2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bebek cikolatasi icin fikri olan yaptiracak olan varmi ve nereye yaptiracaksiniz acaba gitmeden onuda tam belirlesem iyi olacak gibi
Tatlım instegram da bebeksi_hediye sayfasına bak bir ya da hacı şerif netten alcam ben isimli 75 tane 50tl ydi sanırım bana da bu konuda fikirlerini söyle tatlım taşınınca alacağım bende

Ayy bende sınır oldum şimdi .. İsim yazmiyor mu zilin ustunde

Canim ben haciserif ten yaptıracağım hem fiyati uygun hemde görsel olarak güzel çevremde de arkadaşlarım yaptirmisti memnun kaldılar

Galiba bende oradan yaptiracagim canim genelde herkes oradan yaptiriyor sanirim teşekkürler

Günaydın canim evet eskisehirliyim canim aa bakayim neo plusa kacinci katta acaba yeri yada adini biliyormusun gidince nasilsa doktora gitmek icin oraya gidecem saol canım sendemi eskisehirlisin bu arada

Ayy o durum bizim ust kata gelenlerdede var ev zaten iki kat ve ustune ismimiz yaziyor zilde gelen basiyor sonra yalniş oldu okumandami yok be kadin. Bebek dogunca zili sokturecem ben zaten burda kimsem yok zil basip gelecek benim

Kizlar bebek cikolatasi icin fikri olan yaptiracak olan varmi ve nereye yaptiracaksiniz acaba gitmeden onuda tam belirlesem iyi olacak gibi
canım ben sordum bebek çikolatası diyince tane hesabı fiyat veriyorlar sonuçta çikolata bu yenecek bişey ve gelen bir değil iki de alabilir o yüzden istoçta çikolata toptancısı buldum lezzeti de güzel ordan kalın kare çikolata alıcam kiloyla 4cm ve 2 cm kurdele aldım bir de pleksi aynadan kelebek kestirdim üzerine isim yazdılar onlarla süsliycem kendim kuzenim öyle yaptı gayet şık duruyor ama ne zaman yapsam bilemiyorum ne kadar dayanır ki çikolata?

Tatlım instegram da bebeksi_hediye sayfasına bak bir ya da hacı şerif netten alcam ben isimli 75 tane 50tl ydi sanırım bana da bu konuda fikirlerini söyle tatlım taşınınca alacağım bende

Canim haci şerif'in dun burda satis yapan yerine gittim goruntu olarak felan guzeldi ama çikolatasini yemedim instagramdakine bakayim birde memlekete gidince bakacagim yerler var ondan sonra karar veririm galiba ama simdilik haci serif gibi gozukuyor

İstoç neredeydi canim sanki bana uzak gibi baya da mantikli canim senin dusuncende yani birde cocuklarda alir ki benim sulalemde cocuk cok ben daha sade birsey istiyorum canim hediyelikleri baya oldu cikolata agiz tatlansin diye

Ayy bi de inkar ediyorlar ben de saftim zaten calmayan zile uykumu böldümben karar verdim canim zil asagidan calinca bakiyorum ekrana tanimiyorsam ya da cok yaşlı degilse acmiyorum artik dogru zile bassınlar

Ayy bende sınır oldum şimdi .. İsim yazmiyor mu zilin ustunde

Zilde isim yazmıyor çünkü habersiz gelen olmaz bize hiç aşağıdan soruncada kapıyı açar mısınız diyorlar açmıyorum tabiki banane ama ayağa kalkmış bulunuyorum ay üst kattaki hamile yeni sürekli uyuyor onu uyandıramadıkça bize sardı galiba akrabaları diye düşünüyorum kaba insanlar işte ben de sökücem zili ya. Gelen arasın vall uğraşamam kapıcı başımıyım ben canım

Aynen canim yaa bazen benim ust kat bile basiyor anahtari unuttuk diye bir olur eyvallah iki olur eyvallah'da sinirim cikiyor bazen birde acana kadar basarlar tam cinnet ani yasatiyorlar bana aynen bende öyle dedim esime tamam dedi zaten gelen tek kisi kvdeler onlarda arasin bir zahmet cocuk hergun kapi sesinemi uyansin

Düşüncesiz insan çok işte alacaklı gibi kapı çalarlar uyuzgiller

Evet kizlar cok guzeldi. Ruya tabirine baktim yeni dogan bebegin konusmasi diye. Ne dilesem olicakmis artik hayatta. Amanin insallahhhh

Ya kızlar benim dünden beri regli ağrısı gibi ağrım oluyor ama düzenli ve çok şiddetli değil dr u arasam mı bu haftalarda normal mi sizce ? Aynısını yaşayan var mı ?

Günaydın kızlar.bugün evime dönüyorum.ay çok heyecanlıyım eşimi ve evimi çok özledim.1 saate burda olur heralde.süslendim püslendim bekliyorum

Gozunaydin canim. Neolursa olsum insanin kendi evi gibi yok. hadi hatuunn evine

Ya kızlar benim dünden beri regli ağrısı gibi ağrım oluyor ama düzenli ve çok şiddetli değil dr u arasam mı bu haftalarda normal mi sizce ? Aynısını yaşayan var mı ?

Cok hafif olmaya basladi. Ama senin ciddi boyuttaysa dr gorun derim ben. Yalanci sancilar olurmus artik. Takip et bakalim benim duzenli değil cok hafif diye derrt etmedin. Kendini sen bilirsin.

Benim de şiddetli değil ama arada oluyor dr aradım ama açmadı döner geri yoğun değilse bi görüşücem bakalım. Dediğin gibi yalancı sancılar başladı galiba

Eskişehirli değilim ama Dr um burada. 20 gündür de burda kalıyorum hastaneye yakın olmak için. Riskli gebelik sıfındayım o yüzden sıkı takip ediliyorum. Öyle işte. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.

1. Katta bahsettiğim çikolatacı. Bir sürü model var. Benim dediklerim hacı Şerif'in çikolatası gibi küçük boy madlen. Daha büyükleri, kalınları falan da var. Geldiğinde bakarsın kafana yatmazsa internetten sipariş verirsin yagmurr_damlasi

Neden riskli canim.

Evet canim dun gece bendede cok siddetli oldu,nerdeyse acile gitcektim... hergun illa bir ikidefa oluyor. Normalmi bilmiyorum ama bendede bu nerdeyse 1 haftadir basladi... surekli wcye kaciyom acaba kanamammi oldu diye

Kızlar Kedibochi bir süredir yokmu buralarda benmi denk gelmedim. Tatlişkommm sess verrr

Buarada hala Kedibochi den haber yok kızlar. Biraz uzun oldu sanki bu sefer girmeyeli. Nosu olan yokmu aramızda. Sınıf başkanımız @NicksizYumurta sendede yokmuki başkanım

evet ya Kedibochi kayıplarda, bi sorun yoktur inşallah

Yettim gayrııııııııııı
Önce izinden önce yeni elemanı yetiştirdim sonra da evde rahata alıştım ardından ablama ve abime gezmelere gittim sonuç. buralardan uzak kaldım.
kızım ve ben çok iyiyiz teyzeleri . Umarım herkes iyidir.
Geçen önceki perşembe kontrole gittiğimizde raporumuzu alırken ilk nst mize de girdik. bir sorun yok sancı filan da yok.
geçen çarşamba da havuzlu handan kızımızın hemen hemen tüm cicişlerini aldım bi kaç parça eksiği kaldı.

son havadisler budur. beni merak eden soran sormayan herkese sevgiler - öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…