2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
iyi aksamlar kizlar.bugun eltimle carsiya ciktik.bende kendi eksiklerime bakiyordum birden reyon basinda bana fenalik geldi,karnimdan icime bi sicaklik yayildi karnim dalgalandi bi degisik his kapladi bedenimi,dedim galiba suyum bosalicak...oyle korktum ki elim ayagim bosaldi korkudan.eltimin kolunu oyle sıkmısım ki korkudan,hemen oturdum kendime gelmeye calistim.neyseki kendime geldim hemen karnimi oglumun hareketlerini dinledim,cok sukur iyiydi.hala daha iyiyiz cok sukur..yoksa dayanamayip doktora gidecektim.Allahim korusun yavrularimizi .

Bebegine maşallah canim ve gorumcenlerin aldiklari cok güzel ne güzel seyler almislar öyle güle güle saglikla giyin

Ayy canim gecmis olsun simdi iyisin ya sorun yoktur inşallah

Amin canim benim yaa geçmiş olsun dikkat et kendineKayramız icerde oyun mu oynadi ne yapti acaba?

sen yine iyisin canım ben 59 ile başladım 77 oldum
Ayyy galiba sorun mayis bebislerinde,baksana mayis ayina tasiya bilmek icin , icimizde 2 gun fazla kalsin diye bin takla atiyoz... kilolarimizda hepimizin hemen hemen ayni,baya almisizzz yani bende sizlerdenim 57 kilo ile basladik suan 73 kiloyuz +16

Canim bende cok su ictigim icin baya cikiyom tuvalete,yani saymadim ama benimde 20i buluyordur... bide benim bebek baya asagida baski yapior onun icin, normalden daha cok cikiyom... peki senin oyle bi skntin varmi,yani bebsiler dondukten sonra daha bi sklasiyo

cnm çok geçmiş olsun ,nşallah daha iiisindir sağ salim vaktini bekler inşallah bebişler

Gule.gule kullanin canim. Gorumceye bak dostlar basina

Gecmis olsun canim. Tansiyonun dusmus olabilir. Banada oluyor bazen. Yanliz disari cikmamak gerek arttik

Masallahhhhh yaaa. Güzel günler de giy giysin bebis. Mutluluk versin tüm hediyeler. . Ben de böyle görümce istioommm; )

Ay bunları görümceler mı aldımaşallah canım minik prenses güle güle giysin tabi sen dehepsi cok seker minik kuş da büyümüş bi maşallah da ona gelsin

Hepsi çok güzeller canım.iyi güzel günlerde kullanın inş

Bebegine maşallah canim ve gorumcenlerin aldiklari cok güzel ne güzel seyler almislar öyle güle güle saglikla giyin
Kızlar çok tesekkur ederiz daha güzelleri sizin ve bebislerinizin olsun inşallah. Gorumcelerim saolsunlar çok iyidirler. Gorumce deil Ablam gibi hepsi. Rahatlıkla allah herkese böyle gorumcelerim nasıp etsin diye dua edeblirim.

Geçmiş olsun pambix cim. Yalancı sancı miydi acaba yaşadığın?

cok sukur kizlar iyiyim.hemen oracikta oturdum kendime geleyim dedim.o kadar korktum ki o anki his sanki suyum bosalicakmis gibiydi cunku...oglumun hareketleri yerinde masallah.kendime gelince sakinligimi korumak istedim.neden boyle oldu bilemiyorum karnimda agri sanci kasilma falan yoktu,biranda oldu nolduysa..sonra dedim acaba bebegim dogum pozisyonuna mi dondu de boyle hissettim?pazartesi doktora randevum var xaten sorucam bu durumu..cok sagolun kizlar.az kaldi suracikta hepimiz vaktinde kavusalim insallah yavrularimiza

Aramıza hoş geldin canim şükür iyi geçiyor senin nasıl geçiyor? Kaçıncı bebiş? Kızımız mı oğlumuz mu oluyor? Ayy mahallenin meraklı teyzeleri gibi oldum yav
çok şükür iyi gidiyor, bugün izne ayrıldım, hayırlısıyla kızım olacak inşaALLAH ....nerdeyse eşim 2 yıla yakın çalışmıyordu, ben ayrıldım o da çarşamba işe başladı, kızımız nasibiyle geldi...

Wc gitmemek icin ayaga kalkmak istemiyorum yaa. Ayaga kalktikca gidiyorum. Saymadim bende ama sk baya benimde

Ayy ne güzel olmuş yaaminik prenses daha dogmadan size şans getirmis dogunca neler neler olur kim bilir

Maşallah canım gorumcelerine Allah herkese böylesini nasip etsin. Güzel günlerde kullansin bebisin ve sen. Minnosta ne güzel kocaman olmuş

Canim çok geçmiş olsun tansiyonun düşmüş olabilir. Maşallah oglusunda hemen annecigine iyi olduğunu bildirmiş bu günleri gördük ya ins kucagimiza aldığımız günleri de görürüz.
CadiKazani ve kızlar bizde sonunda kızımızın ismini kararlaştırdık Elis olucak listeye eklersen sevinirim
Adıyla yaşasın canım bebisin. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…