- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.181
Kızlar slm. Gorumcelerim kizima alışveriş yapmışlar kargoyla gonderdiler sagolsunlar. Bi sürü şey almışlar çok mutlu olduk. Sizinle de paylaşmak istedim. Bana da gecelik pijama takımı lohusa terlik almışlar. Tek eksiğimiz kızımız kaldı. Bugün çalışır raporu aldık. 2200 gr 43 cm olmuş meleğim maşallah.
iyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .
Amin canim benim yaa geçmiş olsun dikkat et kendineiyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .
Ayyy galiba sorun mayis bebislerinde,baksana mayis ayina tasiya bilmek icin , icimizde 2 gun fazla kalsin diye bin takla atiyoz... kilolarimizda hepimizin hemen hemen ayni,baya almisizzz yanisen yine iyisin canım ben 59 ile başladım 77 oldum
Canim bende cok su ictigim icin baya cikiyom tuvalete,yani saymadim ama benimde 20i buluyordur... bide benim bebek baya asagida baski yapior onun icin, normalden daha cok cikiyom... peki senin oyle bi skntin varmi,yani bebsiler dondukten sonra daha bi sklasiyoKızlar bir şey sorucam :) biraz tuhaf olacak ama... Çok sık idrara çıkıyorum diyorum doktor normal diyor. Ama gerçekten çok fazla çıkıyorum dün saydım 32 kere :))) bu normal mi???????? Sizde benim gibi olan var MI?
cnm çok geçmiş olsun ,nşallah daha iiisindir sağ salim vaktini bekler inşallah bebişleriyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .
Canım bence süpersinbende 52,5 la başladığım gebeliğe 63 le devam ediyorum +10,5
M Mjdmjd sağolun kızlar rahatladım kafama takılıyor du bu sdurumbabybabycat bende medical e gidip sordum bilelimde bari ona göre kendimizi hazırlayalım diye. sgk anlaşmalıymış almıyormuş onlarda
Kızlar slm. Gorumcelerim kizima alışveriş yapmışlar kargoyla gonderdiler sagolsunlar. Bi sürü şey almışlar çok mutlu olduk. Sizinle de paylaşmak istedim. Bana da gecelik pijama takımı lohusa terlik almışlar. Tek eksiğimiz kızımız kaldı. Bugün çalışır raporu aldık. 2200 gr 43 cm olmuş meleğim maşallah.
Gecmis olsun canim. Tansiyonun dusmus olabilir. Banada oluyor bazen. Yanliz disari cikmamak gerek arttikiyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .
Masallahhhhh yaaa. Güzel günler de giy giysin bebis. Mutluluk versin tüm hediyeler. . Ben de böyle görümce istioommm; )
Ay bunları görümceler mı aldımaşallah canım minik prenses güle güle giysin tabi sen de hepsi cok seker minik kuş da büyümüş bi maşallah da ona gelsin
Hepsi çok güzeller canım.iyi güzel günlerde kullanın inş
Kızlar çok tesekkur ederiz daha güzelleri sizin ve bebislerinizin olsun inşallah. Gorumcelerim saolsunlar çok iyidirler. Gorumce deil Ablam gibi hepsi. Rahatlıkla allah herkese böyle gorumcelerim nasıp etsin diye dua edeblirim.Bebegine maşallah canim ve gorumcenlerin aldiklari cok güzel ne güzel seyler almislar öylegüle güle saglikla giyin
Geçmiş olsun pambix cim. Yalancı sancı miydi acaba yaşadığın?iyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .
çok şükür iyi gidiyor, bugün izne ayrıldım, hayırlısıyla kızım olacak inşaALLAH ....nerdeyse eşim 2 yıla yakın çalışmıyordu, ben ayrıldım o da çarşamba işe başladı, kızımız nasibiyle geldi...Aramıza hoş geldin canim şükür iyi geçiyor senin nasıl geçiyor? Kaçıncı bebiş? Kızımız mı oğlumuz mu oluyor? Ayy mahallenin meraklı teyzeleri gibi oldum yav
Wc gitmemek icin ayaga kalkmak istemiyorum yaa. Ayaga kalktikca gidiyorum. Saymadim bende ama sk baya benimdeKızlar bir şey sorucam :) biraz tuhaf olacak ama... Çok sık idrara çıkıyorum diyorum doktor normal diyor. Ama gerçekten çok fazla çıkıyorum dün saydım 32 kere :))) bu normal mi???????? Sizde benim gibi olan var MI?
Ayy ne güzel olmuş yaaçok şükür iyi gidiyor, bugün izne ayrıldım, hayırlısıyla kızım olacak inşaALLAH ....nerdeyse eşim 2 yıla yakın çalışmıyordu, ben ayrıldım o da çarşamba işe başladı, kızımız nasibiyle geldi...
Teşekkür ederim canımbu arkadaş banada yapacakbulamazsan bakarsın cnm https://www.facebook.com/Nilgün-Çeyiz-Evi-201825393179763/
Maşallah canım gorumcelerine Allah herkese böylesini nasip etsin. Güzel günlerde kullansin bebisin ve sen. Minnosta ne güzel kocaman olmuşKızlar slm. Gorumcelerim kizima alışveriş yapmışlar kargoyla gonderdiler sagolsunlar. Bi sürü şey almışlar çok mutlu olduk. Sizinle de paylaşmak istedim. Bana da gecelik pijama takımı lohusa terlik almışlar. Tek eksiğimiz kızımız kaldı. Bugün çalışır raporu aldık. 2200 gr 43 cm olmuş meleğim maşallah.
Canim çok geçmiş olsun tansiyonun düşmüş olabilir. Maşallah oglusunda hemen annecigine iyi olduğunu bildirmiş bu günleri gördük ya ins kucagimiza aldığımız günleri de görürüz.iyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .
Adıyla yaşasın canım bebisin. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :)CadiKazani ve kızlar bizde sonunda kızımızın ismini kararlaştırdık Elis olucak listeye eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?