- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.941
Mayis bebeleri hizli cikti. Durmuyorlsr yerindeMerhaba iyi aksamlar bende mayis annesiyim tabi yaramaz erken falan gelmezse ;-)
Benim de aynı Can'ım, özellikle uzandığımda daha da acıyor... Hep ayakta dur anne dıyor resmen :)aciirrrrr aciirrrr hem de ne acir! oglum dog artik diyorum bazen, sonra da diyorum ki aman dogma zamanini bekle :)
ama soyle 37. haftada falan cikip gelse hayir demem yani. kerata, dayamis ayaklarini kaburgamin icine, sevindikce hopluyor. annesinin cani mi yaniyor, yerinden mi sicratiyor.. hiiic! kac defa gece uykumdan uyandirdi vallahi.
İnsallah canimMayis bebeleri hizli cikti. Durmuyorlsr yerinde
İnsallah vaktinde gelir minnaklar
Canim sıkıntılı bir gun olmus.insallah yarin daha iyi hissedersin.ama seni isten cikarmalari hic yasal degil.mahkemeye bile verebilirsin.ki kesin kazanirsin.gorumcem oyle yapti.birilerine danis istersenBugün ..........((
Bugün doğum öncesi iznime ayrıldım. Bugün 14 yıllık işimden çıkarılacağımın haberini aldım. Bugün bu zamana kadar düz duran bebeğimin ters olduğunu duydum. Bugün ne kötü midem yandı sitresten. Ama yarın herşey daha iyi olacak inşallah... Çok şükür...
Kizim olucxak insallah canim. Defne ismi.İnsallah canimsenin cinsiyet ne bebisin
Vardir bunda da bir hayir canim uzme kendini. Dogumdan sonra ise baslama gununu saymycaksin hep bebeginle olucaksin. İyi tarafindan bak.Bugün ..........((
Bugün doğum öncesi iznime ayrıldım. Bugün 14 yıllık işimden çıkarılacağımın haberini aldım. Bugün bu zamana kadar düz duran bebeğimin ters olduğunu duydum. Bugün ne kötü midem yandı sitresten. Ama yarın herşey daha iyi olacak inşallah... Çok şükür...
Yok canim yogun bakimda giydirilmiyorEki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba @Mjdmjdkeser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
Kızlar gece gündüz fark etmiyogece her dönüşte benimde uykum açılıyo.ve 3 4 gundr de sağ kasıgımda surekli bi ağrı var niye bilmiyorum.cocugun basıda solda halbukı
Rabbim şifa versinKuzlar kusura bakmayin artik zaman ayirip giremiyorum bebegimin biri kuvezde cok sukur solunum destegi yok sadece oksijen aliyor kendi basina..diger bebegimle ben anne bebek uyum odasinda kaliyoruz herseyi ile kendim ilgileniyorum biraz zor ama olsun yanim da nefes aliyor ya cok sukur bu gune..yarin sanirim ruzgar umutumu taburcu etcekler darisi gokdeniz ekinime dualariniza ihtiyacimiz var yarin eko sonucuda cikcak insallah kalbindeki pihtilasmada gecer.
Aynen yaMasallah nasil calisiyorsunuz ben 32. Hafta dolsun da izne ayrilayim diye dort gozle bekledim yoruldugumu hissediyorum artik hem bedenen hem ruhen yarin raporumu alacagim sizlere de nasip olsun insallah artik bebegimle ilgilenmek onu dort gozle beklemek istiyorum bu arada bugun bi arkadasim rota virusunden bahsetti devlet desteklemiyor bu asiyi mutlaka yaptir atlama iki aya kadar suresi var bebek dogunca dedi bir arkadasinin cocugu bu viruse yakalanmis ishal yapip olduruyormus Allah korusun bende asilari dogum sonrasi olacaklari bi arastirayim dedim ☺
Canim benim 41 haftalik dogdu ya oglum. Olmasi gerekeb dogum yptarihinde miyad asimi raporu aldim dr dan onu verrdim is yerine. Sonra zaten dogum belgesinide veriyorsun is yerine yani bir haftan kaybolmuyor
A
Ayyyyy canım o heyecan bi tek bende yok sanıyordum :)))
Kuzlar kusura bakmayin artik zaman ayirip giremiyorum bebegimin biri kuvezde cok sukur solunum destegi yok sadece oksijen aliyor kendi basina..diger bebegimle ben anne bebek uyum odasinda kaliyoruz herseyi ile kendim ilgileniyorum biraz zor ama olsun yanim da nefes aliyor ya cok sukur bu gune..yarin sanirim ruzgar umutumu taburcu etcekler darisi gokdeniz ekinime dualariniza ihtiyacimiz var yarin eko sonucuda cikcak insallah kalbindeki pihtilasmada gecer.
Canım bu hormonlar insanı değişik hallere sokuyor.emin ol hormonlardandır.bende ilk zamanlar acaba kızım kadar sevebilcemmi gibi garip duygular içindeydim.halada kızıma olan sevgi kadar yoğun değil duygularım.ama görünce emin ol çok sevcez.@sirine61 bende varım! baya ruhsuz bi hale geldim, sanki hislerim kayboldu. Bi hazırlık var bi telaş bişeyler ama sanki bebek benim değil gibi. Çok ilginç. Doğunca değişir heralde, bizim yavrumuz o sonuçta.. Doğum yapanlarda oldu öyle bişey acaba..
Bugün ..........((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?