorlar sanıyorduk ama dün ödemeyi yaparken bilgi verdiler ücretsizmiş.benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı,anlaşması olmayanlar alıyordur bence.

Inşallah nazli kızından önce güzel haberler alirsin sonra da onun güzel yüzünü görürsün canimbenim eşim hastaneye 2 defa gelemedi ikisinde de kızım resmen şirinlik yaptı seninki de öyle olsun

Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Canim benim cok şükür sancilar azalmis inşallah bekler miniğin

Kizlarrr günaydın. Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım
Aman cogumuz aynıyız canim yaa bosver hamilelikten sonra dikkat edersin aldigin kilolari verirsin simdi kasma kendini

Ooo ben de bu seneye kadar her buldugum sınava girenlerdendim bu sene kpssye bile girmeyecegim ilk defainşallah 0 puanla atama yapmaya kalkmazlareee büyüyünce ne olcan bakim?

Gunaydinlarr.. Erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar korkmasinlar insallah benimde ilk kizim da 32. Haftamda sancilarim başlamıştı durdurdular ve sonra kizim taaam 42. Haftanin icinde zorla geldi :)
Ooo maşallah canım nasil durdurdularsa artik sancilari yavrucak icerden cikmamaya karar vermis

ÇOK GÜZELMİŞ CNM BENDE ŞÖYLE Bİ ŞEY OKUDUM ETKİLENDİM ... PAYLAŞIM BENDE SİZLE

'Annenin nefes verirken ağzından çıkan karbondioksit gazı çocuğunu teskin edecek bir etki oluşturur. Bu yüzden çocukların, kendi kendini sakinleştirme becerisin...e sahip olmadığı ilk yıllarında annesiyle yatması, annenin nefesinin çocuğunun nefesine akması büyük önem taşır' der Kaliforniya Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonucunda... Oysa biz hızla çocuklarımızı bağrımızdan ayırmaya çalışırız. Aman bağımlı olmasın, özgüvenli olsun, şımarmasın diye ayrışma telaşına düşeriz. Annesinden ayrılan çocuk korktuğunda, heyecanlandığında, strese girdiğinde ağlayınca da, teskin olsun diye ağzına plastik memeler, biberonlar veririz. Teskin olma kanalı annesi olan bir canlıyı, suni araçlarla huzur bulmaya mecbur ederiz. Keşke korkmasak evlatlarımızın nefesine akmaktan. Bizim nefesimizdeki 'zehir' i bile zayi etmeyip bebeğe 'şifa' kılan Rabbin sistemine teslim olabilsek. Kolay olanı zorlaştırıp, yükümüzü arttırmasak. Bebeğimizle yan yana, ten tene olsak.... Nefesimizdeki şifayı bebeğimizin nefesine emanet bıraksak.

inşallah cnım. kocaman olcak onlarda güçlü miniklerimizzz

Gunaydin canim...sancilar azaldi ama bitmedi.sureyi uzattilar o kadar.dru bekliyoruz bakalim nolacak.korkarim ki mayis grubunda mayista dogan bebis olmayacak
hiç endişelenme canım. sağlıklı olsun yeter ki. erkende gelse epey büyümüş olcak.
dr lar şimdi tutabildiği kadar tutsunlar inşallah içerdeillede gelicem derse bundan sonra daha kolay toparlar canım

Ayy maşallah tatlim aş olsun miraçimiza hepsi inşallah. Olmaz mi onlar hem bebeklerini hem bizi dusunuyorlar canim

Canım bizde alıyorlar sanıyorduk ama dün ödemeyi yaparken bilgi verdiler ücretsizmiş.benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı,anlaşması olmayanlar alıyordur bence.
babybabycat bende medical e gidip sordum bilelimde bari ona göre kendimizi hazırlayalım diye. sgk anlaşmalıymış almıyormuş onlarda

Amin Canım benim hepimizin evlatlarınırabbim nazarlardan saklasın

Günaydınlar kızlaar.
Dün bebişimizin odasını hallettik kıyafetlerini yıkadık ütüledik kardeşimle.
Çok yorulmuşum sanırım gece yattığımda 3 kez sancı geldi bana. Çok şükür bişey olmadı ama sıklaşıyo sanki artık günler geçtikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…