- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.861
ya herşeye pimpirikleniyoz ilk gebelik olunca tecrübesizlikte var dedğin gbi.bakalm bugun akşama kadar durum nolcak ona gore hareket edicem artkdoktoruna bı sor canım. internetten araştır. ilk hamılelık olunca ınsan tedirgin oluyor.
Devlet hastanesine 1 kere gittim. Gitmez olaydan. Kendimi kurbanlik koç gibi hissettim. Aynı anda 4 hasta içeride. doktor ne dediğini bilmezin teki. kimisine iyi doktor iyi hemşire denk geliyo memnun kaliyo kimisi benim gibi talihsiz oluyo. Inşallah doktoru ikna edersiniz. Veya o hastanede başka kadın dogumcu yok mu onunla konuşsanızcanım sağolasın zahmet edip uzun uzun yazmışsın.
özeldeki doktorumu seviyorum aslında ama bizi boşu boşuna endişelendirmesi ve 2 hafta boyunca sürekli üzülmemize sebep olduğu için tereddütlerim vardı. sonrasında devlet hastanesini görünce eşimle bizde tekrar özele gitmeyi konuştuk dr ikna edebiliriz normal doğum için diye. ama artık bir kere güvenimiz sarsıldı ve kadının ne kadar sezeryan yanlısı olduğunu görünce normal doğumdaki tecrübesini sorgulamaya başladık. tabi ebelerinde aynı zamanda. o yüzden yine oraya gitmeme kararı aldık.
ama benim hala kafamda deli sorular. hala içim rahat değil. ve hala napıcağımı bilmiyorum. ve halaaa herkes kadın doğum devlet hastanesini öve öve bitiremiyor.
yok canım hastane küçük bir hastane ve tek kadın doğumcu bizim dr. aslında hastanenin sahibinin başka bir özel hastanesi daha var ama orayada artık şu saatten sonra damdan düşer gibi gitmek istemedim. nitekim araştırmamı yaptım. ordaki drlarda sezeryancı.Devlet hastanesine 1 kere gittim. Gitmez olaydan. Kendimi kurbanlik koç gibi hissettim. Aynı anda 4 hasta içeride. doktor ne dediğini bilmezin teki. kimisine iyi doktor iyi hemşire denk geliyo memnun kaliyo kimisi benim gibi talihsiz oluyo. Inşallah doktoru ikna edersiniz. Veya o hastanede başka kadın dogumcu yok mu onunla konuşsanız
Canim bebisin donmusmu? Eger bas asagiysa kilo aldikca baski yaparmis... benimde oglum cok asagida yurudugum zaman altan dusecekmis gibi,doktorum bol bol dinlen demisdi... sende madem oturunca uzaninca daha rahat ediyon,dinlen derim.... artik son haftalar bebisler yavas yavas kanala girmeye basliyoKizlar size bisi soracagim bi kac saattir tam alt bolgemde vajina kisminda yururken agrim var. Anlamadim sebebini ve gecmiyo otururken ve yatarken bisi yok. Sizin de oluyo mu ve neden dir acaba
bende bugun 35 olacağım canım :) uyku problemı açısından mı soruyorsun ?
ben daha çok pozısyon değiştirirken kalkarken sıkıntı yaşıyorum. kasıklarım acıyor. yürürkende rahme sanki bıçak saplıyorlar. Var mı aranızda bunu yaşayan
İnsallah canim korkmuyprum dersem yalan olur.
Günaydın bayanlar
Bu haftalarda olupta hala benim gibi çalışmaya devam eden anneler sizde artık sabahları kalkmakta zorlanıyomusunuz
al benden de o kadar yaa! ben kilolu oldugum icin gobekliyim zaten. simdi iyice karnimda buyudu. o gobegimin kivrildigi bir kisim var. orasi nasil kasiniyor anlatamam! kac kere kanattim farketmeden. dun gece bebek de cok rahatsiz oldu kasimamdan. ben orayi kasidikca bizimki icerde dort dondu. kalktim dus aldim. belki terlemisimdir diye orayi iyice yikadim, ustune kremlendim, yaglandim. hic bana misin demedi. en sonunda esim buz ve havluyla biraz kompres yapti da anca uyusunca vazgecitm kasinmaktan..
Çok zorlama kendini canım. bende çalıştığım dönemde 37 ye kadar çalışırım diyordum ama yok vücut zorlanıyor. 35 te bırakmıştım bende sanırım
Gunaydin herkeslereguzel haberler alacagimiz bir gun olsun insallah
Anladim canim. Insallah sorunsuz bir sekilde kalan gunlerimizi de gecirip yavrularimizi da kucagimiza aliriz
Eger cok sorun olusturacak bisey olsaydi doktorun muhakkak cok sıkı tembihlerdi canim cunku nlgnn dedigi gibi onemli birsey. Bizim seninle ayni durumumuz anlasilan. Biraz dikkat edecegiz okadar insallah. Saglikla alalim bebisleri
neff1316 canim masallah Defnecige neguzel gulmus. Sana umut olsun diye. Bu sorunlarin hepsi gececek insallah. Saglikla gelecek insallah kuzucugun @elffyldrm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah.
Canim yaaa allah razi olsunn.neff1316 sen korkma güçlü anne 6 da uyandım aklıma ilk gelen şy defme bebis oldu ve dua ettim bburda sizin için iyi dilekleri olan o kadar insan vvar ki herşey sizin iiçin cçok güzel olacak
Aynenn canim. O anki korkuyla hadi yaptirayim dedim ama dogum anini cok zorlastirdi. Biraz kotu bi tecrube oldu ama olsun.bu kez ne istemicemi biliyorum hic olmazsaAynen bende ilk doğumumda epidural aldigim icin pismanim. Bende ikinma hissini kaybettigim icin cok zor bir dogum geçirdim.
Bence iyi yaparsin canim. Dinlenmeye son haftalarda daha cok ihtiyac oluyorBende 37 diye ısrar ediyodum ama vucüt kaldırmıyo gerçekten. bu hafta sonunda raporumu güncelleyip, evde dinlenicem bende
Rapor girişi yapıldığı gün başlar canm yani cuma alirsan cuma başlar raporun .kızlar bişi sorcam. şimdi izne ayrılmak için rapor alıyoruz ya. diyelim ben cuma günü rapor aldım. o rapor cuma gününden itibaren mi geçerli oluyor yoksa bir sonraki iş günü olan pazartesiden itibaren mi ?
yok canım 32 de aldım ben 37 yı bekliyorum tekarar bişi almıcam ynı hastaneden37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan arkadaşlar 37. hafta gelmeden tekrardan hastenın rapor bölümüyle görüşüp bişey yaptırmak gerekıyor mu ? raporumu aldığımda bırını iş yerıne birini sigortaya götürdüm ordakı görevli 37. haftadan önce tekrar hastaneye rapor bölümüyle görüşmemi istedi. sistemden bişey göndermeleri gerekıyormuş.. anlayamadımda açıklama yapmaya tenüzzül etmedi
allah allah o adam bana niye öyle dedi yayok canım 32 de aldım ben 37 yı bekliyorum tekarar bişi almıcam ynı hastaneden
Cnm bende 34+3 2100 küsür dedi geriden seyrediyor .haftaya erken alım için karar alabilir.inş doğduktan sonra toparlar
iyisimi senin dediğin gibi yapmak canım. evet internete bakınca bi dünya farklı şeyler okuyor canımı sıkıyorum. doktorum üre ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok, bol bol su iç dedi. kalsiyum için sandoz verdi ama tadı çoooook kötü, bir bardka sandozu bir saatte içebiliyorum, kansızlık içinse yine demir hapı verdi oda alerji yapıyor bende kaşıntıdan ölüyorum resmin ama dayanabildiğim kadar dayanacağım artık, idrar yolu engeksiyonu içinse monurol verdi inşallah deva olur bunlar canım, hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısı ile.revve_48 ne kadar cahilim kan tahlilime baktim simdi canim. Benim ürenin referans araligi (15-37) benimki 16.2 çıkmış. Bence internete cok takilma doktorun ne diyorsa onu dinle canim. Tahlil sonucumu internetten yorumlayinca 3 aylik ömrüm kaldi saniyorum doktorum da her seyin yolunda olduğunu söylüyor o yüzden hic internet yorumlarina bakmıyorum
Günaydın bayanlar
Bu haftalarda olupta hala benim gibi çalışmaya devam eden anneler sizde artık sabahları kalkmakta zorlanıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?