- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.081
ıyyyss nefret ediyorum şağ şup öpmelernden bebek odaha yaaO bizim bebeği öptü diye onlar da sizinkini öpebilir
Canim moralini yuksek tut ve bol bol dua et,insallah bi kac hafta daha dayanacak... benim bi arkadasdada erken donemde resmen dogum sancilari baslamisdi ama igneyle serumla dinlenme falan derken 4 hafta gecirebildiler ve 37 haftasini doldurdu sonra geldi .... insallah seninde daha gelmezGunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
aynıyızzz bebegimmm seninleee isyeeannnnKizlarrr günaydın.Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım
Canim moralini yuksek tut ve bol bol dua et,insallah bi kac hafta daha dayanacak... benim bi arkadasdada erken donemde resmen dogum sancilari baslamisdi ama igneyle serumla dinlenme falan derken 4 hafta gecirebildiler ve 37 haftasini doldurdu sonra geldi .... insallah seninde daha gelmezGunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Evet canim oldukca aceleci bunlar.zaten zor tutuyorduk daha fazla durmiycam diye diretti resmen.kendi drum gelmedi ama aksam icapci olan dr geldi.1 hafta daha durdurulmasi lazim elimizden geleni yapicaz dedi.bakalim bekliyoruz.Geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter çıkarsın hastaneden.malesef biraz aceleci çıktılar napalım canları sağolsun:)
Insallah canim.1 hafta daha dursa cok guzel olacak.hayir korkuyorum gelme diye diye sonra gelmek istemiycek zorla getiricez.Canim moralini yuksek tut ve bol bol dua et,insallah bi kac hafta daha dayanacak... benim bi arkadasdada erken donemde resmen dogum sancilari baslamisdi ama igneyle serumla dinlenme falan derken 4 hafta gecirebildiler ve 37 haftasini doldurdu sonra geldi .... insallah seninde daha gelmez
Canım bnce bebiş senin kopyan olacak bırak babası teselli bulsun doğana kadaray vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Canim ne gibi bi sancin var,yani daha cok adrt tarzimi,kasilma sertlesmemi? Benimde bu kac gundur baya adet sancisi gibi oluyoda , bendede cunku erken gelme riski varEvet canim oldukca aceleci bunlar.zaten zor tutuyorduk daha fazla durmiycam diye diretti resmen.kendi drum gelmedi ama aksam icapci olan dr geldi.1 hafta daha durdurulmasi lazim elimizden geleni yapicaz dedi.bakalim bekliyoruz.
Mirac nasil tatlim?sen toparlandin mi biraz?
Canim ne gibi bi sancin var,yani daha cok adrt tarzimi,kasilma sertlesmemi? Benimde bu kac gundur baya adet sancisi gibi oluyoda , bendede cunku erken gelme riski varEvet canim oldukca aceleci bunlar.zaten zor tutuyorduk daha fazla durmiycam diye diretti resmen.kendi drum gelmedi ama aksam icapci olan dr geldi.1 hafta daha durdurulmasi lazim elimizden geleni yapicaz dedi.bakalim bekliyoruz.
Daha cok sertlesme ama arada adet sancisi gibi de oluyor demistim dr uma.idrar yolu iltihabi cikti onun sebebi.sende bir baktir istersen.son aylarda olurmus idrar yollari iltihabi.Canim ne gibi bi sancin var,yani daha cok adrt tarzimi,kasilma sertlesmemi? Benimde bu kac gundur baya adet sancisi gibi oluyoda , bendede cunku erken gelme riski var
Merhaba,Bu arada benim de doktor bebişimizin bir böbreğinin büyük olduğunu ama çok ciddi bir problem olmadığını doğuma kadar genellikle geçtiğini söyledi. Amniyotik sıvıda azalma olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Plesanta da aşağıdaymış, daha yukarı çıkmamış. Iki haftaya kadar ayrıntılı ultrasona gircem.
Bir de benim doktor Ataşehirde Pınar Tokatlıoğlu, duyan bilen var mı? Ben 3 hafta sonra istanbula taşınıyorum. Doktoru internetten araştırdım ama çok yeterli bilgi yok.
Ay çok etkilendim gözlerim doldugünaydın kızlarrbiz bugün çalışır raporu alıcaz inşallah :) prensesimde umarım iyidir.
bişey okudum çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim.
Bir arkadaşı O'na (asm) annesini şikâyet eder.
"Huyu ve ahlakı kötü." der. O (asm) cevap verir.
"Ama seni dokuz ay karnında taşırken kötü huylu değildi." Arkadaşı tatmin olmamıştır.
"Ey Allah’ın Elçisi! Gerçekten kötü huylu."
"Ama seni iki sene emzirirken kötü huylu değildi." Adam yine de ısrar eder. O (asm) da devam eder:
"Senin yüzünden uykusuz kalırken kötü huylu değildi." Arkadaşı dayanamaz.
"Ama ben de karşılığını ödedim."
“Ne yaptın?”
“Sırtımda taşıyarak hac yaptırdım.” Hz. Muhammed (asv)'in dudaklarında acı bir tebessüm belirir.
“Bir tek doğum sancısının bile karşılığını ödemiş olmadın.”
Aceleci çıktılar mart bebişleri bile oldular vallaGunaydin canim...sancilar azaldi ama bitmedi.sureyi uzattilar o kadar.dru bekliyoruz bakalim nolacak.korkarim ki mayis grubunda mayista dogan bebis olmayacak
Çok sağol canım amin hepimizi inşallah..aynen miracımız oldu eşiminde benimde:)daha tam alamadım ama yakın zamanda o da olur inşallahCanimmmm bebisin sağlıklı olsun sen mutlu ol. Allahım yüzünüzu hep güldürsun. Biyolojik psikolojik tüm sıkıntılarınla günahlardan arınıp tertemiz oldun bence .. bakma en şanslı annis sensin burda. Erkenden aldın miskokulunu yanına. .miracin olmuştur yavrucak
Sen içini ferah tut canım bi bakmışsın 38 e gelmişsinizEvet canim oldukca aceleci bunlar.zaten zor tutuyorduk daha fazla durmiycam diye diretti resmen.kendi drum gelmedi ama aksam icapci olan dr geldi.1 hafta daha durdurulmasi lazim elimizden geleni yapicaz dedi.bakalim bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?