2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hadi hayırlı olsun minik prensesin adı yarın Beren Ada'dan güzel haberler bekliyoruz canım

Canim gecen tv de doktor anlatiyordu,oyle seyleri aseren kesinlikle demir eksikligi var dedi... git bi baktir mutlaka,ama kesinlikle oyle seyler yememeye calis

Kızlar biliyorsunuz tasiniyoruz ve tasibirken herşey beni buluyor galiba kv alt kata biz onların oturduğu yere tasinicaz çok sukur onlar taşındı ev temizleniyor ama ben yorgubluktan artık uyuyamiyorum bi de düştüm ve hala bi suru iş var okumaya çalışıyorum arada
Hepinizi opuyorum canlarim inşallah yavrularımiz son ana kadar bekler kızlar sağlıkla sihhatle alırız hepimiz kucagimiza

Canım sanada kolay gelsin yinede çok yorma kendini tatlım.

Nişan olmasin o?

Nişan ne ki canım

Canım yine de sen bilirsin ama bence eşine sakin sakin anlat doktor sorun yok derse devam edersin calismaya ama ya sorun varsa? O zaman da doğum sonrasi icin bebegini ve kendini tehlikeye atmaya değmez.

ya ayıptır söylemesi benim çamaşırım koyu renkli o yüzden tam belli belirsiz akıntı tarzı kahverengi bi leke var gibi ama dediğim gibi peçeteye baktım orda bi lekenleme yok dün kendimi yorduğumdan dolayı mı oldu acep ??
Bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yok hareketleri de normal sabahtan beri

Bendede öyle oldu canmya kiyafetlerini utulerken bile evet mutlu oldumda öyle devasa değil yani kimi anneler nekadar haycanli şeyler yazmıştı ay bilemedim ins geçer canm benim

Inşallah canım birazda eşimden kaynaklaniyo heralde o heycani çok fazla görememekten neyse nasipse dogumdan sonra radikal kararlarda alabilirim hamilelikten ziyade esim yordu beni bakalim herşeyin hayırlısı sagol canm benim

Ben de senin gibiyim canım, işten geliyorm 5bucuk gibi yemek vs falan, saat 10 gibi yatıyorm gece uykum çok bölünüyo sağa sola dönerken zorlandıgım için ama geri dalmakta zorlanmıyorm ama sabah kalkarken de sürünerek kalkıyorum aynn:)

Canım akıntın sümüksü kıvamdaysa nişan olabilir ki değilse bile bu aydaki lekelenmeler önemlidir mutlaka doktorunu bilgilendir. Nişan gelmesi rahim ağzını tıkayan tıkaçın atılması ve doğumun en geç 2 gün içinde gerçekleşmesi demek

32+1 de 2.450 gram olmus kizim normalmi bilemedim doktor 34 haftalikla uyumlu dedi ama yemeni kes anormal bi durum felan diye birsey demedi kilosu nasil normalmi sizce?? Ntsye de girdim bugun Allaha sukur bir sknti yk iki haftada bir cagirdi artik bir aksilik olmazsa normal yapariz dayanamazsan ebidural yapabiliriz dedi bol bol yuruyus onerdi

Merhaba güzel anneler nasılsınız. Dün oğlum beni deli etti ona kızarken içimdeki kızda sürekli kıpır kıpır sanki abime kızma dermiş gibiydi haftaya salı günü kontrol var 32 hafta bende kafamı koydugum an uyuyorum geceleri dönerken bir tarafıma baskı yapıyor oğluma yatık dün onu sürekli itekledi sanki onda kıskandı.

hep sola yatın, en kötü yan yatın diyorlar ya, ben hala en rahat sırtüstü yatabiliyorum. Kendimi zorluyorum yan döneyim diye ama bilemedim, bi uyanıyorum yine dönmüş oluyorum. zararlı mı acaba sırtüstü yatmak??!?
Başlarda 1 hafta önden gidiyordu, iki hafta önce haftasıyla uyumlu çıktı, bu son gidişimde de 3-4 gün geride çıktı bizim ufaklık, yatış pozisyonuyla mı ilgili acaba? taktım kafama..

kızlar moralim çok kötü bebeğim hiç kilo almadı 2300 hala 10 günden beri sizce çok sancım vardı doktor nts gördü bişey demedi sancın var dedi magnezyumu arttırdı sizce endişe etmeli miyim açılmam yok çatı muayenesi yapt

Eklentiler

• nts.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 97
Aa nasil dustun canim ya dikkat etkendine.
İnsllah kv yaninda skinto yasamazsin tatlim.
İyice de perisan oldun bu tasinma isinde

Yatisla alakali olucani sanmiyorum canim.
Birde artik usg de net olcum yapmak daha zor buyudu bebekler. Ondan oyle cikmistir

Canim dr un ne dedi bu duruma

Uzun uzun çizgiler olursa sancı oluyor sanırım..ama yinede bir doktora sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…