2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
olabilir canım, ben de eskisi gibi hareket edemiyorum çok sıkıldım hamilelikten artık eğilemiyorum ayakkabımı giymek eziyet sırtım sürekli ağrıyoroturuyorum rahat edemiyorum çok sıkıntıdayım
Aynen canm bide bende heycanda kayboldu kimi anneler burdanekadar heycanli vs bana bise oldu şeytanın vesvesesi heralde bilmiyorum duygularım kayboldu neyse insallah geçer ....allah seninde yardimcin olsun canm

kızlar geçenlerde burda örgü oyuncak videosu vardı çok aradım ama bulamadım, mümkünse videoyu paylaşan arkadaş tekrar linkini verebilir mi?

Aynenn canim. O anki korkuyla hadi yaptirayim dedim ama dogum anini cok zorlastirdi. Biraz kotu bi tecrube oldu ama olsun.bu kez ne istemicemi biliyorum hic olmazsa
Bende bu sefer epidural falan istemicem diyordum ama iş ne yazikki mecburi sezaryen e dondu senin ki istediğin gibi normal olur canim insallah hayirlisiyla :)

Bende bu sefer epidural falan istemicem diyordum ama iş ne yazikki mecburi sezaryen e dondu senin ki istediğin gibi normal olur canim insallah hayirlisiyla :)
Neden sezeryana döndü Can'ım erken daha sezeryana kararı için ama çok takıp edemedim sıkıntı mı var

evet canım 37 hafta bittigi gun rapor yazıyorlar tekrar bu sefer calısamaz raporu alıyorsun

Kanatmakta çok tehlikeli olsa gerek. aman dikkat et. Buz kompresini bende deneyim, belki rahatlatır. Geceleri kaşıntıdan uyanıyom valla :/
e tabi tercih edilen birsey degil kanatmak. ama kanayan derim. bebegi cok etkiledigini sanmam.
yalniz buz bayagi etkili oluyor yaa.. havlu ustunden koyunca o bolgeyi ferahlatiyor. geceleri uyuyamadigimda da soguk suyla yikiyorum kollarimi ve gogsumu. o da rahatlatiyor. ay iyi ki kisin hamilelik geciriyoruz. valla dogumu eylul-ekim olan insanlara cok uzuldum. son zamanlarini nasil geciriyorlar o sicak havada!

icine nasil rahat ederse en uygunu tabii ki de o. ama bence cok da uzme kendini. dogum sonuc olarak 1 gunluk bir sey. ve her halikarda bebegimiz de biz de iyilesecegiz ve bu gunler geri de kalacak. ozellikle riskli bir gebeligin yoksa, kendini de bebegini de uzdugune degmez.

benim öyle bi sıkıntım yok tatlım ama soğuk süt falan içen arkdslr vardı bi dene istersen
erik3588
ben aksamlari sutu biraz isitip da iciyorum cunku soguk sut gaz yapiyor feci sekilde! benim de mide yanmam cok. 23. haftadan beri... bazen nefes dahi alamiyorum.
doktorum zorlandigim gunler icin ilac verdi. zantac adi ama turkiye de var mi bilemiyorum. normalde de gece yatarken yuksek yastik, yogurt ve sut tarzi kalsiyumu bol seyler cok iyi geliyor. bol bol su da cok yardimci. ayrica yanma yapacak yagli, sogan ve sarimsakli, asitli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum.

Neden sezeryana döndü Can'ım erken daha sezeryana kararı için ama çok takıp edemedim sıkıntı mı var
Evet canim ne yazik ki 23. Haftamdan beri bebegin eşi yani plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış durumda çıkar diye bekledik ama nafile

Oyy ben yerim bu prensesi yaamaşallah pek tatli canim yaa bizim kizlar hep ergen pozu veriyor cekecegimiz var

Amin canım araştırma internetten dediğim gibi hep en kötüyü yazıyorlar inşallah rahatsızlıkların gecer de hamileliligin geri kalan kismini rahat geçirirsin

Canım sen yoruldugun icin cok yıpranmışsın o yüzden böyle hissediyorsun sanırım ama bebegini kucagina alinca gecer inşallah minigini düşün hayal kur hemen yüzünde bi gülümseme olusacagina eminim

Kızlar mide ekşiöesı yanması başladı bende olan arkadaşlar varmı neler yapıyorsunuz
Canim gecmis olsun benim doktorum gaviscon surup verdi onu iciyorum. Bursan arkadas buzdolabina koyun daha iyi oluyor demisti dedigi gibi de oldu soguk soguk icince daha etkili oldu. Bir de ben ayva yiyorun midenm yanmasina iyi geliyor sen de dene istersen. Bir de icebiliyorsan birkac yudun soğuk süt iyi geliyormuş.

kızlar geçenlerde burda örgü oyuncak videosu vardı çok aradım ama bulamadım, mümkünse videoyu paylaşan arkadaş tekrar linkini verebilir mi?
Canim bu 1. Video ÖrgüTube kanalindan digerlerini de izleyip yapabilirsin

Elbette isteyerek kanatmıyorsun biliorum, canın çok yanmasın, iyileşmesi uzun sürmesin diye söyledim canım benim.
Bende kesin deniyecem buzu. su yapınca azcık rahatlıyorum ama buz biraz acısını da alır herhalde. Aynı şeyi gçen bende eşime söylüyodum şu halde bile sıcaktan pişiyoruz, O yazın sıcağında son aylarımızı yaşasak bide aman Allahımm.

evet yaa.. ben eylul bebegiyim mesela. yazik annecigime. 30 sene once klima yok, su kisitli, her gun banyo yapamiyor. zaten iki tane cocuk evde. nasil gecirdi acaba hamileligini. soruyorum da gulup geciyor.

Çok tşk ederim süt içtim iyi geldi biraz :) tüm bunların yanında bırde göğüs altı kaburgalarım fena acıyor batıyor resmen

Çok tşk ederim süt içtim iyi geldi biraz :) tüm bunların yanında bırde göğüs altı kaburgalarım fena acıyor batıyor resmen
aciirrrrr aciirrrr hem de ne acir! oglum dog artik diyorum bazen, sonra da diyorum ki aman dogma zamanini bekle :)

ama soyle 37. haftada falan cikip gelse hayir demem yani. kerata, dayamis ayaklarini kaburgamin icine, sevindikce hopluyor. annesinin cani mi yaniyor, yerinden mi sicratiyor.. hiiic! kac defa gece uykumdan uyandirdi vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…