2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar bebeğim 34₺5 de 2200 gram geldi .baya ağladım düşük doğum ağırlıklı diye .doktor haftası ile uyumlu Dedi ama sizlerde de bizim ki gibi olan var mı
Cnm benim 32.haftada ilk bebegim 2.200 dü
40.haftada 4.40 gr sezaryenle doğdu
Belki daha az kilolu olsa normal dogacakti
O da Allahın nasibi
Çok irdelememek lazım

Bu bebeğim kaç çıkacak 32.haftada bilmiyorum
28.haftada bu bebegim 1.247 gr di
Dr ne diyosa ona bak
Uyumlu diyosa rahat ol
Aşırı kilo iyi bse değil
Gebelikte de doğumda da zorluyor
Yeter ki sağlıklı olsunlar.

Elie_Wang
Ben de nişanı benden gelince ogrenmistim
2 gün içinde doğum oldu evet

Benim doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi bana sanmıyorum onunla ilgili değildir

Cnm biraz tombik senin bebek maşallah :)
Benim ilk bebeğim 32 de 2.200 dü
Sonra 4.40 gr doğdu :)
Çok kilo normal doğuma engel oldu bende
Çocuğun kafası çatıya sığmadi
Sancılarım iyiydi
Nişanım da geldi
40 haftami da doldurdum ama kafa sigmayinca açılma olmadı
Sezaryenle aldilar
İnşallah gönlünden geçtiği gibi sağlıkla dogurursun sen

Ben doğumdan sonra barsak hareketlerimde elimi karnıma koyup gulumsedigimi ya da dua ettiğimi hatirliyorum
Alışkanlık olmuş meğer ..hemen çekiyordum sonra ayyy doğum yaptım ki ben deyip :)

kızlar benim doktorda erken alıcam derse istemiyorum ya , 32+2 1600 civari 34+3 2100 gram oldu plesanta beslemiyor derse haftaya alıcam derse kuvezde kalıcak bebiş

kızlar benim doktorda erken alıcam derse istemiyorum ya , 32+2 1600 civari 34+3 2100 gram oldu plesanta beslemiyor derse haftaya alıcam derse kuvezde kalıcak bebiş
Cnm 2.500 gr drlar için ideal bebek kilosuymus
Belki de o kiloya varmsini bekliyordur
Olabilir mi sence
Allah şifa versin cnm

Cnm 2.500 gr drlar için ideal bebek kilosuymus
Belki de o kiloya varmsini bekliyordur
Olabilir mi sence
Allah şifa versin cnm
bebek biraz toplamış ama ,doktor hala çok az dedi kg su için , akşama kadar yatıyorum cnm , inş biraz daha bekletir bebişim kuveze ihtiyaç duymadan kucağımda olur

Yok canım yemiyorum ama aşırı bi istek var bu zamana kadar olmamıştı hiç.haftaya kontrolüm var soruyum bi.
ilk kızım Mart ın başında doğmuştu. Ocak Şubat aylarında buz yemistim. Bunda da kahveyi sade yapip telvesini yiyorum.arada yine buz yemeye başladım

uyanmayacagim, uyayacagim, yoo yooo istemiyorum. uyanmak istemiyorum. len! orda biri mi var? kimsin ki sen.. basima ne dikildin? uyurken beni mi izliyodun sen?? haaaa... bizimkiymis yaaa buuu... naber? hop sen mi uyandirdin mi beni? komik olma. komik olma bana. hehehee bayagi komiksin. komik ol, komik ol bana!

İlk defa duydum canım belki olabilir.gidince bi soruyum bakalım.

ilk kızım Mart ın başında doğmuştu. Ocak Şubat aylarında buz yemistim. Bunda da kahveyi sade yapip telvesini yiyorum.arada yine buz yemeye başladım
Canım ilk hamileliğimde ben ölüyodum resmen buz diye son 3 ayım yaza geldi düşün bide.gece kalkıp kalkıp nasıl yiyodum bi görsen öyle hoşuma gidiyoduki anlatamam.

Ahh bende aynisini dusunuyorumya gece gunduz tekmelerini hissedince dogunca kucagimda olcak ama icimdeki boslugu ne yapcam alistim dusununce duygulaniyorum tabiki sag salim alalim kucagimiza insallah .
mavitepe merak etmeyin kızlar hiç bi boşluk yaşamazsınız.kucağında olunca insanın aklına bile gelmiyo.hee bide fırsatınızda okmuycak onu düşünmeye.

Canım bende yan yatınca sırtım çok ağrıyo.en rahat bende sırtüstü yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…