2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım göğüs kalkanı ne int.baktım bişeye benzetemedim

ben de tecrübeli annelerden öğrendim, sızan sütü toplamak için, veya ucu yara olunca ucunu açıkta bırakıp acıtmasını önlemek için kullanılıyormuş. çok lazım olur dedi arkadaşlarım aldım ben de. Deneyip göreceğiz.
Benim aldığım aventin göğüs kalkanı, fiyatını hatırlamıyorum ama 35 civarı olması lazım, vardır internette daha ucuzu pahalısı.

Eklentiler

• 151341353_tn30_0.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 59
Evet canım denizlideyim.odalarıda çok güzel dizayn etmişler.ama diğer odalar işe yaramaz bence bende birine ziyarete gittim o zaman görmüştüm.

Aslında mantıklı canım birinden emzirirken öbürü akıyo çünkü boşa gitmemiş olur.

Aynen bende ilk doğumumda epidural aldigim icin pismanim. Bende ikinma hissini kaybettigim icin cok zor bir dogum geçirdim.

Kızlar bebişlerinizin kilosu nasıl, ben bugün 34+1 deyim sabah Dr ye gittim, kilosu 1.950 olmuş , bize biraz geriden geliyor gibi geldi de , sizce nasıl?
Cnm benim ilk kızım 2.200 gr di 32.haftada
Ve 4.40 gr doğdu (!)
Simdiki bebegim erkek
Kaç çıkacak 32 de bilmiyorum
Sen bizden ondesin
34 u soruyorsun
Dr un ne dediyse ona güven
İnan kilo gebeliği de normal doğumu da zorlastiriyor
Varsın zayıf olsun ama sağlıklı olsun
Doğunca zaten hızla toparlaniyorlar annesi

Günaydın bayanlar
Bu haftalarda olupta hala benim gibi çalışmaya devam eden anneler sizde artık sabahları kalkmakta zorlanıyomusunuz
bende bugun 35 olacağım canım :) uyku problemı açısından mı soruyorsun ?
ben daha çok pozısyon değiştirirken kalkarken sıkıntı yaşıyorum. kasıklarım acıyor. yürürkende rahme sanki bıçak saplıyorlar . Var mı aranızda bunu yaşayan

gece her dönüşte benimde uykum açılıyo.ve 3 4 gundr de sağ kasıgımda surekli bi ağrı var niye bilmiyorum.cocugun basıda solda halbukı

gece her dönüşte benimde uykum açılıyo.ve 3 4 gundr de sağ kasıgımda surekli bi ağrı var niye bilmiyorum.cocugun basıda solda halbukı
doktoruna bı sor canım. internetten araştır. ilk hamılelık olunca ınsan tedirgin oluyor.

Günaydın bayanlar
Bu haftalarda olupta hala benim gibi çalışmaya devam eden anneler sizde artık sabahları kalkmakta zorlanıyomusunuz
Hemde nasılll okadar yorgun uyanıyorumki anlatamam.İşe geldiğimdede gözler kapanıyo uykusuzluk had safhada.bir ay daha işe gelcez nerdeyseyazık bizeeee

bende masabaşında sırt ağrısından uzun süre çalışa
Günaydın bayanlar
bende masabaşında sırt ağrısından uzun süre çalışamıyrum artık, 15 dk da bir kalkıp gezinmem gerekiyor, sırt agrısından dolayı uyku problemi de yaşıyorum, o yüzden sabahları uyanmakta artık daha zor oluyor

Gunaydin kizlar

Masallah tombis kiza. Mayis kizlari hep tombul yanakli sanki. Bende birazdan gidicem kizimi gormeye. Aceleci mayis bebekleri bir an once cikmak istiyor.

canım sağolasın zahmet edip uzun uzun yazmışsın.
özeldeki doktorumu seviyorum aslında ama bizi boşu boşuna endişelendirmesi ve 2 hafta boyunca sürekli üzülmemize sebep olduğu için tereddütlerim vardı. sonrasında devlet hastanesini görünce eşimle bizde tekrar özele gitmeyi konuştuk dr ikna edebiliriz normal doğum için diye. ama artık bir kere güvenimiz sarsıldı ve kadının ne kadar sezeryan yanlısı olduğunu görünce normal doğumdaki tecrübesini sorgulamaya başladık. tabi ebelerinde aynı zamanda. o yüzden yine oraya gitmeme kararı aldık.
ama benim hala kafamda deli sorular. hala içim rahat değil. ve hala napıcağımı bilmiyorum. ve halaaa herkes kadın doğum devlet hastanesini öve öve bitiremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…