- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.101
Canım bizde alıyorlar sanıyorduk ama dün ödemeyi yaparken bilgi verdiler ücretsizmiş.benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı,anlaşması olmayanlar alıyordur bence.Ya kızlar allah korusun böyle erken doğumlar olunca da korkuyorum hep aklımda ama unutuyorum sormayı allah korusun erken doğum olunca kuvezde kalıyor ya bebek özel hastane kuvez içinde ek ücret aliyomu acaba alıyorsa ne kadar ki fiyati o kuvezde 20 30 gün kalan oluyor nasıl ödenir bunlar hep kafama takılıyor allah korusun tabi ama merak ettim
P PembePaltolu cimmm hadi hayırlı olsun bol bol dinlenmeler size debende dün babamız sinavdaydi yalnızdik ama elleri ve ayaklarıyla öyle bi kapamisti ki yüzünü gormek imkansız yaramazi
Bu mayis bebislerinin genel durumu galiba dr bile en aon ay yeter nazli koyun bunun adini diye isyan etmistiBen de çok kaptırmıyorum kendimi. Kızım pek bir kaprisli, nazlı valla yandık biz.
Inşallah nazli kızından önce güzel haberler alirsin sonra da onun güzel yüzünü görürsün canimGünaydın
bugün okulda son günümüz kızımla, öğleden sonra gidip raporumu alıyorum inşallah. Sonra gelsin bol dinlenmeli günler, hazırlıklar, doğum...
Bu randevuda eşim işini ayarlayamadı ilk kez yalnız olacağım. Belki kızımın nazı babasınadır bugün yüzünü gösterir
Canim benim cok şükür sancilar azalmis inşallah bekler miniğinGunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Aman cogumuz aynıyız canim yaa bosver hamilelikten sonra dikkat edersin aldigin kilolari verirsin simdi kasma kendiniKizlarrr günaydın.Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım
Ooo ben de bu seneye kadar her buldugum sınava girenlerdendim bu sene kpssye bile girmeyecegim ilk defagünaydınnnnnnnn ygs sonuçları açıklanmış bende girmiştimmama sonucu öğrenemedim hala çok heyecanlııı bana ne oluyosa yakınlarından kazanan varsa tebrik ediyorum kpss sınavı var öff hiç çalışmadım çok rahatım ben yahuuuu
Ooo maşallah canım nasil durdurdularsa artik sancilari yavrucak icerden cikmamaya karar vermisGunaydinlarr.. Erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar korkmasinlar insallah benimde ilk kizim da 32. Haftamda sancilarim başlamıştı durdurdular ve sonra kizim taaam 42. Haftanin icinde zorla geldi :)
günaydın kızlarrbiz bugün çalışır raporu alıcaz inşallah :) prensesimde umarım iyidir.
bişey okudum çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim.
Bir arkadaşı O'na (asm) annesini şikâyet eder.
"Huyu ve ahlakı kötü." der. O (asm) cevap verir.
"Ama seni dokuz ay karnında taşırken kötü huylu değildi." Arkadaşı tatmin olmamıştır.
"Ey Allah’ın Elçisi! Gerçekten kötü huylu."
"Ama seni iki sene emzirirken kötü huylu değildi." Adam yine de ısrar eder. O (asm) da devam eder:
"Senin yüzünden uykusuz kalırken kötü huylu değildi." Arkadaşı dayanamaz.
"Ama ben de karşılığını ödedim."
“Ne yaptın?”
“Sırtımda taşıyarak hac yaptırdım.” Hz. Muhammed (asv)'in dudaklarında acı bir tebessüm belirir.
“Bir tek doğum sancısının bile karşılığını ödemiş olmadın.”
inşallah cnım. kocaman olcak onlarda güçlü miniklerimizzzSağol canım darısı vaktinde başınıza inşallahyok aslında çok takılmadım bende hep duyuyodum doğduktan sonra 300-500 kilo kaybı olabiliyomuş ama paşa zaten minik olunca ondan tedirgin oldum biraz.bizim senle miniklerimiz sütümüzle büyüyecek inşallah canım
Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
inşallah canımm.İnşallah güzel defnemizzzden hepimize güzel haberlerle gel annesi, sağlıklı olsun fıstığımmmo da topiğin yaramazlarindan biri işte
hiç endişelenme canım. sağlıklı olsun yeter ki. erkende gelse epey büyümüş olcak.Gunaydin canim...sancilar azaldi ama bitmedi.sureyi uzattilar o kadar.dru bekliyoruz bakalim nolacak.korkarim ki mayis grubunda mayista dogan bebis olmayacak
Hahaha aynen canim. Sonra da kendi sancim gelmedi suni sanciyla zorla cikardilar saka gibiOoo maşallah canım nasil durdurdularsa artik sancilari yavrucak icerden cikmamaya karar vermis
Ayy güzel yürekli teyzelerimiz bizim yaa paşam çok şanslı vallasütüm çok şükür geliyor artık düzenli 3 saatte bir götüryor babası.onunda aklı sürekli orda her gittiğinde telefonu içeri verip foto çektiriyo dayanamıyor babalıkta zormuş gerçekten
Sagol canim amin hepimizin bebisleri insallah saglikla buyurlerOhh sevindim canim. Az alsin öz alsin. Bi hafta daha gelissin icerde insaallah canimm
Canım bizde alıyorlar sanıyorduk ama dün ödemeyi yaparken bilgi verdiler ücretsizmiş.benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı,anlaşması olmayanlar alıyordur bence.
Amin Canım benim hepimizin evlatlarınıAynen canım ya tarifi yok..sağol teyzesi o gözler bitiriyor bizi.1 saat öncede süt gönderdim foto çekmişler kuzum öyle yatmış etrafına bakışlar atıyoallahım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah.
Aynen yaa şaka gibi olmus bi de kız cocuklari erken gelir derler gerci yavrum geleyim demis amaHahaha aynen canim. Sonra da kendi sancim gelmedi suni sanciyla zorla cikardilar saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?