2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
arkadaslar dun diyetisyenime gidip geldim. sabah sekerlerim normalden biraz yuksek cikiyordu, insulin verecek diye cok korkmustum ama vermedi. yemekten sonra olcumlerim iyi oldugu icin diyet ve egzersize devam etmemi soyledi.
cok da ilginc bir sey sordu. gece uykularin nasil dedi. benim de cok boluk porcuk. iste dedi sekerin ondan cikmis. meger uykusuzluk, stres falan filan da seker yaparmis. aclik sekerlerim cok degil ama onun istediginden biraz yukarida cikiyor. endiselenecek ve insulin kullanacak seviyeye ulasmamis ama daha.

Benimde en büyük sıkıntım sırt ağrısı hee bide mide yanması

Evet tatlım sadece yemek içmek değil stres üzüntü sıkıntıda şekeri yükseltiyo malesef

Canim benim 41 haftalik dogdu ya oglum. Olmasi gerekeb dogum yptarihinde miyad asimi raporu aldim dr dan onu verrdim is yerine. Sonra zaten dogum belgesinide veriyorsun is yerine yani bir haftan kaybolmuyor

canım benimde özellikle mide yanması çok fazla, geçenlerde hemşireye sordum bebek büyüdükçe mideye baskı yapar oda mide yanması ve mide bulantısına yol açar endişe etme dedi.
Birkaç kişi daha öyle söyledi bnm bebiş de dönmemiş zaten yukarılarda hissediyorum zaten dediğin gibi sanırım ondan canım saol bilgilendirdiğin için :)

O zaman ne yapıyoruz tatlım hayatımızdan stresi çıkarıyoruuuuuzzz

A
Aynen canm bide bende heycanda kayboldu kimi anneler burdanekadar heycanli vs bana bise oldu şeytanın vesvesesi heralde bilmiyorum duygularım kayboldu neyse insallah geçer ....allah seninde yardimcin olsun canm
Ayyyyy canım o heyecan bi tek bende yok sanıyordum :)))

Bnde ogrtmenim yrn ayrılıyorm yerime birini buldulae bulmuskende 1 hafta normal rapor alicam haftaya ayrilicam. Bende ondan sonra once bebgin ve bnm hastane cantasi ve kiyafetleri hazirlicam sonra evi temizleyecegiz sonrada ikramliklar yapip buzluga aticam bakalim planlar bu yonde

evet takmamak lazim aslinda ama ben hayatim boyunca hic bir zaman genis bir insan olamadim. hep bir seyleri planlar programlar ona yonelik de calisirim. bunu yapmazsam rahat edemiyorum ne yazik ki...
zaten sonunda da programci oldum ciktim! :)
Sana diyorumda bende öyle rahat bi insan değilimdir malesef.bu biraz yapı meselesi canım.elinde değil insanın.

Tebrik ederim canım..solunum sıkıntısıda bi an önce geçer inşallah.kilonuzda gayet iyiymiş.bizde kilodan dolayı bekliyoruz küvezde.

evet aynen oyle sekerim. :) uc gunluk dunya ama oyle deyip de gecilmiyor maalesef ki
Var canım var öyle rahatlar varki.annemin bi komşusu var evi göç gitcek gibi mutfağa adım atamazsın karışıklıktan.kızım su istedi mutfakta temiz bardak bulanadım kıza su verecek.ev o halde düşün.bu napıyo dersin eline bi el işi almış tvdede müzik kanalı açmış oturuyo.ay ben çıldırırdım heralde.o mu normal bizmi bazen tereddütte kalıyorum

ahahahah ayol herkesin evinde bir bulasik makinasi, gorende cok zor is zannedecek mutfagi temiz tutmayi..
zaten oyle butun gun bir sey yapmadan duran insanlari hic anlayamam ben. hayatimda bir tek universiteden mezun olunca bes ay evde oturdum, is bulamadigim sirada. o zaman da yemek yapmayi ogrenmistim kendi kendime. ama yemek derken, sarma sarip, manti acip, hamur mayalamak... ondan oncesinde de yumurta kirmayi bilmezdim. ama insan ogrenir yani. elimizin altinda internet var telefon var.
simdi bile duyan herkes manyak misin sen 38. haftaya kadar calisacaksin diyor. ama ya dogurana ya da 38. haftayi doldurana kadar calisacagim. oyle evde oturup bebegin dogumunu beklesem kafayi yerim ben.

Bencede canım en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…