- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.901
benim öyle bi sıkıntım yok tatlım ama soğuk süt falan içen arkdslr vardı bi dene istersenKızlar mide ekşiöesı yanması başladı bendeolan arkadaşlar varmı neler yapıyorsunuz
Aynen canm bide bende heycanda kayboldu kimi anneler burdanekadar heycanli vs bana bise oldu şeytanın vesvesesi heralde bilmiyorum duygularım kayboldu neyse insallah geçer ....allah seninde yardimcin olsun canmolabilir canım, ben de eskisi gibi hareket edemiyorum çok sıkıldım hamilelikten artık eğilemiyorum ayakkabımı giymek eziyet sırtım sürekli ağrıyoroturuyorum rahat edemiyorum çok sıkıntıdayım
kızlar bişi sorcam. şimdi izne ayrılmak için rapor alıyoruz ya. diyelim ben cuma günü rapor aldım. o rapor cuma gününden itibaren mi geçerli oluyor yoksa bir sonraki iş günü olan pazartesiden itibaren mi ?
evet cnm inş. öyle olacak tabi bebişler mesela 38 de geldi kalan 2 haftada eklenicek 15 hafta izin olcak37 kadar rapor alan arkadaşlar sonuçta doğumdan sonra 8+5 hafta toplamda 13 hafta ewde olmuş olacağız değil mi.
Bende bu sefer epidural falan istemicem diyordum ama iş ne yazikki mecburi sezaryen e donduAynenn canim. O anki korkuyla hadi yaptirayim dedim ama dogum anini cok zorlastirdi. Biraz kotu bi tecrube oldu ama olsun.bu kez ne istemicemi biliyorum hic olmazsa
Neden sezeryana döndü Can'ım erken daha sezeryana kararı için ama çok takıp edemedim sıkıntı mı varBende bu sefer epidural falan istemicem diyordum ama iş ne yazikki mecburi sezaryen e dondusenin ki istediğin gibi normal olur canim insallah hayirlisiyla :)
evet canım 37 hafta bittigi gun rapor yazıyorlar tekrar bu sefer calısamaz raporu alıyorsun37. haftaya kadar çalışabilir raporu alan arkadaşlar 37. hafta gelmeden tekrardan hastenın rapor bölümüyle görüşüp bişey yaptırmak gerekıyor mu ? raporumu aldığımda bırını iş yerıne birini sigortaya götürdüm ordakı görevli 37. haftadan önce tekrar hastaneye rapor bölümüyle görüşmemi istedi. sistemden bişey göndermeleri gerekıyormuş.. anlayamadımda açıklama yapmaya tenüzzül etmedi
Ben gaviscon şurup kullanıyorumbenim öyle bi sıkıntım yok tatlım ama soğuk süt falan içen arkdslr vardı bi dene istersen
e tabi tercih edilen birsey degil kanatmak. ama kanayan derim. bebegi cok etkiledigini sanmam.Kanatmakta çok tehlikeli olsa gerek. aman dikkat et. Buz kompresini bende deneyim, belki rahatlatır. Geceleri kaşıntıdan uyanıyom valla :/
canım sağolasın zahmet edip uzun uzun yazmışsın.
özeldeki doktorumu seviyorum aslında ama bizi boşu boşuna endişelendirmesi ve 2 hafta boyunca sürekli üzülmemize sebep olduğu için tereddütlerim vardı. sonrasında devlet hastanesini görünce eşimle bizde tekrar özele gitmeyi konuştuk dr ikna edebiliriz normal doğum için diye. ama artık bir kere güvenimiz sarsıldı ve kadının ne kadar sezeryan yanlısı olduğunu görünce normal doğumdaki tecrübesini sorgulamaya başladık. tabi ebelerinde aynı zamanda. o yüzden yine oraya gitmeme kararı aldık.
ama benim hala kafamda deli sorular. hala içim rahat değil. ve hala napıcağımı bilmiyorum. ve halaaa herkes kadın doğum devlet hastanesini öve öve bitiremiyor.
benim öyle bi sıkıntım yok tatlım ama soğuk süt falan içen arkdslr vardı bi dene istersen
Evet canim ne yazik ki 23. Haftamdan beri bebegin eşi yani plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış durumda çıkar diye bekledik ama nafileNeden sezeryana döndü Can'ım erken daha sezeryana kararı için ama çok takıp edemedim sıkıntı mı var
Oyy ben yerim bu prensesi yaameraba kızlar bugün kontrolümüz vardı 35+3 günlüğüz kilomuz 2800 olmuş 1 hafta önden gidioz.elis kızım yine kafayı dayamış dikişlere nst de sancı çıkmadı ancak çok hareketliydi kalp atışları yüksek çıktı böle böle doğum kanalına girmeye çalışıo kızçem 38.hafta da rahim ağzı dikişlerini alırız dedi doktorum inşallah sabreder buda tombij kızım Elis Eki Görüntüle 1805868
Amin canım araştırma internetten dediğim gibi hep en kötüyü yazıyorlariyisimi senin dediğin gibi yapmak canım. evet internete bakınca bi dünya farklı şeyler okuyor canımı sıkıyorum. doktorum üre ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok, bol bol su iç dedi. kalsiyum için sandoz verdi ama tadı çoooook kötü, bir bardka sandozu bir saatte içebiliyorum, kansızlık içinse yine demir hapı verdi oda alerji yapıyor bende kaşıntıdan ölüyorum resmin ama dayanabildiğim kadar dayanacağım artık, idrar yolu engeksiyonu içinse monurol verdi inşallah deva olur bunlar canım, hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısı ile.
Canım sen yoruldugun icin cok yıpranmışsın o yüzden böyle hissediyorsun sanırım ama bebegini kucagina alinca gecer inşallahMrba güzel annisler uzun süre oldu yazamayali annemden yuvama dondum taşındık vs derken okuyabildugim kadar okudum allah tüm sıkıntısı olan annelerin yardımcısı olsun ....bizdede ciger gelistirici vurdular sancılar çıktı heran dogum olabilir dedi hayırlısı olsun artık ....doktoru mu değiştirdim özel buda ama devlet hastanesi olsa bu kadar yoğun olur doktora randevu bulamıyorum saka gibi heralde ben daha gitmiycem dogum olana kadar çok gck oldum ...kimi anneler çok telaşlı bense umrumda değil heran dogum olabilir kesin yatak istirati dedi benim umrumda değil heralde çok skntili bi hamilelik geçirdiğim için bıktım artık yatmaktan bendede umursamazlık var artık hissizlestim duygusal olarak ta heycanimda kalmadi depresyonami girdim acaba neyse herşeyin hayırlısı olsun
Canim gecmis olsun benim doktorum gaviscon surup verdi onu iciyorum. Bursan arkadas buzdolabina koyun daha iyi oluyor demisti dedigi gibi de oldu soguk soguk icince daha etkili oldu. Bir de ben ayva yiyorun midenm yanmasina iyi geliyor sen de dene istersen. Bir de icebiliyorsan birkac yudun soğuk süt iyi geliyormuş.Kızlar mide ekşiöesı yanması başladı bendeolan arkadaşlar varmı neler yapıyorsunuz
Canim bu 1. Video ÖrgüTube kanalindan digerlerini de izleyip yapabilirsinkızlar geçenlerde burda örgü oyuncak videosu vardı çok aradım ama bulamadım, mümkünse videoyu paylaşan arkadaş tekrar linkini verebilir mi?
e tabi tercih edilen birsey degil kanatmak. ama kanayan derim. bebegi cok etkiledigini sanmam.
yalniz buz bayagi etkili oluyor yaa.. havlu ustunden koyunca o bolgeyi ferahlatiyor. geceleri uyuyamadigimda da soguk suyla yikiyorum kollarimi ve gogsumu. o da rahatlatiyor. ay iyi ki kisin hamilelik geciriyoruz. valla dogumu eylul-ekim olan insanlara cok uzuldum. son zamanlarini nasil geciriyorlar o sicak havada!
Elbette isteyerek kanatmıyorsun biliorum, canın çok yanmasın, iyileşmesi uzun sürmesin diye söyledim canım benim.
Bende kesin deniyecem buzu. su yapınca azcık rahatlıyorum ama buz biraz acısını da alır herhalde. Aynı şeyi gçen bende eşime söylüyodum şu halde bile sıcaktan pişiyoruz, O yazın sıcağında son aylarımızı yaşasak bideaman Allahımm.
Çok tşk ederim süt içtim iyi geldi biraz :) tüm bunların yanında bırde göğüs altı kaburgalarım fena acıyor batıyor resmenerik3588
ben aksamlari sutu biraz isitip da iciyorum cunku soguk sut gaz yapiyor feci sekilde! benim de mide yanmam cok. 23. haftadan beri... bazen nefes dahi alamiyorum.
doktorum zorlandigim gunler icin ilac verdi. zantac adi ama turkiye de var mi bilemiyorum. normalde de gece yatarken yuksek yastik, yogurt ve sut tarzi kalsiyumu bol seyler cok iyi geliyor. bol bol su da cok yardimci. ayrica yanma yapacak yagli, sogan ve sarimsakli, asitli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum.
Olsun Can'ım sağlıklı olsun da gerısı muhım değilEvet canim ne yazik ki 23. Haftamdan beri bebegin eşi yani plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış durumda çıkar diye bekledik ama nafile
aciirrrrr aciirrrr hem de ne acir! oglum dog artik diyorum bazen, sonra da diyorum ki aman dogma zamanini bekle :)Çok tşk ederim süt içtim iyi geldi biraz :) tüm bunların yanında bırde göğüs altı kaburgalarım fena acıyor batıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?