2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim de aynı Can'ım, özellikle uzandığımda daha da acıyor... Hep ayakta dur anne dıyor resmen :)

Bugün ..........((
Bugün doğum öncesi iznime ayrıldım. Bugün 14 yıllık işimden çıkarılacağımın haberini aldım. Bugün bu zamana kadar düz duran bebeğimin ters olduğunu duydum. Bugün ne kötü midem yandı sitresten. Ama yarın herşey daha iyi olacak inşallah... Çok şükür...

Canim sıkıntılı bir gun olmus.insallah yarin daha iyi hissedersin.ama seni isten cikarmalari hic yasal degil.mahkemeye bile verebilirsin.ki kesin kazanirsin.gorumcem oyle yapti.birilerine danis istersen

Vardir bunda da bir hayir canim uzme kendini. Dogumdan sonra ise baslama gununu saymycaksin hep bebeginle olucaksin. İyi tarafindan bak.
Donmesine gelince daha donebiolir hadi diyelim donmedi. Belkide cok zor bi normal dogum seni bekliyuor bebisin bu durumu yasama diye ters dondu.
Hersey yoluna girer sıkma canini bebisinde uzuluyor

Arkadaşlar karyola içine yatak bulamadım. park yatakları için olanlar çok ince, yaylı olanlar ise yüksek önere bileceğiniz yatak var mı

Yok canim yogun bakimda giydirilmiyor

Kuzlar kusura bakmayin artik zaman ayirip giremiyorum bebegimin biri kuvezde cok sukur solunum destegi yok sadece oksijen aliyor kendi basina..diger bebegimle ben anne bebek uyum odasinda kaliyoruz herseyi ile kendim ilgileniyorum biraz zor ama olsun yanim da nefes aliyor ya cok sukur bu gune..yarin sanirim ruzgar umutumu taburcu etcekler darisi gokdeniz ekinime dualariniza ihtiyacimiz var yarin eko sonucuda cikcak insallah kalbindeki pihtilasmada gecer.

gece her dönüşte benimde uykum açılıyo.ve 3 4 gundr de sağ kasıgımda surekli bi ağrı var niye bilmiyorum.cocugun basıda solda halbukı
Kızlar gece gündüz fark etmiyo
Bende çocuk hareket ederken öyle bir ağrı oluyor ki bazen bağırmak zorunda kaliyorum aniden
Yolda yürüyorsam duruyorum
Ayakta duruyorsam oturuyorum
Yatıyorsam doğruluyorum
Çok saskinim
İlk gebeligimde bebeğim balık gibi kimi kimi yüzerdi karnimda
Bu gebeligimde çocuk hareket edecek diye korku içinde bekler oldum
Bu kadar canımın acımasi normalmiş
Problem yok dio Dr
Gebelikten gebeliğe fark edermiş

Rabbim şifa versin
Dua edeceğim inşallah Cuma Hayrına canim

Aynen ya
Ben de ilk gebligimde de bunda da 32.haftayı zor bekliyorum
Maşallah diyorum daha uzun çalışanlara !

Aşıları da dert etme cnm
Ya sağlık ocağı ya da gideceğin özel çocuk Dru muhakkak kagit zimbaliyo çocuğun aşı karnesine her kontrolde yazıyla bilgilendiriyorlar bir şekilde
Unutmuyorsun :)

Canim benim 41 haftalik dogdu ya oglum. Olmasi gerekeb dogum yptarihinde miyad asimi raporu aldim dr dan onu verrdim is yerine. Sonra zaten dogum belgesinide veriyorsun is yerine yani bir haftan kaybolmuyor

ve @msgulerr kızlar bu bilgi süper oldu, teşekkür ederim,
bizimki erken gelecek gibi ama olur da geç gelesi tutarsa boşa gitmesin izinlerimiz :)

A

Ayyyyy canım o heyecan bi tek bende yok sanıyordum :)))

@sirine61 bende varım! baya ruhsuz bi hale geldim, sanki hislerim kayboldu. Bi hazırlık var bi telaş bişeyler ama sanki bebek benim değil gibi. Çok ilginç. Doğunca değişir heralde, bizim yavrumuz o sonuçta.. Doğum yapanlarda oldu öyle bişey acaba..

canım hayati tehlikelerinin olmamasına, böyle iyi durumda olmalarına çoooookk sevindim, gözlerim doldu resmen. Bu kadarını başardıktan sonra o ufak sıkıntılar da kaybolacak bak göreceksin, hepimizin dualarındasınız. teyzeleri onları çooook seviyor!!

Canım bu hormonlar insanı değişik hallere sokuyor.emin ol hormonlardandır.bende ilk zamanlar acaba kızım kadar sevebilcemmi gibi garip duygular içindeydim.halada kızıma olan sevgi kadar yoğun değil duygularım.ama görünce emin ol çok sevcez.

kuzum bebeğinle zaman geçirmek güzel bişey ama işyerinin seni çıkarması hoş olmamış. Çalıştığın kurum aile şirketi mi yoksa kurumsal biyer mi? Yanlış bilmiyorsam hamilelik doğum gibi bahanelerle işten çıkaramıyorlar seni, istersen bi araştır.. topikte muhabbeti de geçmişti onun. Öyle durumlarda dava açabiliyorsun ve haklı oluyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam sanırım @Sherrysherrylady bu konuda bişeyler yazmıştı, yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sherrycim, adını yazıverdim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…