2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bi kaç gündür pek giremiyorum kusura bakmayın durumları biliyorsunuz inşallah hepiniz iyisinizdir yeni evime taşınınca yzarim inşallah herkes iyidir hepinizi kocaman opuyorum

Ne yaptın canım ikna edebildinmi aileni taşınma konusunda? ins hersey duzelir bebein nasibine.

Kızlar bi kaç gündür pek giremiyorum kusura bakmayın durumları biliyorsunuz inşallah hepiniz iyisinizdir yeni evime taşınınca yzarim inşallah herkes iyidir hepinizi kocaman opuyorum

Canim çok yorma kendini inşallah hersey sizin icin çok daha güzel olur

Gunaydin kizlar

Dun gece ruyamda kizimi gordum dogurdum ev gibi bir yerde aldim kucagima ama massallah tosuncuk bir tombul.
Acaba hemen yikasammmiki üsürmu diyorum . Zilli konusuyo üsümem üşumem felan diyo. Suratima bakip ay sen ne tatlisin diyo. . Ben karnimda onu nasil seviyorsam oda beni oyle seviyo minnak ayy cok degisikti

Hayır olsun iniallah çok tatlı bir rüyaymış ama

Ben arkadaştan elektrik lli göğüs ponpasi aldım onların parçalarını ve biberonlari bulaşık makinesi ne atsam diorum. 70 derecede açıyorum makine yi . Olur mu ki
Sonra ek olarak kaynar suda bekletsen de süper olur.. Ama bulaşık makinesinde yikanir mi bilmiyorum tatlım

NicksizYumurta yagmurr_damlasi kızlar dün dedim ya benim kocam rüyasında görmedi hiç oğlunu, sabah tahmin edin noldu.. oğlumu gordum rüyamda diyo, sarışın yeşil gözlü aynı sendi diyor, elimi sıkıyordu diyo ay çok hoşuma gitti gormesi nasıl denk geldi bende anlamis değilim ayy icimiz çok mu temiz bizim ne

Çok güzeller ne kadar da düşünceliler bizim Gorumce. Bizim aldığımıza bile çemkiriyo, kurt mu var hemen aliyonuz diye güle güle eskitsin prenses çok güzel büyümüş

Ayy çok güzel bir rüya yaaa... Ben olsam hemen anı defteri alır bunu yazardım annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…