- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.141
Ben hic saymadim canim ama ben de özellikle aksamlari cok çıkıyorum. Bazen 10dk icinde 3 kere gittiğim oluyor. Dün tiyatro geldi kırk yilda bir tek perdeydi hayatimin en kötü 1,5saatini geçirdim sanırım ordacatlıyorum sandım bence normaldir ya
Aynen canim yaa ayni seyi yaşamışız. Biz Gümüşhanedeyiz malum dün Erzurum devlet tiyatrosu geldi oyun da cok güzel izlemek icin can atıyorum. Evden cikarken gittim tuvalete zaten 5dk sayılır oyun başladı ben kız çıktı ğögsümün alt tarafina oturdu yeri daraldikca yukari tırmandı bi ara dedim ya alttan kacacak ya da bebek ağzımdan çıkacakAAA inanmıyorum :) ne kadar benzer bir durum yaşamışız bizde dün tiyatrodaydık, eşim ve oğlum başlamadan beş dakika önce tuvalete git dediler, gittim geldim yerime oturdum yine geldi :) oyun başlarken çıktım girdim yine geldim. 10 dakika sonra yine tabi utandım artık çıkamadım :) ama resmen çatladım. ikinci perde de ben izlemiyim sizi bekliyim dedim. Oğlum çok üzüldü o zaman bizde izlemeyelim dedi,. Bende kıyamadım girdim ama çıkarken tövbe ettim doğurana kadar tiyatro sinema bize haram artık. İnan hafta sonları bu yüzden evden çıkmıyorum :)
Canım nasıl oluyor ki ben anlayamıyorum oluyorsa da galiba adet sancisini unutmuşum ben
Ay nasıl bisey canim o yalanci sanci?
Anamm 32 miKızlar bir şey sorucam :) biraz tuhaf olacak ama... Çok sık idrara çıkıyorum diyorum doktor normal diyor. Ama gerçekten çok fazla çıkıyorum dün saydım 32 kere :))) bu normal mi???????? Sizde benim gibi olan var MI?
Ben 2 set aldim canim ama bir yorganciya falan diktirebilirsinKızlar karyola kenarı koruma ve nevresim bulamıyorum tek olarak hepsi uyku setinin içinde uyku setinin içinde de yatık ve yorgan var . Önceden yastık ve yorgan almıştım fazla olacak siz ne yaptınız
n11.com bak canım. 30 tl harika bebek nevresimleri aldım.Kızlar karyola kenarı koruma ve nevresim bulamıyorum tek olarak hepsi uyku setinin içinde uyku setinin içinde de yatık ve yorgan var . Önceden yastık ve yorgan almıştım fazla olacak siz ne yaptınız
Ayrı satılıyor canım ben nette görmüştüm ama hangi site hatırlamıyorum bi bak istersen .Kızlar karyola kenarı koruma ve nevresim bulamıyorum tek olarak hepsi uyku setinin içinde uyku setinin içinde de yatık ve yorgan var . Önceden yastık ve yorgan almıştım fazla olacak siz ne yaptınız
Canım english home da var yatak kenar koruma ve nevresim takımı ordan rahatlıkla bulabilirsinKızlar karyola kenarı koruma ve nevresim bulamıyorum tek olarak hepsi uyku setinin içinde uyku setinin içinde de yatık ve yorgan var . Önceden yastık ve yorgan almıştım fazla olacak siz ne yaptınız
Bendede oluyor iki gündür. Birde sağ kasık sancı ani ve şiddetli dün 4 kez oldu. Doktoruma mail atıp sordum. Tam idrar tahlili yaptır, NST gir sonuçları gönder demiş. Ama henüz fırsat bulamadım. Sancıda azaldı ne yapsam bilemedim. Benimki kıpır kıpır dolanıyor içerde keyfi yerinde gibi :)Valla kizlar adet olmadan bir sanci olur ya. Adet olcagimizi anlariz. Onun gibi oldu biraz sonra gecti. Int baktim bende yalancı sanci yazıyordu.
benimde ara ara düzensiz sancım oluyor umarım biraz daha bekler kızçemBendede oluyor iki gündür. Birde sağ kasık sancı ani ve şiddetli dün 4 kez oldu. Doktoruma mail atıp sordum. Tam idrar tahlili yaptır, NST gir sonuçları gönder demiş. Ama henüz fırsat bulamadım. Sancıda azaldı ne yapsam bilemedim. Benimki kıpır kıpır dolanıyor içerde keyfi yerinde gibi :)
Ben sterilizatör almadigim icin önce yikadim sonra kaynattim canimMerhaba kizlar emzik biberonlari nasil hijyen yaptiniz Nette cesit cesit bilgi var kafam karisti
Ben de almak istemedim Kaynatma yontemi nasil pekiBen sterilizatör almadigim icin önce yikadim sonra kaynattim canim
Bende bugün bütün kaynatılacakları hazırladım emzik biberon vs ne varsa yarın kaynatcam inş.Kaç dk kaynatcam kızlar peki direk kaynar suyamı atcam yoksa soğuk suya atıpmı kaynatcam bilemedimBen de almak istemedim Kaynatma yontemi nasil peki
Su kaynattim ve içine attım 15 dk beklettim peçete ustunde kurudu kaldırdım.Merhaba kizlar emzik biberonlari nasil hijyen yaptiniz Nette cesit cesit bilgi var kafam karisti
Suyu kaynat ocağı kapat tatlım ve at içine 15 dk kalsın kaynar sudaBende bugün bütün kaynatılacakları hazırladım emzik biberon vs ne varsa yarın kaynatcam inş.Kaç dk kaynatcam kızlar peki direk kaynar suyamı atcam yoksa soğuk suya atıpmı kaynatcam bilemedim
Bizim ütüyü kardeşim yaptı sağolsun ama ben de yorulmuşumBen de 2 hafta önce yaptım ama ütü beni mahfetti.
Hala benim lohusa nevresimim, bebişin yatak takımları duruyor. Onlarda görümcemi çağıracağım çok yoruldum çünkü geçen sefer. Zaten artık mutfakta falan da 1 saatten fazla ayakta kaldım mı belim çok ağrıyor. Sen de yorma çok kendini.
ayrı sekılde olcusune göre yaptırabılırsın cnm facede yapan arkadaşlar var ıstersenKızlar karyola kenarı koruma ve nevresim bulamıyorum tek olarak hepsi uyku setinin içinde uyku setinin içinde de yatık ve yorgan var . Önceden yastık ve yorgan almıştım fazla olacak siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?