2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Devlet hastanesine 1 kere gittim. Gitmez olaydan. Kendimi kurbanlik koç gibi hissettim. Aynı anda 4 hasta içeride. doktor ne dediğini bilmezin teki. kimisine iyi doktor iyi hemşire denk geliyo memnun kaliyo kimisi benim gibi talihsiz oluyo. Inşallah doktoru ikna edersiniz. Veya o hastanede başka kadın dogumcu yok mu onunla konuşsanız

yok canım hastane küçük bir hastane ve tek kadın doğumcu bizim dr. aslında hastanenin sahibinin başka bir özel hastanesi daha var ama orayada artık şu saatten sonra damdan düşer gibi gitmek istemedim. nitekim araştırmamı yaptım. ordaki drlarda sezeryancı.

Kizlar size bisi soracagim bi kac saattir tam alt bolgemde vajina kisminda yururken agrim var. Anlamadim sebebini ve gecmiyo otururken ve yatarken bisi yok. Sizin de oluyo mu ve neden dir acaba
Canim bebisin donmusmu? Eger bas asagiysa kilo aldikca baski yaparmis... benimde oglum cok asagida yurudugum zaman altan dusecekmis gibi,doktorum bol bol dinlen demisdi... sende madem oturunca uzaninca daha rahat ediyon,dinlen derim.... artik son haftalar bebisler yavas yavas kanala girmeye basliyo

canım ben de rahime baskı var uzun süre aynı şekilde oturup ayağa kalktığım an ağrı oluyo böyle çarpık çarpık yürüyorum bi süre sonra geçiyo ama doktorumada demiştim oda normal demişti

İnsallah canim korkmuyprum dersem yalan olur.

korkma neff ya sen gördüğüm en güçlü annelerden birisin. alikaan için de harika annelik yapıyorsun bence sen konustukca onun da endişeleri gececektir

Günaydın bayanlar
Bu haftalarda olupta hala benim gibi çalışmaya devam eden anneler sizde artık sabahları kalkmakta zorlanıyomusunuz

sormaa! 37 ye kadar calısacagım güya ama nasıl olacak bilmiyorum. sırt agrısı cok arttı bu aralar. hele dün gece uyuyamadım bu sabah kendimi yataktan zor attım

Kanatmakta çok tehlikeli olsa gerek. aman dikkat et. Buz kompresini bende deneyim, belki rahatlatır. Geceleri kaşıntıdan uyanıyom valla :/

Çok zorlama kendini canım. bende çalıştığım dönemde 37 ye kadar çalışırım diyordum ama yok vücut zorlanıyor. 35 te bırakmıştım bende sanırım

Bende 37 diye ısrar ediyodum ama vucüt kaldırmıyo gerçekten. bu hafta sonunda raporumu güncelleyip, evde dinlenicem bende

Sağol canim aynen öyle bakalım haftaya temizlik olacak evimde nasıl yorulmayacaksam bişey yapmasam illa yoruluyo insan

neff1316 sen korkma güçlü anne 6 da uyandım aklıma ilk gelen şy defme bebis oldu ve dua ettim bburda sizin için iyi dilekleri olan o kadar insan vvar ki herşey sizin iiçin cçok güzel olacak
Canim yaaa allah razi olsunn.
Rabbim hep en iyiyle en guzelle karsilastirsin heoinizi.
Nasil mutlu oluyorum bi bilseniz

Aynen bende ilk doğumumda epidural aldigim icin pismanim. Bende ikinma hissini kaybettigim icin cok zor bir dogum geçirdim.
Aynenn canim. O anki korkuyla hadi yaptirayim dedim ama dogum anini cok zorlastirdi. Biraz kotu bi tecrube oldu ama olsun.bu kez ne istemicemi biliyorum hic olmazsa

kızlar bişi sorcam. şimdi izne ayrılmak için rapor alıyoruz ya. diyelim ben cuma günü rapor aldım. o rapor cuma gününden itibaren mi geçerli oluyor yoksa bir sonraki iş günü olan pazartesiden itibaren mi ?

kızlar bişi sorcam. şimdi izne ayrılmak için rapor alıyoruz ya. diyelim ben cuma günü rapor aldım. o rapor cuma gününden itibaren mi geçerli oluyor yoksa bir sonraki iş günü olan pazartesiden itibaren mi ?
Rapor girişi yapıldığı gün başlar canm yani cuma alirsan cuma başlar raporun .

37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan arkadaşlar 37. hafta gelmeden tekrardan hastenın rapor bölümüyle görüşüp bişey yaptırmak gerekıyor mu ? raporumu aldığımda bırını iş yerıne birini sigortaya götürdüm ordakı görevli 37. haftadan önce tekrar hastaneye rapor bölümüyle görüşmemi istedi. sistemden bişey göndermeleri gerekıyormuş.. anlayamadımda açıklama yapmaya tenüzzül etmedi

yok canım 32 de aldım ben 37 yı bekliyorum tekarar bişi almıcam ynı hastaneden

Cnm bende 34+3 2100 küsür dedi geriden seyrediyor .haftaya erken alım için karar alabilir.inş doğduktan sonra toparlar

canım bence endişelenme, sakin ol ki bebeğin birazcık daha iyi olsun. Hem 2 kilo az değil, doğsa bile toparlayabilecek durumda. Emin ol bebekler hepimizden daha güçlüler. 34. 35. haftalar diyorsun, hele de ciğer geliştirici iğne falan yaptılarsa hemencik toparlar merak etme annesi :)

iyisimi senin dediğin gibi yapmak canım. evet internete bakınca bi dünya farklı şeyler okuyor canımı sıkıyorum. doktorum üre ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok, bol bol su iç dedi. kalsiyum için sandoz verdi ama tadı çoooook kötü, bir bardka sandozu bir saatte içebiliyorum, kansızlık içinse yine demir hapı verdi oda alerji yapıyor bende kaşıntıdan ölüyorum resmin ama dayanabildiğim kadar dayanacağım artık, idrar yolu engeksiyonu içinse monurol verdi inşallah deva olur bunlar canım, hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısı ile.

Günaydın bayanlar
Bu haftalarda olupta hala benim gibi çalışmaya devam eden anneler sizde artık sabahları kalkmakta zorlanıyomusunuz

of hem de nasıl. Sabahları kalkmak çooook zorr! bir de benim durumlar kritik doktor çalışma iznini her an bozabilir, bebeğimle daha fazla vakit geçirebilmek için iş konusunda diretiyorum resmen, bakalım nereye kadar böyle gidecek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…