2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın kızlarr biz bugün çalışır raporu alıcaz inşallah :) prensesimde umarım iyidir.

bişey okudum çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim.

Bir arkadaşı O'na (asm) annesini şikâyet eder.

"Huyu ve ahlakı kötü." der. O (asm) cevap verir.

"Ama seni dokuz ay karnında taşırken kötü huylu değildi." Arkadaşı tatmin olmamıştır.

"Ey Allah’ın Elçisi! Gerçekten kötü huylu."

"Ama seni iki sene emzirirken kötü huylu değildi." Adam yine de ısrar eder. O (asm) da devam eder:

"Senin yüzünden uykusuz kalırken kötü huylu değildi." Arkadaşı dayanamaz.

"Ama ben de karşılığını ödedim."

“Ne yaptın?”

“Sırtımda taşıyarak hac yaptırdım.” Hz. Muhammed (asv)'in dudaklarında acı bir tebessüm belirir.

“Bir tek doğum sancısının bile karşılığını ödemiş olmadın.”

Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Canim moralini yuksek tut ve bol bol dua et,insallah bi kac hafta daha dayanacak... benim bi arkadasdada erken donemde resmen dogum sancilari baslamisdi ama igneyle serumla dinlenme falan derken 4 hafta gecirebildiler ve 37 haftasini doldurdu sonra geldi .... insallah seninde daha gelmez

Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Canim moralini yuksek tut ve bol bol dua et,insallah bi kac hafta daha dayanacak... benim bi arkadasdada erken donemde resmen dogum sancilari baslamisdi ama igneyle serumla dinlenme falan derken 4 hafta gecirebildiler ve 37 haftasini doldurdu sonra geldi .... insallah seninde daha gelmez

Geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter çıkarsın hastaneden.malesef biraz aceleci çıktılar napalım canları sağolsun:)
Evet canim oldukca aceleci bunlar.zaten zor tutuyorduk daha fazla durmiycam diye diretti resmen.kendi drum gelmedi ama aksam icapci olan dr geldi.1 hafta daha durdurulmasi lazim elimizden geleni yapicaz dedi.bakalim bekliyoruz.
Mirac nasil tatlim?sen toparlandin mi biraz?

Insallah canim.1 hafta daha dursa cok guzel olacak.hayir korkuyorum gelme diye diye sonra gelmek istemiycek zorla getiricez.

Canim ne gibi bi sancin var,yani daha cok adrt tarzimi,kasilma sertlesmemi? Benimde bu kac gundur baya adet sancisi gibi oluyoda , bendede cunku erken gelme riski var

Canim ne gibi bi sancin var,yani daha cok adrt tarzimi,kasilma sertlesmemi? Benimde bu kac gundur baya adet sancisi gibi oluyoda , bendede cunku erken gelme riski var

Daha cok sertlesme ama arada adet sancisi gibi de oluyor demistim dr uma.idrar yolu iltihabi cikti onun sebebi.sende bir baktir istersen.son aylarda olurmus idrar yollari iltihabi.

Merhaba,

Pınar Hanım'a mı gidiyorsunuz? Normal doğum mu planlıyorsunuz? Nasıl bir doktor?

Ay çok etkilendim gözlerim doldu

Gunaydin canim...sancilar azaldi ama bitmedi.sureyi uzattilar o kadar.dru bekliyoruz bakalim nolacak.korkarim ki mayis grubunda mayista dogan bebis olmayacak
Aceleci çıktılar mart bebişleri bile oldular valla inşallah sabreder biraz daha ama artık dogsa da sağlıklı olur annesi

Çok sağol canım amin hepimizi inşallah..aynen miracımız oldu eşiminde benimde:)daha tam alamadım ama yakın zamanda o da olur inşallah

P PembePaltolu cimmm hadi hayırlı olsun bol bol dinlenmeler size de bende dün babamız sinavdaydi yalnızdik ama elleri ve ayaklarıyla öyle bi kapamisti ki yüzünü gormek imkansız yaramazi

Sen içini ferah tut canım bi bakmışsın 38 e gelmişsinizbizim hiçbir belirti yokken oldu bi anda.o yüzden hiç belli olmuyor.oğlumda büyümeye çalışıyor teyzesi,bende hafif ağrı ve büyük özlemle geçiriyorum günlerimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…