2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de bugun tam 35 haftalık oldum ama şu an sırtım acayip ağrıyo, arada böyle oluyo ve eve gidince hiç başka bişey yapasım gelmiyo, çok yorulmuş geliyorm, halbuki oturarak çalışıyorm, herkes mi böyle, sabah çok enerjik geliyorum, akşam giderken pert olmuş gibiyim

kızlar şimdi biz 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftamızı doğum sonrasına aktardık diyelim. geriye 3 hafta kalıyor ya doğuma ama bebiş gelmek istemedi. 3. haftanın bitiminde değil de 4. haftanın bitiminde geldi. bu durumda bebeğin doğduğu tarihten itibaren başlıyormuş doğum izni yani. o aktardığınız 5 haftadan 1 hafta eksilmiyormuş. yine 5 hafta aktarıyormuş burdaki arkadaşlar öyle dedi. sizde mi öyle biliyorsunuz ?

ayy bende oturarak calısyorum ama belim aksama kadar kopuyo resmen.günümüz aynı hemen hemen sanırım olcak bu kadar zorluk.uzatabılıyosun bacaklarını uzatmaya calıs arada bi dolaş hep otrma yoksa eve gidince buyuk sorun oluyo sırt bel agrıları

Sanırımöyle olması gerekiyor çünkü sen zaten 5 hafta çalışmış oluyorsun 32 de 37 ye kadar, ne kadar çalıştıysan 32 den sonra, o kadarını aktarması lazım mantıken, inşallah öle oluyordur :)

Mrba güzel annisler uzun süre oldu yazamayali annemden yuvama dondum taşındık vs derken okuyabildugim kadar okudum allah tüm sıkıntısı olan annelerin yardımcısı olsun ....bizdede ciger gelistirici vurdular sancılar çıktı heran dogum olabilir dedi hayırlısı olsun artık ....doktoru mu değiştirdim özel buda ama devlet hastanesi olsa bu kadar yoğun olur doktora randevu bulamıyorum saka gibi heralde ben daha gitmiycem dogum olana kadar çok gck oldum ...kimi anneler çok telaşlı bense umrumda değil heran dogum olabilir kesin yatak istirati dedi benim umrumda değil heralde çok skntili bi hamilelik geçirdiğim için bıktım artık yatmaktan bendede umursamazlık var artık hissizlestim duygusal olarak ta heycanimda kalmadi depresyonami girdim acaba neyse herşeyin hayırlısı olsun

Canım hep geziniyorum ortalıkta, bi zamandan sonra şu lastikli pantolonuma bile sinir oluyorm belimi sıkıyo gibi sanki, ayy az daha dayanaydım

Kızlar yarın okuldaki son günüm,32.haftada ayrılıyorum.Eşyalarimi kolileyip getirdim,ama içim bir garip oldu.İlk hamileliğimde 37.haftaya kadar çalismistim.Cumartesi günü evimi dip köşe temizleticem.Sali gunude kalabalik misafirlerim gelicek.Ondan sonrada ayaklarimi uzatip surekli yatmak istiyorum.Daha ne bebek odasi hazir,ne de hastane çantası.Sizde nasil durumlar?

kızlar bişi sorcam. şimdi izne ayrılmak için rapor alıyoruz ya. diyelim ben cuma günü rapor aldım. o rapor cuma gününden itibaren mi geçerli oluyor yoksa bir sonraki iş günü olan pazartesiden itibaren mi ?
Rapor aldigin gun gecerli canim,çalismazsin o gun

olabilir canım, ben de eskisi gibi hareket edemiyorum çok sıkıldım hamilelikten artık eğilemiyorum ayakkabımı giymek eziyet sırtım sürekli ağrıyoroturuyorum rahat edemiyorum çok sıkıntıdayım

evet doğum ne zaman olursa doğum sonrası izin o zaman başlar, diyelim 37de doğurdun erken sayılır 3 hafta da doğum sonrası iznine ayrıca eklenir.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canm, ben de 35 haftam bitti ama hala çantamı hazırlamadım, ama hazırlamak lazım annemi bekliyorum hazırlamak için, ama bol bol dinlenin, darısı başıma inş en kısa zamanda bn de ayrılcam

Sağol canim aynen öyle bakalım haftaya temizlik olacak evimde nasıl yorulmayacaksam bişey yapmasam illa yoruluyo insan
Kolay gelsin canim dikkat et kendine cok yorma. Ama hicbisey yapmasanda yorulursun eminim:)

Bugun kontrolumuz vardi bizimde. Burdaki son kontrole gittik ucak icin raporumuzu da aldik sukur. Ananemize gidecegiz haftasonu. Burdaki doktordan kurtuluyoruz sukur Kac aydir suratsiz suratini cektik yeteeeer. Bashekime de soyledik, saglik bakanligina da sikayetimizi de yapacagiz Allah burda dogum yapmak zorunda olan hastalara sabir versin. Alternatifi de yok ama neyseki o da tayin oluyormus. Artik gittigi yerdekilere sabir versin iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi.

Bu arada Kizlar bende epiduralle normal dogum yaptim ama cok memnun kaldim. Hastaneye gittigimde 6cm deydim ve epidural yapildi. sonrasinda agri sanci hissetmedim. Ikinman uzun surebilir demisti doktorum bir saat surdu o da en fazla.yani epidural aldiktan 3 saat sonra oglum kucagimdaydi. Simdi dogum yapacagim hastane 750tl fark istiyor epidural icin. Cok gibi biraz. Almadan mi yapsam diye dusunuyorum bazen ama cesaret de edemiyorum acikcasi esim de dogumumda bulundugu icin yok yok epidural yaptirmadan olmaz diyor onun da cesareti yok anlasilan

evet canım bebek doğduğu tarihten itibaren başlıyor 5 hafta

canım bende de aynı durum ne oda ne yatağı nede doğum çantası ortada hiç bir hazırlık yok, ne güzel yarından itibaren evdesin, ben şite geçireceğim son dört haftanın bitmesini dört gözle bekliyorum resmen bitsin artık diye.

Masallah nasil calisiyorsunuz ben 32. Hafta dolsun da izne ayrilayim diye dort gozle bekledim yoruldugumu hissediyorum artik hem bedenen hem ruhen yarin raporumu alacagim sizlere de nasip olsun insallah artik bebegimle ilgilenmek onu dort gozle beklemek istiyorum bu arada bugun bi arkadasim rota virusunden bahsetti devlet desteklemiyor bu asiyi mutlaka yaptir atlama iki aya kadar suresi var bebek dogunca dedi bir arkadasinin cocugu bu viruse yakalanmis ishal yapip olduruyormus Allah korusun bende asilari dogum sonrasi olacaklari bi arastirayim dedim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…