2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ayy be güzel bir ruya o öyle insan uyanmak istemez. Gerceginide yasamayi nasip etsin Allah

Anamm ayy ne güzel denj gelmis canim bende aksam sorayim hic gormusmu merak ettim bak simdi annesine benziyor zaten kacari yok

Çok güzeller ne kadar da düşünceliler bizim Gorumce. Bizim aldığımıza bile çemkiriyo, kurt mu var hemen aliyonuz diye güle güle eskitsin prenses çok güzel büyümüş

Cocuk dogsun yasina girsin alayim olmadi deseydin onlara neyse aldiklarimizdan

Günaydın herkese musmutlu haftasonları kızçemim azıcık ütüsü kaldı onları bitiricem bugün inşallah ayy çok heycanlı

Kolay gelsin canim kendini çok yormadan yap

Günaydın kızlar.bugün evime dönüyorum.ay çok heyecanlıyım eşimi ve evimi çok özledim.1 saate burda olur heralde.süslendim püslendim bekliyorum

Hadi gözün aydin canim dikkatli gidin inşallah

Günaydın güzelleeeeer gece boyunca tuvalete kalkmaktan uykumu alamadım bi türlü yeni uyandimhatta bi ara tuvalette bikac saniye uyudum sanırım artık dogru tuşlara dokunmakta da zorlanacagim sanirim ellerim ve ayaklarım pofuduk pofuduk şişti cok fena oldu ve ilk kez iki parmağım uyuştu ayy neyseki az kaldı biraz daha sabredecegim minişime kavusunca gececek hepsi
Herkese mutlu haftasonları

Günaydın arkadaşlar... mutlu hafta sonları rüyalardan konuşulmuş geçen gün bir yerde okumuştum hamilelerin en çok rüya gördüğü ve ilginç rüyalar gördüğü döneme girmişiz orada da rüyalarınızı not alın diye tavsiyede bulunmuştu :)

Ayy Hayır olsun canım ne güzel bir rüya yaa simdiden tatlı dilli olacaginin sinyallerini vermis minik kuş

Temiz tabiki de tatlım ne saniyordun senHayır olsun pek yakisikli bir ogluş olacak desene

Günaydın herkese musmutlu haftasonları kızçemim azıcık ütüsü kaldı onları bitiricem bugün inşallah ayy çok heycanlı
Kolay gelsin tatlım cok yorma kendini

Günaydın kızlar.bugün evime dönüyorum.ay çok heyecanlıyım eşimi ve evimi çok özledim.1 saate burda olur heralde.süslendim püslendim bekliyorum
Oh oh kavuşmalar kavuşmalariyi yolculuklar tatlım

Tek tesellimiz az kalmis olmasi kuzum hayirlisi ile bitecek inşallah sonrasinda rahat edecegiz

Dun aksam baya sancilandim korktum sancilar ritmiklesecek diye ama cok şükür devami gelmedi hareket etmemeye çalışıyorum 2 hafta daha dayansaydik iyiydi cok tesekkur ederim sen nasılsın?
Maşallah 35.hafta olmussunuz canım
Benim bi akrabami suyu az diye 35.haftada birden doğuma aldılar
Hiç açılması yokken 8 saat suni sancı verdiler
Sadece 4-5 cm açılma olabildi
Artık bebeği de anneyi de yormayalim deyip sezaryenle aldılar
Maşallah çok sağlıklı bi bebekti
Hızla da kilo aldı
Şimdi yaklaşık 2bucuk yaşında
Tombak yanaklı bi erkek çocuğu :)
Rabbim ne dilerse o olur
Sağlıkla hayırla alırsın inşallah kucağına

Biz de iyiyiz canım bu arada saol
32.haftada kontrol var
Heyecanla onu bekliyoruzzz

inanmiyorummmmmm! 50 gun ne yaaa.. insan cildirir o kadar uzun sure..
peki bu kanama adet kanamasi gibi agri yapiyor mu ?
Yok cnm ağrı hiç yok
Zaten ilk 20 gün yogun geldi
Sonra son 20 gün damla damla geldi
Ben sana tamamen temizlendigim süreyi söyledim 54 gün diye :)
Herkesin farklı oluyo ..senin değişik olur belki..
Benim tek rahimde agrim oluyordu
O da kızımı emzirirken ..
Bi hemşire yakınım demişti ki
Çocuğu ne kadar çok emzirirsen rahim o kadar hızlı büzülür ve toparlanir
Rahmin o yüzden acıyor emzirirken diye ..
Gerçekten de ilk 15-20 gün acıdı rahmim bebek emdikce ..
Ne enteresan di mi..
Süt göğüsten akıyor ama rahim etkileniyo..
Rabbimizin hikmeti işte. ..

Kizlar bebek cikolatasi icin fikri olan yaptiracak olan varmi ve nereye yaptiracaksiniz acaba gitmeden onuda tam belirlesem iyi olacak gibi
Canim ben haciserif ten yaptıracağım hem fiyati uygun hemde görsel olarak güzel çevremde de arkadaşlarım yaptirmisti memnun kaldılar

Kizlar bebek cikolatasi icin fikri olan yaptiracak olan varmi ve nereye yaptiracaksiniz acaba gitmeden onuda tam belirlesem iyi olacak gibi

Pek yazmasamda aktif olarak takip ediyorum sizi mayıs anneleri. Herkese günaydın:)

Sen Eskişehir'liydin dimi?
Neo plus avm de bi çikolatacı gördüm ben isme özel yaptırmazsan minik kare çikolataların kilosu 50 tl. Ama isme Özel yaptırırsan 100 tl üzeri bi fiyat verdiler. Bende varsın üstünde ismi yazmasın dedim. Ordan alıcam. Ayrıca 1 kiloya 150 tane giriyor dedi orda çalışan arkadaş.

yagmurr_damlasi NicksizYumurta ayy sağolun kızlar ama ben geri uyuyakalmışım yeni uyandım kapı ziline ay 1 haftadır üst kattakinin misafirlerinin kapısını açıyorum özür dikeriz yanlış bastık bile demiyorlar sinirlerim bozuldu. Dedim ki artık yanlış zile bastınız yooo diye inkar ediyor . Uyandırıldım diye çok huysuzum galiba

Ayy bi de inkar ediyorlar ben de saftim zaten calmayan zile uykumu böldümben karar verdim canim zil asagidan calinca bakiyorum ekrana tanimiyorsam ya da cok yaşlı degilse acmiyorum artik dogru zile bassınlar

Olur mu olur valla adamlar uyurken biz sihir mi yaptık rüyalarında gorsunler diye ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…