2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
merhaba sebep gebelikse hakkını ara mutlaka seni gebe olduğun için işten çıkaramazlar.

Kızlar ya bende bikaç gündür bi toprak yeme isteği kil yeme isteği var resmen canım istiyo ama daha önce hiç yemedim tadını bile bilmem.acaba demir eksikliği filanmı var.uzun zamandır değerlerime bakmıyolarda.bide kollarım çok uyuşuyo.kan hapıda içiyorum halbuki.varmı içinizde böyle olan

Canım kol uyuşması bende de var iki haftadır sabahları çok yoğun oluyor Gün içinde de karıncalanma ve uyuşma oluyor Parmaklarım ağrıyor dr söyledim fizik bölümüne git dedi tabi şimdi değil doğumdan sonra gidebilirim şimdi gitsem ne yapacak ki hareket verir herhalde sadece

Günaydın benim kollarım ve ellerim uyuşuyırdu Drum magnezyum verdi hafifledi. Bi drunuzla konuşun bence

Canım benin Rüzgar Umut'umuz kardeşine umut olsun ona yol göstersin ve hemen sorunları bitsin inşallah birini sagina birini soluna yatiracagin günlere az kaldı canım dualarimiz seninle ve tüm bebeklerle

Canım gebelikle böyle istekler olabiliyormuş bence doktoruna bi danış tahlil falan yaptır inşallah eksik bisey yoktur

günaydın kızlar. benim hamileliğimin ilk aylarında olduğu gibi uyku halim başladı yine. gözümü açamıyorum. akşam yemeği yedikten sonra uyuyorum hemen. sabahları da sanki bütün gece uyumamış gibi sürünerek kalkıyorum. gece uykum da çok bölünmüyor aslında iyi uyuyorum ama bu doğuma kadar devam eder mi sizce.

ayyy benim ne zamandır var o istek ki hamile değilken bile olur bende yerdim de. tatildeyken falan deniz kumu yemişliğim vardır. ama sen yine de bi dr una sor canım.

Canım gecmiş olsun doktoruna danistin mi? Ciddi bisey cikmaz inşallah bu tür durumlarda hemen gel der benim doktorlarim

canım çok emin değilim dün yormuştum kendimi bugunde peçetede bişi yoktu ama çamaşırımda sanki var gibi emin olamadım doktora gitsem eşim paniklenir kesin ve izne ayrılmamı ister ama benim daha çalışmam lazım doğum sonrası için

İnsallah canim dualarimiz sizinle.
Biran once sagligona kavuscak kucuk adamlar insallah.
Cevap icinde ayrica tesekkur ederim canim

Merhaba Kızlarrrrr

Umarım herkes iyidir. Bende bayadır giremiyorum oldukça yoğunum ama izne ayrılmama tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım prensesime kavuşmaya da 1 ayımız kaldı İsim olayında eşim ve oğlumla en son Beren Ada'da karar kıldık Yarın da doktor kontrolüm var bakalım prensesim nasıl herkesi kocamannn öpüyorum

Canım benim normal dururken değil iş yaparken kolumu kaldırıp indirdiğim zaman çok uyuşuyo.

Canım yine de sen bilirsin ama bence eşine sakin sakin anlat doktor sorun yok derse devam edersin calismaya ama ya sorun varsa? O zaman da doğum sonrasi icin bebegini ve kendini tehlikeye atmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…