- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.221
Ayy çok güzel bir rüya yaaa... Ben olsam hemen anı defteri alır bunu yazardım annesi
Gunaydin kizlar
Dun gece ruyamda kizimi gordum dogurdum ev gibi bir yerde aldim kucagima ama massallah tosuncuk bir tombul.
Acaba hemen yikasammmiki üsürmu diyorum . Zilli konusuyo üsümem üşumem felan diyo. Suratima bakip ay sen ne tatlisin diyo.. Ben karnimda onu nasil seviyorsam oda beni oyle seviyo minnak ayy cok degisikti
NicksizYumurta yagmurr_damlasi kızlar dün dedim ya benim kocam rüyasında görmedi hiç oğlunu, sabah tahmin edin noldu.. oğlumu gordum rüyamda diyo, sarışın yeşil gözlü aynı sendi diyor, elimi sıkıyordu diyo ay çok hoşuma gitti gormesi nasıl denk geldi bende anlamis değilim ayy icimiz çok mu temiz bizim ne
Çok güzeller ne kadar da düşünceliler bizim Gorumce. Bizim aldığımıza bile çemkiriyo, kurt mu var hemen aliyonuz diyegüle güle eskitsin prenses çok güzel büyümüş
Günaydın herkese musmutlu haftasonlarıkızçemim azıcık ütüsü kaldı onları bitiricem bugün inşallah ayy çok heycanlı
Günaydın kızlar.bugün evime dönüyorum.ay çok heyecanlıyım eşimi ve evimi çok özledim.1 saate burda olur heralde.süslendim püslendim bekliyorum
Ayy Hayır olsun canım ne güzel bir rüya yaa simdiden tatlı dilli olacaginin sinyallerini vermis minik kuşGunaydin kizlar
Dun gece ruyamda kizimi gordum dogurdum ev gibi bir yerde aldim kucagima ama massallah tosuncuk bir tombul.
Acaba hemen yikasammmiki üsürmu diyorum . Zilli konusuyo üsümem üşumem felan diyo. Suratima bakip ay sen ne tatlisin diyo.. Ben karnimda onu nasil seviyorsam oda beni oyle seviyo minnak ayy cok degisikti
Temiz tabiki de tatlım ne saniyordun senNicksizYumurta yagmurr_damlasi kızlar dün dedim ya benim kocam rüyasında görmedi hiç oğlunu, sabah tahmin edin noldu.. oğlumu gordum rüyamda diyo, sarışın yeşil gözlü aynı sendi diyor, elimi sıkıyordu diyo ay çok hoşuma gitti gormesi nasıl denk geldi bende anlamis değilim ayy icimiz çok mu temiz bizim ne
Kolay gelsin tatlım cok yorma kendiniGünaydın herkese musmutlu haftasonlarıkızçemim azıcık ütüsü kaldı onları bitiricem bugün inşallah ayy çok heycanlı
Oh oh kavuşmalar kavuşmalarGünaydın kızlar.bugün evime dönüyorum.ay çok heyecanlıyım eşimi ve evimi çok özledim.1 saate burda olur heralde.süslendim püslendim bekliyorum
Günaydın güzelleeeeergece boyunca tuvalete kalkmaktan uykumu alamadım bi türlü yeni uyandim hatta bi ara tuvalette bikac saniye uyudum sanırım artık dogru tuşlara dokunmakta da zorlanacagim sanirim ellerim ve ayaklarım pofuduk pofuduk şişti cok fena oldu ve ilk kez iki parmağım uyuştu ayy neyseki az kaldı biraz daha sabredecegim minişime kavusunca gececek hepsi
Herkese mutlu haftasonları
Maşallah 35.hafta olmussunuz canımDun aksam baya sancilandim korktum sancilar ritmiklesecek diye ama cok şükür devami gelmedi hareket etmemeye çalışıyorum 2 hafta daha dayansaydik iyiydi cok tesekkur ederim sen nasılsın?
Yok cnm ağrı hiç yokinanmiyorummmmmm! 50 gun ne yaaa.. insan cildirir o kadar uzun sure..
peki bu kanama adet kanamasi gibi agri yapiyor mu ?
Günaydın canimmmGünaydın güzel annişler tatlı bebişler...musmutlu güzel bir haftasonu olsun hepimiz için.erkenden uyandık biz halamıza kahvaltıya gitcez
Canim ben haciserif ten yaptıracağım hem fiyati uygun hemde görsel olarak güzel çevremde de arkadaşlarım yaptirmisti memnun kaldılarKizlar bebek cikolatasi icin fikri olan yaptiracak olan varmi ve nereye yaptiracaksiniz acaba gitmeden onuda tam belirlesem iyi olacak gibi
Kizlar bebek cikolatasi icin fikri olan yaptiracak olan varmi ve nereye yaptiracaksiniz acaba gitmeden onuda tam belirlesem iyi olacak gibi
Pek yazmasamda aktif olarak takip ediyorum sizi mayıs anneleri. Herkese günaydın:)
Sen Eskişehir'liydin dimi?
Neo plus avm de bi çikolatacı gördüm ben isme özel yaptırmazsan minik kare çikolataların kilosu 50 tl. Ama isme Özel yaptırırsan 100 tl üzeri bi fiyat verdiler. Bende varsın üstünde ismi yazmasın dedim. Ordan alıcam. Ayrıca 1 kiloya 15" tane kadar giriyor dedi orda çalışan arkadaş.
Ayy bi de inkar ediyorlar ben de saftim zaten calmayan zile uykumu böldümyagmurr_damlasi NicksizYumurta ayy sağolun kızlar ama ben geri uyuyakalmışım yeni uyandım kapı ziline ay 1 haftadır üst kattakinin misafirlerinin kapısını açıyorum özür dikeriz yanlış bastık bile demiyorlar sinirlerim bozuldu. Dedim ki artık yanlış zile bastınız yooo diye inkar ediyor . Uyandırıldım diye çok huysuzum galiba
Olur mu olur valla adamlar uyurken biz sihir mi yaptık rüyalarında gorsunler diye neAyy be güzel bir ruya o öyle insan uyanmak istemez. Gerceginide yasamayi nasip etsin Allah
Anamm ayy ne güzel denj gelmis canim bende aksam sorayim hic gormusmu merak ettim bak simdiannesine benziyor zaten kacari yok
Cocuk dogsun yasina girsin alayim olmadi deseydinonlara neyse aldiklarimizdan
Kolay gelsin canim kendini çok yormadan yap
Hadi gözün aydin canim dikkatli gidin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?