- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.021
Cnm benim 32.haftada ilk bebegim 2.200 düArkadaşlar bebeğim 34₺5 de 2200 gram geldi .baya ağladım düşük doğum ağırlıklı diye .doktor haftası ile uyumlu Dedi ama sizlerde de bizim ki gibi olan var mı
Canım akıntın sümüksü kıvamdaysa nişan olabilir ki değilse bile bu aydaki lekelenmeler önemlidir mutlaka doktorunu bilgilendir. Nişan gelmesi rahim ağzını tıkayan tıkaçın atılması ve doğumun en geç 2 gün içinde gerçekleşmesi demek
Benim doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi bana sanmıyorum onunla ilgili değildirhep sola yatın, en kötü yan yatın diyorlar ya, ben hala en rahat sırtüstü yatabiliyorum. Kendimi zorluyorum yan döneyim diye ama bilemedim, bi uyanıyorum yine dönmüş oluyorum. zararlı mı acaba sırtüstü yatmak??!?
Başlarda 1 hafta önden gidiyordu, iki hafta önce haftasıyla uyumlu çıktı, bu son gidişimde de 3-4 gün geride çıktı bizim ufaklık, yatış pozisyonuyla mı ilgili acaba? taktım kafama..
Yatisla alakali olucani sanmiyorum canim.
Birde artik usg de net olcum yapmak daha zor buyudu bebekler. Ondan oyle cikmistir
Cnm biraz tombik senin bebek maşallah :)32+1 de 2.450 gram olmus kizim normalmi bilemedim doktor 34 haftalikla uyumlu dedi ama yemeni kes anormal bi durum felan diye birsey demedi kilosu nasil normalmi sizce?? Ntsye de girdim bugun Allaha sukur bir sknti yk iki haftada bir cagirdi artik bir aksilik olmazsa normal yapariz dayanamazsan ebidural yapabiliriz dedi bol bol yuruyus onerdi
Ben doğumdan sonra barsak hareketlerimde elimi karnıma koyup gulumsedigimi ya da dua ettiğimi hatirliyorumanne olunca nasıl olacak onu tam kestiremiyorum ama ben galiba tekmelerine çok alıştım, doğunca karnımızda hissetmicez ya tekmeleri bi boşluk oluşacak gibi sanki. Gerçi canlı kanlı kucağımızda olacaklar inşallah, her hareketlerini rahatça görebileceğiz gözlemleyebileceğiz ama ne bileyim ya alıştım ben çocuğumun içerden tekmelemesine
Cnm 2.500 gr drlar için ideal bebek kilosuymuskızlar benim doktorda erken alıcam derse istemiyorum ya , 32+2 1600 civari 34+3 2100 gram oldu plesanta beslemiyor derse haftaya alıcam derse kuvezde kalıcak bebiş
bebek biraz toplamış ama ,doktor hala çok az dedi kg su için , akşama kadar yatıyorum cnm , inş biraz daha bekletir bebişim kuveze ihtiyaç duymadan kucağımda olurCnm 2.500 gr drlar için ideal bebek kilosuymus
Belki de o kiloya varmsini bekliyordur
Olabilir mi sence
Allah şifa versin cnm
Neden erken alınıyor anlamadım Canım suyun mu az .kilo su az diye mikızlar benim doktorda erken alıcam derse istemiyorum ya , 32+2 1600 civari 34+3 2100 gram oldu plesanta beslemiyor derse haftaya alıcam derse kuvezde kalıcak bebiş
ilk kızım Mart ın başında doğmuştu. Ocak Şubat aylarında buz yemistim. Bunda da kahveyi sade yapip telvesini yiyorum.arada yine buz yemeye başladımYok canım yemiyorum ama aşırı bi istek var bu zamana kadar olmamıştı hiç.haftaya kontrolüm var soruyum bi.
Cnm bebeği beslemiyor plesanta ,doktor erken alıp dışarıda daha iyi kg alır dedi haftaya bakalım ne diyecekNeden erken alınıyor anlamadım Canım suyun mu az .kilo su az diye mi
Umarım alınmaz bana gayet iyi geldi .iki haftada 500 gr almış ama plesantal yaşlanma varsa bilemem tabikiCnm bebeği beslemiyor plesanta ,doktor erken alıp dışarıda daha iyi kg alır dedi haftaya bakalım ne diyecek
Perşembe günü belli olucak cnm bakalım nolacakUmarım alınmaz bana gayet iyi geldi .iki haftada 500 gr almış ama plesantal yaşlanma varsa bilemem tabiki
İlk defa duydum canım belki olabilir.gidince bi soruyum bakalım.smilesny
Kızlar bana Karpal tünel sendromu gibi de geldi sizin durumlar..
Emin değilim yanlış konusmiiim
Bende de ilk gebelikte oldu
Nöroloji ye gidin
Elle muayene edip bileklik yazıyorlar
Bileklik 50 tl civarıydi
2 elimde de vardı benim
Raporla almıştım şükür
Çok rahatlatiyo
Ben doğum sonrası gittim
Pişman oldum
Gebeyken bse zaten yapamazlar sanıyordum
Aksatmayin
Benim tedavi 1 yil sürdü
En son fizik tedaviyle geçti ama tamamen değil
Az tuzlu yiyin
Bol su için
Az kilo almaya çalışın
Hakkı'nızda hayırlısı olsunPerşembe günü belli olucak cnm bakalım nolacak
Canım ilk hamileliğimde ben ölüyodum resmen buz diye son 3 ayım yaza geldi düşün bide.gece kalkıp kalkıp nasıl yiyodum bi görsen öyle hoşuma gidiyoduki anlatamam.ilk kızım Mart ın başında doğmuştu. Ocak Şubat aylarında buz yemistim. Bunda da kahveyi sade yapip telvesini yiyorum.arada yine buz yemeye başladım
Ahh bende aynisini dusunuyorumya gece gunduz tekmelerini hissedince dogunca kucagimda olcak ama icimdeki boslugu ne yapcam alistim dusununce duygulaniyorum tabiki sag salim alalim kucagimiza insallah .
Canım bende yan yatınca sırtım çok ağrıyo.en rahat bende sırtüstü yatıyorum.hep sola yatın, en kötü yan yatın diyorlar ya, ben hala en rahat sırtüstü yatabiliyorum. Kendimi zorluyorum yan döneyim diye ama bilemedim, bi uyanıyorum yine dönmüş oluyorum. zararlı mı acaba sırtüstü yatmak??!?
Başlarda 1 hafta önden gidiyordu, iki hafta önce haftasıyla uyumlu çıktı, bu son gidişimde de 3-4 gün geride çıktı bizim ufaklık, yatış pozisyonuyla mı ilgili acaba? taktım kafama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?