- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.981
Hadi hayırlı olsun minik prensesin adıMerhaba Kızlarrrrr
Umarım herkes iyidir. Bende bayadır giremiyorum oldukça yoğunum ama izne ayrılmama tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım prensesime kavuşmaya da 1 ayımız kaldı İsim olayında eşim ve oğlumla en son Beren Ada'da karar kıldık Yarın da doktor kontrolüm var bakalım prensesim nasıl herkesi kocamannn öpüyorum
Canim gecen tv de doktor anlatiyordu,oyle seyleri aseren kesinlikle demir eksikligi var dedi... git bi baktir mutlaka,ama kesinlikle oyle seyler yememeye calisKızlar ya bende bikaç gündür bi toprak yeme isteği kil yeme isteği var resmen canım istiyo ama daha önce hiç yemedim tadını bile bilmem.acaba demir eksikliği filanmı var.uzun zamandır değerlerime bakmıyolarda.bide kollarım çok uyuşuyo.kan hapıda içiyorum halbuki.varmı içinizde böyle olan
Yok canım yemiyorum ama aşırı bi istek var bu zamana kadar olmamıştı hiç.haftaya kontrolüm var soruyum bi.Canim gecen tv de doktor anlatiyordu,oyle seyleri aseren kesinlikle demir eksikligi var dedi... git bi baktir mutlaka,ama kesinlikle oyle seyler yememeye calis
Canım sanada kolay gelsin yinede çok yorma kendini tatlım.Kızlar biliyorsunuz tasiniyoruz ve tasibirken herşey beni buluyor galiba kv alt kata biz onların oturduğu yere tasinicaz çok sukur onlar taşındı ev temizleniyor ama ben yorgubluktan artık uyuyamiyorum bi de düştüm ve hala bi suru iş var okumaya çalışıyorum arada
Hepinizi opuyorum canlarim inşallah yavrularımiz son ana kadar bekler kızlar sağlıkla sihhatle alırız hepimiz kucagimiza
Nişan olmasin o?
Canım yine de sen bilirsin ama bence eşine sakin sakin anlat doktor sorun yok derse devam edersin calismaya ama ya sorun varsa? O zaman da doğum sonrasi icin bebegini ve kendini tehlikeye atmaya değmez.
Bendede öyle oldu canmya kiyafetlerini utulerken bile evet mutlu oldumda öyle devasa değil yani kimi anneler nekadar haycanli şeyler yazmıştı ay bilemedim ins geçer canm benimYamuk prensesss bende varım! baya ruhsuz bi hale geldim, sanki hislerim kayboldu. Bi hazırlık var bi telaş bişeyler ama sanki bebek benim değil gibi. Çok ilginç. Doğunca değişir heralde, bizim yavrumuz o sonuçta.. Doğum yapanlarda oldu öyle bişey acaba..
:))insallah o heycan gelir canmA
Ayyyyy canım o heyecan bi tek bende yok sanıyordum :)))
Inşallah canım birazda eşimden kaynaklaniyo heralde o heycani çok fazla görememekten neyse nasipse dogumdan sonra radikal kararlarda alabilirim hamilelikten ziyade esim yordu beni bakalim herşeyin hayırlısı sagol canm benimOyy ben yerim bu prensesi yaamaşallah pek tatli canim yaa bizim kizlar hep ergen pozu veriyor cekecegimiz var
Amin canım araştırma internetten dediğim gibi hep en kötüyü yazıyorlarinşallah rahatsızlıkların gecer de hamileliligin geri kalan kismini rahat geçirirsin
Canım sen yoruldugun icin cok yıpranmışsın o yüzden böyle hissediyorsun sanırım ama bebegini kucagina alinca gecer inşallahminigini düşün hayal kur hemen yüzünde bi gülümseme olusacagina eminim
Canim gecmis olsun benim doktorum gaviscon surup verdi onu iciyorum. Bursan arkadas buzdolabina koyun daha iyi oluyor demisti dedigi gibi de oldu soguk soguk icince daha etkili oldu. Bir de ben ayva yiyorun midenm yanmasina iyi geliyor sen de dene istersen. Bir de icebiliyorsan birkac yudun soğuk süt iyi geliyormuş.
Canim bu 1. Video ÖrgüTube kanalindan digerlerini de izleyip yapabilirsin
Park yatak icin satilan pamuklu yatak canm zaten onu o yuzden satiyolar ince olsun nolcakki sonuçta kac testten geciyoArkadaşlar karyola içine yatak bulamadım. park yatakları için olanlar çok ince, yaylı olanlar ise yüksek önere bileceğiniz yatak var mı
Ben de senin gibiyim canım, işten geliyorm 5bucuk gibi yemek vs falan, saat 10 gibi yatıyorm gece uykum çok bölünüyo sağa sola dönerken zorlandıgım için ama geri dalmakta zorlanmıyorm ama sabah kalkarken de sürünerek kalkıyorum aynn:)günaydın kızlar. benim hamileliğimin ilk aylarında olduğu gibi uyku halim başladı yine. gözümü açamıyorum. akşam yemeği yedikten sonra uyuyorum hemen. sabahları da sanki bütün gece uyumamış gibi sürünerek kalkıyorum. gece uykum da çok bölünmüyor aslında iyi uyuyorum ama bu doğuma kadar devam eder mi sizce.
Canım akıntın sümüksü kıvamdaysa nişan olabilir ki değilse bile bu aydaki lekelenmeler önemlidir mutlaka doktorunu bilgilendir. Nişan gelmesi rahim ağzını tıkayan tıkaçın atılması ve doğumun en geç 2 gün içinde gerçekleşmesi demekNişan ne ki canım
ya ayıptır söylemesi benim çamaşırım koyu renkli o yüzden tam belli belirsiz akıntı tarzı kahverengi bi leke var gibi ama dediğim gibi peçeteye baktım orda bi lekenleme yok dün kendimi yorduğumdan dolayı mı oldu acep ??
Bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yok hareketleri de normal sabahtan beri
Aa nasil dustun canim ya dikkat etkendine.Kızlar biliyorsunuz tasiniyoruz ve tasibirken herşey beni buluyor galiba kv alt kata biz onların oturduğu yere tasinicaz çok sukur onlar taşındı ev temizleniyor ama ben yorgubluktan artık uyuyamiyorum bi de düştüm ve hala bi suru iş var okumaya çalışıyorum arada
Hepinizi opuyorum canlarim inşallah yavrularımiz son ana kadar bekler kızlar sağlıkla sihhatle alırız hepimiz kucagimiza
Yatisla alakali olucani sanmiyorum canim.hep sola yatın, en kötü yan yatın diyorlar ya, ben hala en rahat sırtüstü yatabiliyorum. Kendimi zorluyorum yan döneyim diye ama bilemedim, bi uyanıyorum yine dönmüş oluyorum. zararlı mı acaba sırtüstü yatmak??!?
Başlarda 1 hafta önden gidiyordu, iki hafta önce haftasıyla uyumlu çıktı, bu son gidişimde de 3-4 gün geride çıktı bizim ufaklık, yatış pozisyonuyla mı ilgili acaba? taktım kafama..
Canim dr un ne dedi bu durumakızlar moralim çok kötü bebeğim hiç kilo almadı 2300 hala 10 günden beri sizce çok sancım vardı doktor nts gördü bişey demedi sancın var dedi magnezyumu arttırdı sizce endişe etmeli miyim açılmam yok çatı muayenesi yapt
kızlar moralim çok kötü bebeğim hiç kilo almadı 2300 hala 10 günden beri sizce çok sancım vardı doktor nts gördü bişey demedi sancın var dedi magnezyumu arttırdı sizce endişe etmeli miyim açılmam yok çatı muayenesi yapt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?